Cel Mai Bun Frigider Tip Minibar

Cel mai bun frigider tip minibar

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 111 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto
Victor Cojocariu
Victor Cojocariu

De ce să-ți cumperi un frigider tip minibar acasă?

Dacă ești genul petrecăreț și ai mulți prieteni, cu siguranță vă place să petreceți timpul liber împreună, să organizați seri de jocuri sau poate mese săptămânale. Atunci poți avea la îndemână băuturile preferate sau, chiar în dormitor pentru serile în care vrei să vezi un film din mijlocul patului. Un frigider tip minibar este de asemenea ideal pentru spațiile mici precum camere de hotel dormitoare sau locuințe de vacanță. Dimensiunile reduse ale acestui tip de frigider reprezintă atât principalul său avantaj, cât și un punct slab evident, în funcție de modul în care este folosit.

Pentru cei care stau în locuințe mari, indiferent că sunt apartamente supradimensionate sau case cu etaj, poate fi uneori incomod mersul până la bucătărie. Mini frigiderul poate fi o soluție la îndemână. Poate fi folosit pentru sucuri, bere, alune, înghețată, covrigei sau prăjituri și îl poți pune în living, ori chiar și în camera copilului sau în cea de oaspeți. Atunci însă, modelul ales va trebui să fie silențios.

Minibaruri pentru acasă

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

MKS-10 frigider

 • Volum 24 l
 • Design ultra-compact
 • Ușor de curățat
 • Buton oprire
 • Mâner prindere
Verifică prețul

Klarstein MKS-10 este un frigider mini de încredere, negru, mat, cu dimensiuni compacte. Datorită greutății scăzute se poate muta cu ușurință oriunde ai nevoie de el- de exemplu în grădină. Finisajul este mat, negru și permite dispozitivului să se potrivească mai bine cu altele. Datorită acestui design, acest minifrigider este potrivit pentru amplasarea în hoteluri sau pensiuni. Se încadrează în clasa de energie C, iar ca nivel de zgomot în decibeli acesta este 30. Este ușor de curățat și are buton de oprire.

la buget

* Prezentare video mai jos

Frigider minibar Star-Light MBM-67AP, 67 l, Clasa A , H 63 cm, Alb

 • Volum 67 l
 • Uși reversibile
 • 2 rafturi
 • Nivel zgomot 42 dB
 • Material metal
Verifică prețul

Frigiderul minibar Star-Light MBM-67AP este ideal pentru spațiile mici și are o capacitate de 67 litri perfectă pentru orice fel de băuturi. Mai mult decât atât, poate fi folosit cu succes ca mini-bar în camere de hotel, drept spațiu de conservare pentru catering, baruri sau în camerele din căminele studențești, însă vă oferă și posibilitatea de a îl întrebuința ca pe un frigider adițional, după nevoi, în camera de zi sau dormitor. Este dotat cu un congelator micuț pentru depozitarea produsele pe termen lung.

Premium

* Prezentare video mai jos

Frigider minibar Liebherr TX 1021 Comfort, 86 l, Clasa A (Alb)

 • Clasă energetică A+
 • Proces de dezghețare manual
 • Compartimente frigider 2
 • Material rafturi sticlă
 • Compartimente legume/fructe 2
Verifică prețul

Acest frigider minibar dispune de compartimente fabricate din sticlă care oferă spațiu suficient pentru depozitarea clară a fructelor și legumelor. În plus, se pot curăța ușor doar cu ajutorul unei cârpe. Aparatele sunt echipate din fabrică cu un sens de închidere a ușii spre dreapta. Cu posibilitatea de a schimba sensul de închidere a ușii, aparatul poate fi operat în mod optim în domeniul de instalare. Este gândit cu clasă de protecție A+ iar nivelul de zgomot pe care îl înregistrează este de 38 dB.

Frigider Minibar Heinner HMB-47NHSA , 47 l, Clasa energetica A (Argintiu)

 • 1 compresor
 • Clasă energetică A+
 • Material rafturi sticlă
 • Suport de ouă
 • Volum 47 litri
Verifică prețul

Cu ajutorul frigiderului cu minibar Heinner beneficiezi de un consum optim de energie și de multe alte avantaje demne de luat în considerare. Deși are o capacitate generoasă de 47 l, dimensiunile sale sunt reduse, ceea ce îl face extrem de compact și ușor de încadrat în orice spațiu. Setezi și reglezi temperatura foarte ușor cu ajutorul termostatului. Este silențios și poate fi montat cu succes în camerele de hotel. Ușa se poate monta atât pe partea stângă, cât și pe partea dreaptă a aparatului frigorific.

Audrey Mini retro frigider

 • Capacitate 48 litri
 • Compartiment de sticle în ușă
 • Iluminat interior
 • Înălțime reglabilă
 • Ușor de curățat
Verifică prețul

Acest frigider retro Audrey Mini are un aspect retro în orice bucătărie și nu ocupă mult spațiu. Este extrem de încăpător datorită spațiului de depozitare ce măsoară o capacitate de 48 litri. Frigiderul congelator cu economisirea spațiului nu consumă nici 1.01 gigawati, dar vine, grație tehnologiei moderne de compresie cu zgomot redus de răcire, cu un consum de energie economică în clasa de eficiență energetică A +. Dispune de iluminare interioară, mâner de deschis și măsoară o greutate de numai 19 kg.

Klarstein MKS-12 frigider

 • 3 nivele răcire
 • Iluminat interior
 • Cadru amovibil
 • Mâner
 • Picioare de cauciuc pentru siguranță
Verifică prețul

Frigiderul tip minibar MKS-12 este un aparat extrem de util, deoarece îți menține la o temperatură scăzută și adecvată alimentele, cu un consum redus de energie. Frigiderul prezintă 10 etaje de înălțime și un raft reglabil, astfel că îl poți folosi în funcție de propriile nevoi. Cu un zgomot redus de operare, frigiderul are o putere nominala de 60 W, este iluminat interior și folosește un sistem de răcire termoelectric Peltier. Minibarul este ușor de curățat și are 3 nivele de răcire (low-mid- high).

Frigider minibar Heinner HMB-47NHA , 47 l, Clasa A , H 51.3 cm, Alb

 • Volum 47 l
 • 1 compresor
 • Uși reversibile
 • Termostat ajustabil
 • Nivel zgomot 41 dB
Verifică prețul

Există frigidere de dimensiuni mici, cunoscute sub numele de minibar. De regulă ele sunt folosite în camerele de hotel pentru a ține minibarul, de aici și denumirea de frigider minibar. Frigiderul minibar Heinner are o capacitate de 47l, iar dimensiunile reduse și designul special, îl fac perfect pentru a fi utilizat în spațiile restrânse. Are un consum optim de energie electrică în comparație cu produsele din clasele inferioare. Un mare avantaj îl constituie ușa reversibilă care poate fi montată atât pe stânga, cât și pe dreapta în funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție.

Silent Cool frigider

 • Economic
 • Ecologic
 • Capacitate 30 l
 • Dimensiuni compacte
 • Clasă A+
Verifică prețul

Frigiderul Klarstein Silent Cool aduce băuturile la temperaturi ideale de băut și, datorită dimensiunilor compacte, se va potrivi oriunde. Nimic auzit? Nu e de mirare că mini frigiderul Silent Cool este aproape fără zgomot. El își îndeplinește atribuțiile, deoarece sistemul său de răcire este pe marginea de taiere a tehnologiei: cu răcire termoelectric și clasa de eficiență energetică A +. Găzduiește băuturi sau gustări, le aduce la temperaturi plăcute revigorante. Interiorul său de 30 de litri ia totul într-un mod relaxat. Cu un sertar detașabil de raft și două compartimente în ușă, frigiderul Silent Cool oferă suficiente posibilități pentru a stoca micile delicatese într-o ordine clară.

Întrebări despre frigiderele tip minibar

Un frigider tip minibar este silențios?

Frigiderele de tip minibar sunt gândite în primul rând pentru a fi instalate în spații mici, precum camere de hotel sau apartamente unde se și doarme. De aceea majoritatea modelelor sunt extrem de silențioase, pentru a nu perturba somnul proprietarilor.

Cât consumă un frigider tip minibar?

În funcție de frigiderul tip minibar pe care îl achiziționezi, acesta are o mărime diferită, specificații caracteristice și, implicit, un consum diferit. Totuși, de menționat este faptul că frigiderele minibar care aparțin clasei A+ sau chiar A++ au un consum mediu de sub 150 KWh pe an.

Pentru ce tip de spațiu este potrivit un frigider tip minibar?

Un frigider tip minibar este ideal pentru locurile în care nu ai nevoie să păstrezi multe alimente la rece, cum ar fi într-un subsol în care ți-ai amenajat o sală de jocuri sau într-o cameră pe care o închiriezi sau în care nu stai foarte mult timp.

Frigiderul tip minibar poate fi folosit ca ladă frigorifică?

Pe piață găsești frigidere de tip minibar de mai multe feluri, pentru a satisface toate necesitățile. Pe lângă cele clasice pe care le cumperi pentru casă, există și modele care pot fi folosite la drum în mașină pentru a menține băuturile reci pentru perioade destul de lungi.

Ce capacitate are un frigider tip minibar?

În funcție de frigiderul tip minibar pe care îl achiziționezi, acesta are o capacitate diferită. Însă, în general, datorită dimensiunilor reduse pe care îl are, majoritatea au 10-50 de litri, deși, bineînțeles, există și frigidere cu o capacitate de sub 10 litri sau mai mari.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Măsuță Reglabilă Pentru Laptop
Cea mai bună măsuță reglabilă pentru laptop (mini birou)

Îți dorești un mini birou, un spațiu doar al tău pe care să-l poți separa de restul casei și unde poți lucra confortabil la laptop? Vezi ce măsuțe de laptop îți recomandăm.

Cel Mai Bun Boiler Electric cu Încălzire Rapidă și Afișaj Digital
Boilere electrice cu încălzire rapidă și afișaj digital

Cauți o variantă rapidă și modernă pentru încălzirea apei menajere? Boilerul electric este aparatul de care ai nevoie indiferent că stai la casă sau la apartament. Vezi care sunt cele mai bune modele.

Cea Mai Bună Veioză cu Senzor de Atingere
Veioză de cameră cu senzor de atingere

Cu ajutorul senzorului de atingere, vei putea crește sau scădea intensitatea veiozei cu o singură atingere. Află care sunt cele mai bune modele de veioze.

Cel mai bun Dozator de Apă de Podea cu Compresor
Cel mai bun dozator de apă de podea cu compresor

Vrei să ai apă la aparat fără a face contract cu un furnizor dedicat? În acest caz, dozatorul de podea cu compresor este soluția cea mai eficientă.

Cel Mai Bun Calorifer Electric pe Ulei cu Termostat
Cel mai bun calorifer electric cu ulei și termostat

Caloriferul cu ulei este varianta cea mai eficientă dacă ai nevoie de un extra plus de căldură în casă sau cauți o metodă temporară de încălzire.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe