Cel Mai Bun Frigider Tip Minibar

Cel mai bun frigider tip minibar

Modificat la 19 mai 2021
Articol evaluat de 111 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto
Victor Cojocariu
Victor Cojocariu

De ce să-ți cumperi un frigider tip minibar acasă?

Dacă ești genul petrecăreț și ai mulți prieteni, cu siguranță vă place să petreceți timpul liber împreună, să organizați seri de jocuri sau poate mese săptămânale. Atunci poți avea la îndemână băuturile preferate sau, chiar în dormitor pentru serile în care vrei să vezi un film din mijlocul patului. Un frigider tip minibar este de asemenea ideal pentru spațiile mici precum camere de hotel dormitoare sau locuințe de vacanță. Dimensiunile reduse ale acestui tip de frigider reprezintă atât principalul său avantaj, cât și un punct slab evident, în funcție de modul în care este folosit.

Pentru cei care stau în locuințe mari, indiferent că sunt apartamente supradimensionate sau case cu etaj, poate fi uneori incomod mersul până la bucătărie. Mini frigiderul poate fi o soluție la îndemână. Poate fi folosit pentru sucuri, bere, alune, înghețată, covrigei sau prăjituri și îl poți pune în living, ori chiar și în camera copilului sau în cea de oaspeți. Atunci însă, modelul ales va trebui să fie silențios.

Minibaruri pentru acasă

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

MKS-10 frigider

 • Volum 24 l
 • Design ultra-compact
 • Ușor de curățat
 • Buton oprire
 • Mâner prindere
Verifică prețul

Klarstein MKS-10 este un frigider mini de încredere, negru, mat, cu dimensiuni compacte. Datorită greutății scăzute se poate muta cu ușurință oriunde ai nevoie de el- de exemplu în grădină. Finisajul este mat, negru și permite dispozitivului să se potrivească mai bine cu altele. Datorită acestui design, acest minifrigider este potrivit pentru amplasarea în hoteluri sau pensiuni. Se încadrează în clasa de energie C, iar ca nivel de zgomot în decibeli acesta este 30. Este ușor de curățat și are buton de oprire.

la buget

Frigider minibar Star-Light MBM-45AP, 45 l, Clasa F, H 49 cm, Alb

 • Capacitate mare de depozitare
 • Durată lungă de utilizare
 • Ușor de folosit
 • Zgomot redus
 • Dimensiuni ideale
Verifică prețul

Dacă nu dispui de mult spațiu în locuință, dar ai nevoie de un frigider bun și care să nu ocupe mult loc, frigiderul mini-bar Star-Light este soluția pentru tine. Acesta are un volum total net de 45 litri, un puternic sistem static de răcire, are un sistem automat de dezghețare și este foarte silențios. Are o greutate de 15 kg, deci poate fi mutat cu ușurință și dimensiune compacte de 49.2x47.2x45 cm. Consumă foarte puțin, având un consum anual de energie de 106 kWh. Pe cât de mic pare, pe atât de încăpător e în realitate.

Premium

* Prezentare video mai jos

Frigider minibar Liebherr TX 1021 Comfort, 86 l, Clasa A (Alb)

 • Clasă energetică A+
 • Proces de dezghețare manual
 • Compartimente frigider 2
 • Material rafturi sticlă
 • Compartimente legume/fructe 2
Verifică prețul

Acest frigider minibar dispune de compartimente fabricate din sticlă care oferă spațiu suficient pentru depozitarea clară a fructelor și legumelor. În plus, se pot curăța ușor doar cu ajutorul unei cârpe. Aparatele sunt echipate din fabrică cu un sens de închidere a ușii spre dreapta. Cu posibilitatea de a schimba sensul de închidere a ușii, aparatul poate fi operat în mod optim în domeniul de instalare. Este gândit cu clasă de protecție A+ iar nivelul de zgomot pe care îl înregistrează este de 38 dB.

Audrey Mini retro frigider

 • Capacitate 48 litri
 • Compartiment de sticle în ușă
 • Iluminat interior
 • Înălțime reglabilă
 • Ușor de curățat
Verifică prețul

Acest frigider retro Audrey Mini are un aspect retro în orice bucătărie și nu ocupă mult spațiu. Este extrem de încăpător datorită spațiului de depozitare ce măsoară o capacitate de 48 litri. Frigiderul congelator cu economisirea spațiului nu consumă nici 1.01 gigawati, dar vine, grație tehnologiei moderne de compresie cu zgomot redus de răcire, cu un consum de energie economică în clasa de eficiență energetică A +. Dispune de iluminare interioară, mâner de deschis și măsoară o greutate de numai 19 kg.

Klarstein MKS-12 frigider

 • 3 nivele răcire
 • Iluminat interior
 • Cadru amovibil
 • Mâner
 • Picioare de cauciuc pentru siguranță
Verifică prețul

Frigiderul tip minibar MKS-12 este un aparat extrem de util, deoarece îți menține la o temperatură scăzută și adecvată alimentele, cu un consum redus de energie. Frigiderul prezintă 10 etaje de înălțime și un raft reglabil, astfel că îl poți folosi în funcție de propriile nevoi. Cu un zgomot redus de operare, frigiderul are o putere nominala de 60 W, este iluminat interior și folosește un sistem de răcire termoelectric Peltier. Minibarul este ușor de curățat și are 3 nivele de răcire (low-mid- high).

Frigider minibar Heinner HMB-47NHA , 47 l, Clasa A , H 51.3 cm, Alb

 • Volum 47 l
 • 1 compresor
 • Uși reversibile
 • Termostat ajustabil
 • Nivel zgomot 41 dB
Verifică prețul

Există frigidere de dimensiuni mici, cunoscute sub numele de minibar. De regulă ele sunt folosite în camerele de hotel pentru a ține minibarul, de aici și denumirea de frigider minibar. Frigiderul minibar Heinner are o capacitate de 47l, iar dimensiunile reduse și designul special, îl fac perfect pentru a fi utilizat în spațiile restrânse. Are un consum optim de energie electrică în comparație cu produsele din clasele inferioare. Un mare avantaj îl constituie ușa reversibilă care poate fi montată atât pe stânga, cât și pe dreapta în funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție.

Silent Cool frigider

 • Economic
 • Ecologic
 • Capacitate 30 l
 • Dimensiuni compacte
 • Clasă A+
Verifică prețul

Frigiderul Klarstein Silent Cool aduce băuturile la temperaturi ideale de băut și, datorită dimensiunilor compacte, se va potrivi oriunde. Nimic auzit? Nu e de mirare că mini frigiderul Silent Cool este aproape fără zgomot. El își îndeplinește atribuțiile, deoarece sistemul său de răcire este pe marginea de taiere a tehnologiei: cu răcire termoelectric și clasa de eficiență energetică A +. Găzduiește băuturi sau gustări, le aduce la temperaturi plăcute revigorante. Interiorul său de 30 de litri ia totul într-un mod relaxat. Cu un sertar detașabil de raft și două compartimente în ușă, frigiderul Silent Cool oferă suficiente posibilități pentru a stoca micile delicatese într-o ordine clară.

Întrebări despre frigiderele tip minibar

Un frigider tip minibar este silențios?

Frigiderele de tip minibar sunt gândite în primul rând pentru a fi instalate în spații mici, precum camere de hotel sau apartamente unde se și doarme. De aceea majoritatea modelelor sunt extrem de silențioase, pentru a nu perturba somnul proprietarilor.

Cât consumă un frigider tip minibar?

În funcție de frigiderul tip minibar pe care îl achiziționezi, acesta are o mărime diferită, specificații caracteristice și, implicit, un consum diferit. Totuși, de menționat este faptul că frigiderele minibar care aparțin clasei A+ sau chiar A++ au un consum mediu de sub 150 KWh pe an.

Pentru ce tip de spațiu este potrivit un frigider tip minibar?

Un frigider tip minibar este ideal pentru locurile în care nu ai nevoie să păstrezi multe alimente la rece, cum ar fi într-un subsol în care ți-ai amenajat o sală de jocuri sau într-o cameră pe care o închiriezi sau în care nu stai foarte mult timp.

Frigiderul tip minibar poate fi folosit ca ladă frigorifică?

Pe piață găsești frigidere de tip minibar de mai multe feluri, pentru a satisface toate necesitățile. Pe lângă cele clasice pe care le cumperi pentru casă, există și modele care pot fi folosite la drum în mașină pentru a menține băuturile reci pentru perioade destul de lungi.

Ce capacitate are un frigider tip minibar?

În funcție de frigiderul tip minibar pe care îl achiziționezi, acesta are o capacitate diferită. Însă, în general, datorită dimensiunilor reduse pe care îl are, majoritatea au 10-50 de litri, deși, bineînțeles, există și frigidere cu o capacitate de sub 10 litri sau mai mari.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aspirator cu Filtrare prin Apă
Cel mai bun aspirator cu filtrare prin apă

Cauți un aspirator care garantat nu-ți umple casa pe praf? Echipate cu filtre HEPA și cu rezervor de apă, aceste aspiratoare filtrează 100% aerul eliminat de praf și alte impurități.

Cel Mai Bun Set De Fierbere Sous-Vide
Cel mai bun set de fierbere sous-vide

Aparatul de gătit sous-vide te ajută să prepari rapid rețete sănătoase fără prea mare efort și într-un mod 100% natural.

Cel Mai Bun Filtru de Apă cu Montare sub Chiuvetă
Cel mai bun filtru de apă potabilă cu montare sub chiuvetă

Îți dorești apă filtrată direct de la robinet? Aceste filtre de apă se montează sub chiuvetă și pot fi conectate direct la bateria chiuvetei.

Cel Mai Bun Ceaun Cu Trepied
Cel mai bun ceaun cu trepied

Orice gospodărie trebuie să dețină un ceaun și pirostrii pentru prepararea în aer liber a mâncărurilor care necesită un timp de fierbere îndelungat. Te ajutăm să alegi cel mai bun ceaun.

Cel Mai Bun Aparat de Aer Condiționat cu Încălzire
Cel mai bun aparat de aer condiționat cu funcție de încălzire

Un aer condiționat cu funcție de încălzire te poate ajuta să treci confortabil peste acele perioade din an dintre sezoane când nu este nici prea cald, nici prea frig.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe