Cel Mai Bun Dezumidificator cu Funcție Uscare Rufe

Cel mai bun dezumidificator cu funcție de uscare rufe

Modificat la 28 aprilie 2022
Articol evaluat de 113 ori:
Pagină realizată de:
Andrei Ursache
Andrei Ursache

De ce să-ți cumperi un dezumidificator cu funcție de uscare rufe?

Un dezumidificator este bun nu numai pentru prevenirea umezelii și a mucegaiului, ci și pentru a-ți usca hainele mai repede. Dezumidificatoarele pot funcționa mult mai ieftin decât uscătoarele și pot reduce umiditatea din aer. De asemenea, vei observa mult mai puțină condensare și pe ferestre. Cu toate acestea, nu toate dezumidificatoarele sunt potrivite pentru uscarea hainelor. Nu este funcția lor principală, deși vestea bună este că mulți producători adaugă acum setări pentru rufe.

Un dezumidificator este un aparat simplu, dar inteligent, care atrage aerul umed cald și îl răcește rapid. Această acțiune transformă umezeala în picături, care sunt apoi colectate într-un rezervor de apă, pentru a fi golit când este necesar. Dimensiunile lor variază de la cele de 10l, care sunt destul de portabile și sunt cele mai bune pentru apartamente și birouri mai mici, până la 20l pentru case mai mari și 30l pentru birouri. Dimensiunea de care ai nevoie depinde de modul (și unde) intenționezi să îl utilizezi.

Dezumidificator cu funcție de uscare rufe

Cel mai bun

Dezumidificator AlecoAir D12Junior, 12 l/24h, 80 cm/h, Uscare Rufe, Higrostat, Temporizator, Alb

 • Design modern
 • Comod
 • Ușor de integrat oriunde
 • Practic
 • Util pe tot parcursul anului
Verifică prețul

Dezumidificatorul este combinația perfectă între funcționalitate și un design modern, unic, compact, acesta fiind foarte ușor de integrat în orice stil de design interior. Dezumidificatorul este un dispozitiv util pe tot parcursul anului, care asigură nivelul optim de umiditate, atât în verile acelea ploioase când, din cauză că este o umiditate excesivă poate să apară mucegaiul, cât și pe timpul iernii, atunci când se formeaza condens pe pereți sau pe ferestre. Dezumidificatorul are rolul de a preveni toate aceste neplăceri și de a menține un aer curat și sănătos.

Premium

Woods D430

 • 2 trepte de viteză
 • Capacitate de 5 litri a recipientului
 • Include un timer
 • Suprafața maximă a încăperii poate fi 70 m²
 • Consum de 580W
Verifică prețul

Ușor de utilizat și configurat datorită afișajului integrat, care va indica umiditatea setată și umiditatea existentă, precum și setările ventilatorului. Aerul umed este aspirat printr-un filtru lavabil, iar aerul uscat este adus înapoi în cameră printr-un spațiu din partea de sus, care poate fi setat să oscileze. Poți seta temporizatorul să meargă 1 oră, 2 ore sau mai mult, apoi dezumidificatorul se va opri. Poți regla ventilatorul la 2 niveluri de funcționare, după cum este necesar: mai silențios sau mai eficient.

la buget

Tesy

 • Interval de funcționare 5-35°C
 • Capacitate rezervor 2 L
 • Timer pentru 24 ore
 • Funcție de auto-dezgheț
 • Mâner pentru mișcare ușoară
Verifică prețul

Dezumidificatorul TESY DHF 10 CEL are o capacitate puternică de absorbție a umezelii. Dezumidificatorul este conceput pentru mobilitate. Are o structură compactă, greutate redusă și roți pentru o mișcare ușoară către diferite camere. Nivelul redus de zgomot asigură un confort îmbunătățit. Senzorul de umiditate, protecția de umplere a rezervorului și indicatorul de semnal al rezervorului fac din Tesy DHF 10 CEL un dispozitiv fiabil. Capacitatea de a extrage 10l de apă pe zi la o temperatură de 30° C asigură eficienţa.

Dezumidificator Woods MRD14G Capacitate 12 litri/zi Uscare rufe Setare umiditate

 • Reglarea umidității dorite: 40%, 50%, 60% sau continuu
 • Timer 2, 4, 6 ore
 • Filtru aer lavabil
 • Indicator recipient plin
 • Sistem dezghețare automată
Verifică prețul

Perfect pentru uscarea echipamentului sportiv sau a hainelor pentru copii, MRD14 este un dezumidificator accesibil și foarte ușor de utilizat. Este ideal să îl folosești în apartamentul tău pentru a usca prosoape umede, articole de sport sau haine pentru copii. De asemenea, creează un mediu mai confortabil în casa ta, deoarece mucegaiul, excesul de umezeală și mirosul sunt păstrate la distanță. MRD14 are un recipient spațios de apă de 2,7 litri, dacă acesta este plin, dezumidificatorul se oprește automat.

Dezumidificator Woods MRD10G Capacitate 10 litri/zi Uscare rufe Setare umiditate

 • Se poate racorda la canalizare
 • Se oprește automat
 • Silențios
 • Echipat cu timer
 • Funcție dezghețare automată
Verifică prețul

MRD10 dezumidifică aerul chiar și atunci când temperatura scade la +5˚C. Datorită termostatului încorporat, aparatul se va opri automat la +5˚C. Când temperatura crește, aparatul va reporni automat, fiind perfect pentru a proteja casa împotriva mucegaiului în timpul depozitării hainelor în interior pe timp de iarnă! Filtrul care curăță aerul este situat împreună cu cupa de apă pe spatele dezumidificatorului. Se potrivește cu ușurință în spații mici și îl poți folosi în camerele compacte. Creează un mediu mai confortabil în casa ta!

Dezumidificator si purificator cu consum redus de energie AlecoAir D16 PURIFY, 16 l /24h, HEPA, Uscare Rufe, Display digital

 • Consum redus de energie
 • Setarea umidității țintă
 • Funcție de uscare rufe
 • Auto-oprire, auto-pornire și funcție memory
 • Pre-filtru lavabil
Verifică prețul

D16 PURIFY este echipat cu un prefiltru lavabil, care reține cele mai mari particule de praf. Filtrul poate reține până la 95% din particule cu o dimensiune maximă de 0,3 µm (micrometri, mult mai mici decât poate vedea ochiul uman), cum ar fi sporii de mucegai și particulele de praf, bacteriile, particule de vopsea și mulți alți contaminanți. Este ideal pentru cei care sunt alergici la praf, polen, acarieni, păr de animale și alți alergeni care se răspândesc ușor prin aer. Acesta trebuie schimbat după 6 până la 12 luni sau când culoarea devine gri.

Întrebări despre dezumidificatoarele cu funcție uscare rufe

Un dezumidificator este bun pentru uscarea hainelor?

Un dezumidificator folosește umiditatea unei camere pentru a usca hainele în siguranță. Dezumidificatorul extrage umiditatea din aer, ceea ce determină scăderea nivelului de umiditate dintr-o cameră. Acest lucru este perfect pentru uscarea hainelor în interior!

Ce semnifică funcția de uscare rufe a unui dezumidificator?

Dacă ești forțat să îți usuci hainele umede în interior, un dezumidificator cu modul de uscare rufe te va ajuta să îndepărtezi excesul de umiditate rapid și eficient. Modul de uscare crește viteza ventilatorului, astfel încât aerul din cameră devine mai uscat. Acest lucru permite rufelor să se usuce mai repede, reducând timpul în care umezeala este în aer.

Care sunt beneficiile de a avea un dezumidificator cu funcție de uscare rufe?

Un dezumidificator ce este dotat cu funcția de uscare a rufelor este ideal pentru uscarea rapidă și eficientă a hainelor tale, fără să mai fie nevoie să le pui pe un uscător sau să ocupi spațiu suplimentar în cameră cu un alt aparat. Astfel, ai două beneficii în același timp- cele ale dezumidificatorului și uscarea rufelor tale.

Cât durează uscarea hainelor cu ajutorul unui dezumidificator?

Timpul necesar dezumidificatoarelor pentru a-ți usca hainele este considerabil mai lung în comparație cu un uscător clasic. De obicei, cele clasice pot usca o sarcină de dimensiuni medii în aproximativ o oră. Cu toate acestea, poate dura 3-5 ore pentru ca un dezumidificator să facă aceeași treabă.

Un dezumidificator mă va scăpa de umezeală?

Un dezumidificator are unele beneficii stabilite pentru sănătate. Principalul beneficiu este reducerea prezenței alergenilor și iritanților în zonele umede ale casei tale. Există, de asemenea, unele indicații că pot face respirația mai ușoară pentru persoanele care suferă de astm.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Convector Electric de Perete
Cel mai bun convector electric de perete

Ai nevoie de o metodă de încălzire temporară sau suplimentară și nu vrei să investeșți mii de lei în sisteme complexe? Convectorul electric este practic un calorifer electric montat pe perete pe care-l pornești doar atunci când ai nevoie.

Cel Mai Bun Boiler Electric cu Încălzire Rapidă și Afișaj Digital
Boilere electrice cu încălzire rapidă și afișaj digital

Cauți o variantă rapidă și modernă pentru încălzirea apei menajere? Boilerul electric este aparatul de care ai nevoie indiferent că stai la casă sau la apartament. Vezi care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Frigider Tip Minibar
Cel mai bun frigider tip minibar

Îți dorești un minibar în cameră de unde te poți servi rapid cu apă, suc sau bere? Eficiente energetic și plăcute ca aspect, aceste minifrigidere se pot integra cu ușurință în casa ta.

Cel Mai Bun Aspirator cu Filtrare prin Apă
Cel mai bun aspirator cu filtrare prin apă

Cauți un aspirator care garantat nu-ți umple casa pe praf? Echipate cu filtre HEPA și cu rezervor de apă, aceste aspiratoare filtrează 100% aerul eliminat de praf și alte impurități.

Cea Mai Bună Hotă Pentru Insulă
Cea mai bună hotă pentru blat tip insulă

Design-ul modern al bucătăriei cu insulă are nevoie și de o hotă pe măsură. Află cum să alegi hota potrivită pentru insulă și la ce aspecte să fii atent/ă înainte de achiziție.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe