Cel Mai Bun Aspirator Cu Spălare Pentru Canapele

Cel mai bun aspirator cu spălare pentru canapele

Modificat la 08 mai 2021
Articol evaluat de 24 ori:
Pagină realizată de:
Ianis Pipor
Ianis Pipor

De ce să-ți cumperi un aspirator cu spălare pentru canapele?

Dacă părinții noștri au crescut cu mătură și mop, generației noastre îi este mai greu să își imagineze o casă fără aspirator. Aspiratorul a ajuns să fie un produs electrocasnic indispensabil în orice gospodărie. Aspiratorul cu spălare pentru canapele este unul dintre aparatele electrocasnice indispensabile și fiecare casă are nevoie de unul.

Tocmai de aceea, alegerea unui aspirator cu spălare pentru canapele bun este o sarcină mult mai dificilă decât pare la prima vedere. Funcționează pe baza unui principiu asemănător cu cel al aspiratorului cu filtru de apă. Diferența este că aspiratorul cu spălare încorporează, pe lângă recipientul de colectare, un compartiment cu detergent ceea ce permite colectarea prafului și spălarea suprafețelor în același timp.

Reprezintă un avantaj mai ales în condițiile în care locuiți împreună cu copii mici sau cu animale de companie, care vor murdării repede canapeaua sau alte suprafețe (parchet, gresie, marmură, etc.). Un alt factor important în alegerea celui mai bun aspirator este zgomotul. În mod evident, cel mai bun aspirator va fi cel care va emite un zgomot cât mai mic. Caută ca zgomotul să nu depășească 60-70 dB.

Cel mai bun aspirator cu spălare pentru canapele

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Aspirator cu spalare Karcher SE 6.100

 • Debit aer (l/s) 70
 • Cablu de racordare 5 m
 • Putere pompa (W) 40
 • Alimentare turbină/pompă (W) 1400 / 40
 • Lățime de lucru (mm) 230
Verifică prețul

Peste tot acolo unde este cerută curățarea în detaliu și igienică intervine curățitorul pentru covoare și suprafețe dure. Lichidul pentru curățare este pulverizat cu presiune în covor și apoi aspirat împreună cu mizeria dizolvată. Grăsime, mizerie și mirosuri sunt astfel îndepărtate cu succes. În pachetul de livrare este inclusă și o duză pentru spălat pentru curățarea pernelor. Astfel sunt curatate rapid și bine pernele și scaunele mașinii. În cazul în care rezervorul pentru apă proaspătă este detașat aparatul SE 6.100 poate funcționa și ca aspirator uscat.

la buget

Polti Aparat de curățat cu abur Vaporetto SMART 40 MOP

 • Greutate: 6,5 kg
 • Înălțime: 29 cm
 • Jet de abur: 95 g/min
 • Lățime: 24 cm
 • Lungime cablu de alimentare: 7,5 m
Verifică prețul

Datorită aparatului de curățat cu abur Vaporetto, se elimină 99,99% dintre viruși și bacterii. Peria în formă de poligon are o suprafață largă de curățare, care, datorită flexibilității sale excelente, îi permite să ajungă chiar și în locuri greu accesibile - pentru a garanta o curățare mai rapidă și mai eficientă. Datorită sistemului simplu de atașare/detașare, nu mai trebuie să te apleci pentru a atașa laveta la perie. Toate accesoriile, inclusiv tuburile de extensie și peria Vaporforce, pot fi depozitate în partea din spate a aparatului.

Premium

* Prezentare video mai jos

Aspirator profesional spalare/extractie Ghibli&Whirbe Power Extra 7 P

 • Capacitate mare de aspirare/extracție
 • Design modern și portabil
 • Durată lungă de viață
 • Facil de utilizat și depozitat
 • Zgomot redus la utilizare
Verifică prețul

Un aspirator nu lipsește din nicio casă. Ca să întreținem curățenia avem nevoie de unul eficient. Aspiratorul Ghibli ar fi o alegere potrovită. Este un aspirator dotat cu funcție de spălare, are o putere mare a pompei și un cablu lung de 10 m de alimentare, deci nu te limitezi la o suprafață mică de aspirare. Are butoane întrerupătoarele separate pentru pompa și pentru acționare turbină. Are un furtun lung de aspirație de 1.7 m care va ajung în orice colț greu de aspirat, iar rezervorul de colectare are o capacitate impresionantă.

Știm cu toții cât de greu și obositor este să îngrijești tapițeriile și covoarele din casă. De aceea, aparatul Cleanmaxx carpet este o soluție perfectă pentru cei care nu vor sa se chinuie. Acesta este portabil, curăță rapid și eficient orice covor și tapițerie și nu numai. Are 2 recipiente încăpătoare pentru apă, unul pentru cea curată și altul pentru cea murdară. Este ușor de folosit și de mutat. Are o putere de 500 W și un cablu lung de alimentare, în plus cu funcția de aplicare a agentului de curățare suprafețele vor fi ca și noi.


* Prezentare video mai jos

Aspirator cu spalare Bosch BWD421PRO, 2100 W, Filtru Hepa, Perii Turbo si parchet, Reglare electronica a puterii, Alb/Negru

 • Perie turbo
 • Foarte eficient
 • Curăță perfect
 • Capacitate mare de colectare
 • Potrivit pentru orice tip de pardoseală și suprafață
Verifică prețul

De obicei ai nevoie de aparate diferite atunci când aspiri umed și uscat. Aspiratorul AquaWash & Clean include o gamă de accesorii speciale pentru curățarea umedă și uscată. Acum poți spăla covoarele și tapițeria, aspira lichide și aspira parchet și covoare cu un singur aspirator. Curățarea covoarelor poate fi dificilă, dar peria turbo îndepărtează temeinic fibrele, firele și părul de pe covoare. Datorită periei sale rotative de înaltă viteză, fibrele comprimate și aplatizate sunt îndreptate, iar curățarea covorului este mai eficientă.

Întrebări frecvente despre aspiratoarele cu spălare

Ce capacitate are rezervorul de apă?

Dacă reședința ta are unul sau două spații, poți alege o versiune cu rezervor de 2 până la 4 litri. Un apartament cu trei camere ar avea nevoie de un rezervor mai mare – de la 4 la 5 litri. Ar fi ușor să cureți o clădire mare cu mai multe camere cu un aspirator de 8-10 litri.

Aspiratoarele cu spălare au filtru de particule?

Există pe piață aspiratoare cu și fără filtru de particule. Urmărește ca aspiratorul pe care îl cumperi să aibă filtru HEPA. Acesta are sarcina de a capta orice particulă de praf, iar cu cât numărul inscripționat pe filtrul HEPA este mai mare, cu atât va putea capta particule de praf cât mai fine.

Aspiratoarele cu spălare se întrețin ușor?

Ca orice alt obiect electrocasnic, și aspiratorul cu spălare trebuie întreținut cu grijă pentru a-i prelungi cât mai mult durata de funcționare optimă. Cele mai mari modificări vor fi aduse filtrelor care trebuie înlocuite periodic. Producătorii recomandă în general înlocuirea filtrelor la un an sau câteva luni.

Aspiratoarele cu spălare sunt zgomotoase?

Zgomotul este un alt factor important în alegerea celui mai bun aspirator cu spălare. În mod evident, cel mai bun aspirator cu spălare va fi cel care nu va emite zgomot. Poți să îți dai seama de puterea zgomotului consultând valoarea exprimată în decibeli. Caută ca aceasta să nu depășească 60-70 dB. Orice trece peste această valoare, apropiată ca sonor de volumul unei conversații obișnuite, ajunge să sune de două ori mai puternic.

Aspiratoarele cu spălare au roți pentru deplasare?

Un aspect pe care trebuie să îl ai în vedere mai ales pentru protecția suprafeței de rulare. Deoarece aspiratoarele cu spălare sunt mai grele decât cele obișnuite, nu vor putea fi purtate pe sus. Este important ca roțile să aibă o finisare moale sau cauciucată, pentru a zgâria sau degrada în vreun fel diferitele suprafețe de pe jos. De asemenea, un aspirator cu roți mai mari va fi mai ușor de purtat.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Review Aspirator Robot Symbo LASERBOT 650 WiFi
Review aspirator robot Symbo LASERBOT 650 WiFi

Probabil cel mai silențios aspirator robot de pe piață. Funcție de Mop cu recipient de apă, filtru HEPA inclus și o aplicație smart de telefon.

Cel Mai Bun Aragaz Cu Cuptor Electric
Cel mai bun aragaz cu cuptor electric

Alege un aragaz cu plită pe gaz dar cu cuptor electric pentru reducerea consumului de gaz și pentru prepararea într-un mod aparte a anumitor tipuri de mâncăruri.

Cea Mai Bună Mașină De Spălat Vase De Mici Dimensiuni
Cea mai bună mașină de spălat vase de mici dimensiuni

Nu strângi destule vase încât să merite o mașină de spălat vase clasică? Alege una de dimensiuni reduse (ex: 6-8 farfurii) și poți scăpa de povara spălarii vaselor la chiuvetă.

Cel Mai Bun Mop cu Aburi. Ghid / Păreri
Mopuri electrice cu aburi (folosire fără detergent)

Mopurile cu aburi curăță fără a folosi detergent sau alte substanțe chimice. Te ajutăm să găsești cel mai bun mop electric cu aburi pentru casa ta. Află mai multe detalii.

Cel mai bun Generator de Ozon (Dezinfectare + Eliminare Mirosuri)
Generator de ozon pentru dezinfectare și eliminare mirosuri

Curăță și dezinfectează mașina, casa, biroul cu puterea Ozonului. Cel mai eficient aparat pentru dezinfectarea și purificarea aerului.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe