Cea mai bună Sobă pe Butelie GPL

Cea mai bună sobă pe butelie de GPL

Modificat la 12 august 2021
Articol evaluat de 145 ori:
Pagină realizată de:
Victor Cojocariu
Victor Cojocariu

De ce să-ți cumperi o sobă pe butelie de GPL?

O sobă pe butelie cu GPL este o soluție bună ca să încălzești spații foarte puțin locuite, casele în construcție, cele de vacanță, cabanele sau chiar atelierele. Practic, orice spațiu ce nu poate fi racordat la un sistem centralizat. Soluția este ideală pentru că nici nu este nevoie să le alimentezi cu curent electric și le poți alege în funcție de mărimea și caractersticile spațiului în care ai nevoie de o sobă. Majoritatea au, în medie, o putere de 4.1-4.2 kW care este suficientă pentru încălzirea a 35-45 mp.

Unele modele pot fi racordate și la rețeaua electrică, așa încât îți oferă mai multe opțiuni de folosire.Pentru a face mai comodă utilizarea, unele produse au aprindere de tip piezoelectrică, acționată printr-un buton. Aceasta produce o sarcină electrică ce va determina aprinderea gazului, fără a fi nevoie de baterii sau alimentare la priză. În plus sunt dotate cu o serie de senzori care să declanșeze alarma atunci când detectează vreun pericol. Tot pentru a fi comode dar și portabile, multe din aceste aparate sunt prevăzute cu mânere, roți și platforme încorporate pentru butelie.

Sobe bune pe GPL

Premium

Blumfeldt

 • Putere mare 4200 W
 • Aprindere electrică
 • 3 nivele de putere
 • Spatiu in interior pentru butelie
 • Design modern
Verifică prețul

Încălzitorul pe gaz Bonaparte este un încălzitor catalitic cu 3 nivele cu putere de până la 4200 W, funcționând cu aprindere electrică cu baterie AAA la o simplă apăsare de buton. Încălzitorul ceramic cu gaz Bonaparte poate încălzi grădini, ateliere sau zone acoperite din aer liber, permițând o ședere plăcută afară chiar și în zilele reci. În interiorul construcției cilindrice există o conexiune pentru buteliile cu propan sau butan de până la 15 kg, care pot fi conectate foarte repede datorită supapei de joasă presiune instalate. Sistemul electric Piezo ajută la aprindere. Mânerele laterale și cele patru roți facilitează deplasarea dispozitivului, iar căldura ajunge exact acolo unde este nevoie.

Cel mai bun

Soba gaz si electric

 • Aprindere electrică
 • Aerotermă inclusă
 • 3 trepte de putere
 • Funcția aer rece
 • Pe gaz și curent
Verifică prețul

Pentru zilele răcoroase de toamnă și de iarnă, soba Hausberg este mixul perfect între o sobă pe gaz dar și o aerotermă electrică! Soba este construită din tablă de 0.5 mm, are trei trepte de putere, cu aprindere electrică și o putere (gaz) de 1.3-4.2 kW. Puterea electrică este 400 W x 3, se montează pe podea, tirajul este natural, iar design-ul este unul modern, de culoare neagră, care se poate asorta cu aproape orice tip de mobilier. Poți să te bucuri de căldură și confort cu costuri minime!

la buget

Soba pe Gaz GPL Butelie, Putere 4200W, 3 Trepte de Incalzire, Incalzitor Ceramic

 • Poate fi reglat în funcție de suprafața de încălzire pentru maximizarea căldurii.
 • Acesta poate fi mutat cu ușurintă.
 • Ideal pentru zilele geroase.
 • Căldura este transmisă în mod uniform.
 • De asemenea, acest produs este foarte economic.
Verifică prețul

Soba prezintă un efect de flacără silențioasă, care adaugă instantaneu o strălucire primitoare și caldă în cameră și ajută la încălzirea ușoară a casei. Soba pe gaz folosește un arzător ceramic în trei faze pentru a produce căldură și poate fi foarte ușor ajustată suprafața de încălzire pentru amplificarea căldurii. Mânerul avantajos încurajează manipularea gadgetului în orice loc atunci când acesta este în funcțiune. Mai mult, roțile montate ajută la mișcarea ușoară. Suprafață de încălzire este de până la 50m².

KAMTSCHATKA, negru, radiator pe gaz, arzător ceramic, infraroșu, 4,1 KW

 • Arzător ceramic
 • Încălzire rapidă
 • Supapă reglabilă
 • Consum mic
 • Aprindere mecanică
Verifică prețul

Dacă ai nevoie de un încălzitor calitativ și eficient, noi îți venim în ajutor. Te invităm să descoperi produsul nostru, care îți va oferi căldura și confortul pe care-l cauți. Acest încălzitor cu infraroșu pe gaz este dotat cu arzător ceramic, dar și cu rotițe, care ajută la deplasarea rapidă în orice loc dorești. Totodată, acest produs nu necesită conectare la curent, ci lucrează pur mecanic. Alege produsul nostru cel mai bun, care îți va încălzi zilele reci și îți va oferi șederea cea mai plăcută, alături de cei dragi.

Soba ovala pe gaz GPL TMC Blue Belle Chic, 4.2 kW, Bej

 • Are un design inovativ;
 • Sistem de aprindere - piezoelectric/ piezoelectronic;
 • Opțiuni pentru termostat;
 • Clasa energetica A;
 • Are roți incorporate, fiind ușor de mutat.
Verifică prețul

Soba ovală pe gaz TMC Blue Belle Chic este o sobă cu flacără deschisă, cu un design inovativ care decorează și se integrează ușor în toate decorurile de interior (moderne sau clasice). Echipată cu 5 roți, aceasta poate fi ușor de poziționat în locul dorit. Cilindrul sobei nu este vizibil, aflându-se într-un compartiment care se închide cu o ușă. Această sobă funcționează cu un arzător cu flacără deschisă. Flacara generează un flux de aer de la bază până la vârf care produce circulația aerului similară cu cea a unei sobe cu plită.

Soba incalzire pe gaz GPL ZLN1275, 3 trepte de putere, regulator gaz si furtun incluse

 • Aprindere piezoelectrică;
 • Dispozitiv siguranță pentru oprire automată la lipsă de oxigen;
 • Sistem de protecție la cădere sau înclinare;
 • Are greutate mică;
 • Are roți incorporate, fiind ușor de mutat
Verifică prețul

Soba de încălzire pe gaz GPL Floria este prevăzută cu trei panouri de încălzire confecționate dintr-un material special din ceramică cu micro-perforări, care au o rezistență termică mare. Soba are 3 niveluri de protecție a aparatului, astfel: primul sistem de protecție întrerupe imediat furnizarea gazului dacă concentrațiile CO / CO2 cresc până la 1.5%, 2. al doilea sistem de protecție întrerupe imediat furnizarea gazului dacă flacăra pilot își încetinește intensitatea sau se stinge, iar al treilea e reprezentat de o grilă metalică de protecție care limitează accesul la elementele de ardere si la reflector. Setul se achiziționează cu regulatorul de gaz și furtunul incluse.

Întrebări despre sobele pe GPL

Ce putere are?

În general, sobele beneficiază de aprindere piezoelectrica și 3 trepte de putere. Acestea au un consum redus de GPL conform cu treapta de putere aleasa: treapta 1: 1.55 kW – 110 g/h GPL; treapta 2: 2.9 kW – 207 g/h GPL; treapta 3: 4.2 kW – 305 g/h GPL.

Are senzori pentru siguranță încorporați?

Majoritatea sobelor au o supapă de siguranță care reglează fluxul de gaz. Termostatul controlează dacă supapa este deschisă sau închisă. Când interiorul devine destul de cald, un senzor din termostat deschide supapa pentru a permite trecerea gazului. Atunci când termostatul se răcește, supapa de siguranță se închide din nou.

Este portabilă?

Sobele pe GPL sunt portabile, fiind legate la butelie. Pentru siguranța dumneavoastră soba este prevazuta cu protecție la supraîncălzire, senzor de lipsa a oxigenului si senzor de prezenta a flăcării, însă nu trebuie uitat ca în timpul funcționării soba consuma oxigen în mod continuu, de aceea încăperea în care folosiți aparatul trebuie sa fie bine aerisita.

Ce fel de aprindere are?

Acest tip de sobă are aprindere electrică, funcționează cu un arzător cu flacără deschisă. Flacăra generează un flux de aer de la bază până la vârf care produce circulația aerului similară cu cea a unei sobe cu plită. Un analizator de atmosfera monitorizează procentajul de CO2 din camera de ardere și oprește soba dacă limita prevazută de lege este depășită.

Are termostat?

Unele sobe GPL au termostate mai precise decât altele. Sistemul de aprindere ar trebui să deschidă automat o supapă care eliberează gaz, care este apoi aprinsă, începe să încălzească soba. Odată ce soba a trecut ușor de temperatura dorită, termostatul închide supapa care permite răcirea acesteia.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Purificator Umidificator 2 în 1
Cel mai bun umidificator și purificator 2 in 1

Duci lipsă de spațiu dar îți dorești un aer curat și șănătos în casă? Alege un purificator umidificator 2 in 1 și ai 2 aparate într-unul singur cu o performanță similare aparatelor independente.

Cea Mai Bună Hotă cu Recirculare
Cea mai bună hotă cu recirculare

Nu ai opțiunea de a face o gaură în perete pentru evacuarea hotei? Hotele cu recirculare au fost proiecte fix pentru situația în care te afli și tu.

Cea Mai Bună Afumătoare Electrică pentru Acasă
Cea mai bună afumătoare electrică pentru acasă

Îți place să-ți pregătești singur/ă carnea afumată? Cu o afumătoare electrică ai garanția unui preparat fără substanțe nocive și poți regăsi gustul afumătorii de la bunici de la țară.

Cea Mai Bună Ladă Frigorifică cu Consum Redus (A+++)
Ladă frigorifică cu consum redus de curent

Știai că de-a lungul timpului e mai ieftin să cumperi o ladă frigorifică mai scumpă dar cu consum redus de curent? Află care sunt cele mai economice lazi frigorifice.

Cel Mai Bun Dezumidificator cu Funcție Uscare Rufe
Cel mai bun dezumidificator cu funcție de uscare rufe

Usuci de obicei rufele în casă și din cauza asta se creează condens și umiditate? Alege un dezumidificator cu funcție de uscare rufe și vei scăpa de condens și de posibilitatea de a apărea igrasia și mucegaiul.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe