Cea Mai Bună Ladă Frigorifică cu Consum Redus (A+++)

Ladă frigorifică cu consum redus de curent

Modificat la 21 octombrie 2021
Articol evaluat de 127 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să-ți cumperi o ladă frigorifică cu consum redus de curent?

Lada frigorifică economică este un electrocasnic foarte încăpător, preferat de multe familii mari, care au nevoie să pună la îngheț o cantitate mare de carne, legume sau fructe, precum și semipreparate sau resturi din preparatele lor. Printre principalele avantaje ale acestui aparat, se numără faptul că sunt electrocasnice ieftine, sunt ideale pentru a pune la îngheț alimente mari, precum bucăți mari de carne și totodată economisesc energie electrică. În plus, îți oferă mai mult spațiu uzabil, decât alte tipuri de congelator.

Deoarece sunt foarte robuste, probabil nu vei vrea să le amplasezi în bucătărie sau undeva în casă unde ar putea să încurce traficul sau să fie deranjante estetic. Din fericire acestea se pot instala fără probleme în spații mai lăturalnice precum garajul, cămara sau chiar la subsol. Scopul tău este acela de a căuta un aparat cu o clasă energetică A urmată de cât mai multe steluțe. Diferența poate fi majoră. De exemplu, un aparat cu clasă energetică A+++, consumă cu 30% mai puțin decât cele B sau chiar A.

Cea mai economică ladă frigorifică

Cel mai bun

Arktic by Hendi

 • Clasă energetică A+
 • Izolație de calitate superioară
 • Capac cu auto-închidere
 • Iluminare interioară și coș
 • Afișaj digital de temperaratură și controler manual
Verifică prețul

Ladă frigorifică profesională de 354 L, capac cu auto-inchidere cu interval de răcire situat între -26 / -18°C, Arktic by Hendi, încadrată în clasa energetică A+. Lada frigorifică profesională Arktic by Hendi se poate folosi atât pentru uz casnic cât și în scopuri profesionale, în bucătării de restaurante și firme de catering. Lada frigorifică are corp de aluminiu și izolație de spumă poliuretanică de 70 mm pentru a asigura o temperatură constantă în interior și a reduce consumul de energie.

la buget

Lada frigorifica Beko HSA37540N, 350 L (Alb)

 • Eficiență energetică ridicată
 • Capacitate mare
 • Panel cu Led
 • Congelare rapidă
 • Yală cu cheie
Verifică prețul

Aparatele frigorifice BEKO fac parte din clasa energetică A++, adică consumă cu până la 29% mai puțină energie electrică decât produsele similare. Panoul de control permite setarea rapidă a temperaturii în compartimente și selectarea funcțiilor dorite, astfel utilizarea este facilă. Materialele din care sunt construite congelatoarele Beko le oferă o siguranță sporită. Avertizarea luminoasă se activează în cazul în care temperatura din interiorul aparatului frigorific nu este corespunzatoare, sau când funcția de congelare rapidă este activă.

Premium

Congelator tip lada Liebherr CFd 2505 Plus, StopFrost, Clasa D, Alb, 82.5 cm, 359 litri

 • Funcţie Stopfrost
 • Design atractiv
 • Facil de utilizat
 • Capacitate mare
 • Modern
Verifică prețul

Congelatorul tip lada Liebherr sunt certificate TUV,confirmarea faptului că respectă toate standardele de construcție și siguranță specifice categoriei. Panoul de control permite setarea rapidă a temperaturii în compartimente și selectarea funcțiilor dorite. Astfel, utilizarea este facilă și confortul tău este sporit. Nu este nevoie de mentanță, datorită tehnologiei Nofrost, dar trebuie întreținut și sters pentru ai prelungii perioada de fucționare. Congelatorul este echipat cu iluminare interioară, astfel încât vei găsi întotdeauna ingredientele necesare pentru preparatele tale.

Lada frigorifica Beko HSA29540N, 284 l, Clasa A++, Fast Freezing, Alb

 • Consum redus de energie electrică
 • Panou de control cu LED-uri
 • Materiale neinflamabile
 • Izolație densă
 • Zgomot silențios la utilizare
Verifică prețul

Aparatele frigorifice în clasa energetică A++ consumă cu până la 29% mai puțină energie electrică decât produsele similare din clasa A+. Îți permite congelarea preparatelor preferate uniform si într-un timp scurt. Congelatoarele orizontale Beko sunt certificate TUV, confirmarea faptului că respecta toate standardele de construcție și siguranță specifice categoriei. Panoul de control permite setarea rapidă a temperaturii în compartimente și selectarea funcțiilor dorite. Astfel, utilizarea este facilă si confortul tău este sporit.

Lada frigorifica Heinner HCF-205NHBKF+, 200 l, Clasa F, Iluminare LED, Negru

 • Iluminare LED;
 • Consum mic de energie;
 • Eficacitate mare;
 • Performanță;
 • Practică și încăpătoare.
Verifică prețul

Vara vine la pachet cu o serie de provocări care includ păstrarea mâncării proaspete și reci pentru cât mai mult timp. De aceea, ai nevoie de o ladă frigorifică de cea mai bună calitate pentru a păstra carnea și legumele reci pe timpul sezonului cald. Această ladă frigorifică te va uimi de la prima vedere prin aspectul său modern. Face parte din clasa F de consum al energiei ceea ce înseamnă că este o mare economisitoare de curent electric și nu îți va îngroșa facturile la energie electrică. Are de asemenea iluminare LED.

Lada frigorifica Arctic AO20W30, 205 l, H 91.2 cm, Clasa F, alb

 • Eficientă
 • Rezistentă
 • Design modern
 • Uşor de montat
 • Uşor de folosit
Verifică prețul

Extra spațiu înseamnă extra libertate. Congelatorul orizontal AO20W30 de la Arctic îți oferă spațiu suplimentar pentru ingredientele de care ai nevoie în bucătărie, astfel că gătitul să devină mai creativ. Fiabil și practic, congelatorul dispune de un volum brut de 205 litri și o capacitate de congelare de 12 kg în doar 24 de ore. Un aspect important este fapt că oferă un consum redus de energie electrică, comparativ cu produsele din clasa G. Te bucuri de funcțiile produsului tău, cu un consum optim de energie electrică.

Întrebări despre lăzile frigorifice economice

Ce dimensiuni măsoară?

În funcție de capacitatea de stocare a alimentelor, forma dar și modelul ales, o ladă frigorifică economică de uz casnic poate avea dimensiuni cuprinse între următoarele valori: lungime 80-130 cm, înălțime 70-90 cm iar lățime 60-90 cm. Cel mai bine ar fi să verifici fiecare model înainte de cumpărare.

Care este capacitatea de îngheț?

Majoritatea lăzilor frigorifice economice, destinate uzului casnic au capacitatea de îngheț cuprinsă între 6 și 20 kg la 24 de ore. În funcție de brand, model dar și specificații poți alege cea mai bună variantă pentru nevoile tale din modelele existente pe piață.

Care este volumul net total?

De cele mai multe ori lăzile frigorifice economice au un volum net total de 250-300 litri. Totuși, volumul net total depinde de prețul produsului. Dacă prețul este mai ridicat, atunci și volumul net total va fi mai ridicat. Alege cu cap ceea ce ai nevoie!

Câte uși posedă?

Majoritatea lăzilor frigorifice economice au o singură ușă pentru accesul la alimente. Totuși modelele diferă de la un producător la altul mai ales în ceea ce privește compartimentarea, care poaete fi personalizată cu ajutorul coșurilor ce pot fi adăugate ori eliminate, în funcție de necesități.

Ce greutate cântărește?

Greutatea lăzilor frigorifice economice diferă de la un brand producător la altul, astfel că este important să verifici această specificație atunci când ești interesat de un anumit model. Spre exemplu, unele modele pot cântări 19 kg, altele 33 de kilograme, însă mult mai importante sunt alte funcții de care ai nevoie (capacitatea de congelare, compartimentare etc).

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Cuptor Încorporabil Electric cu Rotiso
Cuptoare încorporabile electrice cu rotisor

Cuptoarele Electrice cu Rotisor inclus te ajută să-ți gătești foarte ușor rețetele tale preferate. Vezi care sunt cele mai bune modele recomandate.

Cel Mai Bun Cuptor Electric Cu Convecție
Cel mai bun cuptor electric cu convecție

Cuptorul cu convecție se folosește de circularea aerului la temperaturi înalte pentru a putea găti mâncarea uniform fără a fi nevoie de amestecare sau întoarcerea preparatelor.

Cel Mai Bun Televizor OLED
Cel mai bun televizor OLED

OLED este ultima tehnologie în materie de televizoare și este disponibilă la un preț decent. Calitate și claritate sunt 2 cuvinte care descriu perfect televizoarele OLED.

Cel Mai Bun Suport Pe Roți Pentru Frigider / Aragaz
Cel mai bun suport pe roți pentru frigider / aragaz

Cauți o variantă ușoară de a putea muta electrocasnicele grele precum frigiderul sau aragazul? Pune-le pe un suport pe roți și vei putea să faci curat mult mai ușor în locurile greu accesibile.

? Cel mai bun Frigider cu Dozator de Apă Integrat
Cel mai bun frigider cu dozator de apă

Îți place să bei apă rece și proaspătă și te gândești să-ți schimbi si frigiderul? Profită de noile tehnologii și cumpără un frigider cu dozator de apă integrat.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe