Cea Mai Bună Ladă Frigorifică cu Consum Redus (A+++)

Ladă frigorifică cu consum redus de curent

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 127 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să-ți cumperi o ladă frigorifică cu consum redus de curent?

Lada frigorifică economică este un electrocasnic foarte încăpător, preferat de multe familii mari, care au nevoie să pună la îngheț o cantitate mare de carne, legume sau fructe, precum și semipreparate sau resturi din preparatele lor. Printre principalele avantaje ale acestui aparat, se numără faptul că sunt electrocasnice ieftine, sunt ideale pentru a pune la îngheț alimente mari, precum bucăți mari de carne și totodată economisesc energie electrică. În plus, îți oferă mai mult spațiu uzabil, decât alte tipuri de congelator.

Deoarece sunt foarte robuste, probabil nu vei vrea să le amplasezi în bucătărie sau undeva în casă unde ar putea să încurce traficul sau să fie deranjante estetic. Din fericire acestea se pot instala fără probleme în spații mai lăturalnice precum garajul, cămara sau chiar la subsol. Scopul tău este acela de a căuta un aparat cu o clasă energetică A urmată de cât mai multe steluțe. Diferența poate fi majoră. De exemplu, un aparat cu clasă energetică A+++, consumă cu 30% mai puțin decât cele B sau chiar A.

Cea mai economică ladă frigorifică

Cel mai bun

Liebherr GTP 2356

 • Clasă de eficiență energetică A+++
 • Clasă climatică SN-T
 • Capacitate criogenie -15° C
 • Capacitate utilă totală de 200l
 • Frost Control și amortizare la închidere.
Verifică prețul

Lada frigorifică GTP 2356 beneficiază de tehnologia FrostProtect pentru o temperatură de până la -15 °C pentru a asigura funcționarea optimă a congelatoarelor chiar și la temperaturi scăzute. Producătorii aduc multiple funcționalități acestei lăzi frigorifice, cum ar fi sistemul de comandă MagicEye cu afișaj digital al temperaturii, alarmă acustică a ușii, siguranță pentru copii, amortizarea închiderii, afișajul temperaturii din congelator, tehnologie de refrigerare SmartFrost și, de asemenea, un semnal de avertizare optic și acustic în caz de defecțiune.

la buget

Arktic by Hendi

 • Clasă energetică A+
 • Izolație de calitate superioară
 • Capac cu auto-închidere
 • Iluminare interioară și coș
 • Afișaj digital de temperaratură și controler manual
Verifică prețul

Ladă frigorifică profesională de 354 L, capac cu auto-inchidere cu interval de răcire situat între -26 / -18°C, Arktic by Hendi, încadrată în clasa energetică A+. Lada frigorifică profesională Arktic by Hendi se poate folosi atât pentru uz casnic cât și în scopuri profesionale, în bucătării de restaurante și firme de catering. Lada frigorifică are corp de aluminiu și izolație de spumă poliuretanică de 70 mm pentru a asigura o temperatură constantă în interior și a reduce consumul de energie.

Premium

Lada frigorifica Liebherr GTP 2756, 240 l, Clasa A+++, Alb

 • Are 3 coșuri metalice
 • Are tavă separatoare
 • Reglarea temperaturii se face electronic
 • Procesul de dezghețare se face manual
 • Are o autonomie fără curent de 124 ore
Verifică prețul

Pentru a se asigura că acest congelator funcționează perfect chiar și la temperaturi ambientale scăzute, aparatul este proiectat cu FrostProtect pentru a fi deosebit de potrivit pentru temperaturi scăzute până la -15° C. Dacă temperatura ambiantă scade sub 10° C, acesta continuă să funcționeze eficient. În consecință, aparatul poate fi plasat și în încăperi neîncălzite, cum ar fi în garaj. Are clasa de eficiență energetică A +++, afișaj digital al temperaturii în MagicEye, compartiment congelator și alarmă sonoră a ușii.

Lada frigorifica Liebherr GT 2132, 193 l, Super Frost, Clasa A

 • Clasă energetică A++
 • Afișaj și control electronic
 • Autonomie fără curent de durată (până la 51 ore)
 • Volum net total 193l
 • Funcție de super-congelare.
Verifică prețul

Ladă frigorifică Liebherr GT2132, cu sistem inovator StopFrost, oferă două avantaje decisive: formarea gheții în spațiul de răcire și pe alimente se reduce, astfel încât dezghețarea este necesară mult mai rar. În plus, sistemul StopFrost împiedică formarea de subpresiune prin deschiderea și închiderea capacului lăzii. Pentru o vedere de ansamblu, funcțiile de comandă și control de la lăzile frigorifice din gama Premium sunt practic integrate în noul mâner ergonomic. Display-ul digital MagicEye indică valoarea exactă a temperaturii din compartimentul congelator.

Lada frigorifica Heinner HCF-M250EA , 250L, Display LED pe maner, Winter Protection, Clasa A , 85cm, Alb

 • Clasă energetică A++
 • Capacitate de congelare de 250l
 • Control electric cu display led
 • Rezistență la frig
 • Congelare rapidă
Verifică prețul

Lada frigorifică Heinner HCF-M250EA++, 250L, Display LED pe maner, Winter Protection, Clasa A++, 85cm, Alb. Beneficiezi de un consum optim de energie electrică și o super economie, în comparație cu produsele cu clasa energetica A+ și A. Are o capacitate mare de depozitare, fiind de ajutor în orice gospodărie, îți permite să păstrezi cantități considerabile de hrană și să te bucuri de alimentele preferate tot anul. Setezi simplu și rapid, printr-o simplă atingere a display-ului, atât temperatura cât și modul de funcționare dorit.

Lada frigorifica Beko HSA29540N, 284 l, Clasa A++, Fast Freezing, Alb

 • Consum redus de energie electrică
 • Panou de control cu LED-uri
 • Materiale neinflamabile
 • Izolație densă
 • Zgomot silențios la utilizare
Verifică prețul

Aparatele frigorifice în clasa energetică A++ consumă cu până la 29% mai puțină energie electrică decât produsele similare din clasa A+. Îți permite congelarea preparatelor preferate uniform si într-un timp scurt. Congelatoarele orizontale Beko sunt certificate TUV, confirmarea faptului că respecta toate standardele de construcție și siguranță specifice categoriei. Panoul de control permite setarea rapidă a temperaturii în compartimente și selectarea funcțiilor dorite. Astfel, utilizarea este facilă si confortul tău este sporit.

Întrebări despre lăzile frigorifice economice

Ce dimensiuni măsoară?

În funcție de capacitatea de stocare a alimentelor, forma dar și modelul ales, o ladă frigorifică economică de uz casnic poate avea dimensiuni cuprinse între următoarele valori: lungime 80-130 cm, înălțime 70-90 cm iar lățime 60-90 cm. Cel mai bine ar fi să verifici fiecare model înainte de cumpărare.

Care este capacitatea de îngheț?

Majoritatea lăzilor frigorifice economice, destinate uzului casnic au capacitatea de îngheț cuprinsă între 6 și 20 kg la 24 de ore. În funcție de brand, model dar și specificații poți alege cea mai bună variantă pentru nevoile tale din modelele existente pe piață.

Care este volumul net total?

De cele mai multe ori lăzile frigorifice economice au un volum net total de 250-300 litri. Totuși, volumul net total depinde de prețul produsului. Dacă prețul este mai ridicat, atunci și volumul net total va fi mai ridicat. Alege cu cap ceea ce ai nevoie!

Câte uși posedă?

Majoritatea lăzilor frigorifice economice au o singură ușă pentru accesul la alimente. Totuși modelele diferă de la un producător la altul mai ales în ceea ce privește compartimentarea, care poaete fi personalizată cu ajutorul coșurilor ce pot fi adăugate ori eliminate, în funcție de necesități.

Ce greutate cântărește?

Greutatea lăzilor frigorifice economice diferă de la un brand producător la altul, astfel că este important să verifici această specificație atunci când ești interesat de un anumit model. Spre exemplu, unele modele pot cântări 19 kg, altele 33 de kilograme, însă mult mai importante sunt alte funcții de care ai nevoie (capacitatea de congelare, compartimentare etc).

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Plită Încorporabilă cu 4 Zone
Cea mai bună plită electrică încorporabilă cu 4 zone de gătit

Ai o familie numeroasă și cauți o plită electrică cu 4 zone de gătit? Alfă care sunt cele mai performante modele încorporabile.

Cel Mai Bun Uscător de Rufe cu Pompă de Căldură
Uscător de rufe cu pompă de căldură

Cauți un uscător de rufe rapid și performant? Uscătoarele cu pompă de căldură sunt mai eficiente cu 50% față de cele în condensare pentru că recirculă încontinuu aerul deja încălzit.

? Cel mai bun Frigider cu Dozator de Apă Integrat
Cel mai bun frigider cu dozator de apă

Îți place să bei apă rece și proaspătă și te gândești să-ți schimbi si frigiderul? Profită de noile tehnologii și cumpără un frigider cu dozator de apă integrat.

Cea Mai Bună Mașină de Spălat cu Uscător Inclus
Mașini de spălat rufe cu uscător inclus (2 in 1)

Economisești spațiu și folosești un singur aparat în care bagi hainele murdare și le scoți gata de purtat. Vezi analiza comparativă a celor mai bune mașini de spălat cu uscător inclus.

Cel Mai Bun Cuptor cu Microunde Încorporabil
Cel mai bun cuptor cu microunde încorporabil

Îți plac electrocasnicele încorporate? Alege un cuptor cu microunde încorporat de calitate și nu vei avea griji pentru o perioadă îndelungată de timp.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe