Cel Mai Bun Aparat de Aer Condiționat cu Încălzire

Cel mai bun aparat de aer condiționat cu funcție de încălzire

Modificat la 04 mai 2022
Articol evaluat de 45 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici
Ricardo Costache
Ricardo Costache

De ce să alegi un aparat de aer condiționat cu funcție de încălzire

Când vremea de afară se încălzește toate gândurile îți sunt îndreptate către variante de răcorire. Același lucru se întâmplă și în sezonul rece, doar că atunci te gândești la încălzire. Dacă aerul condiționat în sistem centralizat nu reprezintă o opțiune, aparatele de aer condiționat de cameră pot fi o alternativă ieftină și eficientă din punct de vedere energetic pentru răcirea/încălzirea uneia sau două camere.

Este foarte important să alegi aparatul potrivit nevoilor tale. Un aparat de aer condiționat subdimensionat se va chinui să răcească o cameră, în timp ce unul prea mare o va răci atât de repede încât nu va avea timp să îndepărteze suficientă umezeală, lăsându-ți un spațiu rece și încărcat.

Când te-ai decis să îți achiziționezi un astfel de aparat este bine să ai în vedere câteva aspecte: zgomotul - chiar dacă aparatul are o unitate exterioară nu înseamnă că nu vei ști că este acolo (60 dB trebuie să fie valoarea de referință), poziționarea filtrelor - trebuie să poți ajunge ușor la ele deoarece vor trebui curățate frecvent și nu în ultimul rând să fie inteligent - îți va fi de mare ajutor să îl poți porni/opri când ești pe drum.

Aer condiționat cu funcție de încălzire

Cel mai bun

Aparat de aer condiționat Samsung AR09AXKAAWKNEU/XEU, 9000 BTU, AI Auto Comfort, Senzor detectare mișcare, Wi-fi, Clasa A (Alb). Bucură-te de o răcoare confortabilă cu WindFree. Acesta dispersează ușor și fără zgomot aerul prin 23.000 de micro orificii de aer, astfel încât să nu existe nici o senzație neplăcută de vânt rece pe pielea ta. De asemenea, fluxul său de aer avansat răcește mai uniform o zonă mai extinsă și mai mare. Și utilizează cu 77% mai puțină energie decât Răcirea Rapidă, astfel fiind mai eficient.

Premium

* Prezentare video mai jos

Daikin

 • Control Wi-Fi
 • Programator 24 de ore
 • Funcționare silențioasă
 • Senzor de detectare a mișcării pe 2 zone
 • 5 trepte de viteză
Verifică prețul

Acesta este dotat cu tehnologia Flash Streamer, cu ajutorul căreia particulele de praf, alergenii, mirosurile, bacteriile și virusurile sunt neutralizate. Prezintă o eficiență energetică ridicată, iar aparatul folosește energie din surse regenerabile datorită tehnologiei Inverter, ceea ce se traduce într-un consum redus de energie pentru tine. Este extrem de discret în spațiul tău locativ, grație funcționarii sale silențioase, cu niveluri reduse ale zgomotului. Cu aplicația Daikin Online Controller poți să modifici setările de climatizare, să programezi temperatura.

la buget

Aparat de aer conditionat Star-Light 12000 BTU Wi-Fi, Clasa A++, Display, Functie incalzire, ACM-12FOWF, Alb

 • Consum mic de energie;
 • Randament mare;
 • Funcția de dezumidificare;
 • Funcție follow me;
 • Funcție Turbo.
Verifică prețul

Aparatul de aer condiționat de la Star-Light este ușor controlabil cu ajutorul conexiunii WiFi, astfel că te poate aștepta acasă într-un cadru confortabil din punct de vedere al temperaturii, mai ales atunci când te întorci vara din oraș și nu știi cum să scapi mai repede de căldura caniculară. cest aparat dă dovadă de eficiență maximă cu un consum de energie foarte mic. Este silențios și deține numeroase funcții intuitive precum: funcția FollowMe, funcția de dezumidificare, funcția Turbo sau auto-restart.

Acest aparat de aer condiționat are un design deosebit al penelului, lucru care va aduce un plus de elegantă în casa ta. Panelul este fotosenzitiv, ceea ce înseamnă că atunci când se stinge lumina în cameră, afișajul se va întuneca încet, iar viteza ventilatorului va scădea și orice sunet va fi oprit. Setările vor reveni la normal atunci când se luminează din nou camera. Telecomanda aparatului este dotată cu un senzor de temperatură, astfel încât produsul urmărește temperatura ambientală din jurul telecomenzii.

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 312L, 12000 BTU, Clasa A , Functie incalzire, 6Th Sense, Filtru HD Active Carbon, R32

 • Aer condiționat reversibil
 • Filtru de carbon activ
 • Mod silențios
 • Mod noapte
 • Senzor de temperatură în interiorul telecomenzii
Verifică prețul

Designul elegant al Whirlpool SPIW 312 L și ecranul LCD din centrul dispozitivului sunt iluminate de LED-uri albe. Pe acest ecran, poți monitoriza temperatura camerei și setările operaționale ale acesteia. Luând în considerare clasa de eficiență energetică A++ pentru răcire și A+ pentru încălzire, se recomandă utilizarea unității într-un spațiu cu o suprafață de până la 35 de metri pătrați. Funcția de dezumidificare este foarte utilă în crearea celui mai bun mediu, iar sistemul avansat de filtrare poate garanta prospețimea aerului interior. Sistemul poate procesa polen, fum, mucegai sau particule de praf.

Acest aparat de aer condiționat, cu siguranță va deveni aliatul tău de nădejde pe perioada verii, reconfortântdu-te cu un ae răcoritor, câț și pe perioada sezonului rece, oferindu-ți un flux continuu de aer cald. Funcția Zone Follow, cu care aparatul este dotat, va detecta temperatura din jurul tău și o va ajusta în timp real pentru confortul tău maxim. De asemenea, funcția AutoChangeover reglează automat modalitatea optimă de funcționare în funcție de temperatură ambientală, iar funcția SleepMode asigură o funcționare economică.

Aer conditionat Heinner HAC-HS24WH++, 24000 BTU, Clasa A++/A+, Inverter

 • Economic
 • Design modern
 • Util
 • Silențios
 • Instalare ușoară
Verifică prețul

Aer condiționat Heinner HAC-HS24WH , 24000 BTU, Clasa A /A , Inverter. Activează funcția Smart, indiferent dacă aparatul este oprit sau pornit. Temperatura și ventilatorul sunt setate automat în funcție de temperatura din cameră, pentru a atinge cât mai repede gradul de confort termic dorit. Confort termic maxim. Aparatul functionează inteligent, datorită senzorului din telecomandă care transmite către unitatea interioară temperatura ambientală. Activarea functiei Economy oferă un confort sporit.

Întrebări despre aparatele de aer condiționat cu încălzire

Consumă multă energie electrică?

În funcție de capacitatea de răcire/încălzire, aparatele de aer condiționat cu încălzire pot face parte din toate clasele de eficiență energetică. Așadar dacă te-ai decis să îți achiziționezi un astfel de aparat va trebui să verifici datele tehnice pentru a-ți face o idee despre consum.

Este zgomotos?

Ca orice aparat care funcționează cu motor, pompă sau alte piese în mișcare și aparatele de aer condiționat cu încălzire produc zgomot. În general nivelul de zgomot a-l unității interne se situează în jurul valorii de 35 dB, pe când unitatea externă emite circa 50 dB.

Are nevoie de mentenanță?

În ceea ce privește mentenanța, ceea ce trebuie reținut este curățarea aparatului cu regularitate precum și a tubului de evacuare. Cele mai multe modele vor include un filtru ce trebuie înlocuit. Acestea țin de buna funcționare a aparatului și de sănătatea ta, deoarece aerul din cameră nu va fi calitativ.

Se poate folosi noaptea, în timpul somnului?

Aparatele de aer conditionat cu încălzire pot fi folosite oricând, chiar și pe timp de noapte, datorită funcțiilor speciale ce permit aparatului să funcționeze fără să îți perturbe somnul. Dacă nu dorești să îl lași în funcțiune toată noaptea, îl poți programa, astfel încât să funcționeze doar în intervalul ales de tine.

Se poate programa?

Aparatele de aer condiționat cu funcție de încâlzire pot fi setate pentru a menține o temperatură optimă în cameră, în jurul tău sau chiar în încăperea în care ai lăsat telecomanda. Aceste aparate pot fi programate să pornească și să se oprească la o anumită oră, astfel încât să te bucuri de confort termic tot timpul.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aspirator Cu Spălare Pentru Canapele
Cel mai bun aspirator cu spălare pentru canapele

Îți dorești un aspirator cu ajutorul căruia să poți curăța inclusiv canapelele din casă? Atunci ai nevoie de un aspirator cu funcție de spălare și extragere. Află care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Suport Pe Roți Pentru Frigider / Aragaz
Cel mai bun suport pe roți pentru frigider / aragaz

Cauți o variantă ușoară de a putea muta electrocasnicele grele precum frigiderul sau aragazul? Pune-le pe un suport pe roți și vei putea să faci curat mult mai ușor în locurile greu accesibile.

Cel Mai Bun Boiler Electric cu Încălzire Rapidă și Afișaj Digital
Boilere electrice cu încălzire rapidă și afișaj digital

Cauți o variantă rapidă și modernă pentru încălzirea apei menajere? Boilerul electric este aparatul de care ai nevoie indiferent că stai la casă sau la apartament. Vezi care sunt cele mai bune modele.

Cea Mai Bună Centrală pe Peleți cu Încărcare Automată
Cea mai bună centrală pe peleți cu încărcare automată

Acest tip de centrală este ideală dacă ești o persoană comodă și ai nenorocul să locuiești într-o zonă fără gaz curent. Încărcarea cu peleți se face automat dintr-un rezervor pe care trebuie să-l umpli o singură dată la câteva zile.

Cel Mai Bun Cuptor cu Microunde Încorporabil
Cel mai bun cuptor cu microunde încorporabil

Îți plac electrocasnicele încorporate? Alege un cuptor cu microunde încorporat de calitate și nu vei avea griji pentru o perioadă îndelungată de timp.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe