Cel Mai Bun Aparat de Aer Condiționat cu Încălzire

Cel mai bun aparat de aer condiționat cu funcție de încălzire

Modificat la 18 octombrie 2021
Articol evaluat de 45 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici
Ricardo Costache
Ricardo Costache

De ce să alegi un aparat de aer condiționat cu funcție de încălzire

Când vremea de afară se încălzește toate gândurile îți sunt îndreptate către variante de răcorire. Același lucru se întâmplă și în sezonul rece, doar că atunci te gândești la încălzire. Dacă aerul condiționat în sistem centralizat nu reprezintă o opțiune, aparatele de aer condiționat de cameră pot fi o alternativă ieftină și eficientă din punct de vedere energetic pentru răcirea/încălzirea uneia sau două camere.

Este foarte important să alegi aparatul potrivit nevoilor tale. Un aparat de aer condiționat subdimensionat se va chinui să răcească o cameră, în timp ce unul prea mare o va răci atât de repede încât nu va avea timp să îndepărteze suficientă umezeală, lăsându-ți un spațiu rece și încărcat.

Când te-ai decis să îți achiziționezi un astfel de aparat este bine să ai în vedere câteva aspecte: zgomotul - chiar dacă aparatul are o unitate exterioară nu înseamnă că nu vei ști că este acolo (60 dB trebuie să fie valoarea de referință), poziționarea filtrelor - trebuie să poți ajunge ușor la ele deoarece vor trebui curățate frecvent și nu în ultimul rând să fie inteligent - îți va fi de mare ajutor să îl poți porni/opri când ești pe drum.

Aer condiționat cu funcție de încălzire

Cel mai bun

Samsung

 • Funcție de răcire rapidă
 • Conexiune Wi-Fi
 • Sistem de curățare automat
 • Filtru anti-bacterian ușor de curățat
 • Modul Wind-Free™ Good Sleep ideal pentru somn
Verifică prețul

Acest aparat de aer condiționat de la Samsung optimizează automat diferitele moduri prin analizarea stării camerei și a modelelor de utilizare. Pe baza temperaturii tale preferate, acesta trece automat la cel mai potrivit mod pentru a menține condițiile optime. Răcește camerele rapid, dintr-un colț în altul, astfel încât să te simți întotdeauna confortabil. Cu ajutorul aplicației SmartThings ce este disponibilă pe dispozitivele Android și iOS, poți controla și monitoriza de la distanță aparatul de aer condiționat cu doar o atingere.

Premium

* Prezentare video mai jos

Daikin

 • Control Wi-Fi
 • Programator 24 de ore
 • Funcționare silențioasă
 • Senzor de detectare a mișcării pe 2 zone
 • 5 trepte de viteză
Verifică prețul

Acesta este dotat cu tehnologia Flash Streamer, cu ajutorul căreia particulele de praf, alergenii, mirosurile, bacteriile și virusurile sunt neutralizate. Prezintă o eficiență energetică ridicată, iar aparatul folosește energie din surse regenerabile datorită tehnologiei Inverter, ceea ce se traduce într-un consum redus de energie pentru tine. Este extrem de discret în spațiul tău locativ, grație funcționarii sale silențioase, cu niveluri reduse ale zgomotului. Cu aplicația Daikin Online Controller poți să modifici setările de climatizare, să programezi temperatura.

la buget

Aparat de aer conditionat Star-Light 12000 BTU Wi-Fi, Clasa A++, Display, Functie incalzire, ACM-12FOWF, Alb

 • Consum mic de energie;
 • Randament mare;
 • Funcția de dezumidificare;
 • Funcție follow me;
 • Funcție Turbo.
Verifică prețul

Aparatul de aer condiționat de la Star-Light este ușor controlabil cu ajutorul conexiunii WiFi, astfel că te poate aștepta acasă într-un cadru confortabil din punct de vedere al temperaturii, mai ales atunci când te întorci vara din oraș și nu știi cum să scapi mai repede de căldura caniculară. cest aparat dă dovadă de eficiență maximă cu un consum de energie foarte mic. Este silențios și deține numeroase funcții intuitive precum: funcția FollowMe, funcția de dezumidificare, funcția Turbo sau auto-restart.

Aparat de aer conditionat Kyato Kyato-18HC32, 18000 BTU, Inverter, Auto restart, Eco functie

 • Funcție Eco;
 • Modul Sleep încorporat;
 • Eficiență crescută;
 • Simplu de utilizat;
 • Consum mic.
Verifică prețul

Acest aparat de aer condiționat va răci rapid aerul din încăpere și îți va oferi confortul termic atât de necesar, mai ales pe timpul zilelor caniculare de vară. Modul Sleep îți va permite să te bucuri de un somn odihnitor, într-un mediu ambiental optim, funcționând silențios, astfel încât să nu te deranjeze. Cu ajutorul acestui aparat de aer condiționat, vei avea un consum de energie extrem de mic. Este dotat cu două tipuri de filtre: filtru de praf și filtru anti-mucegai pentru a respira un aer curat și proaspăt.

Aer conditionat Heinner Crystal HAC-CR12WHN, 12000 BTU, Clasa A , Inverter

 • Suprafața pe care acționează: 16-18 m²
 • Are 4 viteze
 • Dezumidificare: 1.2 l/h
 • Funcționează cu ajutorul unei telecomenzi
 • Include un filtru de tip High density filter
Verifică prețul

Cu ajutorul acestuia poți proteja casa de îngheț prin menținerea temperaturii ambientale la 8 grade Celsius atunci când ești plecat. De asemenea, te poți bucura de liniște prin activarea funcției SILENT, care reduce zgomotul ventilatorului unității interioare și funcției Mute Operation, care oprește orice sunet. Dacă dorești răcirea / încălzirea rapidă a încăperii, poți folosi cu încredere funcția Turbo. În plus, poți seta pornirea / oprirea aparatului oricând într-un interval de 24h.

Achiziționează acest aparat pentru un aer confortabil care se va răci într-un timp foarte scurt și are un efect mai îndelungat. Un avantaj important al aparatului de aer condiționat este nivelul redus al zgomotului produs. Consumul de energie foarte mic este de asemenea un factor important de care ar trebui să ții cont. Designul unic, modern și rafinat, îl va încadra cu succes în orice încăpere l-ai așeza. Este foarte eficient și ușor de controlat. Deține funcția de curățare automată ceea ce înseamnă un mediu mai curat pentru familia ta.

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 312L, 12000 BTU, Clasa A , Functie incalzire, 6Th Sense, Filtru HD Active Carbon, R32

 • Aer condiționat reversibil
 • Filtru de carbon activ
 • Mod silențios
 • Mod noapte
 • Senzor de temperatură în interiorul telecomenzii
Verifică prețul

Designul elegant al Whirlpool SPIW 312 L și ecranul LCD din centrul dispozitivului sunt iluminate de LED-uri albe. Pe acest ecran, poți monitoriza temperatura camerei și setările operaționale ale acesteia. Luând în considerare clasa de eficiență energetică A++ pentru răcire și A+ pentru încălzire, se recomandă utilizarea unității într-un spațiu cu o suprafață de până la 35 de metri pătrați. Funcția de dezumidificare este foarte utilă în crearea celui mai bun mediu, iar sistemul avansat de filtrare poate garanta prospețimea aerului interior. Sistemul poate procesa polen, fum, mucegai sau particule de praf.

Întrebări despre aparatele de aer condiționat cu încălzire

Consumă multă energie electrică?

În funcție de capacitatea de răcire/încălzire, aparatele de aer condiționat cu încălzire pot face parte din toate clasele de eficiență energetică. Așadar dacă te-ai decis să îți achiziționezi un astfel de aparat va trebui să verifici datele tehnice pentru a-ți face o idee despre consum.

Este zgomotos?

Ca orice aparat care funcționează cu motor, pompă sau alte piese în mișcare și aparatele de aer condiționat cu încălzire produc zgomot. În general nivelul de zgomot a-l unității interne se situează în jurul valorii de 35 dB, pe când unitatea externă emite circa 50 dB.

Are nevoie de mentenanță?

În ceea ce privește mentenanța, ceea ce trebuie reținut este curățarea aparatului cu regularitate precum și a tubului de evacuare. Cele mai multe modele vor include un filtru ce trebuie înlocuit. Acestea țin de buna funcționare a aparatului și de sănătatea ta, deoarece aerul din cameră nu va fi calitativ.

Se poate folosi noaptea, în timpul somnului?

Aparatele de aer conditionat cu încălzire pot fi folosite oricând, chiar și pe timp de noapte, datorită funcțiilor speciale ce permit aparatului să funcționeze fără să îți perturbe somnul. Dacă nu dorești să îl lași în funcțiune toată noaptea, îl poți programa, astfel încât să funcționeze doar în intervalul ales de tine.

Se poate programa?

Aparatele de aer condiționat cu funcție de încâlzire pot fi setate pentru a menține o temperatură optimă în cameră, în jurul tău sau chiar în încăperea în care ai lăsat telecomanda. Aceste aparate pot fi programate să pornească și să se oprească la o anumită oră, astfel încât să te bucuri de confort termic tot timpul.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Mașină de Spălat cu Uscător Inclus
Mașini de spălat rufe cu uscător inclus (2 in 1)

Economisești spațiu și folosești un singur aparat în care bagi hainele murdare și le scoți gata de purtat. Vezi analiza comparativă a celor mai bune mașini de spălat cu uscător inclus.

Cel Mai Bun Uscător de Rufe
Cel mai bun uscător pentru rufe

Mii de români folosesc și sunt mulțumiti deja de uscătoare de rufe ale mărcilor Bosch și Beko. Află ce modele sunt cel mai vândute și de unde le poți cumpăra online.

Cea Mai Bună Centrală pe Peleți cu Încărcare Automată
Cea mai bună centrală pe peleți cu încărcare automată

Acest tip de centrală este ideală dacă ești o persoană comodă și ai nenorocul să locuiești într-o zonă fără gaz curent. Încărcarea cu peleți se face automat dintr-un rezervor pe care trebuie să-l umpli o singură dată la câteva zile.

Cea Mai Bună Hotă Pentru Insulă
Cea mai bună hotă pentru blat tip insulă

Design-ul modern al bucătăriei cu insulă are nevoie și de o hotă pe măsură. Află cum să alegi hota potrivită pentru insulă și la ce aspecte să fii atent/ă înainte de achiziție.

Cele mai bune Hote Retractabile (design și eficiență)
Cele mai bune hote retractabile (telescopice)

Cu suprafața lor dublă de extragere a mirosului, hotele telescopice sunt cele mai eficiente din gama celor încorporabile. Află mai exact care sunt cele mai bune modele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe