Cea Mai Bună Draperie Blackout (Întuneric Complet)

Cea mai bună draperie blackout (opacă)

Modificat la 12 octombrie 2021
Articol evaluat de 28 ori:
Pagină realizată de:
Alina Tudornic
Alina Tudornic
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț

De ce ai nevoie de o draperie blackout?

Acasă este locul unde oamenii se întorc cu drag pentru a-și încărca bateriile după o zi lungă și dificilă. Aici mediul ar trebui să fie cât mai primitor și mai potrivit pentru somn, odihnă și relaxare. De aceea, unele lucruri nu ar trebui să lipsească din casă sau apartament.

Unele lucruri sunt indispensabile pe când altele mai pot fi trecute cu vederea. Draperiile sunt obiecte indispensabile în orice casă. Poate nu crezi asta acum, dar așteaptă să vină căldura verii și o să înțelegi despre ce vorbim aici. Vei avea nevoie să faci umbră și răcoare în locuința ta pe timpul verii când vei simți că mori de cald. Este cel mai simplu mod de a te relaxa după o zi lungă de muncă.

Doar tragi draperiile și schimbi atmosfera pentru o seară romantică în familie sau chiar pentru somn pe timpul zilei. Tot ce trebuie să faci este să îți cumperi draperiile și să le instalezi în noua ta casă, indiferent ce tip de locuință ai. Draperiile blackout sunt perfecte pentru casa ta. Doar dă-le o șansă și vei vedea cum îți schimbă camera!

Cea mai bună draperie blackout (opacă)

Cel mai bun

Draperie Blackout Pink 140x245 cm

Draperiile pot realiza un contrast cromatic în raport cu mobilierul și pot contura designul dorit, fiind, în același timp, extrem de utile atunci când ne dorim o odihnă prelungită, pe timpul zilei. Materialul din care sunt realizate este semiopac, de o calitate premium, cu o țesătură din fibre sintetice, poliester 100% și având înălțimea de 280 centrimetri.
Verifică prețul

Draperia este unul dintre acele elemente care întrăgesc amenajarea interioară, având un rol important din punct de vedere estetic și funcțional.

la buget

Draperie cu inele Blackout Leather anthr 245x135 261378

Ele pot fi ușoare și delicate, grele și somptuoase și pot ține la distanță razele puternice ale soarelui și privirile indiscrete ale vecinilor, sau protejează încăperea de curentți de aer rece iarna. Țesăturile draperiilor sunt din poliester, având o durată lungă de viață, nu se decolorează și se întreține ușor. Ele se spală la mașina automată la temperatura maximă de 40°C, cu acțiune mecanică redusă, clătire și centrifugare normală.
Verifică prețul

Draperiile cu inele Blackout Leather, au fost concepute pentru a veni în ajutorul acelor persoane care caută soluții rapide și practice în amenajarea încăperilor.

Premium

Set draperie Black Pearl black-out 200x245x2 cu rejansa by Liz Line - DP072

Sunt folosite în special în living-uri și sufragerii unde sunt piese de rezistență în decorul încăperilor. Aceste draperii semi-opace au rolul de a opri lumina, creeând un ambient umbros, chiar în cele mai toride zile de vară. Țesătura lor este foarte groasă, foarte grea, formată din trei straturi de fire, dintre care unul este obligatoriu negru. Împiedică pătrunderea luminii aproape în totalitate și contribuie foarte mult la izolarea termică și fonică a ferestrelor.
Verifică prețul

Draperii preponderent decorative, care filtrează lumina ce pătrunde în încăpere, ele rețin razele de soare, dar nu au rolul de a face întuneric în cameră.

Draperie opacă (1buc/pac) , bandă încreţită gri

Este fabricată din poliester dens, ce împiedică pătrunderea razelor de lumină sau de căldură, păstrând un mediu răcoros și odihnitor. Este simplu de instalat, fără a fi nevoie de cunoștințe avansate și se curăță ușor în mașina de spălat la 30 de grade. În plus, îți oferă intimitate pe timpul nopții și al zilei.
Verifică prețul

Dacă ești o persoană ce doarme până mai târziu și nu vrea să fie deranjată de lumina zilei sau de căldura copleșitoare a soarelui, atunci această draperie opacă este perfectă pentru tine.

Draperie opacă uni (1buc/pac) , bandă încreţită Alamă

Este fabricată în totalitate din poliester, un material de înaltă calitate ce împiedică pătrunderea razelor sau căldurii solare pe toată perioada zilei. Se curăță extrem de simplu la mașina de spălat la 30 de grade. Se instalează extrem de simplu, fără a avea nevoie de cunoștințe avansate.
Verifică prețul

Cu toții ne dorim să dormim până mai târziu, fără a fi deranjați de lumina zilei, ori căldura solară care este destul de greu de suportat. Această draperie opacă este soluția ideală pentru un somn liniștit și relaxant.

Set doua draperii Black-out Gri 2x100x225 cm, cu rejansa

Pentru a crea o atmosferă plăcută, ai nevoie de câteva obiecte drăguțe care să fie atât plăcute la vedere, cât și utile. Dacă vrei să ai o lumină cât mai plăcută în cameră ai nevoie de draperii care să fie plăcute la vedere, dar și utile când vrei să faci întuneric. Aceste draperii sunt opțiunea ideală pentru a aduce întunericul acasă cu minim de efort.
Verifică prețul

Casa ta este locul unde te reîntorci cu drag, de aceea, ar fi bine să îți creezi un cuibușor comod și cald unde să te reîncarci după fiecare zi de muncă.

Draperie Blackout Indigo 140x245 cm

Draperia de culoare indigo, este realizată dintr-un poliester de calitate, având densitatea de 220 TC și cântărește doar 1,2 kg. Sistemul de agățare al draperiei este pe bază de inele care pot culisa pe marea majoritate a barelor din galerii. Pentru curățare draperia nu trebuie spălată chimic, ci doar la un program destinat țesăturilor sensibile, la temperatura de maxim 30 de grade Celsius.
Verifică prețul

Dacă preferi ca somnul tău să nu fie perturbat de nici o rază de lumină atunci draperia Blackout Indigo de 140x245 cm nu trebuie să îți lipsească din dormitor.

Întrebări frecvente despre draperiile opace

Care este rolul draperiilor opace?

Draperiile opace prezintă rezistență la lumina zilei și împiedică pătrunderea căldurii soarelui în interior, creând un mediu propice unui somn confortabil chiar și în zilele toride de vară.

Din ce material sunt fabricate draperiile opace?

Materialul poate să difere de la un producător la altul, însă în general draperiile opace sunt fabricate din poliester într-o proporție destul de mare.

Ce dimensiuni au draperiile opace?

Acestea fie au dimensiuni prestabilite, care de obicei sunt de 200cm înălțime și cel puțin 250cm lățime, fie se pot realiza și la comandă, după preferințele clientului.

Cât de bune sunt draperiile opace?

Acestea sunt extrem de importante pentru casa ta deoarece ajută la formarea unei bariere împotriva căldurii solare și a luminii, datorită poliesterului de înaltă calitate, ce te ajută să te odihnești până mai târziu.

Ce sistem de prindere au draperiile opace?

De obicei acestea vin la pachet cu o bară ce se fixează în perete, pe care rulează draperiile datorită inelelor cu care sunt dotate.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Convector Electric de Perete
Cel mai bun convector electric de perete

Ai nevoie de o metodă de încălzire temporară sau suplimentară și nu vrei să investeșți mii de lei în sisteme complexe? Convectorul electric este practic un calorifer electric montat pe perete pe care-l pornești doar atunci când ai nevoie.

Cel mai bun Pătuț Co-Sleeper (pătuț atașabil de pat)
Cel mai bun pătuț co-sleeper (pătuț atașabil de pat)

Vrei să ai aproape bebelușul în timpul nopții într-un pătuț atașabil de patul matrimonial? Pătuțurile de tip co-sleeper sunt soluția ideală pentru o mamă iubitoare.

Cea Mai Bună Veioză Pentru Dormitor
Cea mai bună veioză pentru dormitor

Lumina în dormitor are un rol foarte important înainte de culcare. Alege o veioză de dormitor cu un design modern dar și practică, de exemplu să fie utilă cititului în pat înainte de somn.

Cel Mai Bun Covor Pufos
Cel mai bun covor pufos

Covoarele pufoase deși sunt mai greu de întreținut îți oferă un confort sporit și o senzație foarte plăcută la picioare. Află care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Dulap Portabil pentru Haine
Cel mai bun dulap portabil pentru haine

Dulapul portabil de haine este o variantă economică de a-ți păstra hainele. Create din materiale textile, aceste dulapuri sunt ușor de montat, întreținut și folosit.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe