De ce să-ți cumperi un brad artificial cu LEDuri?

Câți dintre noi nu așteptăm cu mare nerăbdare sosirea Căciunului, iar unul din motive este decorarea casei. Iar bradul este poate cea mai importantă alegere în această perioadă. Alături de alegerea accesoriilor, a culorilor și ornamentelor, bradul va fi întotdeauna vedeta oricărei case. Și pentru ca el să arate mereu impecabil și spectaculos, poți opta pentru o variantă artificială cu LED.

Pe lângă faptul că vei proteja mediul înconjurător, bradul nu va pierde acele, va rezista perfect mai mulți ani și, va avea mereu forma perfectă. În plus, dacă vei alege unul cu LED, nu va trebui să îți bați capul cu montarea instalației de lumini, deoarece acestea vor arăta impecabil de fiecare dată când asamblezi bradul.

Acesta se asamblează și dezasamblează ușor, fiind simplu de depozitat. Mai mult, pe piață vei găsi brazi artificiali cu LED cu diferite dimensiuni, dar și cu o paletă largă de culori, precum și modele care imită zăpada. Vei avea cu siguranță cele mai frumoase poze de Crăciun alături de bradul perfect.

Cel mai bun brad artificial cu LED

1. Brad 270cm PREMIUM

Acest brad de Crăciun are un aspect natural, este foarte bogat și de asemenea este dotat cu ace cu fibră optică, instalație LED și decorațiuni în formă de steluțe. Bradul este de dimensiuni mari, având o intaltime de 270 cm. Acele cu fibră optică sunt în număr de 450, oferind un aspect bogat bradului (circumferința la bază ajungând la 150cm) iar instalația LED vine în completare cu încă 236 de beculețe, asigurând aspectul magic de care aveți nevoie. Pentru o siguranță sporită, acest brad este fabricat din materiale ignifuge, și vine la pachet cu un suport metalic rezistent.

2. Brad Artificial 180cm BEST CHOICE

Acest model de brad este foarte deosebit, având în vedere că este reprezentarea fidelă a unui pin natural. Cu ace lungi și elegante, acest brad are 344 de vârfuri foarte stufoase iar crenguțele sunt mixte, ceea ce face design-ul cu mult mai plăcut. Pentru un aspect mai impresionant, este echipat cu fibră optică și 32 de beculețe LED. Astfel, brăduțul va lumina orice încăpere și va participa activ la atmosfera magică de sărbători. Este foarte potrivit în tot felul de situații, de la petreceri restrânse la activități de mari dimensiuni sau ca parte dintr-un decor mai mare.

3. Brad 150cm LA BUGET

Bradul artificial cu fibră optică HEBER înlocuiește cu succes pomul tradițional de Crăciun, fiind deja împodobit cu lumini colorate. Acesta este destinat folosirii în interior, deci este alegerea ideală pentru casă sau birou. Bradul HEBER este prevăzut cu funcția de schimbare continuă a culorilor, dispune de un buton de pornire/oprire și este fixat într-un suport în formă de ghiveci, prevăzut cu rotile, fiind ușor de mutat și transportat. Luminile pot fi setate fie multicolor, fie cu lumină albă, caldă, constantă.

4. Brad artificial cu fibra optica inaltime 120 cm suport ghiveci

Bradul artificial Home Kix2, este alegerea ideală pentru sărbătorile de iarnă. Acesta are crengile decorate cu ace care au încorporate fibră optică și luminile deja incluse, nemaifiind nevoie să cumpărați sau să instalați o ghirlandă de lumini separat.
La doar 120cm, este ideal pentru spațiile mai mici, sau, de ce nu, pentru birouri. Bradul Home Kix2 vă poate scăpa de multe bătăi de cap, acesta având luminile cu funcția de schimbare continuă a culorii, iar pachetul vine cu bradul, suportul de plastic cu bec, un bec de rezervă și un adaptor de rețea pentru interior.

5. Brad artificial fibra optica de Craciun, Hoff, cu 230 LED-uri albastre, 180 cm

Bradul este prevăzut cu surse LED și fibră optică și are o înălțime totală de 180 cm. Acest pom de Crăciun este verde și gata de afișat în orice încăpere din locuință, întrucât are lumini incluse dar și o stelută montată în vârf. Cele 230 LED-uri albastre se schimbă permanent. Bradul artificial este ușor de asamblat și demontat, suportul metalic și transformatorul fiind incluse, iar LED-urile înlocuiesc cu succes instalațiile luminoase. Schimbul de lumini este surprinzător și va îmbrăca încăperea într-o atmosferă veselă, de sărbătoare.

6. Brad Artificial de Craciun Flippy din Fibra Optica 1.8 m Multicolor cu Suport Metalic Inclus

Bradul artificial Flippy este format fie dindouă sau din trei părți, astfel depozitarea acestuia se face cu ușurință și nu ocupă mult spațiu, fiind ușor și putând fi transportat oriunde fără probleme. Bradul Flippy vine la pachet cu un suport din metal inclus, adaptat produsului. De asemenea, acesta are inserții din fibră optică ce ii conferă un design aparte și, creează o atmosfera ambientală plăcută. Avantajele bradului Flippy sunt faptul că este ușor de curățat, potrivit atât pentru exterior cât și pentru interior, are o durata lungă de viață, și nu necesită instalație suplimentară.


Întrebări despre brazii artificiali cu LEDuri

Ce dimensiuni au?

Dacă te-ai decis deja să cumperi un brad artificial cu lumină LED, mai trebuie doar să alegi dimensiunea. Iar aici oferta este extrem de variată, cu modele cuprinse între 0,5 și 3 m înălțime. Totodată poți alege și cât de dese să fie crengile, mai ales dacă îți dorești un brad bogat.

Ce culori au LED-urile?

Pe piață sunt disponibile o mulțime de variante de brazi artificiali, cu crengi de de diferite culori. Totodată poți alege dintr-o varietare mare de culori calde în ceea ce privește coloristica becurilor LED. În acest fel poți alege culoarea dorită și decora an de an diferit.

Cum se depozitează?

Bradul artificial cu led este o alegere inspirată, investiţia fiind mai mică, brăduţul putând fi împodobit şi în următorii ani, păstrându-şi frumuseţea, astfel scăpând de grija alegerii altui brad la fiecare Crăciun. De asemenea, depozitarea bradului se realizează foarte uşor. De obicei, acesta se livrează împachetat într-un ambalaj corespunzător, fiind foarte bine protejat.

Cum se asamblează?

Aceste modele de brad sunt modulare, respectiv se asamblează din mai multe bucăți. Asta e foarte bine mai ales pentru păstrarea mai bună de la an la an, dar și pentru ca acestea să ocupe cât mai puțin spațiu. În plus, asamblarea este extrem de intuitivă.

Sunt ignifugi?

Toate modelele de brad artificial cu LED sunt ignifuge. Deși LED-urile sunt unele dintre cele mai sigure becuri, brazii artificiali au crengi care nu se aprind, tocmai ca măsură suplimentară de siguranță pentru a preveni eventuale accidente în casă în perioada sărbătorilor.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe