Cel Mai Bun Brad Artificial cu Instalație LED Integrată

Cel mai bun brad artificial cu LED-uri

Modificat la 12 aprilie 2022
Articol evaluat de 104 ori:
Pagină realizată de:
Ana Antonescu
Ana Antonescu

De ce să-ți cumperi un brad artificial cu LEDuri?

Câți dintre noi nu așteptăm cu mare nerăbdare sosirea Căciunului, iar unul din motive este decorarea casei. Iar bradul este poate cea mai importantă alegere în această perioadă. Alături de alegerea accesoriilor, a culorilor și ornamentelor, bradul va fi întotdeauna vedeta oricărei case. Și pentru ca el să arate mereu impecabil și spectaculos, poți opta pentru o variantă artificială cu LED.

Pe lângă faptul că vei proteja mediul înconjurător, bradul nu va pierde acele, va rezista perfect mai mulți ani și, va avea mereu forma perfectă. În plus, dacă vei alege unul cu LED, nu va trebui să îți bați capul cu montarea instalației de lumini, deoarece acestea vor arăta impecabil de fiecare dată când asamblezi bradul.

Acesta se asamblează și dezasamblează ușor, fiind simplu de depozitat. Mai mult, pe piață vei găsi brazi artificiali cu LED cu diferite dimensiuni, dar și cu o paletă largă de culori, precum și modele care imită zăpada. Vei avea cu siguranță cele mai frumoase poze de Crăciun alături de bradul perfect.

Cel mai bun brad artificial cu LED

Cel mai bun

Brad de Crăciun de calitate 3D, cu lumini, verde, 180 cm, LED 300, CHRISTMAS TYP 6

Înălțimea sa ajunge până la 180cm. Acele nu cad, acest brad fiind foarte rezistent și durabil ani întregi. Are iluminare LED pentru a crea o atmosferă magică, specifică sărbătorilor de iarnă. Pachetul include suport metalic, pentru a fi asigurată stabilitatea bradului. Este asamblat într-o cutie, pe care o puteți folosi apoi pentru depozitare ușoară.
Verifică prețul

Datorită aspectului său, acest brad este foarte popular și căutat de Crăciun. Crește sub forma unui con, iar acele sale sunt ferme, dure, de culoare verde închis. Culoarea sa este adaptată exact la culoarea naturală.

Premium

Brad 270cm

Acele cu fibră optică sunt în număr de 450, oferind un aspect bogat bradului (circumferința la bază ajungând la 150cm) iar instalația LED vine în completare cu încă 236 de beculețe, asigurând aspectul magic de care aveți nevoie. Pentru o siguranță sporită, acest brad este fabricat din materiale ignifuge, și vine la pachet cu un suport metalic rezistent.
Verifică prețul

Acest brad de Crăciun are un aspect natural, este foarte bogat și de asemenea este dotat cu ace cu fibră optică, instalație LED și decorațiuni în formă de steluțe. Bradul este de dimensiuni mari, având o intaltime de 270 cm.

la buget

vidaXL Brad artificial de Crăciun cu suport / LED 120 cm fibră optică

Dacă vrei să ai un brad împodobit cât mai frumos, îți oferim un brad de Crăciun cu totul special. Este artificial și are deja lumini colorate. Va fi o piesă de rezistență a întregii camere. Are o textură destul de similară cu bradul real. Ramurile sale par naturale, iar vârfurile par că sunt ninse. Are două moduri de iluminat: LED și fibră optică.
Verifică prețul

Se apropie sărbătorile și cu toții ne gândim la amintirile din copilărie. Ne amintim de mersul cu colindatul, venirea lui moș Crăciun, împodobirea bradului, cozonacii mamei.

HomCom Brad de Crăciun Artificial cu  27 becuri LED în Formă de Stea 180cm

Atunci când Crăciunul se apropie știi că a venit timpul să cauți bradul perfect! Dacă nu îți dorești mizerie și ace de brad în living și cauți o soluție pentru a te bucura de bradul de Crăciun mai mult timp, atunci poți alege acest minunat brad propus. Cele 27 de becuri LED în formă de stea cu care acesta ajunge echipat oferă o atmosferă magică, de poveste în preajma sărbătorilor. Poți fi sigur de stabilitatea sa după ce îl vei monta pe suportul de brad inclus în pachet. Se montează simplu și rapid.
Verifică prețul

Brad artificial fibra optica de Craciun, Hoff, cu 230 LED-uri albastre, 180 cm

Acest pom de Crăciun este verde și gata de afișat în orice încăpere din locuință, întrucât are lumini incluse dar și o stelută montată în vârf. Cele 230 LED-uri albastre se schimbă permanent. Bradul artificial este ușor de asamblat și demontat, suportul metalic și transformatorul fiind incluse, iar LED-urile înlocuiesc cu succes instalațiile luminoase. Schimbul de lumini este surprinzător și va îmbrăca încăperea într-o atmosferă veselă, de sărbătoare.
Verifică prețul

Bradul este prevăzut cu surse LED și fibră optică și are o înălțime totală de 180 cm.

vidaXL Brad de Crăciun cu ninsoare și bază umbrelă, verde, 140 cm

Are o textură foarte asemănătoare cu cea autentică, ramurile sale având o culoare verde închis și un aspect realist. Deține o melodie veselă și distractivă, ornamente festive specifice, beculețe și atracția inedită: zăpada artificială care cade peste brad, imediat ce va fi pornită, prin mecanismul cu pompă integrată. Baza sa în formă de umbrelă, va aduna zăpada și, prin intermediul unui dispozitiv de control, poți controla cantitatea de ninsoare.
Verifică prețul

Acest brad de Crăciun cu ninsoare, beculețe și globuri, este conceput într-un mod unic pentru a oferi atmosfera aceea magică din preajma sărbătorilor.

Întrebări despre brazii artificiali cu LEDuri

Ce dimensiuni au?

Dacă te-ai decis deja să cumperi un brad artificial cu lumină LED, mai trebuie doar să alegi dimensiunea. Iar aici oferta este extrem de variată, cu modele cuprinse între 0,5 și 3 m înălțime. Totodată poți alege și cât de dese să fie crengile, mai ales dacă îți dorești un brad bogat.

Ce culori au LED-urile?

Pe piață sunt disponibile o mulțime de variante de brazi artificiali, cu crengi de de diferite culori. Totodată poți alege dintr-o varietare mare de culori calde în ceea ce privește coloristica becurilor LED. În acest fel poți alege culoarea dorită și decora an de an diferit.

Cum se depozitează?

Bradul artificial cu led este o alegere inspirată, investiţia fiind mai mică, brăduţul putând fi împodobit şi în următorii ani, păstrându-şi frumuseţea, astfel scăpând de grija alegerii altui brad la fiecare Crăciun. De asemenea, depozitarea bradului se realizează foarte uşor. De obicei, acesta se livrează împachetat într-un ambalaj corespunzător, fiind foarte bine protejat.

Cum se asamblează?

Aceste modele de brad sunt modulare, respectiv se asamblează din mai multe bucăți. Asta e foarte bine mai ales pentru păstrarea mai bună de la an la an, dar și pentru ca acestea să ocupe cât mai puțin spațiu. În plus, asamblarea este extrem de intuitivă.

Sunt ignifugi?

Toate modelele de brad artificial cu LED sunt ignifuge. Deși LED-urile sunt unele dintre cele mai sigure becuri, brazii artificiali au crengi care nu se aprind, tocmai ca măsură suplimentară de siguranță pentru a preveni eventuale accidente în casă în perioada sărbătorilor.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Veioză Pentru Dormitor
Cea mai bună veioză pentru dormitor

Lumina în dormitor are un rol foarte important înainte de culcare. Alege o veioză de dormitor cu un design modern dar și practică, de exemplu să fie utilă cititului în pat înainte de somn.

Cel Mai Bun Dulap Portabil pentru Haine
Cel mai bun dulap portabil pentru haine

Dulapul portabil de haine este o variantă economică de a-ți păstra hainele. Create din materiale textile, aceste dulapuri sunt ușor de montat, întreținut și folosit.

Cel mai bun Pătuț Co-Sleeper (pătuț atașabil de pat)
Cel mai bun pătuț co-sleeper (pătuț atașabil de pat)

Vrei să ai aproape bebelușul în timpul nopții într-un pătuț atașabil de patul matrimonial? Pătuțurile de tip co-sleeper sunt soluția ideală pentru o mamă iubitoare.

Cel Mai Bun Convector Electric de Perete
Cel mai bun convector electric de perete

Ai nevoie de o metodă de încălzire temporară sau suplimentară și nu vrei să investeșți mii de lei în sisteme complexe? Convectorul electric este practic un calorifer electric montat pe perete pe care-l pornești doar atunci când ai nevoie.

Cea Mai Bună Saltea Gonflabilă pentru Musafiri
Cea mai bună saltea gonflabilă pentru musafiri

Vrei ca atunci când îți vin oaspeți în vizită să-i poți găzdui la tine? O saltea gonflabilă este modalitatea perfectă de a fi o gazdă bună chiar dacă spațiul nu este punctul forte al locuinței tale.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe