Cel mai bun Pătuț Co-Sleeper (pătuț atașabil de pat)

Cel mai bun pătuț co-sleeper (pătuț atașabil de pat)

Modificat la 08 decembrie 2021
Articol evaluat de 103 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto
Elisa Bercu
Elisa Bercu

Ce este un pătuț co-sleeper și de ce să cumperi unul?

În primii ani de viață bebelușul petrece mai mult timp în brațele mamei și în propriul pătuț decât oriunde, acesta fiind cel mai bun argument pentru a te orienta către un produs de calitate care să ofere copilului confort dar mai ales siguranță. Un pătuț de co-sleeping este acela care se poate atașa de cel al părinților dar care oferă propriul spațiu bebelușului, fără ca mama să se deplaseze pentru îngrijirea lui, mai ales pe timp de noapte. Un astfel de pătuț vine cu multiple beneficii demonstrate cum ar fi faptul că bebelușii sunt în siguranță în spațiul lor și nu în același pat cu părinții, care și ei dorm mai bine pentru că nu vor fi stresați de faptul că l-ar putea răni.

În plus alăptatul devine mai ușor pe timp de noapte iar părinții devin mai bine conectați cu bebelușul lor. Mai mult, studiile arată că bebelusii care dorm în primele luni de viață alături de mama se dezvoltă mai repede și mai bine din toate punctele de vedere datorită apropierii suplimentare pe care o simt și a faptului că sunt hrăniți suplimentar. Și poate încă un aspect important este acela că bebelușii vor fi obișnuiți cu propiul spațiu de dormit, detaliu relevant mai ales când vine momentul ca bebe să doarmă în propria cameră.

Pătuțuri atașabile de pat

Cel mai bun

Patut Chipolino Pliabil Merida cu Laterala Culisanta 2020, Ocean

 • Design modern
 • Cadru rezistent
 • Compact
 • Confortabil
 • Ușor de instalat
Verifică prețul

Pătuțul Chipolino Pliabil de la Merida este ideal în cazul deplasărilor și călătoriilor, pentru că se pliază, se bagă pur și simplu în geanta de transport și devine foarte ușor de luat în mașină. Dispune de sistemul side-sleeping care permit părinților să doarmă lângă copil. Plasele laterale permit ventilarea ușoară și sunt special concepute pentru siguranța copilului, astfel încât cel mic nu se va lovi dacă se apropie cu capul de laterale. Instalarea sa este facilă și se realizează rapid. Este prevăzut cu roți pentru a fi mutat dintr-o cameră în alta.

la buget

Patut 2 in 1 Co-Sleeper Kinderkraft Bea, Gri

 • Multifuncționalitate
 • Unghi de înclinare reglabil
 • Fixare sigură
 • Material moale
 • Ușor de transportat
Verifică prețul

Dacă vă pregătiți să deveniți părinți este bine de știut că aveți nevoie de lucruri de calitate pentru cel mic, pentru a-l proteja și a fi în siguranță. Pătuțul co-sleeper Kindermax îl ajută pe cel mic să aibă un somn liniștit și plin de vise pozitive. Acesta este dotat cu un cadru rezistent, ce poate susține o greutate de până la 9kg, iar salteaua din poliester oferă un confort sporit. Nopțile vor fi mult mai liniștite și somnul va fi unul pe măsură, fără a mai fi nevoie să dormi cu cel mic în pat.

Premium

* Prezentare video mai jos

Treppy

 • Poate fi folosit de la naștere și până la vârsta de 3-4 ani
 • Prevăzut cu sistem inteligent de culisare totala a lateralei printr-un mecanism simplu și ușor
 • Sistemul simplu de culisare totala și roțile vă permit sfsăolosiți patuțul noaptea ca și co-sleeper și ziua ca și pătuț independent
 • Pentru siguranță maximă, laterala culisantă este prevazută cu doua mecanisme de blocare ce trebuie acționate simultan
 • Este dotat cu roți îmbrăcate în silicon, silențioase și dotate cu sistem de frânare
Verifică prețul

Treppy - Pătuț co-sleeping 120x60 cu laterală culisantă și roți Dreamy Plus Alb. Pătuțul este prevăzut cu sistem unic de culisare totală a lateralei ce va permite în 5 secunde să transformați pătuțul co-sleeper într-un pat independent sau vice-versa. Acest produs poate fi folosit de la naștere și până la vârsta de 3-4 ani. Pentru siguranță maximă, laterala culisantă este prevăzută cu două mecanisme de blocare ce trebuie acționate simultan. Dimensiuni exterioare: 126,5 x 68 x h95 cm. Construcția patului este extrem de stabilă, fiind proiectat special pentru a fi utilizat în condiții de siguranta maximă!

Patut BabyGo, co-sleeper 2 in 1 Together, Gri

 • Înălțimea co-slepperului este reglabilă
 • El este compatibil cu aproape toate tipurile de dormitoare (inclusiv cele cu sertare)
 • Salteluța delicată este inclusă
 • Este unanim acceptat ca somnul bebelușului este mai liniștit atunci când acesta își simte mama alături, în primele luni de viață, lucru pe care togheter îl facilitează
 • Grație co-sleeperului Together, bebelușul va putea să doarmă alături de mămică în conditii de maximă siguranță, evitandu-se orice posibil incident
Verifică prețul

Pătuțul BabyGo, co-sleeper 2 în 1 Together, de culoare gri. Bebelușul va putea să doarmă alături de mămică în condiții de maximă siguranță, evitându-se orice posibil incident. Co-sleeperul Together poate fi utilizat ca un mini-pătuț sau poate fi utilizat ca un pat de sine stătător. Salteaua este inclusă, înălțimea co-sleeper-ului este reglabilă, iar acest pătuț este compatibil aproape cu toate tipurile de dormitoare (chiar și cele cu sertare). Dimensiuni: 66-81 x 95 x 66 cm. Dimensiuni saltea: 47 x 85 cm.

Tutti Bambini - Patut 2 in 1 co-sleeper CoZee Oak

 • Sistem inovativ de pliere/ depliere în 30 de secunde
 • Zona de depozitare poziționată sub pătuț, pentru a pune în ordine lucrușoarele bebelusului
 • Material care permite trecerea aerului, evitându-se astfel supraîncălzirea
 • Geantă pentru transport inclusă
 • Posibilitatea de ridicare a saltelei, la câteva grade, opțiune extrem de utilă în perioda în care cel mic are reflux
Verifică prețul

Tutti Bambini - Pătuț 2 în 1 co-sleeper CoZee Oak, este un pătuț multifuncțional care poate fi utilizat ca atare sau ca un co-sleeper alăturat patului părinților. Are un sistem inovativ de pliere / depliere în 30 de secunde, zona de depozitare poziționată sub pat oferă posibilitatea de a se pune lucrușoarele bebelușului. Materialul este unul poros, tocmai pentru a permite trecerea aerului, evitând supraîncălzirea, iar posibilitatea de reglare a înălțimii saltelei pe 6 trepte, este extrem de practică! Produsul poate fi utilizat de la 0 luni, până la 6 luni. Dimensiuni: 92 x 56 x 69/84 cm, dimensiune la pliere: 92 x 56 x 12 cm.


* Prezentare video mai jos

Patut 3 in 1 Co-Sleeper Timon Pliabil Dark Grey Lionelo

 • Reglabil pe 4 trepte de înălțime
 • Cadru pliabil la dimensiuni compacte - excelent pentru călătorii
 • Înălțimea și unghiul sunt reglabile
 • Ușa din laterală se poate deschide
 • Spațiu pentru depozitare spațios
Verifică prețul

Patuț 3 în 1 Co-Sleeper Timon Pliabil Dark Grey Lionelo. Timon nu este doar un loc perfect pentru somn, este varianta ideală de pătut co-sleep, atât pentru acasă dar și pentru călătorii! Plierea facilă, combinată cu țesăturile durabile și construcția solidă, fac din acest pat de excepție să fie un obiect extrem de util pentru casă! Timon se poate utiliza în 3 moduri: (1) pătuț co-sleeper, (2) pătuț pliabil și (3) pătuț simplu. Acesta poate să fie reglat ăp 4 trepte de înălțime și este ușor de deplasat, cu ajutorul celor 4 roți.

Întrebări despre pătuțuri co-sleeper?

Pentru ce vârstă sunt recomandate?

Pătuțurile co-sleeper prezintă caracteristica principală de a putea fi utilizate din primele zile ale bebelușului. În ceea ce privește vârsta maximă recomandată pentru utilizare, este necesar să urmărești recomandările fiecărui producător. Spre exemplu, unele modele pot fi folosite între 0 luni - 3 ani (cu greutate maximă admisă de 15 kg), în timp ce altele sunt recomandate doar până la 6 luni (greutate maximă admisă de 9 kg).

Care sunt avantajele față de un pătuț clasic?

Modelele actuale de pătuțuri co-sleeper sunt create pentru a îndeplini mai multe funcții, pe care părinții le caută într-un singur produs: funcție de atașare la patul adulților, utilizarea ca pat clasic pentru copii, loc de joacă, leagăn. De aceea, reprezintă o investiție inteligentă, având în vedere cât de mult facilitează îngrijirea bebelușului în primele luni de viață.

Se reglează pe înălțime?

Înainte de a achiziționa un astfel de pătuț, este esențial să vizualizezi toate detaliile și specificațiile furnizorului. Vei descoperi în descriere informații cheie, cum este și capacitatea de reglare pe înălțime, pentru a putea fi adaptat patului adulților - atunci când este utilizată funcție de co-sleeper. Cele mai multe pătuțuri se reglează facil de la picioarele ajustabile.

Se poate atașa oricărui tip de pat?

Scopul principal al pătuțurilor co-sleeper este ca acestea să poată fi atașate patului adulților, pentru îngrijirea și monitorizarea constantă a bebelușului. Așadar, majoritatea modelelor sunt concepute pentru a putea fi ajustate conform înălțimii patului părinților, detaliu pe care îl vei regăsi și în descrierea produsului (câte niveluri de reglaj au piciorușele patului).

Poate fi montat și individual?

Dacă ai decis să achiziționezi un pătuț co-sleeper, cel mai bine este să investești într-un model care poate fi utilizat pentru o perioada mai mare de timp, dar care are și mai multe funcții, pe lângă cea de atașare la patul adulților - loc de joacă, leagăn și pat clasic pentru copii.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Ceas Deșteptător Cu Alarmă
Cel mai bun ceas deșteptător cu alarmă

Ai probleme cu trezitul dimineața? Un ceas deșteptător (diferit de cel al telefonului) te poate ajuta să-ți creezi un ritual de trezire care să nu-ți strice restul zilei.

Cel Mai Bun Convector Electric de Perete
Cel mai bun convector electric de perete

Ai nevoie de o metodă de încălzire temporară sau suplimentară și nu vrei să investeșți mii de lei în sisteme complexe? Convectorul electric este practic un calorifer electric montat pe perete pe care-l pornești doar atunci când ai nevoie.

Cea Mai Bună Stație Meteo Cu Senzor Exterior
Cea mai bună stație meteo cu senzor exterior

Vrei să poți măsura precis temperatura exterioară, interioară, umiditatea sau presiunea atmosferică? Stația meteo este un aparat util în orice casă.

Cea Mai Bună Pernă Electrică cu Încălzire
Cea mai bună pernă electrică cu încălzire

Dacă ai probleme cu gâtul sau dureri frecvente de cap, o pernă cu încălzire electrică îți poate alina durerile și te poate relaxa într-un timp foarte scurt.

Cel Mai Bun Set de Mobilă Dormitor Matrimonial
Seturi de mobilă pentru dormitor matrimonial în stil modern

Mobilează-ți dormitorul într-un stil modern fără a apela la un designer de interior. Alege un set de mobilă complet pentru dormitorul matrimonial și ai garanția bunului gust la un preț mult sub cel al unei mobile la comandă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe