Cel Mai Bun Pătuț Portabil De Călătorie

Cel mai bun pătuț portabil de călătorie

Modificat la 03 august 2021
Articol evaluat de 20 ori:
Pagină realizată de:
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu
Ianis Pipor
Ianis Pipor

De ce ai nevoie de un pătuț pliabil de călătorie?

Locul unde copilul tău doarme este foarte important. Odihna pentru el este crucială pentru o bună dezvoltare și o bună sănătate. Pătuțul pliabil este prima piesa de mobilier din camera mobilă a copilului tău și trebuie să o alegi cu grijă, fiindcă este o investiție importantă.

Atunci când nu ai mult spațiu la dispoziție, sau când călătorești mult cu cel mic, un pătuț pliabil pentru copii devine soluția ideală. Pătuțurile pliabile pentru bebeluși au ca principal avantaj portabilitatea. Dacă vreodată vrei să plecați la rude sau într-o excursie, vei putea lua cu voi pătuțul pliant și astfel voi veți putea dormi liniștiți în patul matrimonial, iar cel mic în pătuțul cu care este deja obișnuit.

Pătuțul pliant este ușor de montat și de demontat, ceea ce însemnă că îți va fi ușor să îl asamblezi oricând dorești, sau ai nevoie de el. Bebelușul are spațiul lui propriu și astfel nu va dezvolta o dependență permanentă de tine, iar când va crește nu vei fi nevoită să treci prin procesul anevoios de a-l dezobișnui de a dormi în pat cu tine.

Cel mai bun pătuț portabil de călătorie

Cel mai bun

KINDERKRAFT - Patut 3in1 LOVI gri

 • Pătuț, leagăn și pat de călătorie într-un singur produs
 • Potrivit de la naștere
 • Cadru din oțel, rezistent
 • Compact, ușor de transportat și depozitat
 • Asamblare rapidă.
Verifică prețul

Pătuț, leagăn și pat de călătorie într-un singur produs. Este potrivit pentru nou-născuți de până la 9 kg, având un cadru din oțel, element de balansare, acoperiș detașabil și reglabil cu plasă de țânțari. Pătuț compact și ușor pentru utilizare acasă (pentru uz zilnic) sau în deplasare, excursii ,vacanțe. Asamblarea este una rapidă, nefiind nevoie să dezasamblezi pătuțul pentru a-l plia, fiind un pachetul complet, el conține baldachin, plasă de țânțari, o geantă pentru transport ușor și o saltea.

la buget

Dacă ai de gând să pleci într-o călătorie cu micuțul tău, atunci acest pat turistic pliabil de la Ideal Travel este minunat. Datorită construcției sale solide, a utilizării materialelor de înaltă calitate și a posibilității de pliere rapidă, acest pat este excelent pentru călătorii. Construcția este una stabilă și sigură, pătuțul având șapte punct de sprijin două roți și cinci picioare. Pereții sunt de asemenea siguri, cu colțurile rotunjite, datorită cărora nu este nevoie să montezi protectori suplimentari. Un mare avantaj constă în faptul că tapițeria pătuțul lui este realizată dintr-un material durabil și lavabil.

Premium

Lionelo - Patut pliant Vera Grey 90x50 cm

 • Design modern
 • Cadru solid
 • Rezistență crescută
 • Pliabil
 • Ușor de instalat
Verifică prețul

Pătuțul pliabil Vera este indispensabil în primele luni de viață ale copilului mai ales dacă ești o persoană care călătorește des și are nevoie de un pătuț care să nu ocupe mult spațiu și se plieze repede. Având un cadru realizat din aluminiu și oțel poate suporta o greutate maximă de 15 kg și conferă stabilitate și siguranță deplină. Datorită sistemului special, pătuțul Vera poate fi ușor pliat, în timp ce roțile solide fac mișcarea ușoară și fără efort. Pătuțul vine la pachet cu salteaua și cu plasa de țânțari și are laterale realizate din plasă pentru contact vizual permanent cu cel mic. Un mare avantaj constă în faptul că pătuțul este dotat cu un sistem de legănare manual.

Patut pliabil cu etaj suplimentar si laterala reglabila Caretero Esti grafit

 • Potrivit de la naștere
 • Ușor de transportat și depozitat
 • Confortabil
 • Sigur și rezistent
 • Prevăzut cu fereastră cu fermoar.
Verifică prețul

Ai nevoie de un pătuț pliabil pentru cel mic? Noi te ajutăm să îl îngrijești pe cel mic mult mai bine. Pătuțul pliabil este util deoarece poți plia laterala pentru a crea o prelungire a patului părinților. Astfel vei putea avea acces confortabil la copil la orice oră din noapte. Mecanismul de pliere este foarte simplu și ușor de folosit. De asemenea, pătuțul are roți blocate pentru a te deplasa cât mai ușor cu el. La capătul pătuțului ai o fereastră cu fermoar pentru acces la copil cât mai ușor.

Patut Karll pliabil

 • Cadru solid
 • Pliabil
 • Capacitate mare
 • Design modern
 • Simplu de instalat
Verifică prețul

Pătuțul Karll pliabil ideal pentru vacanțe sau șederi prelungite în vizită la bunici. Se transportă ușor și este ușor de montat, ideal pentru a fi folosit pentru bebeluși și copii până la 3-4 ani atât ca pat cât și ca țarc de joacă. Acest model este de culoare albastru închis și este realizat 100% din poliester. Pentru a fi ușor de transportat, pătuțul are și o husă cu mânere care are și rol de protecție. Pătuțul vine ambalat corespunzător în folie cu bule, polistiren și folie neagră pentru a-l proteja în tranzit.

Întrebări frecvente despre pătuțurile pliabile de călătorie

Ce dimensiuni are un pătuț pliabil de călătorie?

În general un pătuț pliabil de călătorie are dimensiunile standard de 60x120cm, însă în funcție de modelul ales și necesitățile pe care le îndeplinește, dimensiunile pot varia.

Pătuțurile pliabile de călătorie au husă pentru transport?

În general pătuțurile pliabile de călătorie au încorporată husă pentru transportul acestora, însă e important să verifici acest aspect atunci când cumperi pătuțul.

Pentru ce vârstă este potrivit pătuțul pliabil de călătorie?

Pe piață vei găsi modele potrivite pentru majoritatea grupelor de vârstă, respectiv 0-12-36 de luni. În funcție de acest aspect va diferi și structura pătuțului.

Poți atașa accesorii pe un pătuț pliabil pentru călătorie?

Da. În funcție de modelul ales, unui pătuț pliabil de călătorie îi poți atașa o masă oentru înfășat, diverse accesorii menite unei mai bune organizări sau chiar centre de joacă.

Înălțimea pătuțului pliabil pentru călătorie este ajustabilă?

În general înălțimea pătuțurilor pliabile pentru călătorie este ajustabilă, în special pentru grupele mici de vârstă, atunci când bebe nu se ridică în picioare iar riscul ca acesta să cadă sunt minime.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Covor de Joacă Termoizolant
Cel mai bun covor de joacă termoizolant

De la 2 luni până începe să meargă, bebelușul tău va fi în mare parte pe jos. Protejează-l și fă-i viața mai interesantă cu un covor de joacă termoizolant.

Cel mai bun Pătuț Co-Sleeper (pătuț atașabil de pat)
Cel mai bun pătuț co-sleeper (pătuț atașabil de pat)

Vrei să ai aproape bebelușul în timpul nopții într-un pătuț atașabil de patul matrimonial? Pătuțurile de tip co-sleeper sunt soluția ideală pentru o mamă iubitoare.

Cel Mai Bun Cărucior Pentru Gemeni
Cel mai bun cărucior pentru gemeni

Viața cu 2 bebeluși poate fi complicată însă nu și când vine vorba de căruciorul de plimbare al gemenilor. Află rapid care sunt cele mai bune cărucioare pentru gemeni.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe