Cel Mai Bun Covor de Joacă Termoizolant

Cel mai bun covor de joacă termoizolant

Modificat la 23 martie 2021
Articol evaluat de 35 ori:
Pagină realizată de:
Nicolae Filimon
Nicolae Filimon

De ce să-i cumperi copilului un covor de joacă termoizolant?

Când alegi covoare pentru restul locuinţei, e simplu, optezi pentru un model care îţi place şi care se potriveşte la nuanţe şi design cu restul locuinţei tale. Ce te faci însă atunci când alegi un covor pentru camera copilului? Trebuie să îţi placă şi ţie, normal, dar, înainte de toate, trebuie să treacă de cel mai dur critic: copilul tău.

Pentru el sunt foarte importante atât modelul cât și culorile folosite, pe lângă alte funcționalități. Înainte de a-l achiziţiona trebuie să te înarmezi cu multă răbdare şi ideal ar fi să arunci o vedere pe calităţile pe care cel mai bun covor pentru copii ar trebui să le aibă încât să fie pe placul întregii familii.

Pentru o locuință care nu are încălzire în pardoseală, ar fi ideal să te orientezi către un covor de joacă termoizolant pentru micuțul aventurier, astfel el se va simți mai bine în timp ce se joacă. Densitatea țesăturii și calitatea materialului, cumulate cu capacitatea covorului de joacă de a izola vor crea mediul ideal de joacă și vor fi foarte apreciate de copil.

Cel mai bun covor de joacă termoizolant

Cel mai bun

Covoras din spuma puzzle Ludi

Spuma este groasă, ceea ce oferă un spațiu de joacă sigur și suficient de spațios. În pus, este foarte ușor de spălat și simplu de întreținut. Se poate spăla de mână în apă rece și se clătește foarte bine. Materialul respectă standardele de siguranță actuale în ceea ce privește nivelul de formamide.
Verifică prețul

Covorul din spumă este perfect pentru orice camer de copil încă de la cele mai mici vârste ale celor mici. Design-ul covorașului este bine gândit în special pentru a asigura în primul rând confortul copilașului.

la buget

Covoras de joaca termoizolant cu doua fete 180 x 200 cm x 0.8, EM1003 RCO®

Covorasul îți poate proteja copilul de lovituri sau frig la interior având spumă densă, este special conceput pentru bebeluși și copii mici. Ambele fețe au imprimeuri colorate, educative, cu litere, animale, fructe și peisaje drăgălașe. Materialul din care este produs covorașul este impermeabil, ușor de curățat și, foarte important, non-toxic.
Verifică prețul

Covorașul EM1003 RCO® este gros având materialul rezistent, cu două fețe. Este ușor de curățat, izolează termic și anti-șoc fiind perfect pentru camera copilului.

Premium

Skip Hop Covoras de joaca reversibil 2 in 1 – Zoo (218 cm)

Acest covoraș a fost conceput pentru a ajuta la dublarea opțiunilor de utilizare și de joacă, de aceea, a fost imprimat pe ambele pați. Dimensiunile sale sunt generoase, de 218 cm x 132 cm și acoperă o suprafață de 31 mp. Poate fi oricând utilizat atât ca spațiu de joacă, cât și pentru decor datorită aspectului elegant. Produsul nu conține urme de PVS și este ușor de întreținut.
Verifică prețul

Acest covoraș de joacă este ideal pentru copiii mici. Se vor juca în siguranță și sunt în completă protecție pe acest mediu sigur.

Covoras de joaca Termic Educativ si Interactiv ISP cu doua fete , protectie impotriva loviturilor, dimensiune 200 cm x 180 cm x 0.5 cm

Produsul este ușor de curățat, cu o lavetă umedă, sau cu aspiratorul, în cazuri extrene, materilul fiind unul impermeabil. Covorul izolează termic și anti-șoc suprafețele fiind perfect pentru camera copilului. Ambele fețe au imprimeuri colorate, educative, cu litere, animale, fructe, peisaje dragălașe.
Verifică prețul

Covorașul de joacă Termic Educativ este super interactiv, pentru că are două fețe, deci distracție dublă pentru copii. Covorașul este gros, oferind protecție împotriva loviturilor, iar materialul este unul rezistent, având două fețe.

Covoras din Spuma Litere

Covorașul format din litere de spumă este ideal pentru a amortiza șocurile și pentru a izola copilul de sol, atunci când acest este prea energetic și încearcă să le facă pe toate. Tehnologia de producere a zalele înglobează noua generație de materiale ludimousse, astfel ele sunt fabricate din EVA (Etil Vinil Acetat), care nu conține nici PVC și nici BPA.
Verifică prețul

Pentru că copiilor le plac jucăriile, iar părinților lucrurile de calitate, acest produs, covoraș din spumă litere, este perfect pentru întreaga familie.

Covoras Puzzle Cosmos 92x92 cm

Se compune din nouă piese de aceeași mărime, fiecare având desene diferite pe tema “lumea copiilor - cosmosul”, astfel că se pot realiza se pot face combinații multiple și haioase. Grosimea stratului este de 10 mm, iar în intoriorul acestuia îți permite să îți protejezi copilul de căderi accidentale. Un mare avantaj al puzzleului este materialul, fiind fabricat din EVA, care este dovedit a fi cel mai sigur material din punct de vedere al mediului, material ușor și durabil, care nu irită pielea sensibilă a bebelușului.
Verifică prețul

Covorul de joacă pentru copii, tip puzzle, model Puzzle Cosmos, cu dimensiunea 92x92 cm, este o jucărie multifuncțională și practică ușor de asamblat.

Salteluta de Joaca Connect

Acesta fiind cazul, unii părinți preferă să nu investească într-o saltea mai scumpă din materiale sofisticate, și să aleagă ceva mai accesibil ca preț precum aceasta. Salteluța de joacă pentru cei mici are un design atractiv, confecționată din poliester, durabilă și ușor de curățat. Măsoară 60 cm lungime și lățime, 16 cm înălțime iar ca material de umplutură, vată.
Verifică prețul

Durabilitatea este un element cheie în alegere saltelei pentru copii deoarece există mult șanse ca cel mic să crească foarte mult pe durata folosirii saltelei.

Întrebări frecvente despre covoarele de joacă termoizolante

Care este dimensiunea corectă pentru covoarele de joacă termoizolante?

Dimensiunea covorului trebuie să fie în concordanță cu dimensiunea dormitorului și poți alege să pui chiar două covoare pentru a crea impresia de mai mult spațiu. Tendințele actuale recomandă covoare mici în încăperi, însă acest lucru nu se aplică în totalitate atunci când vine vorba de cameră micuțului tău.

Din ce material trebuie să achiziționez covorul de joacă termoizolant?

Materialul din care covorul este confecționat este cel care îi dă durabilitate, confort, siguranță și îl face ușor de curățat, așa că dincolo de aspectul său atractiv, covorul trebuie să fie de calitate. Pentru a fi cât mai rezistent, covorul trebuie să fie curățat frecvent și ferit cât se poate de pete.

Covoarele de joacă termoizolante sunt de mai multe modele?

Bineînțeles că da. Alege culori și imprimeuri care știi că îi plac copilului tău, de altfel, în magazinele online vei găsi tot felul de modele: covoare cu super eroi, cu desenele preferate, figuri geometrice, animăluțe, litere, cifre sau chiar sub formă de puzzle.

Cum afli densitatea țesăturii covoarelor de joacă termoizolante?

Densitatea indică ce cantitate de fir s-a utilizat la obținerea covorului. Cu cât un covor are o densitate mai mare, cu atât și calitatea sa este mai bună iar ca să fii sigur că ai ales un covor bun îndoaie cu mâna un capăt al covorului, dacă urzeala se poate vedea cu ușurință, calitatea acelui covor lasă de dorit.

Cât de înalte sunt covoarele de joacă termoizolante?

Sunt și covoare cu o grosime de 4, 5 cm. Pentru o mai mare siguranță a copilului tău, alege-le pe cele puțin mai groase. Astfel, buna dispoziție se instalează atât pentru tine cât și pentru el când se joacă. Dacă are puterea de a alege, lasă copilul să o facă.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Cărucior Pentru Gemeni
Cel mai bun cărucior pentru gemeni

Viața cu 2 bebeluși poate fi complicată însă nu și când vine vorba de căruciorul de plimbare al gemenilor. Află rapid care sunt cele mai bune cărucioare pentru gemeni.

Cel mai bun Pătuț Co-Sleeper (pătuț atașabil de pat)
Cel mai bun pătuț co-sleeper (pătuț atașabil de pat)

Vrei să ai aproape bebelușul în timpul nopții într-un pătuț atașabil de patul matrimonial? Pătuțurile de tip co-sleeper sunt soluția ideală pentru o mamă iubitoare.

Cel Mai Bun Pătuț Portabil De Călătorie
Cel mai bun pătuț portabil de călătorie

Vrei să pleci cu bebe în vacanță și să ai un loc în cameră unde să-l poți adormi și să-l știi în siguranță? Pătuțurile pliabile sunt soluția cea mai potrivită.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe