Cea Mai Bună Măsuță Reglabilă Pentru Laptop

Cea mai bună măsuță reglabilă pentru laptop (mini birou)

Modificat la 08 decembrie 2021
Articol evaluat de 147 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe
Ianis Pipor
Ianis Pipor

De ce să-ți cumperi o măsuță reglabilă pentru laptop?

Petrecem mult timp în fața laptopului, chiar și dacă jobul nu implică folosirea lui: pentru comunicarea cu cei dragi, pentru studiu, pentru a viziona filme. Designul și portabilitatea sunt astfel principalele avantaje ale folosirii unui laptop. Cum rămâne însă cu postura în timpul utilizării? O măsuță reglabilă pentru laptop îți permite să îl utilizezi într-o poziție corectă, confortabilă, indiferent dacă este vorba despre realizarea unui proiect sau despre relaxarea la un film.

Designul este în principiu simplu, minimalist și perfect funcțional, dar în funcție de producător, poate să difere ușor. Unele măsuțe sunt prevăzute cu suport pentru pahar și cooler pentru laptop, caracteristici utile, dacă ești în căutarea unui astfel de model. Din punctul de vedere al materialelor utilizate, orice ai alege, poți fi sigur de durabilitate: măsuțele sunt confecționate din metal și/sau lemn. Grație opțiunii de reglaj, o vei putea folosi atât pentru a lucra la birou și în acest caz o poți așeza pentru a lucra din picioare - este perfectă dacă vrei să reduci timpul petrecut stând pe scaun. De altfel, este ideală pentru momentele de odihnă și relaxare în living, pe canapea sau în dormitor și o poți folosi pentru laptop sau pentru a citi, desena etc.

Cea mai bună măsuță de laptop

Cel mai bun

Masa laptop portabila din lemn cu roti si structura metalica 2 etajere inaltime ajustabila crem

Biroul universal este fabricat din PAL melaminat cu grosimea de 10 mm, cantuit integral cu cant ABS cu grosimea de 2 mm pentru o rezistență sporită la uzură, roți din plastic cu posibilitate de blocare și rol împotriva zgârierii pardoselilor. Acest birou este ideal pentru laptop, scris sau chiar pentru servirea mâncării la pat, oferind foarte mult confort. Dimensiunile măsuței sunt de 60 cm x 40 cm, înălțimea minimă - 73 cm, înălțime maximă - 85 cm. Blatul din lemn este de culoare maro, iar picioarele din metal reglabile în inaltime.
Verifică prețul

la buget

Birou mobil, 60-70 x 65 x 46 cm, runghi reglabil, otel, Bej

Acest birou mobil îți va asigura flexibilitate și mobilitate ridicată, poate fi ușor transportat oriunde ai nevoie. Se pliază ușor și nu ocupă mult spațiu de depozitare, ceea ce asigură și mai mult confort. Deoarece blatul se înclină, poți să-l reglezi în așa fel, în care ai nevoie oriunde și oricum ai vrea. Are anexat și un suport pentru băutură, care îți va fi la sigur util.
Verifică prețul

Birou mobil, 60-70 x 65 x 46 cm, unghi reglabil, oțel, Bej, este un lucru indispensabil pentru tine. Este practic, comod și ușor în utilizare.

Premium

Masuta laptop reglabila-mini birou cu roti,masa laptop cu blat lemn, negru

O măsuță reglabilă pe înălțime poate să fie noul tău birou pentru acasă! Acest birou universal este fabricat din PAL melaminat cu grosimea de 10 mm, este căntuit integral cu cant ABS cu grosimea de 2 mm pentru o rezistență sporită la uzură, roțile sunt din plastic și au posibilitatea de blocare și rol împotriva zgârierii pardoselilor. Este ideal pentru laptop, scris sau chiar pentru servirea mâncării la pat. Dimensiunile măsuței sunt ~ 80 cm x 40 cm, înălțimea minimă este de 70 cm, iar cea maximă de 85 cm.
Verifică prețul

Masuta laptop reglabila-mini birou cu roti,masa laptop cu blat lemn

Datorită designului cu roți, este practic și facil de folosit în orice parte a locuinței: pentru studiu, lucru la laptop, relaxare și chiar servirea unei gustări, în living sau dormitor. Totodată, roțile din plastic pot fi blocate, pentru a proteja contra zgârierii pardoselilor. Blatul este din lemn, fabricat din PAL melaminat (grosime 10 mm), cantuit cu cant ABS (2 mm), ce-i conferă rezistență uzură. Picioarele sunt realizate din metal, reglabile în înălțime (înălțime minimă 70 cm, înălțime maximă 85 cm).
Verifică prețul

Prezentul model de măsuța laptop reglabilă cu roți poate suplini cu succes un mini-birou, cu utilizare multiplă.

Masuta laptop reglabila mini birou cu roti masa laptop blat din lemn si cadran otel alba cu model buz vrgrsg

Biroul universal este fabricat din PAL melaminat cu grosimea de 10 mm, cantuit integral cu cant ABS cu grosimea de 2 mm pentru o rezistență sporită la uzură, având roți din plastic cu posibilitate de blocare și rol împotriva zgarierii pardoselilor. Biroul este un produs ideal pentru laptop, scris sau chiar pentru servirea mâncării la pat. Dimensiunile măsuței sunt de 80 cm x 40 cm, înălțimea minimă - 70 cm, înălțimea maximă - 85 cm. Blatul acestuia este din lemn de culoare maro deschis, iar picioarele din metal reglabile în înălțime.
Verifică prețul

Întrebări despre măsuțele reglabile de laptop

Se potrivește pentru orice brand/model de laptop?

În ceea ce privește compatibilitatea cu modelul de laptop, măsuțele reglabile sunt concepute pentru a se potrivi cu orice brand. Va trebui să acorzi atenție specificațiilor legate de dimensiuni, măsuțele putând fi compatibile cu laptopuri de 10 inch, 17 sau 21 inch.

Ce greutate totală suportă?

Cele mai multe modele de măsuțe reglabile sunt rezistente, dat fiind faptul că sunt realizate din aluminiu, metal, lemn. Astfel, nu va trebui să te îngrijorezi cu privire la greutatea suportată - va susține fără probleme un laptop, o carte, daca alegi să citești. Cu toate acestea verifică acest detaliu în specificațiile tehnice și evită să depozitezi obiecte grele pe ea.

Din ce materiale este realizată?

Materialele din care sunt realizate măsuțele reglabile de laptop reprezintă un criteriu de selecție, care ține atât de preferințe, cât și de funcționalitate. Astfel, vei găsi modele realizate din lemn, bambus, aluminiu, oțel: o masă poate avea picioare metalice și blat din lemn, alta poate fi confecționată doar din aluminiu, alta doar din bambus.

Poate fi folosită și pentru citit, pictură sau alte activități?

Pe lângă faptul că vei lucra într-o poziție corectă și confortabilă, o măsuță reglabilă de laptop poate fi utilizată și pentru alte activități: hobby-uri, studiu, cercetare. De altfel, posibilitatea reglării unghiului de lucru îți permite să lecturezi sau să desenezi, cât mai confortabil.

Este ușor de asamblat și reglat?

O măsuță reglabilă de laptop este facil de asamblat, iar în ceea ce privește reglajul, te vei folosi de această funcție pentru a lucra așa cum îți este comod. Se reglează ușor, pentru a înclina ecranul în poziția corectă fie că alegi să lucrezi stând în picioare, pentru a reduce timpul petrecut pe scaun, fie că vrei să vizionezi un film în timpul liber, stând în pat.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Set de Mobilă Dormitor Matrimonial
Seturi de mobilă pentru dormitor matrimonial în stil modern

Mobilează-ți dormitorul într-un stil modern fără a apela la un designer de interior. Alege un set de mobilă complet pentru dormitorul matrimonial și ai garanția bunului gust la un preț mult sub cel al unei mobile la comandă.

Cea Mai Bună Masă de Călcat cu Suport de Stație
Cea mai bună masă de călcat cu suport pentru fierul de călcat

Alege cea mai ergonomică masă de călcat. Cu raft de rufe, priză sau suport pentru stația de călcat, aceste mese de călcat îți fac experiența călcării hainelor mai ușoară.

Saltele Bune cu Spumă de Memorie (fără arcuri)
Saltele bune cu spumă de memorie și fără arcuri

Cum ar fi ca în loc de arcuri să ai o saltea cu 20cm de spumă cu memorie? Cu o rezistență de minim 10 ani, e cea mai bună investiție pe care o poți face în sănătatea ta.

Cea Mai Bună Saltea Gonflabilă pentru Musafiri
Cea mai bună saltea gonflabilă pentru musafiri

Vrei ca atunci când îți vin oaspeți în vizită să-i poți găzdui la tine? O saltea gonflabilă este modalitatea perfectă de a fi o gazdă bună chiar dacă spațiul nu este punctul forte al locuinței tale.

Cel Mai Bun Dulap Portabil pentru Haine
Cel mai bun dulap portabil pentru haine

Dulapul portabil de haine este o variantă economică de a-ți păstra hainele. Create din materiale textile, aceste dulapuri sunt ușor de montat, întreținut și folosit.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe