Cea Mai Bună Măsuță Reglabilă Pentru Laptop

Cea mai bună măsuță reglabilă pentru laptop (mini birou)

Modificat la 30 august 2021
Articol evaluat de 145 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe
Ianis Pipor
Ianis Pipor

De ce să-ți cumperi o măsuță reglabilă pentru laptop?

Petrecem mult timp în fața laptopului, chiar și dacă jobul nu implică folosirea lui: pentru comunicarea cu cei dragi, pentru studiu, pentru a viziona filme. Designul și portabilitatea sunt astfel principalele avantaje ale folosirii unui laptop. Cum rămâne însă cu postura în timpul utilizării? O măsuță reglabilă pentru laptop îți permite să îl utilizezi într-o poziție corectă, confortabilă, indiferent dacă este vorba despre realizarea unui proiect sau despre relaxarea la un film.

Designul este în principiu simplu, minimalist și perfect funcțional, dar în funcție de producător, poate să difere ușor. Unele măsuțe sunt prevăzute cu suport pentru pahar și cooler pentru laptop, caracteristici utile, dacă ești în căutarea unui astfel de model. Din punctul de vedere al materialelor utilizate, orice ai alege, poți fi sigur de durabilitate: măsuțele sunt confecționate din metal și/sau lemn. Grație opțiunii de reglaj, o vei putea folosi atât pentru a lucra la birou și în acest caz o poți așeza pentru a lucra din picioare - este perfectă dacă vrei să reduci timpul petrecut stând pe scaun. De altfel, este ideală pentru momentele de odihnă și relaxare în living, pe canapea sau în dormitor și o poți folosi pentru laptop sau pentru a citi, desena etc.

Cea mai bună măsuță de laptop

Cel mai bun

Masa laptop portabila din lemn cu roti si structura metalica 2 etajere inaltime ajustabila crem

Biroul universal este fabricat din PAL melaminat cu grosimea de 10 mm, cantuit integral cu cant ABS cu grosimea de 2 mm pentru o rezistență sporită la uzură, roți din plastic cu posibilitate de blocare și rol împotriva zgârierii pardoselilor. Acest birou este ideal pentru laptop, scris sau chiar pentru servirea mâncării la pat, oferind foarte mult confort. Dimensiunile măsuței sunt de 60 cm x 40 cm, înălțimea minimă - 73 cm, înălțime maximă - 85 cm. Blatul din lemn este de culoare maro, iar picioarele din metal reglabile în inaltime.
Verifică prețul

la buget

Mini birou

Îl poți muta repede și ușor, pentru a putea lucra de pe balcon, din camera de zi ori de unde preferi! Biroul portabil Slide Table are dimensiunile de 60 x 40 cm, iar înălțimea este reglabilă între 64 cm și până în 84 cm maxim. Biroul este construit din lemn și metal, are roți, pentru a putea fi mutat cu ușurință, iar culoarea este maro/alb. Tu în ce cameră îl vei folosi?.
Verifică prețul

Acest birou portabil este ideal pentru perioadele când vrei să lucrezi de acasă dar și atunci când dorești ca biroul să nu ocupe prea mult spațiu.

Premium

Masuta laptop reglabila-mini birou cu roti,masa laptop cu blat lemn, negru

O măsuță reglabilă pe înălțime poate să fie noul tău birou pentru acasă! Acest birou universal este fabricat din PAL melaminat cu grosimea de 10 mm, este căntuit integral cu cant ABS cu grosimea de 2 mm pentru o rezistență sporită la uzură, roțile sunt din plastic și au posibilitatea de blocare și rol împotriva zgârierii pardoselilor. Este ideal pentru laptop, scris sau chiar pentru servirea mâncării la pat. Dimensiunile măsuței sunt ~ 80 cm x 40 cm, înălțimea minimă este de 70 cm, iar cea maximă de 85 cm.
Verifică prețul

Masuta laptop reglabila-mini birou cu roti,masa laptop cu blat lemn

Datorită designului cu roți, este practic și facil de folosit în orice parte a locuinței: pentru studiu, lucru la laptop, relaxare și chiar servirea unei gustări, în living sau dormitor. Totodată, roțile din plastic pot fi blocate, pentru a proteja contra zgârierii pardoselilor. Blatul este din lemn, fabricat din PAL melaminat (grosime 10 mm), cantuit cu cant ABS (2 mm), ce-i conferă rezistență uzură. Picioarele sunt realizate din metal, reglabile în înălțime (înălțime minimă 70 cm, înălțime maximă 85 cm).
Verifică prețul

Prezentul model de măsuța laptop reglabilă cu roți poate suplini cu succes un mini-birou, cu utilizare multiplă.

Masuta laptop reglabila mini birou cu roti masa laptop blat din lemn si cadran otel alba cu model buz vrgrsg

Biroul universal este fabricat din PAL melaminat cu grosimea de 10 mm, cantuit integral cu cant ABS cu grosimea de 2 mm pentru o rezistență sporită la uzură, având roți din plastic cu posibilitate de blocare și rol împotriva zgarierii pardoselilor. Biroul este un produs ideal pentru laptop, scris sau chiar pentru servirea mâncării la pat. Dimensiunile măsuței sunt de 80 cm x 40 cm, înălțimea minimă - 70 cm, înălțimea maximă - 85 cm. Blatul acestuia este din lemn de culoare maro deschis, iar picioarele din metal reglabile în înălțime.
Verifică prețul

Întrebări despre măsuțele reglabile de laptop

Se potrivește pentru orice brand/model de laptop?

În ceea ce privește compatibilitatea cu modelul de laptop, măsuțele reglabile sunt concepute pentru a se potrivi cu orice brand. Va trebui să acorzi atenție specificațiilor legate de dimensiuni, măsuțele putând fi compatibile cu laptopuri de 10 inch, 17 sau 21 inch.

Ce greutate totală suportă?

Cele mai multe modele de măsuțe reglabile sunt rezistente, dat fiind faptul că sunt realizate din aluminiu, metal, lemn. Astfel, nu va trebui să te îngrijorezi cu privire la greutatea suportată - va susține fără probleme un laptop, o carte, daca alegi să citești. Cu toate acestea verifică acest detaliu în specificațiile tehnice și evită să depozitezi obiecte grele pe ea.

Din ce materiale este realizată?

Materialele din care sunt realizate măsuțele reglabile de laptop reprezintă un criteriu de selecție, care ține atât de preferințe, cât și de funcționalitate. Astfel, vei găsi modele realizate din lemn, bambus, aluminiu, oțel: o masă poate avea picioare metalice și blat din lemn, alta poate fi confecționată doar din aluminiu, alta doar din bambus.

Poate fi folosită și pentru citit, pictură sau alte activități?

Pe lângă faptul că vei lucra într-o poziție corectă și confortabilă, o măsuță reglabilă de laptop poate fi utilizată și pentru alte activități: hobby-uri, studiu, cercetare. De altfel, posibilitatea reglării unghiului de lucru îți permite să lecturezi sau să desenezi, cât mai confortabil.

Este ușor de asamblat și reglat?

O măsuță reglabilă de laptop este facil de asamblat, iar în ceea ce privește reglajul, te vei folosi de această funcție pentru a lucra așa cum îți este comod. Se reglează ușor, pentru a înclina ecranul în poziția corectă fie că alegi să lucrezi stând în picioare, pentru a reduce timpul petrecut pe scaun, fie că vrei să vizionezi un film în timpul liber, stând în pat.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Plafonieră LED Inteligentă
Cea mai bună plafonieră LED inteligentă

Îți dorești o plafonieră LED pe care o poți controla de pe telefon sau cu telecomanda? Poate uneori în baie îți dorești să faci o atmosferă mai intimă. Cu ajutorul unei plafoniere LED inteligente poți face acest lucru.

Cea Mai Bună Lampă Dimabilă de Birou
Cea mai bună lampă dimabilă de birou

Ai nevoie de o lampă de birou căreia îi poți regla intensitatea luminii după bunul plac? Atunci ai nevoie de o lampă dimabilă de birou. Află care sunt cele mai bune.

Cea Mai Bună Măsuță de Pat Pentru Laptop
Cea mai bună măsuță de pat pentru laptop

Îți place să lucrezi pe laptop stând în pat? O măsuță de laptop te va ajută pe tine să ai o poziție corectă și va ajuta laptopul să nu se mai încălzească așa tare.

Cea Mai Bună Imprimantă de Etichete Portabilă
Cea mai bună imprimantă de etichete portabilă

Cauți o metodă rapidă de etichetare profesionistă? Ai nevoie de o imprimantă de etichete portabilă. Poate fi folosită cu ușurință după doar câteva minute de învățare.

Cel Mai Bun Distrugător de Documente în Confetti
Cel mai bun distrugător de documente în confetti

Vrei să te asiguri că documentele pe care le distrugi nu mai pot fi refăcute? Alege un distrugător cu funcție cross-cut care le distruge sub formă de confetti.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe