De ce să-ți cumperi o măsuță reglabilă pentru laptop?

Petrecem mult timp în fața laptopului, chiar și dacă jobul nu implică folosirea lui: pentru comunicarea cu cei dragi, pentru studiu, pentru a viziona filme. Designul și portabilitatea sunt astfel principalele avantaje ale folosirii unui laptop. Cum rămâne însă cu postura în timpul utilizării? O măsuță reglabilă pentru laptop îți permite să îl utilizezi într-o poziție corectă, confortabilă, indiferent dacă este vorba despre realizarea unui proiect sau despre relaxarea la un film.

Designul este în principiu simplu, minimalist și perfect funcțional, dar în funcție de producător, poate să difere ușor. Unele măsuțe sunt prevăzute cu suport pentru pahar și cooler pentru laptop, caracteristici utile, dacă ești în căutarea unui astfel de model. Din punctul de vedere al materialelor utilizate, orice ai alege, poți fi sigur de durabilitate: măsuțele sunt confecționate din metal și/sau lemn. Grație opțiunii de reglaj, o vei putea folosi atât pentru a lucra la birou și în acest caz o poți așeza pentru a lucra din picioare - este perfectă dacă vrei să reduci timpul petrecut stând pe scaun. De altfel, este ideală pentru momentele de odihnă și relaxare în living, pe canapea sau în dormitor și o poți folosi pentru laptop sau pentru a citi, desena etc.

Cea mai bună măsuță de laptop

1. Birou mobil PREMIUM

Biroul mobil pentru notebook Techly, din oțel, de culoare negru/argintiu este un birou universal, ergonomic și mobil, ușor de instalat! Este ideal, de asemenea, pentru a fi folosit ca masă mobilă pentru un proiector sau un notebook. Cu acest birou o să puteți lucra atât din picioare, cât și stând pe scaun, datorită posibilității de ajustare a înălțimii. Construcția este solidă, birou fiind realizat din oțel galvanizat. Prezintă patru rafturi, două superioare cu reglarea înălțimii și are 4 roți (2 cu blocare) pentru a facilita deplasarea.

2. Masa laptop BEST CHOICE

Masă pentru laptop, Actona Seafor, negru - maro. Acest birou micuț și cu un design simplu dar practic, poate să fie partenerul tău de lucru atunci când ai nevoie să lucrezi de acasă. Se poate integra foarte bine atât în dormitor, living, pe balcon sau în ce loc preferi să lucrezi. Acesta poate să servească rolul și de măsuță de cafea sau etajeră. Lungimea este de 43 cm, lățimea de 35 cm, înălțimea este de 64 cm, iar greutatea este de doar 3.2 KG. Picioarele sunt din metal, blatul este din placă fibrolemnoasă, iar culoarea este de lemn natur deschis la culoare.

3. Mini birou LA BUGET

Acest birou portabil este ideal pentru perioadele când vrei să lucrezi de acasă dar și atunci când dorești ca biroul să nu ocupe prea mult spațiu. Îl poți muta repede și ușor, pentru a putea lucra de pe balcon, din camera de zi ori de unde preferi! Biroul portabil Slide Table are dimensiunile de 60 x 40 cm, iar înălțimea este reglabilă între 64 cm și până în 84 cm maxim. Biroul este construit din lemn și metal, are roți, pentru a putea fi mutat cu ușurință, iar culoarea este maro/alb. Tu în ce cameră îl vei folosi?

4. Masuta pentru laptop B14

Are un design modern, este realizată din MDF laminat și oțel, este prevăzută cu roți, astfel că poate fi utilizată cu ușurință, oriunde în casă. Măsuța nu este livrată asamblată, însă montajul este facil, pe baza instrucțiunilor de montaj oferite în coletul de achiziție. Cât despre curățare și întreținere, pentru igienizare se va folosi o lavetă umedă sau prosoape de hârtie umezite. De reținut faptul că nu este recomandată utilizarea produselor chimice, cu excepția formulelor concepute pentru îngrijirea mobilei.

5. Masa laptop birou portabil lemn cu roti cu structura metalica inaltime ajustabila lemn

Birou universal , fabricat din PAL melaminat cu grosimea de 10 mm, căntuit integral cu cant ABS cu grosimea de 2 mm pentru o rezistență sporită la uzură, roți din plastic cu posibilitate de blocare și rol împotriva zgârierii pardoselilor. Este un produs ideal pentru laptop, scris sau chiar pentru servirea mâncării la pat. Măsuța are dimensiunea ~ 60 cm x 40 cm, cu o înălțime minimă de - 73 cm, o înălțime maximă de - 85 cm, blatul este din lemn de culoare maro, iar picioarele sunt din metal și reglabile pe înălțime.

6. Masuta laptop reglabila-mini birou cu roti,masa laptop cu blat lemn

Prezentul model de măsuța laptop reglabilă cu roți poate suplini cu succes un mini-birou, cu utilizare multiplă. Datorită designului cu roți, este practic și facil de folosit în orice parte a locuinței: pentru studiu, lucru la laptop, relaxare și chiar servirea unei gustări, în living sau dormitor. Totodată, roțile din plastic pot fi blocate, pentru a proteja contra zgârierii pardoselilor. Blatul este din lemn, fabricat din PAL melaminat (grosime 10 mm), cantuit cu cant ABS (2 mm), ce-i conferă rezistență uzură. Picioarele sunt realizate din metal, reglabile în înălțime (înălțime minimă 70 cm, înălțime maximă 85 cm).

7. Masuta laptop reglabila-mini birou cu roti,masa laptop cu blat lemn, negru

O măsuță reglabilă pe înălțime poate să fie noul tău birou pentru acasă! Acest birou universal este fabricat din PAL melaminat cu grosimea de 10 mm, este căntuit integral cu cant ABS cu grosimea de 2 mm pentru o rezistență sporită la uzură, roțile sunt din plastic și au posibilitatea de blocare și rol împotriva zgârierii pardoselilor. Este ideal pentru laptop, scris sau chiar pentru servirea mâncării la pat. Dimensiunile măsuței sunt ~ 80 cm x 40 cm, înălțimea minimă este de 70 cm, iar cea maximă de 85 cm.


Întrebări despre măsuțele reglabile de laptop

Se potrivește pentru orice brand/model de laptop?

În ceea ce privește compatibilitatea cu modelul de laptop, măsuțele reglabile sunt concepute pentru a se potrivi cu orice brand. Va trebui să acorzi atenție specificațiilor legate de dimensiuni, măsuțele putând fi compatibile cu laptopuri de 10 inch, 17 sau 21 inch.

Ce greutate totală suportă?

Cele mai multe modele de măsuțe reglabile sunt rezistente, dat fiind faptul că sunt realizate din aluminiu, metal, lemn. Astfel, nu va trebui să te îngrijorezi cu privire la greutatea suportată - va susține fără probleme un laptop, o carte, daca alegi să citești. Cu toate acestea verifică acest detaliu în specificațiile tehnice și evită să depozitezi obiecte grele pe ea.

Din ce materiale este realizată?

Materialele din care sunt realizate măsuțele reglabile de laptop reprezintă un criteriu de selecție, care ține atât de preferințe, cât și de funcționalitate. Astfel, vei găsi modele realizate din lemn, bambus, aluminiu, oțel: o masă poate avea picioare metalice și blat din lemn, alta poate fi confecționată doar din aluminiu, alta doar din bambus.

Poate fi folosită și pentru citit, pictură sau alte activități?

Pe lângă faptul că vei lucra într-o poziție corectă și confortabilă, o măsuță reglabilă de laptop poate fi utilizată și pentru alte activități: hobby-uri, studiu, cercetare. De altfel, posibilitatea reglării unghiului de lucru îți permite să lecturezi sau să desenezi, cât mai confortabil.

Este ușor de asamblat și reglat?

O măsuță reglabilă de laptop este facil de asamblat, iar în ceea ce privește reglajul, te vei folosi de această funcție pentru a lucra așa cum îți este comod. Se reglează ușor, pentru a înclina ecranul în poziția corectă fie că alegi să lucrezi stând în picioare, pentru a reduce timpul petrecut pe scaun, fie că vrei să vizionezi un film în timpul liber, stând în pat.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe