Cel Mai Bun Birou cu Reglare pe Înălțime - Modele de Calitate

Birouri reglabile pe înălțime - electrice sau manuale

Modificat la 11 aprilie 2022
Articol evaluat de 78 ori:
Pagină realizată de:
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan

De ce să alegi un birou căruia i se poate regla înățimea?

Mobilierul reglabil nu mai este de ceva ani ceva nou. Efectele pozitive ale unui birou reglabil pe înălțime sunt incontestabile, un număr din ce în ce mai mare de manageri luând în calcul achiziția acestor produse pentru a răsplăti fidelitatea angajaților săi. Majoritatea studiilor arată că persoanele care stau și lucrează la birou sunt de două ori mai predispuse în a dezvolta boli de inimă comparativ cu cei care alterneaza acestă poziție și lucrează și din picioare.

A avea un birou ajustabil pe înălțime însemnănd că poți lucra și din picioare, reușind să faci câteva mișcări de stretching sau doar să îți schimbi poziția incomodă de la birou. Asta, pe termen lung, te va ajuta enorm. Nu este bine doar pentru sănătate, sângele tău se va pune în mișcare, starea de somnolență și letargie vor dispărea, iar eficiența și starea de spirit ți se vor îmbunătății! Cel mai important, scazi șansele de a dezvolta diverse afecțiuni cronice scheleto-musculare ori diverse boli, toate cauzate datorită statului prelungit la birou.

Cele mai bune birouri reglabile pe înălțime

Premium

* Prezentare video mai jos

Ergoliv Pioneer

 • Are aplicație mobilă
 • Reglare electrică
 • Motor silențios
 • Conectivitate bluetooth
 • Design simplu și elegant
Verifică prețul

Statul pe scaun este obositor, iar în timp poate duce la cronicizarea diverselor afecțiuni lombare ori boli. Prin combinarea sistemelor inteligente de acționare, a funcționalităților anti-coliziune, a panoului de control și a consumului de energie, în stand-by (zero), Ergoliv este biroul reglabil pe înălțime cel mai bun pentru orice birou care vrea să aibă angajați sănătoși dar și productivi! Cadrul este metalic, lemnul este din stejar, acționarea este automată și silențioasă, iar utilizarea biroului este extrem de ușoară!

la buget

Birou electric stand up Kring Swan, inaltime reglabila, port USB, Alb/Sonoma

 • Design de inspirație nordică cu forme minimaliste
 • Reglarea înălțimii se poate face în intervalul 72.5 cm – 122 cm
 • Structură de bază este metalică
 • Materialul cadrului este oțel - vopsit electrostatic
 • Are port usb cu 3 intrări
Verifică prețul

Fie ca te joci, că lucrezi sau folosești un desktop sau laptop la serviciu ai nevoie de un birou pentru calculator care să nu te obosească dupa câteva ore de stat în fata computerului. Însă statul la birou poate fi mai periculos decât ne imaginam. Statul pe scaun, în poziție incorectă și timp îndelungat, poate duce la probleme reale de sănătate: dureri de spate, migrene, acumularea de grăsime în jurul taliei, obezitate, diabet si boli de inimă. Deoarece majoritatea oamenilor care lucrează la birou stau pe scaun, în medie 5 ore si 40 de minute, în fiecare zi, acest obicei a devenit la fel de dăunător ca fumatul. Cea mai simplă soluție pentru remedierea acestei situații este alternarea între statul jos și statul în picioare, în fața unui birou înalt.

Cel mai bun

Birou electric QMOBILI

 • Productivitate la locul de muncă
 • Îmbunănățește starea de sănătate
 • Ardere sporită a caloriilor
 • Mod de lucru ergonomic
 • Cu motor electric
Verifică prețul

Statul pe scaun pentru o perioadă îndelungată nu reprezintă o activitate naturală pentru corpul uman. Pentru ca acest lucru să nu ne afecteze sănătatea, pe lângă un scaun de birou ergonomic, un birou reglabil este factorul lipsă pentru a-ți crește productivitatea și a-ți proteja sănătatea! Sigur și ușor de asamblat, dar și de utilizat, biroul reglabil, pe înălțimi variabile, grație picioarelor telescopice, acționate de un motor electric. Acest factor garantează reglarea netedă a înălțimii, asigurând o sarcină maximă de până la 50 KG.

Multidesk Comfort birou reglabil la înălțime

 • Înălțime reglabilă
 • Practic
 • Util
 • Rezistent
 • Confortabil
Verifică prețul

Dacă lucrezi de acasă și obișnuiești să-ți petreci foarte mult timp la birou, trebuie să știi că ai nevoie de o postură cât mai dreaptă, pentru a evita eventuale probleme de sănătate care pot apărea mai târziu. De aceea, biroul Multidesk Comfort este exact ceea ce ai nevoie pentru activitatea ta zilnică. Acesta are înălțimea reglabilă, pentru a putea alege poziția dorită. Este dotat cu cadru metalic extrem de rezistent, ce suportă o greutate de până la 100kg și poate fi reglat la o înălțime cuprinsă între 62-128cm.

Masa lucru A+WFM2 cu inaltime reglabila, mobila, 760x380mm

 • Înălțime reglabilă
 • Placă de particule ecologică
 • Instalare ușoară
 • Ascunde elegant orice cablu
 • Design modern și plăcut
Verifică prețul

Înălțimea mesei de lucru este reglabilă, astfel încât să poți alege să stai jos sau să stai în picioare în timp ce efectuezi sarcini sau prezentări. Masa are un desktop înclinabil care poate oferi un unghi adecvat pentru a crea un stil de lucru confortabil. Un dop pe margine te scutește de îngrijorarea cu privire la problemele de citire și scriere. Combinația dintre un picior și patru roți permite mobilitatea dorită. Este o alegere excelentă în birouri, școli, case, săli de ședințe și multe alte spații.

Birou ergonomic reglabil electric pe inaltime Black TerrA3 cu Blat Negru 120 x 60 cm x2.5 cm Work from Home, 1 motor

 • Blat din pal melaminat negru
 • Panou de comandă cu 4 tab memory
 • Afișaj cu led
 • Lungimea este reglabilă: minim 100 cm - maxim 150 cm
 • Rezistă până la 80kg sarcină uploading și 100 kg sarcină static
Verifică prețul

Biroul cu reglare electrică pe înălțime are o dimensiune a blatului de 1200 X 600 x 25 mm - pal melaminat negru, cant Abs 2mm, forma dreptunghiulară. Cadru de birou este reglabil și electric pe înălțime de foarte bună calitate. Caracteristică Picior: 60x60 mm grosime. Panoul de comandă este cu 4 tab memory și afișaj cu led. Se reglează electric pe înălțime între 720 mm - 1200 mm. De asemenea, prezintă un motor puternic ce rezistă până la 80kg sarcină uploading si 100 kg sarcină static. Viteza este de 22 mm/sec, fiind silențios.

Vinsetto Birou Reglabil cu 4 nivele de Inaltime Design Anti-coliziune din Metal si Lemn

 • Aspect plăcut
 • Util
 • Practic
 • Structură rezistentă
 • Înălțime reglabilă
Verifică prețul

Vinsetto Birou Reglabil cu 4 nivele de înălțime Design Anti-coliziune din Metal și Lemn. Acest birou se reglează la diferite înălțimi, cu blat de lucru de 120L x 60Pcm, oferă mult spațiu pentru a așeza computerul, laptopul, documentele sau alte articole de birou. Biroul încetează să se ridice automat atunci când întâmpină obstacole, pentru a evita șocurile. Este echipat cu un sistem de protecție împotriva supraîncălzirii pentru o siguranță sporită. Este un birou excepțional pentru a lucra într-o comoditate extinsă.

Birou Reglabil Electric, 1200x800x18 mm, Negru

 • Util
 • Practic
 • Ergonomic
 • Rezistent
 • Design modern
Verifică prețul

Birou Reglabil Electric, 1200x800x18 mm, Negru. Cadru reglabil cu structură rezistentă și design simplist. Structura cadrului biroului este realizată din oțel de calitate de 3 mm grosime. Vopsirea este realizată în câmp electrostatic, cadrele fiind disponibile în 3 culori: Gri RAL 9006, Alb RAL 9010 și Negru RAL 9005 cu finisaje fine. Picioarele au profil pătrat de 70x70 mm și sunt construite în 2 niveluri. Înălțimea minimă a cadrului este de 690 mm iar cea maximă este de 1150 mm, fără a include grosimea blatului.

Criterii importante ale unui birou reglabil pe înălțime

Modul de acționare

Biroul reglabil este foarte util în primul rând pentru că reduce problemele spatelui. Iar modul de acționare este important atunci când alegi modelul. Acesta trebuie să fie silențios, foarte rapid și ușor de integrat in designul biroului. Nu vrei să ai mecanismul la vedere ci un birou util și frumos in același timp.

Înălțimea maximă

Reglarea înălțimii biroului este foarte importantă, deoarece eu doresc să elimin cât pot de mult problemele cauzate de statul la birou. Astfel, alternez statul pe scaun cu lucratul din poziție verticală. Înălțimea maximă este primul aspect pe care îl am în vedere atunci când cumpăr un birou.

Materialul blatului

Materialul blatului este important în alegerea unui birou reglabil pentru că se poate personaliza ușor în funcție de designul camerei în care va fi amplasat, pentru că poate sa fie mai rezistent in timp și pentru ca trebuie să fie ușor de reglat pe înălțime, fără a solicita motorul prea mult

Întrebări frecvente despre birourile electrice

Ce sunt de fapt birourile electrice?

Birourile electrice sunt birouri reglabile pe care le poți folosi atât pentru a lucra de jos, cât și pentru a lucra din picioare. Acestea sunt alese de multe persoane care lucrează de acasă datorită versatilității lor.

De ce ai alege birouri electrice?

Birourile electrice pot fi reglate pe diverse niveluri de înălțime cu ajutorul sistemului electric pe care îl au incorporat în sistem. De aceea, nu va trebui să depui efort să îl reglezi manual și vei putea seta ușor înălțimea dorită.

Unde se găsesc birouri electrice?

Dacă dorești să cumperi astfel de birouri, le vei putea vedea și achiziționa atăt online, cât și în magazinele de mobilă și bricolaj.

Cât de grele sunt birourile electrice?

Birourile electrice sunt foarte ușoare tocmai pentru a fi cât mai facil de mutat, manevrat, transportat dintr-un loc în altul.

Birouri electrice sau birouri tradiționale?

Birourile electrice sunt mult mai ușoare, mai ușor de reglat și de manevrat decât birourile tradiționale.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Saltea Gonflabilă pentru Musafiri
Cea mai bună saltea gonflabilă pentru musafiri

Vrei ca atunci când îți vin oaspeți în vizită să-i poți găzdui la tine? O saltea gonflabilă este modalitatea perfectă de a fi o gazdă bună chiar dacă spațiul nu este punctul forte al locuinței tale.

Cel Mai Bun Fotoliu Pentru Citit
Fotolii confortabile bune pentru citit

Îți dorești colțul tău de relaxare și citit? Aceste fotolii de citit te pot ajuta să te scufunzi (la propriu) în lectură. Vezi ce modele sunt cele mai recomandate.

Cea Mai Bună Măsuță de Pat Pentru Laptop
Cea mai bună măsuță de pat pentru laptop

Îți place să lucrezi pe laptop stând în pat? O măsuță de laptop te va ajută pe tine să ai o poziție corectă și va ajuta laptopul să nu se mai încălzească așa tare.

Cel Mai Bun Fotoliu Extensibil
Cel mai bun fotoliu extensibil

Alege un fotoliu care se poate transforma într-un pat de 1 persoană sau pe care-l poți folosi pentru a citi sau a te uita la filme într-un mod confortabil.

Cel Mai Bun Șezlong de Grădină din Poliratan
Cel mai bun șezlong de grădină din poliratan

Șezlongul din poliratan nu trebuie să lipsească din grădina niciunui proprietar de casă pe pământ. Te poți bucura de soare din confortul casei tale.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe