De ce ai nevoie de un fotoliu de masaj de relaxare în birou?

Masajele de relaxare sau fotoliile speciale de masaj nu sunt doar pentru oamenii de vârsta a treia. În categoria persoanelor care nu doar că ar avea nevoie ci, ar beneficia într-un mod pozitiv de acestea, se încadrează toate persoanele care lucrează la birou, fac un efort ocazional sau susținut, persoane care merg sau stau mult timp în picioare dar și cei cu diverse afecțiuni lombare.

În primul rând, statul la birou la birou are efectul negativ de a încorda mușchii lombari, rezultând ulterior dureri sau, mai rău, afecțiuni specifice. Printre metodele cele mai simple de prevenție sau detensionare a mușchiilor spatelui, numim, schimbarea poziție de stat la birou, exersarea mișcărilor de stretching în timpul pauzelor luate și masajele de relaxare. În al doilea rând, un fotoliu de relaxare are diverse programe, de exemplu, masaj cu pernă de aer, căldură, mișcări circulare, masaj corporal parțial sau total.

Toate aceste metode duc la relaxarea și îmbunătățirea calității vieții, de aceea, a avea un fotoliu de masaj la birou, este pentru mulți, un vis devenit realitate.

Vezi fotolii de masaj recomandate pentru birouri

1. Fotoliu masaj rabatabil, cappuccino piele ecologica/lemn curbat BEST CHOICE

Culoarea cappuccino pe care o are acest fotoliu dă un aspect deosebit și atrage cu siguranță privirile oricărei persoane ce vă trece pragul. Este fabricat în general din bumbac, poliester, fier, lemn curbat și piele ecologică ce oferă comoditatea necesară pentru un șezut relaxant. Fotoliul are 6 puncte de masaj pentru cap, gât, spate și picioare, trimițând vibrații relaxante. USB-ul și telecomanda incluse vă permit să alegeți diferite programe de masaj. Este gândit cu un spătar reglabil după preferințe și se poate amplasa fără un specialist.

Opțiuni cheie
 • Este ușor de asamblat
 • Poate fi utilizat drept scaun pentru birou, cât și pentru masaj
 • Este construit din materiale de înaltă calitate
 • Are 6 puncte de masaj, pentru diferite părți ale corpului
 • Umplutura din spumă, îl face extrem de confortabil

2. Fotoliu de masaj MASATTO, DIVINA, Visiniu o revolutie in tehnologia relaxarii, cu sistem de masaj 4D pentru spate, Zero Gravity si role performante pentru masarea talpilor si a gambelor PREMIUM

Pentru ca se adaptează și potențează o parte a corpului tau fără de care am fi mai puțin compacți, flexibili și vitali: fascia, este produsul ideal.
Este mediul în care trăiesc toate celelalte “lucruri” din corp. O matrice fibroasă care ține împreună oasele, mușchii, organele și nervii. Datorită ei ne menținem forma fizică. Ai spus vreodată despre cineva că e bine legat?
Scufundă-te în pielea fină si netedă și doar respiră. Divina îți aduce mai multe beneficii decât avem noi spațiu să îți spunem. Așteaptă-te însă la o circulație sanguină imbunatatita, ameliorarea durerilor de spate sau eliberarea presiunii care te apasă pe umeri, gât sau în coloana vertebrală.

Opțiuni cheie
 • Conține funcții de masare a întreg corpului, inclusiv tălpi
 • Conține 3 trepte diferite de viteză
 • Este dotat cu funcția inteligentă de scanare a corpului
 • Are o formă compactă, fiind ușor de instalat
 • Poate fi utilizat, atât pentru uz casnic, cât şi profesional

3. Fotoliu VidaXL LA BUGET

Acest fotoliu de masaj de lux este proiectat ergonomic pentru confort suplimentar! Este perfect pentru învățat, relaxare sau uitatul la TV. Fotoliul de masaj se adaptează automat la întregul corp cu ajutorul unor micro-reglari. Este executat din piele artificială, ușor de curățat, comoda și foarte aspectuoasă! Suportul pentru picioare se întinde sau se retrage pentru a se adapta corpului. Durata masajului poate fi stabilită după cum doriți, iar programele pot fi selectate prin telecomanda inclusă!

Opțiuni cheie
 • Este pentru întreg corpul
 • Moale și ușor de curățat
 • Perne de aer tridimensionale
 • Control cu telecomanda
 • Design simplu și confortabil

4. SCAUNE CU FUNCTIE DE MASAJ MAS 014

Oferiti un aspect elegant biroului dumneavoastră sau livingului de acasă cu ajutorul fotoliului cu funcție de masaj MAS 014. Acesta beneficiază de 5 puncte de masaj cu multiple funcții și nivele de intensitate prestabilite pentru a satisface o varietate de gusturi. Scaunul și taburetul sunt tapițate cu piele eco de calitate, se pot roti la un unghi de 360 de grade, iar fotoliul beneficiază și de funcția de recliner. La modelul de scaun cu masaj MAS 014, doar fotoliu beneficiază și de funcție pentru masaj, cel de-al doilea produs, respectiv taburetul pentru susținerea si relaxarea picioarelor nu are această funcție. Ambele piese, respectiv fotoliul si taburetul, au suprafața de contact din piele ecologică și brațele îmbrăcate în același material, iar baza confecționată din lemn.

Opțiuni cheie
 • Conține 5 puncte diferite, de masaj
 • Posibilitate de rotire la 360°
 • Te relaxeaza în timp ce lucrezi la birou
 • Construit din piele ecologică de înaltă calitate
 • Extrem de rezistent, susține până la 120 kg

Alegerea unui fotoliu cu masaj

Zona corporală masată

Este principalul criteriul pe care trebuie să-l cunoști atunci când vrei să-ți cumperi un scaun cu masaj. Cu cât zonele corporale masate sunt mai multe cu atât scaunul este mai bun. Există scaun cu masaj 2D, 3D și chiar 4D. Masaj cu role de plastic sau silicon, cu șine care te masează exact la unghiul necesar pentru zona respectivă. Apoi masaj cu perne de aer pentru circulația sângelui. Toate aceste aspecte duc la o experiența a masajului de neuitat.

Tip acționare

Fotoliul cu masaj este foarte important deoarece eu doresc să elimin cât pot de mult problemele cauzate de munca sedentară. Tipul de acționari este primul aspect pe care îl am în vedere atunci când cumpăr un astfel de produs. Acesta trebuie să fie silențios și foarte rapid bine integrat in designul biroului, chiar ascuns.

Număr de programe

Numărul de programe te pot ajuta să rezolvi mai multe probleme cu un singur produs. Există program de relaxare pentru a detensiona mușchii. Există programe care au alte funcții ce îmbunătățesc circulația sanguină, ameliorează durerile de spate și eliberează presiunea ținută în umeri, gât sau coloana vertebrală.

Greutate suportată

Greutatea maximă suportată de un fotoliu cu masaj este importantă pentru că motorul se poate defecta mult mai repede, îți poate provoca afecțiuni ale coloanei vertebrale și pentru că nu poate să-ți ofere toate benefiicile prezentate in descriere, deci nu se poate ridica la așteptările tale.

5. Homcom Fotoliu Relax Rabatabil cu Captuseala Ergonomica cuTaburet in Piele Ecologica,80 × 97 × 107cm Negru

Acest fotoliu tapițat HOMCOM este ideal atunci când vă uitați la televizor sau citiți o carte după o zi obositoare. Pe lângă aspectul elegant, structura sa ergonomică vă permite să vă relaxați în confort. Spătarul poate fi înclinat, iar spătarul poate fi reglat. Cadru din oțel stabil, căptușeală moale de burete de înaltă calitate și husă din piele sintetică durabilă. Este un plus frumos la orice stil de decor al camerei de zi sau al dormitorului. Are un design clasic și elegant, ideal pentru sufragerie, dormitor sau birou și este fabricat din piele artificială de înaltă calitate și manoperă de primă clasă.

Opțiuni cheie
 • Confortabil
 • Reglabil și ușor de folosit
 • Rezistență crescută, având cadru din oțel
 • Ușor de montat
 • Nu ocupă mult spațiu

6. Fotoliu de masaj balansoar, maro, piele ecologica

Balansoarul de masaj electric de înaltă calitate este o alegere perfectă pentru a beneficia de o relaxare completă după o zi obositoare. Cu o tapițerie din piele artificială de înaltă calitate și cu o căptușeală groasă pentru șezut și spătar, acest fotoliu rabatabil rotativ este conceput pentru a vă oferi un confort maxim. Fotoliul dispune de un sistem rotativ care poate oferi o vedere la 360° a camerei. Are 8 puncte de masaj pentru a vă relaxa intregul corp. Datorită funcției de încălzire, fotoliul emite caldura confortabilă, care ajută la destindere.

Opțiuni cheie
 • Fabricat din piele ecologică
 • Ușor de manevrat
 • Este ideal de folosit dupa o zi încărcată
 • Este de o calitate superioară
 • Are diferite niveluri de relaxare

7. Fotoliu de masaj Casada BetaSonic II, Braintronics , categorie premium, Zero Gravity, masaj Shiatsu, 76 x 110 x 143 cm, crem/maro

BetaSonic II este unificarea corpului și a minții. O vizualizare a funcțiilor fantastice ale fotoliului de masaj BetaSonic II este mereu plină de satisfacții. Compactă și fabricată din materiale de calitate, BetaSonic II este un însoțitor de încredere și de bun gust din familia fotoliilor de masaj Casada.
Dotări: Perne pentru cap, airbag umeri, buzunar pentru telecomandă pentru manevrarea la distanță, airbag antebraț, perne pentru scaun, airbag gambe, airbag picior, perne pentru spate? telecomandă pentru manevrarea la distanță, buzunar pentru telefon.

Opțiuni cheie
 • Confortabil
 • Ajută la relaxare
 • Conține diverse funcții și setări
 • Este un produs premium
 • Ușor de folosit

8. Fotoliu reglabil masaj, material textil catifea gri, LAMBERT

Acest fotoliu reglabil pentru masaj este soluția necesară pentru odihnă după o zi de lucru intensiv deoarece dă o senzație de calm și vă aduce buna dispoziție de care este nevoie. Este fabricat din lemn, spumă de densitate mare iar tapiseria este din material textil din microfibră. Are un design plăcut și se încadrează pe lângă orice mobilă. Folosind mecanismul manual, puteți extinde suportul pentru picioare și coborî spătarul, pentru a regla fotoliul într-o poziție relaxantă. Acest produs suportă o greutate de până la 150 kg.

Opțiuni cheie
 • Este ușor de montat, de către oricine
 • Este reglabil, în funcție de preferințe
 • Are 2 niveluri de masaj
 • Dotat cu telecomandă, ușor de folosit
 • Este îmbrăcat cu material textil catifelat, plăcut la atingere

Întrebări despre fotoliile de masaj

Ce greutate suportă un fotoliu de masaj?

Greutatea suportată de un scaun cu masaj este importantă pentru că ales greșit acesta poate să-ți facă mai mult rău decât bine.
Programele sunt calibrate special pentru un anumit interval de greutate, dacă se depășește scaunul nu poate produce beneficiile dorite și mai mult se poate defecta.

Se poate alege intensitatea masajului?

Toate scaunele cu masaj dispun de cel puțin 3 reglaje de intensitate a masajului. Acest aspect este foarte important pentru că poate rezolva unele afecțiuni sau poate amplifica aceste dureri dacă intensitatea nu este setată corect pentru zona cu probleme.

Aceste fotolii de masaj funcționează la o priză normală?

Fotoliile funcționează la o priză normală chiar dacă sunt folosite pentru uz casnic, semi profesional sau profesional. Acest tip de fotoliu a fost proiectat și construit pentru a aduce cea mai reală experiență de masaj in confortul casei la costuri cât mai mici.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe