De ce ai nevoie de un fotoliu de masaj de relaxare în birou?

Masajele de relaxare sau fotoliile speciale de masaj nu sunt doar pentru oamenii de vârsta a treia. În categoria persoanelor care nu doar c─â ar avea nevoie ci, ar beneficia într-un mod pozitiv de acestea, se încadreaz─â toate persoanele care lucreaz─â la birou, fac un efort ocazional sau sus╚Ťinut, persoane care merg sau stau mult timp în picioare dar ╚Öi cei cu diverse afec╚Ťiuni lombare.

În primul rând, statul la birou la birou are efectul negativ de a încorda mu╚Öchii lombari, rezultând ulterior dureri sau, mai r─âu, afec╚Ťiuni specifice. Printre metodele cele mai simple de preven╚Ťie sau detensionare a mu╚Öchiilor spatelui, numim, schimbarea pozi╚Ťie de stat la birou, exersarea mi╚Öc─ârilor de stretching în timpul pauzelor luate ╚Öi masajele de relaxare. În al doilea rând, un fotoliu de relaxare are diverse programe, de exemplu, masaj cu pern─â de aer, c─âldur─â, mi╚Öc─âri circulare, masaj corporal par╚Ťial sau total.

Toate aceste metode duc la relaxarea ╚Öi îmbun─ât─â╚Ťirea calit─â╚Ťii vie╚Ťii, de aceea, a avea un fotoliu de masaj la birou, este pentru mul╚Ťi, un vis devenit realitate.

Vezi fotolii de masaj recomandate pentru birouri

1. Fotoliu DOMINUS PREMIUM

Fotoliu de masaj premium cu masaj 4D, 8 role de masaj ├«nc─âlzite ╚Öi terapie cu ioni negativi! Acest produs a fost proiectat ╚Öi construit pentru a aduce cea mai real─â experien╚Ť─â de masaj direct ├«n casa ori biroul dumneavoastr─â! Pielea ecologic─â antibacterian─â este foarte rezistent─â, iar masajul este de vis! Zonele de masare sunt: g├ót, gambe, spate, umeri, talie, coapse, t─âlpi. Este destinat pentru masaj, terapie, reflexoterapie. Tipul de ac╚Ťionare este multiplu ╚Öi variat: c─âldur─â, percu╚Ťii, role mobile, mi╚Öcare de rota╚Ťie, presiune etc.

Video Fotoliu DOMINUS
Op╚Ťiuni cheie
 • Sistem de masaj 4D
 • Sistem complex cu perne de aer
 • Role de masaj ├«nc─âlzite
 • Func╚Ťie pentru scanarea corpului
 • Imit─â masajul profesionist

2. Fotoliu de masaj Chairmony Modern Future Comfort

Fotoliul de masaj Chairmony este maseorul t─âu personal, acas─â sau la birou! Acest produs are un design elegant ╚Öi plin de stil, creat de designeri italieni. O sesiune cu Chairmony poate echivala cu o ╚Öedin╚Ť─â de fizioterapie sau reflexoterapie. Are func╚Ťie de scanare corporal─â, astfel ├«nc├ót cele 114 airbag-uri ╚Öi role pentru spate, gambe ╚Öi t─âlpi se activeaz─â pentru a-╚Ťi oferi un masaj unic, personalizat, conform formei corpului t─âu. Ai la dispozi╚Ťie 6 programe de masaj automate + 6 tehnici de masaj integrate prin programe automate.

Video Fotoliu de masaj Chairmony Modern Future Comfort
Op╚Ťiuni cheie
 • Design revolu╚Ťionar cu stil
 • Echipat cu leduri pentru relaxare
 • ╚śedin╚Ť─â de fizioterapie sau reflexoterapie
 • Scanare corporal─â
 • Amelioreaz─â afec╚Ťiunile

3. Fotoliu Zero Gravity BEST CHOICE

Masaj de la g├ót p├ón─â picioare! Acest fotoliu de masaj premium se adapteaz─â ├«n func╚Ťie de caracteristicile scheletului uman ╚Öi incorporeaz─â urm─âtoarele func╚Ťii sau dot─âri: zero gravity, masaj full body cu perne de aer, role guasha la t─âlpi, sistem audio bluethoot pentru muzic─â. Fotoliul Komoder v─â ofer─â o experien╚Ť─â de masaj suprem─â ├«n propriu dvs. c─âmin ori la birou! Fotoliul este perfect pentru diferite ├«n─âl╚Ťimi ╚Öi greut─â╚Ťi. Produsul se adrezeaz─â: persoanelor care petrec timp la birou, studen╚Ťi, persoane active, sportivi, v├órstnici, persoane casnice etc.

Op╚Ťiuni cheie
 • Masaj full body
 • Masaj revolu╚Ťionar 4D
 • U╚Öurin╚Ťa ├«n selec╚Ťia masajelor
 • 8 magne╚Ťi pentru terapia magnetic─â
 • Activeaz─â celulele, stimuleaz─â metabolismul

4. Fotoliu VidaXL LA BUGET

Acest fotoliu de masaj de lux este proiectat ergonomic pentru confort suplimentar! Este perfect pentru ├«nv─â╚Ťat, relaxare sau uitatul la TV. Fotoliul de masaj se adapteaz─â automat la ├«ntregul corp cu ajutorul unor micro-reglari. Este executat din piele artificial─â, u╚Öor de cur─â╚Ťat, comoda ╚Öi foarte aspectuoas─â! Suportul pentru picioare se ├«ntinde sau se retrage pentru a se adapta corpului. Durata masajului poate fi stabilit─â dup─â cum dori╚Ťi, iar programele pot fi selectate prin telecomanda inclus─â!

Op╚Ťiuni cheie
 • Este pentru ├«ntreg corpul
 • Moale ╚Öi u╚Öor de cur─â╚Ťat
 • Perne de aer tridimensionale
 • Control cu telecomanda
 • Design simplu ╚Öi confortabil

Alegerea unui fotoliu cu masaj

Zona corporal─â masat─â

Este principalul criteriul pe care trebuie s─â-l cuno╚Öti atunci c├ónd vrei s─â-╚Ťi cumperi un scaun cu masaj. Cu c├ót zonele corporale masate sunt mai multe cu at├ót scaunul este mai bun. Exist─â scaun cu masaj 2D, 3D ╚Öi chiar 4D. Masaj cu role de plastic sau silicon, cu ╚Öine care te maseaz─â exact la unghiul necesar pentru zona respectiv─â. Apoi masaj cu perne de aer pentru circula╚Ťia s├óngelui. Toate aceste aspecte duc la o experien╚Ťa a masajului de neuitat.

Tip ac╚Ťionare

Fotoliul cu masaj este foarte important deoarece eu doresc s─â elimin c├ót pot de mult problemele cauzate de munca sedentar─â. Tipul de ac╚Ťionari este primul aspect pe care ├«l am ├«n vedere atunci c├ónd cump─âr un astfel de produs. Acesta trebuie s─â fie silen╚Ťios ╚Öi foarte rapid bine integrat in designul biroului, chiar ascuns.

Num─âr de programe

Num─ârul de programe te pot ajuta s─â rezolvi mai multe probleme cu un singur produs. Exist─â program de relaxare pentru a detensiona mu╚Öchii. Exist─â programe care au alte func╚Ťii ce ├«mbun─ât─â╚Ťesc circula╚Ťia sanguin─â, amelioreaz─â durerile de spate ╚Öi elibereaz─â presiunea ╚Ťinut─â ├«n umeri, g├ót sau coloana vertebral─â.

Greutate suportat─â

Greutatea maxim─â suportat─â de un fotoliu cu masaj este important─â pentru c─â motorul se poate defecta mult mai repede, ├«╚Ťi poate provoca afec╚Ťiuni ale coloanei vertebrale ╚Öi pentru c─â nu poate s─â-╚Ťi ofere toate benefiicile prezentate in descriere, deci nu se poate ridica la a╚Ötept─ârile tale.

5. Scaun de masaj KM151 cu role 3D, sina in SL de 110 cm si muzica

Fotoliu cu tehnologie inteligent─â de masaj. U╚Öor de folosit, foarte comod ╚Öi poate fi amplasat oricunde: ├«n dormitor, ├«n biroul unde lucra╚Ťi zilnic sau ├«ntr-o sal─â de a╚Öteptare. Role de masaj 3D care reproduc metodele maseurilor profesioni╚Öti, efectu├ónd urm─âtoarele tipuri de masaje: fric╚Ťionare, str├óngere, b─âtaie, ap─âsare, prindere, apucare, cuprindere, r─âsucire ╚Öi frecare. Are ╚Öi func╚Ťie Audio (Bluetoothl) cu boxe incorporate! Ave╚Ťi op╚Ťiunea de a utiliza un smartphone sau o tablet─â pentru a reda muzica preferat─â ├«n timpul masajului de relaxare.

Op╚Ťiuni cheie
 • Boxe ├«ncorporate, bluetooth
 • Masaj 3D puternic sau sensibil
 • Tapi╚Ťerie antibacterian─â
 • Buzunar pentru telefon
 • Alimentare la priz─â normal─â 220-230V

6. Fotoliu de masaj Chairmony Modern Brown Envy

Acest produs de lux se adreseaz─â persoanelor care vor s─â aib─â grij─â de s─ân─âtatea lor sau cele care vor s─â se r─âsfe╚Ťe ca ├«ntr-un salon de masaj profesionist acas─â sau la birou! Pentru asta exist─â 6 programe de masaj automate: Chinezesc, Hong Kong, American, Thailandez, masaj ├«n partea superioar─â / inferioar─â a corpului plus 6 tehnici de masaj integrate ├«n programele automate pe care le po╚Ťi schimba ├«n func╚Ťie de preferin╚Ťe. ├Än felul acesta, vei avea parte de un masaj complet, de la t├ómple p├ón─â la talpi.

Video Fotoliu de masaj Chairmony Modern Brown Envy
Op╚Ťiuni cheie
 • Design impecabil, elegant
 • Echipat cu LED-uri
 • Ofer─â 6 programe de masaj
 • Previne ╚Öi combate afec╚Ťiunile
 • Stimuleaz─â circula╚Ťia sanguin─â

7. Fotoliu de masaj electric, VidaXL, piele artificiala, alb crem

Fotoliul de masaj luxos este proiectat ergonomic ╚Öi estetic, pentru a completa decorul oric─ârei ├«nc─âperi. Fotoliul are un sp─âtar ├«nc─âlzit ╚Öi este prev─âzut cu 10 moduri de masaj pentru cap, ceaf─â, spate ╚Öi mu╚Öchii gleznei. Are o telecomand─â cu 10 programe ╚Öi o functie cronometru. C─âptu╚Öeala con╚Ťine spum─â PUR, ce este stabil─â din punct de vedere a dimensiunii, permite aerisirea ╚Öi este foarte durabil─â. Baza fotoliului este din lemn, tapi╚Ťeria este din piele artificial─â. Sp─âtarul este multi-reglabil mecanic (125 la 130 de grade).

Op╚Ťiuni cheie
 • Design estetic
 • Sp─âtar ├«nc─âlzit
 • Telecomand─â cu 10 programe de masaj
 • Fotoliul se poate roti liber
 • C─âptu╚Öeal─â ce permite aerisirea

8. Fotoliu cu masaj Vega - Home

Masajul este modalitatea pe care multe persoane o preferă atunci când vine vorba de a trata anumite probleme de sănătate sau de a scăpa de stresul acumulat dupa o zi obositoare de muncă. Acest model combină un design modern cu masaj complet pentru corp cu perne de aer, role inteligente de masaj pentru spate. Tehnologia de vârf este acompaniată de un sistem de sonorizare controlat prin bluetooth pentru un masaj cu adevărat relaxant. Acest fotoliu cu masaj oferă nouă programe de masaj automate, în plus, include încălzire la spate, tehnologie de scanare corporală și 5 tehnici de masaj manuale.

Op╚Ťiuni cheie
 • Design modern ╚Öi comod
 • Sistem de sonorizare
 • Conectare cu bluetooth
 • Nou─â tipuri de masaje
 • Elimin─â oboseala

Întrebări despre fotoliile de masaj

Ce greutate suport─â un fotoliu de masaj?

Greutatea suportat─â de un scaun cu masaj este important─â pentru c─â ales gre╚Öit acesta poate s─â-╚Ťi fac─â mai mult r─âu dec├ót bine.
Programele sunt calibrate special pentru un anumit interval de greutate, dacă se depășește scaunul nu poate produce beneficiile dorite și mai mult se poate defecta.

Se poate alege intensitatea masajului?

Toate scaunele cu masaj dispun de cel pu╚Ťin 3 reglaje de intensitate a masajului. Acest aspect este foarte important pentru c─â poate rezolva unele afec╚Ťiuni sau poate amplifica aceste dureri dac─â intensitatea nu este setat─â corect pentru zona cu probleme.

Aceste fotolii de masaj func╚Ťioneaz─â la o priz─â normal─â?

Fotoliile func╚Ťioneaz─â la o priz─â normal─â chiar dac─â sunt folosite pentru uz casnic, semi profesional sau profesional. Acest tip de fotoliu a fost proiectat ╚Öi construit pentru a aduce cea mai real─â experien╚Ť─â de masaj in confortul casei la costuri c├ót mai mici.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

C─âutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Po╚Ťi lucra de oriunde ai acces la internet.
Afl─â mai multe