Cel Mai Bun Ventilator de Terasă cu Pulverizator

Ventilatoare pentru terasă cu pulverizator de apă

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 118 ori:
Pagină realizată de:
Theo Dobre
Theo Dobre

De ce să-ți cumperi un ventilator pentru terasă cu pulverizator?

Fie că obișnuiești să pleci des în vacanțe și drumeții, fie că petreci mai mult timp acasă, este important să-ți asiguri confortul total în cadrul căminului. Temperatura și atmosfera - confortul termic - reprezintă un aspect cheie în petrecerea timpului de calitate acasă. Pe timpul verii, nimic nu poate fi mai neplăcut decât căldura puternică, temperatura ridicată, ce te-ar putea împiedica să te relaxezi, in interior sau pe terasă. Dacă în interior, soluția optimă este instalarea unui aparat de aer condiționat, pentru terasă au nevoie de un ventilator suficient de puternic pentru optimizarea spațiului amenajat pentru relaxare. Un ventilator pentru terasă cu pulverizator dispune de funcții cheie extrem de utile pentru spațiul exterior, dar potrivite și pentru interior - odorizare, ionizare aer, răcire prin pulverizarea apei, ventilare.

Optează pentru un model care este prevăzut și cu sistem anti-țânțari, pentru a elimina și disconfortul creat de insectele specifice verii. Avantajele investiției într-un ventilator cu pulverizator se referă la facilitatea operării (cele mai performante modele sunt prevăzute cu display), ușurința manevrării (transport din interior pe terasă) și confortul asigurat în zilele toride de vară.

Cele mai bune ventilatoare cu atomizor pentru terasă

Cel mai bun

Ventilator cu pulverizare apa Zass ZMF 01 Silver cu pulverizare super fina 320 ml/h, Putere 75W, 3,2L capacitate rezervor, 3 trepte

 • Umidificarea funcționează independent de ventilator;
 • Se oprește automat funcția de umidifcare;
 • Capacitate rezervor apa: 3,2 litri;
 • Ventilare puternicăcu 3 palete;
 • Baza rotundă, sigură și stabilă.
Verifică prețul

Ventilator cu pulverizare apă, model Zass ZMF 01 Silver cu pulverizare super fină (volum pulverizare apă 320 ml/h), motor putere 75W, capacitate rezervor apă 3.2L și 3 trepte de viteză: L (900 rpm), M (1050 rpm), H (1200 rpm). Funcția de umidificare și ventilatorul pot fi folosite separat, baza rotundă a aparatului asigură stabilitate crescută. Acest produs este ideal pentru suprafețe cu o dimensiune de 10-20 m2. Alimentare 230 V, 50 Hz, nivel zgomot < 61 dB(A). Dimensiuni: înălțime 123 cm, baza 40cm, diametru 40cm.

la buget

Ventilator cu pulverizare de apa Putere 75 W miscare oscilatorie 90 grade sky

 • Mișcare oscilatorie
 • Putere mare
 • Pulverizare de apă
 • Design modern
 • Ușor de folosit
Verifică prețul

Ventilatorul cu pulverizare de apă de la Zilan vin în ajutorul tău să te scape de căldura insuportabilă chiar și în cele mai toride zile de vară. Are un design inovator și este fabricat din materiale de înaltă calitate, având un motor cu o putere de 75W și funcția de pulverizare și de răcire. Este dotat cu funcția oscilatorie până la 90 de grade și cu un rezervor de apă de 3L, ce ajută la umidificarea și îndepărtarea prafului. Are o greutate redusă și este ușor de mutat în altă încăpere, unde este nevoie.

Premium

Taurus

 • Prezintă un atomizor cu ultrasunete prin care se evită umezirea în jur.
 • Volumul de ceață și viteza sunt reglabile.
 • Are un sistem de protecție și de avertizare în cazul în care rezervorul este gol.
 • Ventilatorul este oscilant.
 • Prezintă telecomandă.
Verifică prețul

Ventilator cu pulverizare apă Taurus ALPATEC VB 02, putere 90W, diametru 40 cm, 3 viteze, funcții: ventilare, răcire cu brumă, ionizare, antițânțari, odorizare. Are un rezervor de apă de 3.1L și un debit de 3640 mc/h. Acest ventilator de interior sofisticat folosește un atomizor cu ultrasunete pentru crearea unei ceți din microparticule de apă care se vor evapora integral, fără a umezi nimic în jur. Efectul răcoritor se simte doar în fața ventilatorului, temperatura putând fi cu până la 4-5 grade mai mică decât în restul încăperii. Aerisirea camerei de câteva ori pe zi reduce cantitatea de umezeală din aer, crescând eficiența ventilatorului cu apă.

Ventilator cu pulverizare apa ZMF 02 Silver, 75 W, 3.2 L (Argintiu)

 • Posibilitatea opririi oscilaţiei;
 • Funcții de pulverizare și răcire, umidifiere și îndepărtare praf;
 • 3 trepte de viteză;
 • Bază rotundă sigură și stabilă;
 • Ideal pentru suprafețe de: 10-20 m2;
Verifică prețul

Ventilatorul cu pulverizare apă, model ZMF 02 Silver, are o putere de 75 W, capacitate rezervor apă de 3,2 L, un volum pulverizare de 320 ml/h, oscilație 60° dreapta-stânga, cu posibilitatea opririi oscilaţiei, funcții de pulverizare și răcire, umidifiere și îndepărtare praf. Ventilatorul vine și cu o telecomandă care are o rază de acțiune de 5 M, iar cele 3 palete eficiente şi silenţioase funcționează pe 3 trepte de viteză: L (900 rpm), M (1050 rpm), H (1200 rpm). Acest aparat este ideal pentru suprafețe de: 10-20 m2.

Ventilator cu pulverizare apa Ardes AR5M39 Humi Magnum, 70 W, Pale diametru 40 cm, 3 viteze, Telecomanda, Rezervor apa 2 l, Umidificator cu ultrasunete, Timer 7.5 h, Negru

 • Îmbunătățirea aerului respirat prin funcția sa cu ultrasunete și intensitatea reglabilă.
 • Silențios și eficient, ventilatorul este total independent datorită rezervorului interior (cu capacitate maximă: 3 litri) și a timer-ului. (7.5 h)
 • Oscilație laterală automată și înclinație verticală.
 • Autonomie de 15 ore.
 • Funcție de ceață (de pulverizare a apei) și telecomandă pentru o mai ușoară utilizare.
Verifică prețul

Ventilator cu pulverizare apă, model Ardes AR5M39 Humi Magnum, putere 70 W, Pale diametru 40 cm, 3 viteze, telecomandă, rezervor apă 2 L, umidificator cu ultrasunete, timer 7.5 h, culoare: negru. Acest ventilator are funcția unui umidificator cu ultrasunete, cu intensitate reglabila, aparatul fiind destinat îmbunătățirii calității aerului pe care îl respirăm. Chiar și în timpul iernii acest ventilator acționează împotriva membranelor mucoase uscate, ochilor inflamați și pielii sensibile. Silentios si eficient, ventilatorul este total independent datorita rezervorului interior (cu capacitate maxima: 2 litri) si a timer-ului. (7.5 h)

Ventilator cu pulverizare apa si umidificare Hausberg HB-5600 90W 300 ml/h 3 viteze timer telecomanda HB5600

 • Ventilație puternică
 • Calitate superioară
 • Simplu de utilizat
 • Greutate redusă
 • Ușor de instalat
Verifică prețul

Ventilatorul compact de la Hausberg are un design modern și un debit mare de aer, ce asigură o temperatură optimă chiar și în cele mai toride perioade din an, oferindu-ți confort și bunăstare în propria locuință. Este dotat cu un motor puternic de 90W și cu un rezervor de 3L de apă, ce asigură o bună ventilație și o umidificare a aerului din încăpere, ținând astfel și praful la distanță. Datorită construcției sale, este ușor de încorporat în propria locuință sau chiar în spațiile comerciale.

Întrebări despre ventilatoarele de terasă cu pulverizator

Care sunt funcțiile de care dispune?

Funcțiile ventilatorului de terasă cu pulverizare sunt cea de oscilație a mișcărilor și a vitezei, de umidificare pentru a oferi un nivel de umiditate sănătos, telecomanda prin care se pot seta de la distanță opțiunile de reglaj. De asemenea, are funcția de avertizare când rezervorul este gol și funcția de moduri prestabilite: normal- viteză constantă, natural- viteză precum cea a vântului și somn- viteză minimă.

Poate fi controlat manual și automat (cu telecomandă)?

Ventilatoarele de terasă cu pulverizator au, de obicei, în componența lor un display tactil pentru a face posibil controlul manual. Dar, datorită computerelor încorporate, puteți regla modul de funcționare al ventilatorului chiar din fotoliul confortabil amplasat pe terasă.

Încărcarea rezervorului cu apă se realizează ușor?

Ventilatoarele de terasă cu pulverizator care dețin rezervor de apă pot fi încărcate cu ușurință de către orice utilizator. Sistemul de încărcare este ușor de folosit și se poate efectua cu orice lucru aflat la îndemâna persoanei respective, de la o simplă cană până la un furtun, în funcție de preferințe.

Cât de silențios este?

Zgomotul produs de un ventilator de terasă cu pulverizator poate fi considerat unul scăzut. În general, este mai silențios decât un ventilator uscat. Un astfel de ventilator mai ieftin va produce mai mult zgomot, în timp ce unul pentru care ați plăti mai mult ar putea trece chiar neobservat.

Poate fi utilizat în interior și exterior?

Ventilatoarele de terasă cu pulverizator sunt utile pentru a regla umiditatea existentă într-o încăpere, dar asta nu înseamnă că pot fi folosite doar în interior. În cazul unui eveniment în aer liber, acestea vor ajuta la crearea unui ambient plăcut prin răcirea aerului. Și acest lucru la un cost destul de mic deoarece consumul unui astfel de ventilator nu este unul ridicat.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Rezervor de Apă de Ploaie
Cel mai bun rezervor de apă de ploaie

Captează gratuit apa de ploaie într-un rezervor dedicat. Poți face economii serioase folosindu-o ulterior la udat grădina, spălat mașina etc.

Cel Mai Bun Fotoliu Recliner
Cel mai bun fotoliu recliner

Un fotoliu recliner nu trebuie să lipsească din living-ul casei tale. Un astfel de fotoliu îl poți folosi pentru citit, somn sau doar relaxare.

Cea Mai Bună Mașină de Tuns Iarba cu Mulcire
Mașini bune de tuns iarba cu funcție de mulcire

Funcția de mulcire toacă o parte din iarba proaspăt tunsă și o lasă într-un strat foarte subțire peste gazon drept îngrășământ. Cu aceste mașini de tuns iarba poți face 2 operațiuni în același timp.

Cel Mai Bun Stâlp de Iluminat Pentru Grădină
Cel mai bun stâlp de iluminat pentru grădină

Bazându-se pe lumina soarelui sau legate la rețeaua electrică, stâlpii de iluminat de grădină îți vor transforma complet felul în care arată grădina ta în lumina lunii.

Cel Mai Bun Tester Pentru Calitatea Apei
Cel mai bun tester pentru calitatea apei

Testează calitatea apei de acasă pe cont propiu cu ajutorul unui tester profesional. Pui câteva picături de apă pe aparat și în câteva secunde îți va spune duritatea, aciditatea și alți indicatori de puritate.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe