Cel Mai Bun Prelungitor cu Tambur și Termosiguranță

Cel mai bun prelungitor cu tambur și protecție

Modificat la 07 aprilie 2022
Articol evaluat de 69 ori:
Pagină realizată de:
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu

De ce să-ți cumperi un prelungitor cu tambur?

Dispozitivele tehnice ne însoțesc peste tot în viața de zi cu zi. Oricât de diferite ar fi ele și oricât de diferite ar fi domeniile lor de aplicare, toate au un lucru în comun: au nevoie de energie electrică. Cablurile sunt indispensabile în acest moment. Fie scurt sau lung, atunci când utilizezi diverse instrumente, apare rapid o mizerie încurcată de cabluri. Mai ales atunci când lucrezi în atelier, acest lucru nu este doar enervant, ci poate fi și periculos. Din acest motiv, prelungiroarele cu tambur sunt soluția rapidă și practică.

Comparativ cu un prelungitor convențional, acestea pot fi depozitate pentru a economisi spațiu, asigurând astfel o ordine mai mare și minimizând riscul de împiedicare a cablurilor expuse. Priza multiplă inclusă permite, de asemenea, să acționezi mai multe dispozitive în paralel. Datorită mânerului ergonomic, poți transporta cu ușurință tamburul de la A la B. Cablul poate fi ușor tras la lungimea dorită. Se oprește automat de îndată ce nu mai tragi. Prelungește durata de viață a cablurilor tale!

Prelungitor cu tambur și termosiguranță

Premium

Prelungitor 50m

În timpul folosirii nu trebuie să te îngrijorezi pentru cei mici întrucât are protecție pentru copii, protecție prize, protecție rezistentă la apă IP44, dar și siguranță termică. Ștecherul este direct , lungimea 50000 mm și câtărește puțin sub 7 kg. Este ușro de manevrat, fiind pe tambur este extrem de ușor de strâns. Foarte important este să nu intervii asupra cablului.
Verifică prețul

Acest accesoriu poate deveni extrem de util pentru oricine. E foarte bine să îl ai în casă întrucât este extrem de rezistent, fiind din cauciuc.

Cel mai bun

Bachmann 50m

Puterea maximă ese de 2300 W iar tensiunea de alimentare este de 230 V. Lungimea cablului măsoară 50 de metri și poate fi utilizat oriunde este nevoie având și o clamă de prindere a acestuia. Între prize apare un buton pentru întrerupere a curentului ușor vizibil pe timp de noapte. .
Verifică prețul

Prelungitorul cu tambur de la Bachmann dispune de 4 prize pentru toate nevoile tale de curent la distanță, are stativ stabil și manetă pentru derulat. Este gândit cu protecție termică, de contact și cel mai important, protecție la copii.

la buget

Strohm 25m

Se conectează la o priză de 230 V, este realizat din plastic durabil și protecție la supraîncălzire, ușor de transportat și de utilizat pentru exterior. Dispune de un mâner de prindere cu sistem antialunecare ce permite mutarea fără prea mult efort și culori ușor vizibile în timpul nopții. Este important să nu se lase la îndemâna copiilor.
Verifică prețul

Acest prelungitor cu tambur este soluția ideală pentru ajutor în gospodărie sau la birou, având un cablu ce măsoară lungimea de 25 de metri, cadru metalic și nu în ultimul rând, 4 prize.

Prelungitor electric pe tambur 25m

Deoarece cablul este cea mai importantă parte a unui prelungitor, materialul exterior al acestuia este elastic și rezistent la temperaturi ridicate, firele fiind fabricate din material cu un procent foarte ridicat de cupru, pentru o mai bună conductivitate. Puterea maximă admisă consumată a acestui prelungitor este de 3000 W, cu condiția ca tot cablul să fi desfășurat.
Verifică prețul

Acest prelungitor electric cu tambur este perfect pentru orice gospodărie. Prelungitorul are o lungime de 25 m, 4 prize și este echipat cu împământare și protecție pentru copii.

Tambur deschis cu 4 prize shuko 50 m

Puterea maximă admisă este de 2000W iar tensiunea de alimentare necesită 230 V. Este confecționat din material plastic, prevăzut împrejurul lui cu un cadru de metal ce îl protejează de anumiți factori dăunători și are în dotare un mâner de prindere ce face ca transportatul să devină extrem de ușor.
Verifică prețul

Tamburul deschis cu 4 prize este ajutorul perfect la munca din gospodărie, dar și la birou unde prelungitoarele normale nu sunt îndeajuns. Lungimea cablului este de 50 de metri, ideal pentru orice nevoie ai avea.

Prelungitor electric industrial, pe tambur, 3x2.5 mm², IP44, 20 m, Richmann Exclusive

Prelungitor electric industrial Richmann Exclusive are 20 m lungime și este fabricat din sârmă H05RR-F cu o secțiune transversală de 3x2. 5mm². Cablul respectă standardele IP44, fiind protejat împotriva pătrunderii corpurilor străine cu diametrul de 1 mm sau mai mari și împotriva stropirii cu apă din toate direcțiile. Acest prelungitor poate fi folosit în aplicații cu solicitări mecanice ridicate.
Verifică prețul

Pentru diferite lucrări pe care le ai de realizat atât în gospodărie, dar și pe un șantier, ajungi să ai nevoie și de un cablu prelungitor.

Prelungitor pe tambur 4Z 10m

Cablul său este de tip H05VV-F3. Fișa de curent este unghiulară. Are o lungime de 10m iar greutatea prelungitorului este de 1,42kg. Posedă o tensiune de 230V. Materialul din care este confecționat prelungitorul este cauciuc și plastic. La achiziționarea sa, vei primi 36 luni de garanție.
Verifică prețul

Prelungitorul pe tambur este lucrul de care ai cu adevărat nevoie în casa ta. Acesta îți va ușura munca ție cât și familiei tale zi de zi. Prelungitorul dispune de 4 prize. Acesta îți garantează o siguranță termică.

Prelungitor pe tambur 4P 15m

Poți folosi simultan cele 4 prize disponibile, are o sarcină de 5A, respectiv 1150W nedezvoltat, 16A/3680W dezvoltat. La instalare sau orice fel de intervenție asupra corpului de iluminat (schimbarea becului, curățarea, etc. ), eventual la constatarea unei probleme, cablul de alimentare trebuie scos din priză de fiecare dată și respectarea simbolurilor și instrucțiunilor de siguranță menționate.
Verifică prețul

Acest prelungitor pe tambur este potrivit pentru locuința ta atunci când ai nevoie de curent și nu ai acces imediat la o priză.

Întrebări despre prelungitoarele cu tambur

Ce înseamnă un prelungitor cu tambur?

Un prelungitor cu tambur, extensor de alimentare, cablu de descărcare sau cablu de prelungire este o lungime de cablu de alimentare electrică flexibil (flex) cu o priză la un capăt și una sau mai multe prize la celălalt capăt (de obicei, de același tip ca ștecherul).

Pot fi periculoase prelungitoarele cu tambur?

Un prelungitor care este utilizat în timp ce este înfășurat pe un tambur poate fi un pericol grav de scurtcircuit și incendiu. Căldura produsă din rezistență nu se poate disipa și este prinsă în schimb între cablul strâns înfășurat, ducând la incidente.

Este sigur să alimentez un frigider printr-un prelungitor cu tambur?

Nu este bine să conectezi frigiderele, cuptoarele cu microunde, încălzitoarele de spațiu sau orice alt aparat cu amperaj ridicat într-un prelungitor cu tambur. Există cabluri prelungitoare speciale pentru aparatele cu amperaj mare care reduc riscul unui incendiu.

Ce se întâmplă dacă prelungitorul cu tambur se udă?

Apa simplă nu va dăuna unui prelungitor cu tambur. Aceasta se va evapora în timp destul de scurt. Apa sărată este o chestiune diferită. Dacă un cablu se udă în apă sărată, clătește bine cu apă proaspătă și folosește aer comprimat pentru a elimina excesul.

Care este cel mai bun prelungitor cu tambur: calibru 12 sau calibru 14?

Orice cablu cu calibru 14 între 0 și 50 de metri lungime va gestiona în mod adecvat sarcini între 10 și 15 amperi. Ai nevoie de un cablu cu ecartament 12 pentru a alimenta în siguranță orice aparat. Este un cablu prelungitor excelent pentru multe scopuri.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Lampă de Terasă Antițânțari
Cea mai bună lampă de terasă antițânțari

Vrei să-ți petreci serile de vară pe terasă fără să fii deranjat de țânțari și de mirosurile specifice substanțelor anti-țânțari? Alege o lampă de terasă împotriva țânțarilor.

Cel Mai Bun Rezervor de Apă de Ploaie
Cel mai bun rezervor de apă de ploaie

Captează gratuit apa de ploaie într-un rezervor dedicat. Poți face economii serioase folosindu-o ulterior la udat grădina, spălat mașina etc.

Cea Mai Bună Priză De Grădină
Cea mai bună priză de grădină

Curentul electric în curtea casei sau în grădină este esențial pentru o bună organizare a activități. Prizele de grădină sunt puțin diferite față de cele normale fiind nevoie să reziste la intemperiile naturii.

Cel Mai Bun Kit De Irigare Pentru Ghivece
Cel mai bun kit de irigare pentru ghivece

Uiți tot timpul să uzi florile? Automatizează procesul de udare cu ajutorul unui kit de irigare a ghivecelor și nu vei mai avea grija udării plantelor.

Cel Mai Bun Proiector LED cu Panou Solar și Acumulator
Cel mai bun proiector LED cu panou solar și acumulator

Profită de energia solară pentru a-ți lumina exteriorul casei. Proiectoarele LED solare cu acumulator înmagazinează energia de pe timpul zilei și o folosește în timpul nopții.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe