Cel Mai Bun Prelungitor cu Tambur și Termosiguranță

Cel mai bun prelungitor cu tambur și protecție

Modificat la 16 martie 2021
Articol evaluat de 69 ori:
Pagină realizată de:
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu

De ce să-ți cumperi un prelungitor cu tambur?

Dispozitivele tehnice ne însoțesc peste tot în viața de zi cu zi. Oricât de diferite ar fi ele și oricât de diferite ar fi domeniile lor de aplicare, toate au un lucru în comun: au nevoie de energie electrică. Cablurile sunt indispensabile în acest moment. Fie scurt sau lung, atunci când utilizezi diverse instrumente, apare rapid o mizerie încurcată de cabluri. Mai ales atunci când lucrezi în atelier, acest lucru nu este doar enervant, ci poate fi și periculos. Din acest motiv, prelungiroarele cu tambur sunt soluția rapidă și practică.

Comparativ cu un prelungitor convențional, acestea pot fi depozitate pentru a economisi spațiu, asigurând astfel o ordine mai mare și minimizând riscul de împiedicare a cablurilor expuse. Priza multiplă inclusă permite, de asemenea, să acționezi mai multe dispozitive în paralel. Datorită mânerului ergonomic, poți transporta cu ușurință tamburul de la A la B. Cablul poate fi ușor tras la lungimea dorită. Se oprește automat de îndată ce nu mai tragi. Prelungește durata de viață a cablurilor tale!

Prelungitor cu tambur și termosiguranță

Premium

Prelungitor 50m

În timpul folosirii nu trebuie să te îngrijorezi pentru cei mici întrucât are protecție pentru copii, protecție prize, protecție rezistentă la apă IP44, dar și siguranță termică. Ștecherul este direct , lungimea 50000 mm și câtărește puțin sub 7 kg. Este ușro de manevrat, fiind pe tambur este extrem de ușor de strâns. Foarte important este să nu intervii asupra cablului.
Verifică prețul

Acest accesoriu poate deveni extrem de util pentru oricine. E foarte bine să îl ai în casă întrucât este extrem de rezistent, fiind din cauciuc.

Cel mai bun

Bachmann 50m

Puterea maximă ese de 2300 W iar tensiunea de alimentare este de 230 V. Lungimea cablului măsoară 50 de metri și poate fi utilizat oriunde este nevoie având și o clamă de prindere a acestuia. Între prize apare un buton pentru întrerupere a curentului ușor vizibil pe timp de noapte. .
Verifică prețul

Prelungitorul cu tambur de la Bachmann dispune de 4 prize pentru toate nevoile tale de curent la distanță, are stativ stabil și manetă pentru derulat. Este gândit cu protecție termică, de contact și cel mai important, protecție la copii.

la buget

Strohm 25m

Se conectează la o priză de 230 V, este realizat din plastic durabil și protecție la supraîncălzire, ușor de transportat și de utilizat pentru exterior. Dispune de un mâner de prindere cu sistem antialunecare ce permite mutarea fără prea mult efort și culori ușor vizibile în timpul nopții. Este important să nu se lase la îndemâna copiilor.
Verifică prețul

Acest prelungitor cu tambur este soluția ideală pentru ajutor în gospodărie sau la birou, având un cablu ce măsoară lungimea de 25 de metri, cadru metalic și nu în ultimul rând, 4 prize.

Tambur prelungitor 50 metri cu 4 prize

Lungimea cablului măsoară 50 de metri iar cadrul metalic cu care este gândit protejează plasticul din care sunt confecționate prizele, ferindu-le de apă sau zăpadă, pe timp de iarnă. Tensiunea prizei de alimentare la care trebuie conectat, este de 230 V. Este prevăzut cu mâner de prindere ce ajută la transportarea cu ușurință al acestuia. Are clasă de protecție IP20 și un buton de declanșare automată a curentului.
Verifică prețul

Prelungitorul dispune de 4 prize cu protecție, perfect pentru munca în gospodărie sau la birou.

Tambur deschis cu 4 prize shuko 50 m

Puterea maximă admisă este de 2000W iar tensiunea de alimentare necesită 230 V. Este confecționat din material plastic, prevăzut împrejurul lui cu un cadru de metal ce îl protejează de anumiți factori dăunători și are în dotare un mâner de prindere ce face ca transportatul să devină extrem de ușor.
Verifică prețul

Tamburul deschis cu 4 prize este ajutorul perfect la munca din gospodărie, dar și la birou unde prelungitoarele normale nu sunt îndeajuns. Lungimea cablului este de 50 de metri, ideal pentru orice nevoie ai avea.

Prelungitor 25 metri, 4 prize, tambur, IP 44

Având un cablu cu o lungime totală de 25 m, îți poate oferi mobilitate atunci când nu ai lângă tine o priză. Un avantaj mare pe care îl are prelungitorul este faptul că pe tambur se găsesc patru prize ce pot fi folosite simultan. Totuși, trebuie avut grijă să nu se depășească puterea nominală a prelungitorului altfel cablurile se pot topi sau aparatele electrice folosite vor avea de suferit.
Verifică prețul

Acest prelungitor cu tambur îți poate fi de un real ajutor atunci când ai de făcut mici lucrări ce necesită energie electrică în casă sau afară.

Derulator prelungitor electric 25 M pe tambur metalic 3x2.5mm , 4 prize cu capac , protectie si impamantare

Cablul electric are 25 m lucru care îți oferă destul de multă mobilitate. Deși a fost gândit și conceput pentru a fi folosit și la exterior trebuie să ai totuși grijă să îl ferești de intemperii, mai ales de ploaie. În cazul în care vrei să folosești prelungitorul pentru a suda cablu va trebui complet derulat de pe tambur.
Verifică prețul

Acest prelungitor electric cu derulator pe tambur metalic și cu patru prize încorporate îți poate fi de un real ajutor când ai de făcut o lucrare ce necesită energie electrică și nu ai lângă tine o priză.

Prelungitor pe tambur 50 m IP44

De multe ori, necesitatea unui prelungitor priză apare atunci când toate celelalte sunt deja ocupate, ori când ai nevoie să conectezi la electricitate un dispozitiv care are cablul de alimentare prea scurt pentru a ajunge la o priză, sau când priza nu există, în grădină. Cadru din metal rezistent la șocuri. 4 prize schuko cu protecție copii, pentru un plus de siguranță, fac din acest produs unul de încredere și foarte util. Prelungiorul pe tambur are o lungime de 50m și prezintă o termosiguranță, pentru a-ți proteja echipamentele electrice.
Verifică prețul

Întrebări despre prelungitoarele cu tambur

Ce înseamnă un prelungitor cu tambur?

Un prelungitor cu tambur, extensor de alimentare, cablu de descărcare sau cablu de prelungire este o lungime de cablu de alimentare electrică flexibil (flex) cu o priză la un capăt și una sau mai multe prize la celălalt capăt (de obicei, de același tip ca ștecherul).

Pot fi periculoase prelungitoarele cu tambur?

Un prelungitor care este utilizat în timp ce este înfășurat pe un tambur poate fi un pericol grav de scurtcircuit și incendiu. Căldura produsă din rezistență nu se poate disipa și este prinsă în schimb între cablul strâns înfășurat, ducând la incidente.

Este sigur să alimentez un frigider printr-un prelungitor cu tambur?

Nu este bine să conectezi frigiderele, cuptoarele cu microunde, încălzitoarele de spațiu sau orice alt aparat cu amperaj ridicat într-un prelungitor cu tambur. Există cabluri prelungitoare speciale pentru aparatele cu amperaj mare care reduc riscul unui incendiu.

Ce se întâmplă dacă prelungitorul cu tambur se udă?

Apa simplă nu va dăuna unui prelungitor cu tambur. Aceasta se va evapora în timp destul de scurt. Apa sărată este o chestiune diferită. Dacă un cablu se udă în apă sărată, clătește bine cu apă proaspătă și folosește aer comprimat pentru a elimina excesul.

Care este cel mai bun prelungitor cu tambur: calibru 12 sau calibru 14?

Orice cablu cu calibru 14 între 0 și 50 de metri lungime va gestiona în mod adecvat sarcini între 10 și 15 amperi. Ai nevoie de un cablu cu ecartament 12 pentru a alimenta în siguranță orice aparat. Este un cablu prelungitor excelent pentru multe scopuri.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Robot de Tuns Iarba - Uz Rezidențial
Cel mai bun robot de tuns iarba pentru uz rezidențial

Vrei să nu-ți mai bați capul cu tunsul gazonului? Robotul autonom de tuns iarba e ceea ce ai nevoie. Află care sunt cele mai bune modele.

Cea Mai Bună Motopompă Pentru Apă Murdară
Cea mai bună motopompă pentru apă murdară

Vrei să scoți apa care băltește sau chiar să irigi grădina cu apa dintr-un râu sau lac din apropiere? Motopompa te va ajuta să faci acest lucru nefiind nevoie să ai curent electric în apropiere.

Cel Mai Bun Despicător de Lemne Electric
Cel mai bun despicător electric de lemne pentru uz casnic

Ai obosit să mai spargi lemnele sau e greu să găsești persoane în sat care să o facă în locul tău? Acum există aceste aparate numite despicătoare electrice de lemne cu ajutorul căruia poți fără efort să spargi buștenii în bucăți gata de pus în sobă.

Cel Mai Bun Pavilion Pentru Terasă / Grădină
Umbrele și pavilioane pentru terasă și grădină

Îți prezentăm cele mai bune umbrele și pavilioane pentru terasă și grădină. Modele cu design modern, ușor de montat și de întreținut. Cu ajutorul unui astfel de pavilion, poți sta în grădină cât e ziua de lungă.

Castele Gonflabile pentru Copii - Modele Interesante
Castele gonflabile pentru copii de până în 10 ani

Surprinde-ți copilul cu cel mai cool loc de joacă din cartier: un castel gonflabil. Află ce modele interesante poți cumpăra din România.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe