Cel Mai Bun Proiector LED de Exterior cu Senzor de Mișcare

Proiectoare LED cu senzor de mișcare pentru exterior

Modificat la 25 iulie 2021
Articol evaluat de 75 ori:
Pagină realizată de:
Nicolae Filimon
Nicolae Filimon

De ce să-ți montezi un proiector LED cu senzor de mișcare?

Un proiector LEd cu senzor de mișcare este soluția ideală pentru iluminatul în toate gospodăriile. Asta pentru că poate fi montat atât în spații închise precum verande acoperite, foișoare sau terase dar și în curte, grădină sau garaj. Utilitatea este dată în primul rând de faptul că se declanșează pe baza senzorului de mișcare adică pornesc și se opresc singure atunci când detectează variații ale luminii naturale. Sunt modele care pornesc instantaneu atunci când se detectează mișcare în raza lor de funcționare, însă nu pornesc doar pentru că trece un câine sau o pisică prin curte.

În plus din multitudinea de modele de pe piață poți alege exact caracteristicile importante pentru tine, respectiv tipul de lumină (caldă, rece sau jocuri de lumini) putere, luminozitate, clasă energetică, sau voltaj. Mai mult, poți alege unghiul și intensitatea luminii. Combinând iluminatul cu senzori de mișcare cu tehnologia LED, poți reduce consumul energetic cu până la 90%. Alimentarea proiectoarelor se poate face de la priză sau solar.

Modele bune de proiectoare LED cu senzor de mișcare

Cel mai bun

Proiector LED cu senzor de miscare Antos Kanlux 27097, 50W NWB IP65

Are o putere de 50 W și nu îți va consuma multă energie electrică, astfel încât să îți mărească factura. Îl poți monta atât pe un stâlp, cât și pe perete. Totul depinde de tine și de preferințele tale. Calitatea sa este una ridicată și prețul este unul mai mult decât accesibil. Investiția în acest produs va merita.
Verifică prețul

Dacă ți-e teamă de întuneric, poți instala în curte și grădină proiectoare. Ai la dispoziție proiectoare LED cu un senzor de mișcare care se va aprinde exact când simte că o persoană este aproape.

Premium

Proiector cu panou solar

Cu o putere maximă de 18W, panoul solar poate încărca acumulatorul unității centrale în aproximativ 7 ore de soare puternic. Proiectorul este dotat de asemenea cu senzor crepuscular și telecomandă. Are o durată de viata de 50. 000 h, nu are mercur, plumb sau emisii de radiație UV și nu se încalzește.
Verifică prețul

Proiectorul are o putere de 50W și este dotat cu panou solar și acumulator. Are o autonomie de funcționare de până la 12 ore cu ajutorul circuitului inteligent de consum, ce creste autonomia, reducând intensitatea luminii.

la buget

Proiector LED

000 de ore de funcționare proiectorul se declanșează pe baza senzorului de mișcare, ce este reglabil în funcție de preferințele utilizatorului. Fără radiații UV sau infraroșu, proiectorul este dotat cu LED de intensitate mare dar cu o eficiență energetică ridicată încadrându-se în clasa A++ cu un consum redus de energie. Proiectorul utilizează lumină rece pentru iluminatul exterior.
Verifică prețul

Proiectorul LED cu Senzor Ultra Bright are o putere maximă de 30W, flux luminos de 2700 lm și intră în clasa de protecție IP65. Cu o autonomie de 20.

Proiector LED slim cu senzor Ultra Bright, 30W, 2100 lm, 6400K, A , IP65

Are o eficiență energetică ridicată, consumând foarte puțin, în ciuda intensității mare de luminare a LED-ului. Dispune de trei butoane: Lux, pentru comutarea de la modul de noapte sau zi, Time pentru a se opri dacă nu detectează mișcare și butonul Sens, ce ajustează sensibilitatea luminii pentru raza de mișcare de la 0 - 10m.
Verifică prețul

Proiector LED slim cu senzor Ultra Bright, 30W, 2100 lm, 6400K, A++, IP65, se utilizează pentru iluminat exterior (ex. : parcări, parcuri, locuri de joacă, etc. ), rezistând la temperaturi scăzute.

Lampa de exterior cu senzor de miscare Myron

Detectează mișcare de la un unghi 100 grade și o distanță maximă de 8 m. Dimensiunile lămpii sunt: lungime 13 cm/lățime, 5. 6 cm/înălțime 16. 5 cm și greutate 0,560 Kg. Este o alegere bună, durabila, cu o durată de viață LED de 20. 000 ore, la un flux luminos de 800 de lumeni. Aparaține clasei energetice A+.
Verifică prețul

Lampa de exterior cu senzor de mișcare Myron funcționează cu 15 micro LED-uri cu lumină rece, de culoare albă cu puterea de 10W. Timerul poate fi setat de la 10 secunde (+- 3 secunde) până la 10 minute (+- 2 minute).

LED Proiector STAR cu senzor LED/10W/230V IP65

Aspect important de știut, deoarece cu cât unghiul este mai mare, cu atât lumina se dispersează pe o zonă mai mare și deci este mai puțin intensă. Proiectorul poate fi setat ca timp de răspuns între 5 secunde și 5 minute iar ca sensibilitate de la 0 până la 6 metri. Totodată setarea crepusculară este cuprinsă între 10 și 2000 lx.
Verifică prețul

Proiectorul cu senzor LED are o putere de 10W și 230V ceea ce îl încadrează în clasa de protecție IP65. Senzorul poate detecta mișcarea până la o distanță de 12 m. Unghiul senzorului este de 120 grade.

Întrebări despre proiectoarele LED cu senzor de mișcare

Pe ce distanță acționează senzorul de mișcare?

Suprafața de iluminare este un criteriu important la selectarea proiectorului, fiind definit și de zona în care va fi montat. Un alt aspect important este distanța de acțiune a senzorului de mișcare - alege unul care are raza mare de acțiune (1,5 m), respectiv care menține iluminare tot timpul cât detectează mișcare.

În cât timp se va încărca cel cu panou solar inclus?

Proiectoarele LED care au și panou solar inclus fac parte dintr-o gamă aparte, acest element încărcându-se la soare. Durata de încărcare este menționată pentru fiecare model în parte, putând să difere de la un model la altul: unele au nevoie de 7 ore, altele de 8 ore sau chiar de 12 ore.

Care este durata de viață a acestui produs?

Proiectoarele LED au durată limitată de utilizare, dar timpul în care funcționează amortizează investiția, mai ales că oferă o calitate ridicată la iluminare. Informațiile exacte sunt furnizate de către fiecare producător în parte, însă media este de 500 de cicluri pentru bateria Li-ion și minim 5 ani pentru panourile solare.

Se montează rapid și facil?

Proiectoarele LED sunt ușor de montat de orice utilizator, atât timp cât deține o scară pentru a ajunge la înălțimea dorită, când este nevoie de montajul pe tavan sau pe un perete. Alege modelele care sunt livrate cu suportul metalic ce permite montajul pe orice suprafață, chiar și pe pardoseli, pe terase, în jurul piscinelor, foișoarelor.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Duș Solar de Grădină / Terasă
Cel mai bun duș de grădină cu încălzire solară

Petreci mult timp vara în grădină și vrei să te poți răcori cu un duș? Un duș solar se instalează foarte ușor și folosește lumina soarelui pentru a încălzi apa la o temperatură confortabilă.

Cel Mai Bun Aerator de Gazon Electric
Cel mai bun aerator de gazon electric

Un gazon ca în filme nu se face singur, oamenii pasionați investind în unelte și echipamentele necesare. Aeratorul de gazon este o mașinărie esențială pentru îngrijirea grădinii.

Cea Mai Bună Pompă De Butoi
Cea mai bună pompă de butoi

Vrei să poți folosi apa de ploaie culeasă în butoi pentru a uda grădina sau florile din curte? Cumpără-ți o pompă de butoi cu ajutorul căreia poți scoate apa din butoi fără efort.

Cea Mai Bună Pompă de Hazna cu Tocător
Cea mai bună pompă de hazna cu tocător

Cauți o pompă bună pentru a goli haznaua? Alege o pompă cu tocător te poate scăpa rapid inclusiv de rezidurile solide.

Cea Mai Bună Pompă Submersibilă de Mare Adâncime
Pompe submersibile bune pentru puțuri de peste 100m adâncime

Ai săpat un puț la adâncime mare și cauți o pompă submersibilă puternică pentru a aduce apa la suprafață? Uite cele mai bune pompe pentru puțuri de peste 100m adâncime.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe