Cel Mai Bun Proiector LED de Exterior cu Senzor de Mișcare

Proiectoare LED cu senzor de mișcare pentru exterior

Modificat la 16 octombrie 2021
Articol evaluat de 75 ori:
Pagină realizată de:
Nicolae Filimon
Nicolae Filimon

De ce să-ți montezi un proiector LED cu senzor de mișcare?

Un proiector LEd cu senzor de mișcare este soluția ideală pentru iluminatul în toate gospodăriile. Asta pentru că poate fi montat atât în spații închise precum verande acoperite, foișoare sau terase dar și în curte, grădină sau garaj. Utilitatea este dată în primul rând de faptul că se declanșează pe baza senzorului de mișcare adică pornesc și se opresc singure atunci când detectează variații ale luminii naturale. Sunt modele care pornesc instantaneu atunci când se detectează mișcare în raza lor de funcționare, însă nu pornesc doar pentru că trece un câine sau o pisică prin curte.

În plus din multitudinea de modele de pe piață poți alege exact caracteristicile importante pentru tine, respectiv tipul de lumină (caldă, rece sau jocuri de lumini) putere, luminozitate, clasă energetică, sau voltaj. Mai mult, poți alege unghiul și intensitatea luminii. Combinând iluminatul cu senzori de mișcare cu tehnologia LED, poți reduce consumul energetic cu până la 90%. Alimentarea proiectoarelor se poate face de la priză sau solar.

Modele bune de proiectoare LED cu senzor de mișcare

Cel mai bun

Proiector LED cu senzor de miscare Antos Kanlux 27097, 50W NWB IP65

Are o putere de 50 W și nu îți va consuma multă energie electrică, astfel încât să îți mărească factura. Îl poți monta atât pe un stâlp, cât și pe perete. Totul depinde de tine și de preferințele tale. Calitatea sa este una ridicată și prețul este unul mai mult decât accesibil. Investiția în acest produs va merita.
Verifică prețul

Dacă ți-e teamă de întuneric, poți instala în curte și grădină proiectoare. Ai la dispoziție proiectoare LED cu un senzor de mișcare care se va aprinde exact când simte că o persoană este aproape.

Premium

Proiector cu panou solar

Cu o putere maximă de 18W, panoul solar poate încărca acumulatorul unității centrale în aproximativ 7 ore de soare puternic. Proiectorul este dotat de asemenea cu senzor crepuscular și telecomandă. Are o durată de viata de 50. 000 h, nu are mercur, plumb sau emisii de radiație UV și nu se încalzește.
Verifică prețul

Proiectorul are o putere de 50W și este dotat cu panou solar și acumulator. Are o autonomie de funcționare de până la 12 ore cu ajutorul circuitului inteligent de consum, ce creste autonomia, reducând intensitatea luminii.

la buget

Proiector LED

000 de ore de funcționare proiectorul se declanșează pe baza senzorului de mișcare, ce este reglabil în funcție de preferințele utilizatorului. Fără radiații UV sau infraroșu, proiectorul este dotat cu LED de intensitate mare dar cu o eficiență energetică ridicată încadrându-se în clasa A++ cu un consum redus de energie. Proiectorul utilizează lumină rece pentru iluminatul exterior.
Verifică prețul

Proiectorul LED cu Senzor Ultra Bright are o putere maximă de 30W, flux luminos de 2700 lm și intră în clasa de protecție IP65. Cu o autonomie de 20.

Proiector LED slim cu senzor Ultra Bright, 30W, 2100 lm, 6400K, A , IP65

Are o eficiență energetică ridicată, consumând foarte puțin, în ciuda intensității mare de luminare a LED-ului. Dispune de trei butoane: Lux, pentru comutarea de la modul de noapte sau zi, Time pentru a se opri dacă nu detectează mișcare și butonul Sens, ce ajustează sensibilitatea luminii pentru raza de mișcare de la 0 - 10m.
Verifică prețul

Proiector LED slim cu senzor Ultra Bright, 30W, 2100 lm, 6400K, A++, IP65, se utilizează pentru iluminat exterior (ex. : parcări, parcuri, locuri de joacă, etc. ), rezistând la temperaturi scăzute.

LED Proiector STAR cu senzor LED/10W/230V IP65

Aspect important de știut, deoarece cu cât unghiul este mai mare, cu atât lumina se dispersează pe o zonă mai mare și deci este mai puțin intensă. Proiectorul poate fi setat ca timp de răspuns între 5 secunde și 5 minute iar ca sensibilitate de la 0 până la 6 metri. Totodată setarea crepusculară este cuprinsă între 10 și 2000 lx.
Verifică prețul

Proiectorul cu senzor LED are o putere de 10W și 230V ceea ce îl încadrează în clasa de protecție IP65. Senzorul poate detecta mișcarea până la o distanță de 12 m. Unghiul senzorului este de 120 grade.

Lampa solara 52 leduri 1828B , senzor de miscare

Este dotată cu senzor de mișcare, astfel nu vei fi nevoit să o aprinzi sau să o stingi. De asemenea, chiar dacă nu ești afară, poți vedea ce se întâmplă dacă observi că se aprinde. Este fabricată din materiale rezistente, are 52 leduri în compoziția sa, pentru a lumina eficient, și pentru a ține mult timp.
Verifică prețul

Această lampă solară te va ajuta să faci economie la factura de energie. Așeaz-o în gradina sau pe terasa ta, sau oriunde ai nevoie, și bucură-te de lumină pentru a desfășura activitățile urgente, fără pic de efort.

Întrebări despre proiectoarele LED cu senzor de mișcare

Pe ce distanță acționează senzorul de mișcare?

Suprafața de iluminare este un criteriu important la selectarea proiectorului, fiind definit și de zona în care va fi montat. Un alt aspect important este distanța de acțiune a senzorului de mișcare - alege unul care are raza mare de acțiune (1,5 m), respectiv care menține iluminare tot timpul cât detectează mișcare.

În cât timp se va încărca cel cu panou solar inclus?

Proiectoarele LED care au și panou solar inclus fac parte dintr-o gamă aparte, acest element încărcându-se la soare. Durata de încărcare este menționată pentru fiecare model în parte, putând să difere de la un model la altul: unele au nevoie de 7 ore, altele de 8 ore sau chiar de 12 ore.

Care este durata de viață a acestui produs?

Proiectoarele LED au durată limitată de utilizare, dar timpul în care funcționează amortizează investiția, mai ales că oferă o calitate ridicată la iluminare. Informațiile exacte sunt furnizate de către fiecare producător în parte, însă media este de 500 de cicluri pentru bateria Li-ion și minim 5 ani pentru panourile solare.

Se montează rapid și facil?

Proiectoarele LED sunt ușor de montat de orice utilizator, atât timp cât deține o scară pentru a ajunge la înălțimea dorită, când este nevoie de montajul pe tavan sau pe un perete. Alege modelele care sunt livrate cu suportul metalic ce permite montajul pe orice suprafață, chiar și pe pardoseli, pe terase, în jurul piscinelor, foișoarelor.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Generator de Curent pentru Uz Casnic
Generatoare de curent electric pentru vile și gospodării

Vrei să fii sigur că nu vei mai rămâne fără curent în timpul furtunilor sau a perioadelor când rețeaua e supra încărcată? Cu tehnologia de astăzi îți poți permite și tu un generator bun și de calitate.

Cel Mai Bun Robot de Tuns Iarba - Uz Rezidențial
Cel mai bun robot de tuns iarba pentru uz rezidențial

Vrei să nu-ți mai bați capul cu tunsul gazonului? Robotul autonom de tuns iarba e ceea ce ai nevoie. Află care sunt cele mai bune modele.

Cea Mai Bună Foarfecă Electrică pentru Gardul Viu
Foarfece electrice pentru întreținerea gardului viu

Foarfeca sau trimmer-ul electric este unealta indispendabilă pentru orice bărbat care își dorește un gardul viu îngrijit și sănătos.

Cel Mai Bun Aparat Împotriva Rozătoarelor Pentru Exterior
Cel mai bun aparat împotriva rozătoarelor pentru exterior

Ai probleme cu șobolanii prin curte, garaj sau grădină? Află care sunt cele mai bune aparate non-toxice împotriva rozătoarelor.

Cel Mai Bun Tambur de Furtun Grădină cu Cadru și Roți (Tip Cărucior)
Cel mai bun tambur pentru furtun de grădină cu cadru metalic și roți

Cauți o variantă practică de a rula furtunul din grădină și în același timp să-l poți muta de colo colo cu ușurință? Descoperă tamburul de furtun de tip cărucior.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe