Cel Mai Bun Jacuzzi Pentru Terasă / Grădină

Cele mai bune jacuzzi care pot fi instalate în grădină sau pe terasă

Modificat la 15 aprilie 2022
Articol evaluat de 145 ori:
Pagină realizată de:
Andrei Ursache
Andrei Ursache

De ce ai nevoie de un jacuzzi care se poate instala în aer liber

Un jacuzzi care se poate instala în aer liber poate fi modalitatea perfectă de relaxare. Cele mai multe dintre modelele disponibile de pe piață au performanțe similare cu masajul profesional și beneficiază de cea mai nouă tehnologie de aromoterapie, cromoterapie sau sisteme de sonorizare ce vor completa întreaga experiență. În plus, un astfel de jacuzzi poate fi de un real ajutor în ameliorarea anumitor afecțiuni, mai mult decât partea de relaxare. Terapia cu apă caldă ajută la relaxarea musculaturii, ajută la circulația sângelui, mai ales după un antrenament sau efort fizic susținut.

Timpul petrecut în cada cu hidromasaj poate îți poate îmbunătăți antrenamentele fizice și progresul către un corp mai sănătos. Mai mult, dacă ai o astfel de minipiscină acasă te poate motiva să ai mai multă grijă de tine, va readuce starea de bine sau chiar va elimina blocajele mentale, dar te va și îmbia să te conectezi cu prietenii cu care poți împărtăși experiența relaxării în compania muzicii și băuturii preferate.

Ce modele de jacuzzi pentru aer liber îți poți cumpăra online?

Cel mai bun

MSpa Luxury Exotic

 • Design modern
 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
 • Rezistență crescută
 • Simplu de utilizat
 • Curățare rapidă
Verifică prețul

Este bine cunoscut faptul că hidroterapia este metoda ideală de a scăpa de stresul și oboseala acumulate în timpul zilei, dar și de a te menține în formă, iar partea bună este că achiziționând acest jacuzzi te vei bucura de toate beneficiile pe care le are asupra sănătății organismului, direct la tine acasă. Dacă și tu îți dorești să te relaxezi, această investiție este una care merită, amortizându-se în timp, prin lipsa vizitelor la saloanele de specialitate. Poate susține până la 6 persoane, dispunând de 138 de jeturi de aer.

la buget

Jacuzzi gonflabil, gri/alb, 2-4 pers., 800 l, KAMINO TYP 3

 • Comod de amplasat oriunde
 • Design modern și plăcut
 • Panou de control integrat
 • Temperatură reglabilă
 • Capac de izolare termică
Verifică prețul

Bucuraţi-vă de sentimentul luxului în cada cu hidromasaj KAMINO TYP 3. Singur, cu familia sau prietenii, jacuzzi este proiectat pentru 2 până la 4 persoane cu un volum de apă de 800 litri. Lasă tensiunea stresantă să plutească într-un curent de apă caldă cu bule şi bucură-te de relaxare în grădină, pe terasă sau chiar în casă. Condiţia pentru instalarea sa este o suprafaţă fermă şi plană. Instalarea este foarte simplă şi rapidă. Dacă intenţionaţi să folosiţi cada cu hidromasaj în interior, asiguraţi-vă că camera este bine ventilată şi adaptată la umiditatea crescută. De locaţia ideală din grădină decide şi disponibilitatea energiei şi a apei. Pe panoul de control integrat puteţi alege dintre trei funcţii: încălzirea apei, masaj şi filtrare. Bucuraţi-vă de temperaturi ale apei de până la 40°C.

Premium

MSpa Premium Tuscany

 • Are o cutie de control all-in-one;
 • Are un adaptor pentru furtun;
 • Are 2 cartușe filtrante + baza de cartuș;
 • Are un furtun pentru umflare;
 • Are sistem de încălzire rapidă de până la 40 grade.
Verifică prețul

Dacă vrei să investești și în starea ta de bine, atunci Jacuzzi-ul MSpa Premium Tuscany cu tehnologie Whisper Quiet nu trebuie să îți lipsească. Având o capacitate de apă de 860l și o greutate de 58Kg este foarte ușor de potrivit în orice casă. Jacuzzi-ul MSpa este ideal pentru a relaxa patru persoane simultan având 118 jet-uri de aer și o rată de încălzire de 1.2-1.8 grade / oră. Este realizat din material PVC cu 6 straturi Rhino-Tech, iar la exterior din imitație de lemn gri-metalic. Un mare avantaj îl constituie blocarea de siguranță pentru copii.

Jacuzzi în aer liber Bestway Lay-Z-Spa Helsinki

 • Design modern
 • Simplu de instalat
 • Capacitate mare de încărcare
 • Spațioasă
 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
Verifică prețul

Această cadă cu hidromasaj poate fi folosită în aer liber și este proiectată pentru climate și mai reci, putând funcționa chiar și la -10°C. Încălzirea automată Freeze Shield previne înghețarea apei și protejează piscina împotriva deteriorării. Un mare avantaj îl reprezintă faptul că încălzirea poate fi programată pentru o perioadă de 40 de zile. Piscină are un diametru de 170 cm oferindu-ți momente plăcute de scăldat și un hidromasaj revigorant, ție și a altor 6 persoane în același timp. Funcțiile sunt controlate de la panoul de control digital.

Jacuzzi Intex PureSpa™ Bubble Massage 6 locuri

 • Structură rezistentă
 • 140 de jeturi
 • Gonflabil
 • Geantă pentru transport
 • Bază izolată
Verifică prețul

Jacuzzi Intex PureSpa Bubble Massage 6 locuri. Intex PureSpa Bubble Massage cu sistem de dedurizare încorporat, aceasta este o Inovație de la Intex. PureSpa oferă relaxare la simpla apăsare a unui buton. Panoul de control intuitiv activează jeturile de bule de înaltă performanță din interiorul spa-ului pentru un masaj revigorant. Sistemul de încălzire se reglează foarte ușor pentru a se potrivi preferințelor tale de temperatură oferindu-ți experiență lipsită de stres a unui centru spa. Este impecabil pentru tine.

Jacuzzi Piscina Relax Gonflabil Masaj Bestway 4 Locuri LIVRARE GRATUITA

 • Fabricată din materiale rezistente
 • Spațioasă
 • Rezistență crescută
 • Simplu de instalat
 • Capacitate mare
Verifică prețul

Dacă și tu te numeri printre cei care fac orice pentru câteva minute de hidromasaj și, deși cunosc beneficiile acestui tip de terapie, nu ai timpul necesar pentru a te deplasa la un centru spa, te poți orienta către acest jacuzzi gonflabil cu 4 locuri. Acest jacuzzi este realizat din PVC și are un diametru de 180 cm. Echipamentul de filtrare și încălzire cu care jacuzzi-ul este livrat, încorporează și un sistem de dedurizare a apei. Jacuzzi Unde este foarte ușor de utilizat, practic și necesită o minimă întreținere.

Acest jacuzzi gonflabil de la Zola și este foarte rezistent, având o structură formată din 3 straturi din material laminat și este prevăzut cu sistem de dedurizare a apei încorporat. Montarea se poate realiza cu ușurință pe o terasă sau pe un gazon curat și drept. Printr-o simplă apăsare de buton, vei avea parte de o binemeritată sesiune de relaxare. Pompă este controlată digital, iar panoul de control intuitiv activează jeturile de bule din interiorul spa-ului pentru un masaj revigorant și, de asemenea, poate regla temperatura apei.

Jacuzzi Intex PureSpa™ Jet & Bubble Deluxe 6 locuri

 • Dublu sistem de masaj cu bule și jeturi
 • Sistem de apă sărată (salinizator)
 • Sistem de dedurizare
 • Structură rezistentă
 • 140 de jeturi
Verifică prețul

Jacuzzi Intex PureSpa™ Jet, este o metodă extraordinară de relaxare pentru tine. În formă de octogon cu dublu sistem de masaj cu bule și jeturi, sistem de apă sărată (salinizator) și sistem de dedurizare. Relaxare la simpla apăsare a unui buton. Panoul de control intuitiv activează jeturile de masaj de înaltă performanță din interiorul spa-ului pentru un masaj revigorant. Acest jaccuzi este o investiție perfectă pentur tine și familia ta, deoarece îți va permite să petreci timpul cât mai plăcut și frumos.

Jacuzzi gonflabil, gri/alb, 4-6 pers., 1000 l, KAMINO TYP 2

 • Design modern
 • Capacitate mare
 • Rezistență crescută
 • Confortabil
 • Simplu de instalat
Verifică prețul

Cu această cadă cu hidromasaj te vei bucura de sentimentul luxului, singur sau împreună cu familia ori prietenii, fiind proiectat pentru a susține până la 6 persoane. Te poți detensiona într-un curent de apă caldă cu bule și te poți bucura de relaxare, în grădină, pe terasă sau chiar în casă. Singura condiție pentru instalarea acestui jacuzzi este să fie poziționat pe o suprafață fermă și plană. În cazul în care instalarea se face la interior, trebuie să te asiguri că începerea este bine ventilată și adaptată la umiditate crescută.

Întrebări despre jacuzzi-urile de exterior

Ce volum de apă intră într-un jacuzzi de exterior?

Volumul de apă ce intră într-un jacuzzi de exterior care poate găzdui de exemplu între 4 și 6 persoane, măsoară între 1000 și 2000 de litri. În funcție de modelul, dotările și funcțiile speciale pe care le are un astfel de jacuzzi volumul de apă poate crește.

Câte persoane încap într-un jacuzzi de exterior pentru uz rezidențial?

Cele mai multe modele de jacuzzi de exterior pentru uz rezidențial pot găzdui de la 4 la 6 persoane. Acestea se pot relaxa în spațiile special concepute pentru masajul și răsfățul în confortul propriei curți sau, de ce nu, terase. Totul cu ajutorul tehnologiilor avansate folosite.

Ce funcții speciale au aceste jacuzzi de exterior?

Un jacuzzi de exterior poate oferi condițiile unui spa de lux, chiar în confortul casei tale. Datorită multiplelor pompe de masaj, sistemelor de cromoterapie, aromoterapie, sistemelor de purificare, filtrare și dezinfecție acestea pot aduce numai beneficii sănătății noastre precum eliminarea stresului sau chiar ameliorarea anumitor afecțiuni.

Ce se întâmplă cu jacuzzi-ul de exterior peste iarnă?

Jacuzzi-ul de exterior trebuie îngrijit atât pe perioada de folosire dar mai ales iarna când frecvența de utilizare scade. Acestea trebuie golite de apă, filtrele păstrate într-un loc uscat, cada ștearsă bine, umplem conductele cu antigel special și atașăm și fixăm prelata de protecție.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Roabă Pentru Grădinărit Sau Construcții
Cea mai bună roabă pentru grădinărit sau construcții

Roaba de cărat este o unealtă multifuncțională care te poate ajuta la grădinărit, curățenie sau mici construcții pe care le faci în jurul casei.

Cel Mai Bun Proțap din Inox cu Motor
Cel mai bun proțap din inox cu motor

Îți plac purcelușii de lapte la proțap, berbecuții sau chiar vițeluși? Pentru a-i prepara cum trebuie, ai nevoie de un sistem de proțap cu motor.

Foarfece și Fierăstraie Telescopice Bune pentru Grădinărit
Foarfece și fierăstraie telescopice pentru curățat crengile pomilor la înălțime

Vrei să tai crengile de până la 2-3m înălțime ușor și fără scară? Foarfeca sau fierăstrăul telescopic te poate ajuta. Grădinarii moderni folosesc tehnologie modernă. Ești unul dintre ei?

Cel Mai Bun Spray De Căpușe Pentru Copii / Adulți
Cel mai bun spray împotriva căpușelor

Stai mult în aer liber și vrei să nu ai grija căpușelor? Alege un spray de calitate împotriva insectelor și îți poți lăsa copilul să zburde prin grădină / parc toată ziua.

Cel Mai Bun Scaun de Grădinărit cu Roți
Cel mai bun scaun de grădinărit cu roți

Îți place grădinăritul și vrei să fii mai eficient/ă în activitățile de plantare, curățare? Un scaun de grădinărit te ajută să poți muta mai ușor uneltele necesare.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe