Cel Mai Bun Jacuzzi Pentru Terasă / Grădină

Cele mai bune jacuzzi care pot fi instalate în grădină sau pe terasă

Modificat la 18 august 2021
Articol evaluat de 140 ori:
Pagină realizată de:
Andrei Ursache
Andrei Ursache

De ce ai nevoie de un jacuzzi care se poate instala în aer liber

Un jacuzzi care se poate instala în aer liber poate fi modalitatea perfectă de relaxare. Cele mai multe dintre modelele disponibile de pe piață au performanțe similare cu masajul profesional și beneficiază de cea mai nouă tehnologie de aromoterapie, cromoterapie sau sisteme de sonorizare ce vor completa întreaga experiență. În plus, un astfel de jacuzzi poate fi de un real ajutor în ameliorarea anumitor afecțiuni, mai mult decât partea de relaxare. Terapia cu apă caldă ajută la relaxarea musculaturii, ajută la circulația sângelui, mai ales după un antrenament sau efort fizic susținut.

Timpul petrecut în cada cu hidromasaj poate îți poate îmbunătăți antrenamentele fizice și progresul către un corp mai sănătos. Mai mult, dacă ai o astfel de minipiscină acasă te poate motiva să ai mai multă grijă de tine, va readuce starea de bine sau chiar va elimina blocajele mentale, dar te va și îmbia să te conectezi cu prietenii cu care poți împărtăși experiența relaxării în compania muzicii și băuturii preferate.

Ce modele de jacuzzi pentru aer liber îți poți cumpăra online?

Cel mai bun

Minipiscina SPA Kenya 5 Persoane, 210x210x90cm, Sterling Silver, Panou Electric Balboa USA, Acril Aristech USA

 • Design modern
 • Simplu de instalat
 • Capacitate crescută
 • Fabricată din materiale rezistente
 • Asigură o bună relaxare
Verifică prețul

Zilele de vară care ne sufocă ne duc cu gândul la o baie cât mai rece de mai multe ori pe zi. Ne-am dori cu toții să putem face o baie fierbinte afară, iar acum este posibil cu noua mini-piscină cu o capacitate de 5 persoane. Seamănă destul de mult cu un jacuzzi, dar este extrem de răcoritor și util pe timp de vară. Ai la dispoziție o mulțime de comenzi pentru masaj tonifiant și relaxant. Este ideală pentru orice tip de spațiu și se va potrivi oriunde ai așeza-o. Nu îțî face griji pentru amplasarea sa!

la buget

Jacuzzi gonflabil, gri/alb, 2-4 pers., 800 l, KAMINO TYP 3

 • Comod de amplasat oriunde
 • Design modern și plăcut
 • Panou de control integrat
 • Temperatură reglabilă
 • Capac de izolare termică
Verifică prețul

Bucuraţi-vă de sentimentul luxului în cada cu hidromasaj KAMINO TYP 3. Singur, cu familia sau prietenii, jacuzzi este proiectat pentru 2 până la 4 persoane cu un volum de apă de 800 litri. Lasă tensiunea stresantă să plutească într-un curent de apă caldă cu bule şi bucură-te de relaxare în grădină, pe terasă sau chiar în casă. Condiţia pentru instalarea sa este o suprafaţă fermă şi plană. Instalarea este foarte simplă şi rapidă. Dacă intenţionaţi să folosiţi cada cu hidromasaj în interior, asiguraţi-vă că camera este bine ventilată şi adaptată la umiditatea crescută. De locaţia ideală din grădină decide şi disponibilitatea energiei şi a apei. Pe panoul de control integrat puteţi alege dintre trei funcţii: încălzirea apei, masaj şi filtrare. Bucuraţi-vă de temperaturi ale apei de până la 40°C.

Premium

MSpa Premium Tuscany

 • Are o cutie de control all-in-one;
 • Are un adaptor pentru furtun;
 • Are 2 cartușe filtrante + baza de cartuș;
 • Are un furtun pentru umflare;
 • Are sistem de încălzire rapidă de până la 40 grade.
Verifică prețul

Dacă vrei să investești și în starea ta de bine, atunci Jacuzzi-ul MSpa Premium Tuscany cu tehnologie Whisper Quiet nu trebuie să îți lipsească. Având o capacitate de apă de 860l și o greutate de 58Kg este foarte ușor de potrivit în orice casă. Jacuzzi-ul MSpa este ideal pentru a relaxa patru persoane simultan având 118 jet-uri de aer și o rată de încălzire de 1.2-1.8 grade / oră. Este realizat din material PVC cu 6 straturi Rhino-Tech, iar la exterior din imitație de lemn gri-metalic. Un mare avantaj îl constituie blocarea de siguranță pentru copii.

Minipiscina SPA Infinity 6 Persoane, 210x210x95cm, Sterling Silver, Panou Electric Balboa USA, Acril Aristech USA

 • Acril sanitar antibacterian
 • CD player cu USB și telecomandă
 • Dezinfectare prin ozon
 • Cascadă luminată
 • Capac termoizolant pentru protecție
Verifică prețul

Acest jacuzzi de exterior poate relaxa în același timp 6 persoane cu ajutorul jeturilor de apă unidirecționale, rotative montate astfel încât să atingă părțile esențiale ale corpului. Experiența este completată de sistemele performante de cromoterapie, jocuri de lumini de tip LED, dar și de CD player-ul cu USB și telecomandă. Cada este dotată cu pompe de circulare a apei dar și de dezinfectare prin ozon. În plus, curățarea și întreținerea jacuzzi-ului se face extrem de ușor pachetul incluzând și o protecție termoizolantă.

Acest jacuzzi de exterior este special conceput pentru montarea suprateran în orice spațiu exterior. Poate găzdui 5 persoane pe care le va răsfăța cu multiple jeturi de apă pentru toate zonele corpului, cascade montate pentru relaxare dar și jocuri de lumini, totul pentru a oferi senzația de spa acasă. În plus, jacuzzi-ul beneficiază de sistem de dezinfectare prin ozon, dar și de filtrare a apei. Pentru a completa senzația de confort acesta are montat un panou de comandă cu funcțiile Radio, sistem antiîngheț, setarea temperaturii, a recirculării dar și modul economisire energie.

Jacuzzi de exterior Sundance Spas model Cameo seria 880 Premium

 • Design modern
 • Capacitate crescută
 • Fabricat din materiale rezistente
 • Simplu de instalat
 • Asigură o bună relaxare
Verifică prețul

Dacă ți-ai dorit dintotdeauna un jacuzzi de exterior, ți-l oferim noi aici și acum! Jacuzzi-ul este de obicei folosit pentru a te relaxa după o zi grea sau o perioadă tensionată. Dacă îl analizezi mai bine, vei vedea că designul este unul modern și elegant pentru a te ajuta să speli toate grijile și să ieși din el un om nou. Este esențial să îți oferi clipe de răsfăț și relaxare pentru a avea o viață liniștită și relaxantă. Achiziționând acest jacuzzi te vei putea răsfăța în fiecare zi alături de persoana dragă.

Întrebări despre jacuzzi-urile de exterior

Ce volum de apă intră într-un jacuzzi de exterior?

Volumul de apă ce intră într-un jacuzzi de exterior care poate găzdui de exemplu între 4 și 6 persoane, măsoară între 1000 și 2000 de litri. În funcție de modelul, dotările și funcțiile speciale pe care le are un astfel de jacuzzi volumul de apă poate crește.

Câte persoane încap într-un jacuzzi de exterior pentru uz rezidențial?

Cele mai multe modele de jacuzzi de exterior pentru uz rezidențial pot găzdui de la 4 la 6 persoane. Acestea se pot relaxa în spațiile special concepute pentru masajul și răsfățul în confortul propriei curți sau, de ce nu, terase. Totul cu ajutorul tehnologiilor avansate folosite.

Ce funcții speciale au aceste jacuzzi de exterior?

Un jacuzzi de exterior poate oferi condițiile unui spa de lux, chiar în confortul casei tale. Datorită multiplelor pompe de masaj, sistemelor de cromoterapie, aromoterapie, sistemelor de purificare, filtrare și dezinfecție acestea pot aduce numai beneficii sănătății noastre precum eliminarea stresului sau chiar ameliorarea anumitor afecțiuni.

Ce se întâmplă cu jacuzzi-ul de exterior peste iarnă?

Jacuzzi-ul de exterior trebuie îngrijit atât pe perioada de folosire dar mai ales iarna când frecvența de utilizare scade. Acestea trebuie golite de apă, filtrele păstrate într-un loc uscat, cada ștearsă bine, umplem conductele cu antigel special și atașăm și fixăm prelata de protecție.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Castele Gonflabile pentru Copii - Modele Interesante
Castele gonflabile pentru copii de până în 10 ani

Surprinde-ți copilul cu cel mai cool loc de joacă din cartier: un castel gonflabil. Află ce modele interesante poți cumpăra din România.

Cea Mai Bună Pompă de Stropit Electrică
Cea mai bună pompă de stropit electrică

Îți dorești o variantă de a stropii pomii și plantele fără efort? Un pulverizator electric este ceea ce cauți. Află care sunt cele mai bune atomizoare electrice.

Cel Mai Bun Aparat cu Sunete de Alungare a Păsărilor
Cel mai bun aparat cu sunete pentru alungarea păsărilor dăunătoare

Te-ai săturat ca păsările dăunătoare să-ți strice cultura? Aceste aparate automate fac sunete puternice la intervale stabilite de timp și în acest fel alungă majoritatea dăunătorilor.

Cea Mai Bună Priză De Grădină
Cea mai bună priză de grădină

Curentul electric în curtea casei sau în grădină este esențial pentru o bună organizare a activități. Prizele de grădină sunt puțin diferite față de cele normale fiind nevoie să reziste la intemperiile naturii.

Cel Mai Bun Leagăn de Exterior Pentru Copii
Cel mai bun leagăn de exterior pentru copii

Stai departe de un parc și ai spațiul necesar instalării unui leagăn în grădina proprie? Nu mai aștepta! Copilul tău se va putea bucura de datul în leagăn oricând vrea.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe