Cel Mai Bun Jacuzzi Pentru Terasă / Grădină

Cele mai bune jacuzzi care pot fi instalate în grădină sau pe terasă

Modificat la 27 februarie 2021
Articol evaluat de 138 ori:
Pagină realizată de:
Andrei Ursache
Andrei Ursache

De ce ai nevoie de un jacuzzi care se poate instala în aer liber

Un jacuzzi care se poate instala în aer liber poate fi modalitatea perfectă de relaxare. Cele mai multe dintre modelele disponibile de pe piață au performanțe similare cu masajul profesional și beneficiază de cea mai nouă tehnologie de aromoterapie, cromoterapie sau sisteme de sonorizare ce vor completa întreaga experiență. În plus, un astfel de jacuzzi poate fi de un real ajutor în ameliorarea anumitor afecțiuni, mai mult decât partea de relaxare. Terapia cu apă caldă ajută la relaxarea musculaturii, ajută la circulația sângelui, mai ales după un antrenament sau efort fizic susținut.

Timpul petrecut în cada cu hidromasaj poate îți poate îmbunătăți antrenamentele fizice și progresul către un corp mai sănătos. Mai mult, dacă ai o astfel de minipiscină acasă te poate motiva să ai mai multă grijă de tine, va readuce starea de bine sau chiar va elimina blocajele mentale, dar te va și îmbia să te conectezi cu prietenii cu care poți împărtăși experiența relaxării în compania muzicii și băuturii preferate.

Ce modele de jacuzzi pentru aer liber îți poți cumpăra online?

la buget

Jacuzzi gonflabil, gri/alb, 2-4 pers., 800 l, KAMINO TYP 3

 • Comod de amplasat oriunde
 • Design modern și plăcut
 • Panou de control integrat
 • Temperatură reglabilă
 • Capac de izolare termică
Verifică prețul

Bucuraţi-vă de sentimentul luxului în cada cu hidromasaj KAMINO TYP 3. Singur, cu familia sau prietenii, jacuzzi este proiectat pentru 2 până la 4 persoane cu un volum de apă de 800 litri. Lasă tensiunea stresantă să plutească într-un curent de apă caldă cu bule şi bucură-te de relaxare în grădină, pe terasă sau chiar în casă. Condiţia pentru instalarea sa este o suprafaţă fermă şi plană. Instalarea este foarte simplă şi rapidă. Dacă intenţionaţi să folosiţi cada cu hidromasaj în interior, asiguraţi-vă că camera este bine ventilată şi adaptată la umiditatea crescută. De locaţia ideală din grădină decide şi disponibilitatea energiei şi a apei. Pe panoul de control integrat puteţi alege dintre trei funcţii: încălzirea apei, masaj şi filtrare. Bucuraţi-vă de temperaturi ale apei de până la 40°C.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Sundance Peyton 680

 • 35 jeturi terapeutice
 • Capacitate mare 6-7 persoane
 • Funcție antiîngheț
 • Sistem de economisire apa
 • Scaune ergonomice
Verifică prețul

Acest jacuzzi de exterior este un model generos, ce poate găzdui până la 6 persoane pe care le va răsfăța cu cele 35 de jeturi terapeutice de apă, scaune ergonomice și o cascadă elegantă. Cada are montate și sisteme inteligente de lumini pentru a completa experiența de SPA dar și sisteme de filtrare și curățare a apei. În plus, în timpul hidromasajului oaspeții pot asculta muzică. Întreținerea jacuzzi-ului este extrem de ușoară, materialele din care este confecționat fiind special alese. Cada beneficiază și de acoperire izotermă.

Premium

MSpa Premium Tuscany

 • Are o cutie de control all-in-one;
 • Are un adaptor pentru furtun;
 • Are 2 cartușe filtrante + baza de cartuș;
 • Are un furtun pentru umflare;
 • Are sistem de încălzire rapidă de până la 40 grade.
Verifică prețul

Dacă vrei să investești și în starea ta de bine, atunci Jacuzzi-ul MSpa Premium Tuscany cu tehnologie Whisper Quiet nu trebuie să îți lipsească. Având o capacitate de apă de 860l și o greutate de 58Kg este foarte ușor de potrivit în orice casă. Jacuzzi-ul MSpa este ideal pentru a relaxa patru persoane simultan având 118 jet-uri de aer și o rată de încălzire de 1.2-1.8 grade / oră. Este realizat din material PVC cu 6 straturi Rhino-Tech, iar la exterior din imitație de lemn gri-metalic. Un mare avantaj îl constituie blocarea de siguranță pentru copii.

Acest jacuzzi de exterior este special conceput pentru montarea suprateran în orice spațiu exterior. Poate găzdui 5 persoane pe care le va răsfăța cu multiple jeturi de apă pentru toate zonele corpului, cascade montate pentru relaxare dar și jocuri de lumini, totul pentru a oferi senzația de spa acasă. În plus, jacuzzi-ul beneficiază de sistem de dezinfectare prin ozon, dar și de filtrare a apei. Pentru a completa senzația de confort acesta are montat un panou de comandă cu funcțiile Radio, sistem antiîngheț, setarea temperaturii, a recirculării dar și modul economisire energie.

Jacuzzi de exterior Sundance Spas model Hamilton seria 780 Lux

 • Sistem de tratare a apei cu UV
 • Iluminat multicolor
 • Sistem audio performant
 • Acoperire izotermă
 • Jeturi cu apă cu diverse funcționalități
Verifică prețul

Acest jacuzzi este destinat folosirii în exterior de către 5-6 persoane simultan și face parte din gama premium. Cada este gândită să ofere relaxare supremă cu ajutorul întregului sistem de jeturi de apă și selectoare aer și masaj. În plus jacuzzi-ul vine cu un sistem audio surround menit să completeze întreaga experiență de relaxare. Pe lângă aspectele funcționale, trebuie remarcat și designul inedit ce se potrivește cu ușurință în orice spațiu și dă senzația de spa de lux chiar la tine acasă.

Minipiscina SPA Infinity 6 Persoane, 210x210x95cm, Sterling Silver, Panou Electric Balboa USA, Acril Aristech USA

 • Acril sanitar antibacterian
 • CD player cu USB și telecomandă
 • Dezinfectare prin ozon
 • Cascadă luminată
 • Capac termoizolant pentru protecție
Verifică prețul

Acest jacuzzi de exterior poate relaxa în același timp 6 persoane cu ajutorul jeturilor de apă unidirecționale, rotative montate astfel încât să atingă părțile esențiale ale corpului. Experiența este completată de sistemele performante de cromoterapie, jocuri de lumini de tip LED, dar și de CD player-ul cu USB și telecomandă. Cada este dotată cu pompe de circulare a apei dar și de dezinfectare prin ozon. În plus, curățarea și întreținerea jacuzzi-ului se face extrem de ușor pachetul incluzând și o protecție termoizolantă.

Întrebări despre jacuzzi-urile de exterior

Ce volum de apă intră într-un jacuzzi de exterior?

Volumul de apă ce intră într-un jacuzzi de exterior care poate găzdui de exemplu între 4 și 6 persoane, măsoară între 1000 și 2000 de litri. În funcție de modelul, dotările și funcțiile speciale pe care le are un astfel de jacuzzi volumul de apă poate crește.

Câte persoane încap într-un jacuzzi de exterior pentru uz rezidențial?

Cele mai multe modele de jacuzzi de exterior pentru uz rezidențial pot găzdui de la 4 la 6 persoane. Acestea se pot relaxa în spațiile special concepute pentru masajul și răsfățul în confortul propriei curți sau, de ce nu, terase. Totul cu ajutorul tehnologiilor avansate folosite.

Ce funcții speciale au aceste jacuzzi de exterior?

Un jacuzzi de exterior poate oferi condițiile unui spa de lux, chiar în confortul casei tale. Datorită multiplelor pompe de masaj, sistemelor de cromoterapie, aromoterapie, sistemelor de purificare, filtrare și dezinfecție acestea pot aduce numai beneficii sănătății noastre precum eliminarea stresului sau chiar ameliorarea anumitor afecțiuni.

Ce se întâmplă cu jacuzzi-ul de exterior peste iarnă?

Jacuzzi-ul de exterior trebuie îngrijit atât pe perioada de folosire dar mai ales iarna când frecvența de utilizare scade. Acestea trebuie golite de apă, filtrele păstrate într-un loc uscat, cada ștearsă bine, umplem conductele cu antigel special și atașăm și fixăm prelata de protecție.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun scaun de grădinărit cu roți

Îți place grădinăritul și vrei să fii mai eficient/ă în activitățile de plantare, curățare? Un scaun de grădinărit te ajută să poți muta mai ușor uneltele necesare.

Cel mai bun aspersor pulsator

Aspersorul pulsator te ajută să folosești apa într-un mod cât mai eficient în procesul de irigare. Se instalează rapid și nu necesită prea multă mentenanță.

Seturi de ustensile de calitate pentru grătare în aer liber

Îți face plăcere să pregătești grătarul și vrei să prepari cele mai bune fripturi pentru prietenii care se adună la tine? Fii profesionist și ia-ți un set de ustensile de calitate.

Cea mai bună magazie de depozitare pentru lemne de foc

Dacă îți încălzești casa cu lemne și îți place ordinea și curățenia, achiziția unei magazii de depozitare a lemnelor pentru foc este achiziția ideală pentru tine.

Trambuline pentru copii cu plasă de protecție

Oferă-i copilului un loc de joacă distractiv și sportiv în același timp. Dupa o oră de sărit în trambulină nu vei mai avea grijă că nu va dormi la prânz. Vezi cele mai bune modele cu plasă de protecție.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe