Cel Mai Bun Aerator de Gazon Electric

Cel mai bun aerator de gazon electric

Modificat la 30 martie 2021
Articol evaluat de 15 ori:
Pagină realizată de:
Helena Agape
Helena Agape
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto

De ce să-ți cumperi un aerator de gazon electric?

Oricine își dorește un gazon cât mai frumos, dar nimic bun nu vine fără muncă intensă. Ar trebui să știi de la început că ai nevoie de anumite unelte și echipamente pentru a crea și menține un gazon de invidiat.
De aceea, ai nevoie de un produs modern și eficient cum ar fi un aerator de gazon. Acest produs este de fapt o unealtă prin care poți aera pământul pentru ca gazonul să crească uniform.

De cele mai multe ori aeratorul de gazon este de fapt și scarificator de gazon pentru o acțiune 2 în 1. Te ajută să îndepărtezi mușchii și buruienile și nu le permite acestora să se înrădăcineze din nou. Iarba nu va fi niciodată distrusă. Pentru cele mai bune rezultate este nevoie să tai iarba la o înalțime de aproximativ 3 cm înainte de aerare și scarificare.

Acest produs este unul extrem de ușor de folosit chiar dacă nu ai experiență cu acesta. Ai la dispoziție și un coș colector cu o capacitate de cel puțin 35 litri pe care va trebui să îl golești în permanență. De asemenea, ai la dispoziție un reglator pentru înălțime.

Cel mai bun aerator de gazon electric

Cel mai bun

Scarificator gazon Raider RD-ESC01, 1400 w, sac colector 30 l

 • Facilitează aerisirea solului
 • Sac de colectare generos
 • Motor puternic
 • Dispune de mâner ergonomic
 • Mentenanță ușoară
Verifică prețul

Scarificatorul pentru gazon de la RAIDER este ideal pentru curtea ta, deoarece ajută la menținerea gazonului curat prin îndepărtarea resturilor vegetale și pentu aerisirea acestuia. În plus, facilitează creșterea gazonului, aerisirea solului și permite pătrunderea luminii. Este dotat cu motor electric destul de puternic ce atinge 4200 rotații pe minut, asigurând o bună funcționare. Are o lățime de lucru de 32cm, iar sacul colector generos de 30L asigură o colectare pe o durată lungă de timp. Este simplu de utilizat și îți ușurează munca în grădină.

la buget

Scarificator electric de gazon, 20 L, 400 W

 • Rezistent
 • Eficient
 • Preț accesibil
 • Motor puternic
 • Rapid
Verifică prețul

Gazonul tău are nevoie de cea mai bună îngrijire, de aceea, ai nevoie de un scarificator electric de gazon. Pe lângă faptul că este ușor de folosit, acest produs este ușor de depozitat datorită faptului că este ergonomic. Ai la dispoziție un sac de 20 litri și are o putere de 400 W. La ce poate fi folosit? La măturare, scarificare și greblarea paielor, a mușchilor și a resturilor din grădină, totul pentru a crea și menține gazonul perfect. Poți alege ușor între 3 adâncimi de scarificare pentru gazonul tău.

Premium

Scarificator gazon electric Ruris RXE888, 1500 W, 32 cm latime lucru, 4 trepte inaltime, 30 l sac colector

 • Zgomot redus
 • Utilizare ușoară
 • Depozitare facilă
 • Putere mare a motorului
 • Ușor de manipulat
Verifică prețul

Peluzele frumos întreținute sunt o delectare pentru ochii gospodarului. Ca acestea să arate frumos este necesar ca acestea să fie întotdeauna întreținute, iar ceea ce facilitează acest lucru sunt scarificatoarele. Scarificatorul de gazon electric Ruris RXE888 este conceput pentru întreținere suprafețelor mici și pentru peluzele irigate manual sau automat. Acesta este dotat cu un sac colector ergonomic de 30 l și este ușor de manipulat pentru resturile vegetale. Scarificatorul dispune de un set de cuțite pentru decuparea și oxigenarea solului, are 4 trepte de înălțime și este mai ușor decât celelalte modele, având doar 9,3 kg. Are un motor electric puternic de 1500 W și se conectează la rețea.

Dacă îți dorești un gazon frumos și uniform pe care să îl admire prietenii, ai nevoie de unelte și echipamente de calitate cu care să lucrezi pământul. Acest scarificator și aerator de gazon este un echipament care funcționează cu ajutorul unui motor electric și este un produs 2 în 1 datorită funcțiilor de aerisire a pământului și eliminare a resturilor. Are o putere de 1400W și dispune de un sac de 35 litri. Lățimea de lucru de care ai parte este de 32 cm și are un reglaj central. Este un produs foarte ușor de folosit.

Scarificator gazon Stiga VE32 (1500W)

 • Motor electric puternic
 • Lațime de lucru mare
 • Număr mare de cuțite
 • Sac colector de 40 L
 • Greutate redusă 20 kg
Verifică prețul

Munca în grădina și întreținere acesteia poate fi o pacoste uneori, dar pentru asta există alternative potrivite. Scarificatorul de gazon Stiga VE32 este una dintre ele. Acesta este un scarificator semiprofesional, cu un motor puternic de 1500 W, cu un coș colector voluminos potrivit, dotat cu 12 dinți și 5 trepte de reglare a adâncimii, acesta acoperă o suprafață mare a peluzei asigurând tăierea perfectă și rapidă a gazonului. Are o greutate de 20 kg și pornește automat odată ce este conectat la rețea.

Scarificator si Aerator electric pentru gazon, Grizzly, ERV 1201-31, 1200 W, sac colector

 • Design modern
 • Electric
 • Sac colector 30 litri
 • Ușor de folosit
 • 2 tamburi interschimbabili
Verifică prețul

Acest scarificator și aerator electric pentru gazon este realizat pentru a rezolva două probleme, printr-o singură mișcare pentru că este realizat cu două tambururi, respectiv verticulare și aerare gazon, ușor interschimbabile. Mânerul este ergonomic cu comutator de siguranță și rabatabil pentru o depozitare compactă și rapdiă. Modeulul acestă dispune de o protecție la supratensiune și patru poziții centrale de reglaj al adâncimii de lucru, astfel poate fi utilizat pe diferiter suprafețe, cu nivele diferite de adâncime.

Scarificator/aerator electric HECHT 1420 2 in 1, 320 mm, 1500 W, sac 40 L

 • Modern
 • Simplu de instalat
 • Ușor de instalat
 • Ușor de depozitat
 • Ergonomic
Verifică prețul

Scarificator cu aerator electric HECHT 1420 2 în 1, are o lățime de 320 mm, ceea ce îl face perfect pentru uzul casnic. Motorul puternic, de 1500 W, cât și sacul, mare, de 40 L, ajută a tăia, colecta, elimina mușchi și buruieni cu tot cu rădăcini. In câteva secunde, poate fi transformat dintr-un scarificator într-un aerator. Când se folosește unitatea ca aerator, suprafața gazonului va fi tăiată pentru o mai bună irigare şi absorbţie a nutrienţilor. Cântarind doar 8 Kg este foarte ușor de manevrat și depozitat.

Întrebări frecvente despre aeratoarele de gazon

Când se folosește aeratorul de gazon?

Se recomandă atunci când pământul devine argilos. Desigur, operațiunea de aerare se realizează fie primăvara devreme în lunile februarie și martie, fie toamna târziu în octombrie sau noiembrie, doar în condițiile în care solul este umed.

Pot folosi un aerator de gazon manual?

Dacă suprafața de lucru pe care o deții este una mică, poți folosi fără probleme un aerator de gazon manual. În cazul unei suprafețe mari, îndreaptă-ți atenția spre modelele motorizate, cunoscute și sub denumirea de scarificatoare de gazon. Acestea aerează și scarifică deopotrivă.

Care este diferența dintre o mașină de tuns iarba și aeratorul de gazon?

Dispozitivul seamănă cu o mașină de tuns iarba, însă scopul cu care este folosită și modalitatea de funcționare este alta. În loc de cuțite, aceasta dispune de un tambur cu țepi, care perforează pământul, lăsând în urmă niște găuri. Probabil te întrebi de ce ar fi nevoie de o astfel de operațiune. Aceste găuri ajută apa și aerul să pătrundă în sol.

Cum aleg un aerator de gazon?

Ai de ales între modelele motorizate și cele manuale, treaba pe care o fac este aceeași. Acest aspect este unul relevant, deoarece el va determina nu doar prețul unei eventuale achiziții, dar și confortul pe care îl vei obține în utilizare. Modelul manual este alegerea ideală dacă ne raportăm la costuri de exploatare și întreținerea simplă. Modelul motorizat este ideal dacă pui preț pe oboseala fizică și ai nevoie de o moto-unealtă care să realizeze toată treaba ta în locul tău.

Care sunt beneficiile aerării gazonului cu aeratorul de gazon?

Beneficiile sunt destule, însă cele mai importante sunt: elimină rămășițelor vegetale din gazon, facilitează udarea solului, previne apariția mucegaiului la nivelul gazonului, îi îmbunătățește aspectul și îi permite să crească repede și sănătos.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aspirator de Frunze pentru Uz Casnic
Aspiratoare puternice de frunze pentru uz casnic

A venit toamna și vrei să scapi de frunzele căzute peste gazon? Alege un aspirator sau o suflantă puternică și poți curăța grădina fără prea mare efort și deranj.

Cel Mai Bun Tocător de Frunze și Crengi
Cea mai bună mașină de tocat frunze și crengi electrică

Folosește resturile de prin grădină cu folos! Tocătorul de frunze și crengi te ajută să faci compost pe care-l poți folosi ca îngrășământ.

Cea Mai Bună Căsuță de Grădină pentru Depozitare
Căsuțe de grădină cu rol de depozitare din materiale rezistente

Ai nevoie de un loc sigur în care-ți poți păstra uneltele necesare treburilor din jurul casei? Află de la noi ce modele de casuțe de depozitare pot fi cumpărate online din România.

Cel Mai Bun Pavilion Pentru Terasă / Grădină
Umbrele și pavilioane pentru terasă și grădină

Îți prezentăm cele mai bune umbrele și pavilioane pentru terasă și grădină. Modele cu design modern, ușor de montat și de întreținut. Cu ajutorul unui astfel de pavilion, poți sta în grădină cât e ziua de lungă.

Cel Mai Bun Furtun Cu Picurare
Cel mai bun furtun cu picurare

Vrei să-ți faci un sistem de irigare prin picurare? Alege un furtun special pentru acest tip de irigare, furtun care vine cu găuri speciale realizate direct din fabrică.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe