Cel Mai Bun Aerator de Gazon Electric

Cel mai bun aerator de gazon electric

Modificat la 01 mai 2022
Articol evaluat de 15 ori:
Pagină realizată de:
Helena Agape
Helena Agape
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto

De ce să-ți cumperi un aerator de gazon electric?

Oricine își dorește un gazon cât mai frumos, dar nimic bun nu vine fără muncă intensă. Ar trebui să știi de la început că ai nevoie de anumite unelte și echipamente pentru a crea și menține un gazon de invidiat.
De aceea, ai nevoie de un produs modern și eficient cum ar fi un aerator de gazon. Acest produs este de fapt o unealtă prin care poți aera pământul pentru ca gazonul să crească uniform.

De cele mai multe ori aeratorul de gazon este de fapt și scarificator de gazon pentru o acțiune 2 în 1. Te ajută să îndepărtezi mușchii și buruienile și nu le permite acestora să se înrădăcineze din nou. Iarba nu va fi niciodată distrusă. Pentru cele mai bune rezultate este nevoie să tai iarba la o înalțime de aproximativ 3 cm înainte de aerare și scarificare.

Acest produs este unul extrem de ușor de folosit chiar dacă nu ai experiență cu acesta. Ai la dispoziție și un coș colector cu o capacitate de cel puțin 35 litri pe care va trebui să îl golești în permanență. De asemenea, ai la dispoziție un reglator pentru înălțime.

Cel mai bun aerator de gazon electric

Cel mai bun

Scarificator gazon Raider RD-ESC01, 1400 w, sac colector 30 l

 • Facilitează aerisirea solului
 • Sac de colectare generos
 • Motor puternic
 • Dispune de mâner ergonomic
 • Mentenanță ușoară
Verifică prețul

Scarificatorul pentru gazon de la RAIDER este ideal pentru curtea ta, deoarece ajută la menținerea gazonului curat prin îndepărtarea resturilor vegetale și pentu aerisirea acestuia. În plus, facilitează creșterea gazonului, aerisirea solului și permite pătrunderea luminii. Este dotat cu motor electric destul de puternic ce atinge 4200 rotații pe minut, asigurând o bună funcționare. Are o lățime de lucru de 32cm, iar sacul colector generos de 30L asigură o colectare pe o durată lungă de timp. Este simplu de utilizat și îți ușurează munca în grădină.

la buget

Scarificator electric de gazon, 20 L, 400 W

 • Rezistent
 • Eficient
 • Preț accesibil
 • Motor puternic
 • Rapid
Verifică prețul

Gazonul tău are nevoie de cea mai bună îngrijire, de aceea, ai nevoie de un scarificator electric de gazon. Pe lângă faptul că este ușor de folosit, acest produs este ușor de depozitat datorită faptului că este ergonomic. Ai la dispoziție un sac de 20 litri și are o putere de 400 W. La ce poate fi folosit? La măturare, scarificare și greblarea paielor, a mușchilor și a resturilor din grădină, totul pentru a crea și menține gazonul perfect. Poți alege ușor între 3 adâncimi de scarificare pentru gazonul tău.

Premium

Scarificator gazon electric Ruris RXE888, 1500 W, 32 cm latime lucru, 4 trepte inaltime, 30 l sac colector

 • Zgomot redus
 • Utilizare ușoară
 • Depozitare facilă
 • Putere mare a motorului
 • Ușor de manipulat
Verifică prețul

Peluzele frumos întreținute sunt o delectare pentru ochii gospodarului. Ca acestea să arate frumos este necesar ca acestea să fie întotdeauna întreținute, iar ceea ce facilitează acest lucru sunt scarificatoarele. Scarificatorul de gazon electric Ruris RXE888 este conceput pentru întreținere suprafețelor mici și pentru peluzele irigate manual sau automat. Acesta este dotat cu un sac colector ergonomic de 30 l și este ușor de manipulat pentru resturile vegetale. Scarificatorul dispune de un set de cuțite pentru decuparea și oxigenarea solului, are 4 trepte de înălțime și este mai ușor decât celelalte modele, având doar 9,3 kg. Are un motor electric puternic de 1500 W și se conectează la rețea.

Scarificator electric MAKITA UV3200, 1300W, latime de lucru 32 cm,5 trepte de scarificare,sac colectare 30 l

 • 5 trepte de scarificare
 • Sac de colectare
 • Întrerupător de siguranță
 • Mâner moale
 • Fiabil
Verifică prețul

MAKITA UV3200 este un sacrificator electric echipat cu un motor puternic de 1300 W, care îți oferă posibilitatea de a regla adâncimea pe 5 nivele. Pentru a micșora posibilitatea producerii unui accident, echipamentul a fost dotat cu un întrerupător de siguranță. Acest sacrificator are un mâner moale, care se simte foarte bine în timpul manevrării și, de asemenea, toate roțile sunt echipate cu rulmenți cu bile, astfel încât să îl poți manevra cât mai ușor. Sacul de colectare este confecționat din nailon și are o capacitate de 30 L.

Scarificator aerator gazon electric HECHT 1999 2in1 2000W 38cm 45L hecht19992in1

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Compact
 • Consum redus de energie
 • Simplu de manevrat
 • Ușor de depozitat
Verifică prețul

Sacrificatorul și aeratorul electric de la HECHT poate elimina eficient buruienile și mușchii cu tot cu rădăcini. Dacă vrei să ai parte de un gazon exemplar, pe care să îți fie drag să pășești desculț, acest utilaj nu trebuie să lipsească din gospodăria ta. Atât vecinii, cât și prietenii care vine în vizită, vor fi uimiți de modul în care arată gazonul tău. Un mare avantaj pe care îl are acest sacrificator este faptul că adâncimea de lucru poate fi reglată în intervalul -10, +5 mm. Grație acestei opțiuni aeratorul este ideal pentru fiecare peluză sau gazon.

Aerator si scarificator electric 3 in 1 2500W 320mm, Powermat PM-AEW-2500

 • Practic
 • Rezistent
 • Durabil
 • 5 nivele de lucru
 • Ușor de folosit
Verifică prețul

Acest aparat este perfect pentru gazonul tău. Sacrificarea reprezintă un proces benefic de tăiere a gazonului pentru a-l eliminat pe cel vechi. Cu acest aparat vei putea împrospăta și aera solul, rădăcinile de iarbă devenind mai puternice, iar gazonul alineat. Mainria este foarte ușor de dezasamblat, prin simpla ridicare a părții inferioare poți îndepărta coșul. Roțile dispozitivului au o fluiditate mare, datorită rulmenților care cresc și fiabilitatea mecanismului. Mainria are adâncimea de lucru reglabilă pe 5 nivele.

Scarificator si aerator electric Breckner Germany 1600 W latime de lucru 38 cm adancime scarificare -12/-9/-6/-3/+9 cm

 • Practic
 • Adâncime de sacrificare reglabilă
 • Ușor de manevrat
 • Sac de colectare
 • Durabil
Verifică prețul

Scarificatorul și aeratorul electric de la Breckner este echipat cu un motor foarte puternic de 1600 W, care nu te va lăsa niciodată la greu. Având o lățime de lucru generoasă, de 38 cm, vei putea aerisi gazonul tău din numai câteva treceri. Rola cu care sacrificatorul este echipat, este realizată dintr-un oțel de calitate și nu are nevoie de vreo mentenanță anume. Acest sacrificator funcționează cu energie electrică și este destinat uzului casnic. Adâncimea de sacrificare este -12/-9/-6/-3/+9 cm.

Întrebări frecvente despre aeratoarele de gazon

Când se folosește aeratorul de gazon?

Se recomandă atunci când pământul devine argilos. Desigur, operațiunea de aerare se realizează fie primăvara devreme în lunile februarie și martie, fie toamna târziu în octombrie sau noiembrie, doar în condițiile în care solul este umed.

Pot folosi un aerator de gazon manual?

Dacă suprafața de lucru pe care o deții este una mică, poți folosi fără probleme un aerator de gazon manual. În cazul unei suprafețe mari, îndreaptă-ți atenția spre modelele motorizate, cunoscute și sub denumirea de scarificatoare de gazon. Acestea aerează și scarifică deopotrivă.

Care este diferența dintre o mașină de tuns iarba și aeratorul de gazon?

Dispozitivul seamănă cu o mașină de tuns iarba, însă scopul cu care este folosită și modalitatea de funcționare este alta. În loc de cuțite, aceasta dispune de un tambur cu țepi, care perforează pământul, lăsând în urmă niște găuri. Probabil te întrebi de ce ar fi nevoie de o astfel de operațiune. Aceste găuri ajută apa și aerul să pătrundă în sol.

Cum aleg un aerator de gazon?

Ai de ales între modelele motorizate și cele manuale, treaba pe care o fac este aceeași. Acest aspect este unul relevant, deoarece el va determina nu doar prețul unei eventuale achiziții, dar și confortul pe care îl vei obține în utilizare. Modelul manual este alegerea ideală dacă ne raportăm la costuri de exploatare și întreținerea simplă. Modelul motorizat este ideal dacă pui preț pe oboseala fizică și ai nevoie de o moto-unealtă care să realizeze toată treaba ta în locul tău.

Care sunt beneficiile aerării gazonului cu aeratorul de gazon?

Beneficiile sunt destule, însă cele mai importante sunt: elimină rămășițelor vegetale din gazon, facilitează udarea solului, previne apariția mucegaiului la nivelul gazonului, îi îmbunătățește aspectul și îi permite să crească repede și sănătos.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aparat Împotriva Rozătoarelor Pentru Exterior
Cel mai bun aparat împotriva rozătoarelor pentru exterior

Ai probleme cu șobolanii prin curte, garaj sau grădină? Află care sunt cele mai bune aparate non-toxice împotriva rozătoarelor.

Cel Mai Bun Robot de Tuns Iarba - Uz Rezidențial
Cel mai bun robot de tuns iarba pentru uz rezidențial

Vrei să nu-ți mai bați capul cu tunsul gazonului? Robotul autonom de tuns iarba e ceea ce ai nevoie. Află care sunt cele mai bune modele.

Castele Gonflabile pentru Copii - Modele Interesante
Castele gonflabile pentru copii de până în 10 ani

Surprinde-ți copilul cu cel mai cool loc de joacă din cartier: un castel gonflabil. Află ce modele interesante poți cumpăra din România.

Cel Mai Bun Pavilion Pentru Terasă / Grădină
Umbrele și pavilioane pentru terasă și grădină

Îți prezentăm cele mai bune umbrele și pavilioane pentru terasă și grădină. Modele cu design modern, ușor de montat și de întreținut. Cu ajutorul unui astfel de pavilion, poți sta în grădină cât e ziua de lungă.

Cea Mai Bună Mașină de Tuns Iarba cu Mulcire
Mașini bune de tuns iarba cu funcție de mulcire

Funcția de mulcire toacă o parte din iarba proaspăt tunsă și o lasă într-un strat foarte subțire peste gazon drept îngrășământ. Cu aceste mașini de tuns iarba poți face 2 operațiuni în același timp.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe