Cel Mai Bun Aerator de Gazon Electric

Cel mai bun aerator de gazon electric

Modificat la 19 octombrie 2021
Articol evaluat de 15 ori:
Pagină realizată de:
Helena Agape
Helena Agape
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto

De ce să-ți cumperi un aerator de gazon electric?

Oricine își dorește un gazon cât mai frumos, dar nimic bun nu vine fără muncă intensă. Ar trebui să știi de la început că ai nevoie de anumite unelte și echipamente pentru a crea și menține un gazon de invidiat.
De aceea, ai nevoie de un produs modern și eficient cum ar fi un aerator de gazon. Acest produs este de fapt o unealtă prin care poți aera pământul pentru ca gazonul să crească uniform.

De cele mai multe ori aeratorul de gazon este de fapt și scarificator de gazon pentru o acțiune 2 în 1. Te ajută să îndepărtezi mușchii și buruienile și nu le permite acestora să se înrădăcineze din nou. Iarba nu va fi niciodată distrusă. Pentru cele mai bune rezultate este nevoie să tai iarba la o înalțime de aproximativ 3 cm înainte de aerare și scarificare.

Acest produs este unul extrem de ușor de folosit chiar dacă nu ai experiență cu acesta. Ai la dispoziție și un coș colector cu o capacitate de cel puțin 35 litri pe care va trebui să îl golești în permanență. De asemenea, ai la dispoziție un reglator pentru înălțime.

Cel mai bun aerator de gazon electric

Cel mai bun

Scarificator gazon Raider RD-ESC01, 1400 w, sac colector 30 l

 • Facilitează aerisirea solului
 • Sac de colectare generos
 • Motor puternic
 • Dispune de mâner ergonomic
 • Mentenanță ușoară
Verifică prețul

Scarificatorul pentru gazon de la RAIDER este ideal pentru curtea ta, deoarece ajută la menținerea gazonului curat prin îndepărtarea resturilor vegetale și pentu aerisirea acestuia. În plus, facilitează creșterea gazonului, aerisirea solului și permite pătrunderea luminii. Este dotat cu motor electric destul de puternic ce atinge 4200 rotații pe minut, asigurând o bună funcționare. Are o lățime de lucru de 32cm, iar sacul colector generos de 30L asigură o colectare pe o durată lungă de timp. Este simplu de utilizat și îți ușurează munca în grădină.

la buget

Scarificator electric de gazon, 20 L, 400 W

 • Rezistent
 • Eficient
 • Preț accesibil
 • Motor puternic
 • Rapid
Verifică prețul

Gazonul tău are nevoie de cea mai bună îngrijire, de aceea, ai nevoie de un scarificator electric de gazon. Pe lângă faptul că este ușor de folosit, acest produs este ușor de depozitat datorită faptului că este ergonomic. Ai la dispoziție un sac de 20 litri și are o putere de 400 W. La ce poate fi folosit? La măturare, scarificare și greblarea paielor, a mușchilor și a resturilor din grădină, totul pentru a crea și menține gazonul perfect. Poți alege ușor între 3 adâncimi de scarificare pentru gazonul tău.

Premium

Scarificator gazon electric Ruris RXE888, 1500 W, 32 cm latime lucru, 4 trepte inaltime, 30 l sac colector

 • Zgomot redus
 • Utilizare ușoară
 • Depozitare facilă
 • Putere mare a motorului
 • Ușor de manipulat
Verifică prețul

Peluzele frumos întreținute sunt o delectare pentru ochii gospodarului. Ca acestea să arate frumos este necesar ca acestea să fie întotdeauna întreținute, iar ceea ce facilitează acest lucru sunt scarificatoarele. Scarificatorul de gazon electric Ruris RXE888 este conceput pentru întreținere suprafețelor mici și pentru peluzele irigate manual sau automat. Acesta este dotat cu un sac colector ergonomic de 30 l și este ușor de manipulat pentru resturile vegetale. Scarificatorul dispune de un set de cuțite pentru decuparea și oxigenarea solului, are 4 trepte de înălțime și este mai ușor decât celelalte modele, având doar 9,3 kg. Are un motor electric puternic de 1500 W și se conectează la rețea.

Scarificator aerator gazon electric HECHT 1999 2in1 2000W 38cm 45L hecht19992in1

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Compact
 • Consum redus de energie
 • Simplu de manevrat
 • Ușor de depozitat
Verifică prețul

Sacrificatorul și aeratorul electric de la HECHT poate elimina eficient buruienile și mușchii cu tot cu rădăcini. Dacă vrei să ai parte de un gazon exemplar, pe care să îți fie drag să pășești desculț, acest utilaj nu trebuie să lipsească din gospodăria ta. Atât vecinii, cât și prietenii care vine în vizită, vor fi uimiți de modul în care arată gazonul tău. Un mare avantaj pe care îl are acest sacrificator este faptul că adâncimea de lucru poate fi reglată în intervalul -10, +5 mm. Grație acestei opțiuni aeratorul este ideal pentru fiecare peluză sau gazon.

Einhell Scarificator/aerator electric pentru gazon GE-SA 1435 402135

 • Putere 1400W;
 • 20 lame de oțel și rulmenți;
 • Mâner pliabil;
 • Șină de ghidare reglabilă pe înălțime;
 • 26 gheare pentru aerarea solului.
Verifică prețul

Dacă ești în căutarea unei ustensile noi pentru grădina ta, aeratorul electric pentru gazon Einhell este un instrument potrivit pentru curtea ta de acasă pentru a împrospăta gazonul și a transforma îngrijirea acestuia într-un lucru plăcut. Acesta poate fi ajustat în dependență de necesitățile tale și va realiza aerarea și scarificarea unui gazon de suprafață medie la cel mai înalt nivel. Einhell este un instrument puternic, ușor de folosit cu un sac de 28 de litri care va da o nouă viață gazonului tău.

Scarificator si Aerator electric pentru gazon, Grizzly, ERV 1201-31, 1200 W, sac colector

 • Design modern
 • Electric
 • Sac colector 30 litri
 • Ușor de folosit
 • 2 tamburi interschimbabili
Verifică prețul

Acest scarificator și aerator electric pentru gazon este realizat pentru a rezolva două probleme, printr-o singură mișcare pentru că este realizat cu două tambururi, respectiv verticulare și aerare gazon, ușor interschimbabile. Mânerul este ergonomic cu comutator de siguranță și rabatabil pentru o depozitare compactă și rapdiă. Modeulul acestă dispune de o protecție la supratensiune și patru poziții centrale de reglaj al adâncimii de lucru, astfel poate fi utilizat pe diferiter suprafețe, cu nivele diferite de adâncime.

Scarificator gazon Stiga VE32 (1500W)

 • Motor electric puternic
 • Lațime de lucru mare
 • Număr mare de cuțite
 • Sac colector de 40 L
 • Greutate redusă 20 kg
Verifică prețul

Munca în grădina și întreținere acesteia poate fi o pacoste uneori, dar pentru asta există alternative potrivite. Scarificatorul de gazon Stiga VE32 este una dintre ele. Acesta este un scarificator semiprofesional, cu un motor puternic de 1500 W, cu un coș colector voluminos potrivit, dotat cu 12 dinți și 5 trepte de reglare a adâncimii, acesta acoperă o suprafață mare a peluzei asigurând tăierea perfectă și rapidă a gazonului. Are o greutate de 20 kg și pornește automat odată ce este conectat la rețea.

Scarificator de gazon Aerator MediaLine model MSA 40 40 cm 6 4ju0_713992381

 • Putere motor: 6CP;
 • Tip motor: 4 timpi, orizontal, OHV;
 • 18 cuțite;
 • Masă netă 34kg;
 • Capacitatea coșului de colectare: 45l.
Verifică prețul

Dacă îți dorești să oferi un strop de prospețime gazonului tău cred că a venit timpul să te gândești la un nou scarificator de gazon. Acesta este un instrument indispensabil în gospodăria ta care te va ajuta să ai grijă ușor și fără mult efort de gazonul tău. Dacă ești în căutarea unui aerator și scarificator puternic, cu un coș mare de colectare, MediaLine model MSA 40 este o soluție perfectă, care îți va permite să controlezi adâncimea în 6 trepte, de la 5 la 15 mm și va conferi gazonului tău o nouă viață.

Întrebări frecvente despre aeratoarele de gazon

Când se folosește aeratorul de gazon?

Se recomandă atunci când pământul devine argilos. Desigur, operațiunea de aerare se realizează fie primăvara devreme în lunile februarie și martie, fie toamna târziu în octombrie sau noiembrie, doar în condițiile în care solul este umed.

Pot folosi un aerator de gazon manual?

Dacă suprafața de lucru pe care o deții este una mică, poți folosi fără probleme un aerator de gazon manual. În cazul unei suprafețe mari, îndreaptă-ți atenția spre modelele motorizate, cunoscute și sub denumirea de scarificatoare de gazon. Acestea aerează și scarifică deopotrivă.

Care este diferența dintre o mașină de tuns iarba și aeratorul de gazon?

Dispozitivul seamănă cu o mașină de tuns iarba, însă scopul cu care este folosită și modalitatea de funcționare este alta. În loc de cuțite, aceasta dispune de un tambur cu țepi, care perforează pământul, lăsând în urmă niște găuri. Probabil te întrebi de ce ar fi nevoie de o astfel de operațiune. Aceste găuri ajută apa și aerul să pătrundă în sol.

Cum aleg un aerator de gazon?

Ai de ales între modelele motorizate și cele manuale, treaba pe care o fac este aceeași. Acest aspect este unul relevant, deoarece el va determina nu doar prețul unei eventuale achiziții, dar și confortul pe care îl vei obține în utilizare. Modelul manual este alegerea ideală dacă ne raportăm la costuri de exploatare și întreținerea simplă. Modelul motorizat este ideal dacă pui preț pe oboseala fizică și ai nevoie de o moto-unealtă care să realizeze toată treaba ta în locul tău.

Care sunt beneficiile aerării gazonului cu aeratorul de gazon?

Beneficiile sunt destule, însă cele mai importante sunt: elimină rămășițelor vegetale din gazon, facilitează udarea solului, previne apariția mucegaiului la nivelul gazonului, îi îmbunătățește aspectul și îi permite să crească repede și sănătos.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Trambulină cu Plasă de Protecție pentru Copii
Trambuline pentru copii cu plasă de protecție

Oferă-i copilului un loc de joacă distractiv și sportiv în același timp. Dupa o oră de sărit în trambulină nu vei mai avea grijă că nu va dormi la prânz. Vezi cele mai bune modele cu plasă de protecție.

Cel Mai Bun Robot de Curățare Piscină
Cel mai bun robot pentru curățarea piscinei

Investește într-un robot pentru curățarea automată a fundului piscinei și te vei putea bucura de o apă curată toată vara fără vreun fel de efort din partea ta.

Cel Mai Bun Tambur de Furtun Grădină cu Cadru și Roți (Tip Cărucior)
Cel mai bun tambur pentru furtun de grădină cu cadru metalic și roți

Cauți o variantă practică de a rula furtunul din grădină și în același timp să-l poți muta de colo colo cu ușurință? Descoperă tamburul de furtun de tip cărucior.

Cel Mai Bun Scaun de Grădinărit cu Roți
Cel mai bun scaun de grădinărit cu roți

Îți place grădinăritul și vrei să fii mai eficient/ă în activitățile de plantare, curățare? Un scaun de grădinărit te ajută să poți muta mai ușor uneltele necesare.

Cel Mai Bun Spray De Căpușe Pentru Copii / Adulți
Cel mai bun spray împotriva căpușelor

Stai mult în aer liber și vrei să nu ai grija căpușelor? Alege un spray de calitate împotriva insectelor și îți poți lăsa copilul să zburde prin grădină / parc toată ziua.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe