Cel Mai Bun Tester Pentru Calitatea Apei

Cel mai bun tester pentru calitatea apei

Modificat la 14 octombrie 2021
Articol evaluat de 23 ori:
Pagină realizată de:
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să-ți cumperi un tester de calitate a apei?

Calitatea apei influentează, în mod direct, calitatea sănătății tale. De aceea, pentru a fi sigur că consumi o apă potabilă și curată, fără impurități ce dăunează, poți folosi un tester de verificare a calității apei. Apa pură, filtrată are un avantaj foarte mare și anume: este capabilă să îndepărteze substanțele anorganice depozitate în țesuturile din corpul nostru, ducând astfel la îmbunătățirea stării noastre de sănătate și calitate a vieții. Mineralele organice nu sunt îndepărtate de apa, ele rămân în corpul nostru, facilitând procesele fiziologice din organism.

Testerele de calitate a apei arată cantitatea de solide dizolvate, alcalinitatea sau aciditatea dintr-o mostră de apa, pentru ca tu să cunoști ce fel de apă consumi și să previi apariția oricărei complicații pe viitor, din cauza unei ape de proastă calitate. Specialiștii în domeniu recomandă utilizarea sistematică a testerelor, deoarece s-a demostrat că cât mai mulți oameni au avut parte doar de beneficii din partea acestuia.

Cel mai bun tester de calitate a apei

Cel mai bun

Tester PH Metru Digital+Solutii Calibrare + Cutie +Baterii xx343

 • Poate fi folosit atât în domeniul casnic, cât și în mod profesional;
 • Funcție de compensare a temperaturii;
 • Baterii incluse în pachet;
 • Ph metru extrem de precis;
 • Durabil, rezistent.
Verifică prețul

Testerul PH Metru este un instrument absolut necesar pentru a monitoriza aciditatea unui lichid, la orice temperatură de funcționare. Dimensiunea compactă și design-ul minimalist plasează acest produs ca fiind ușor de utilizat și păstrat. Acesta facilitează verificarea și compensarea temperaturii, datorită sistemului inovativ, fiind inclus în clasamentul ATC. Acest tester poate afla ph-ul oricărei soluții, ce creează un avantaj pentru controlul calității băuturilor sau a apei utilizate din gospodăria ta.

la buget

Aparat de masurare a calitatii apei potabile, TDS metru AD201

 • Măsoară duritatea apei
 • Lungime 173 mm
 • Lățime 41 mm
 • Înălțime 22 mm
 • Unitate de măsură Ppm
Verifică prețul

Acest tester de buzunar are un afișaj mare și ușor de citit, iar pentru o rezoluție mai bună îți va afișa citirea la scară completă, astfel încât să se obțină valorile reale ale testelor. Testerul TDS îți va oferii o metodă rapidă și fiabilă de măsurare a solidelor total dizolvate în probele de apă. Produsul are o tastatură antistropire care împiedică infiltrarea apei în el. Un mare avantaj al acestui aparat este faptul că se poate calibra de către tine prin simpla introducere a vârfului electrodului în soluția de calibrare.

Premium

Set profesional Gain S51 pentru masurat PH / TDS / Temperatura / Salinitatea / EC

 • Pentru măsurat PH / TDS
 • Și pentru Temperatura / Salinitatea / EC
 • Oprire automată
 • Utilizare simplă
 • Folosește 4 baterii AAA
Verifică prețul

Gain S51 reprezintă un set profesional pentru măsurarea a 5 parametri importanți: salinitatea, pH-ul, conductivitatea electrică, temperatura apei sau a unui lichid, precum și totalul solidelor dizolvate în apă. Senzorii sunt detașabili, fiind cu ușurință înlocuibili. Setul conține 2 senzori care se stabilizează rapid, în doar câteva secunde de la inserție, iar apoi se poate realiza citirea. În cazul neutilizării, aparatul va folosi funția de oprire automată. Utilizarea sa este simplă și intuitivă.

Tester pH BW10

 • PH-ului la soluţii acide
 • Măsoară la acvarii şi plante
 • Autocalibrare
 • Deconectare automată
 • Ecran LCD
Verifică prețul

Testerul pH BW10 măsoară precis valoarea pH-ului la soluții, de la soluții acide până la soluții bazice. Este la fel de potrivit pentru iubitorii de plante sau acvarii, cât și pentru cei care dețin o piscină. Poate fi de asemenea utilizat și în domeniul profesional, pentru măsurarea pH-ului la controalele de calitate a băuturilor și în industria alimentară sau la controlul sigur și rapid al apelor. Printr-un control regulat al valorii de pH vor fi evitate surprizele neplăcute. Ecranul are două rânduri pentru afișarea concomitentă a temperaturii apei și a pH-ului.

Întrebări frecvente despre testerele de calitate a apei

Ce este un tester de calitate a apei?

Un tester de calitate a apei reprezintă un aparat, relativ de mici dimensiuni, ce poate fi utilizat în condiții casnice, în vederea depistării calității apei, prin prezența sau absența în compoziția acestora a impurităților, mineralelor solide și de asemenea, a nivelului de aciditate și duritate. Acesta este un dispozitiv indispensabil, ușor de administrat și foarte util pentru controlul sistematic al calității apei.

De ce să utilizezi un tester de calitate a apei?

Sănătatea ta depinde în mod direct de calitatea apei pe care o consumi zi de zi, aceasta fiind un element vital pentru supraviețuire. De aceea, se necesită ca acesteia să fie una potrivită pentru consum. Așadar, în ajutor îți vine un tester pentru a cunoaște calitatea apei pe care o consumi, în vederea menținerii acesteia sau a înlăturării din consum.

Care este modul de utilizare a unui tester de calitate a apei?

De-obicei, un tester de calitate a apei se utilizează prin a-l introduce într-o mostră de apă, dorită a fi verificată. Deci, efectiv, acesta se introduce într-un pahar de apă, iar în câteva minute se va afișa rezultatul, în dependență de ce fel de tester utilizezi. Așadar, poți foarte ușor să verifici apa, chiar la tine la domiciliu, fără a fi nevoie de investigații complicate și costisitoare.

Ce anume determină calitatea apei cu ajutorul unui tester?

Fiecare tip de tester definește o scară de indicatori, care determină dacă apa este sigură a fi consumată sau nu. De exemplu, în cazul unui tester de verificare a durității apei, prin prezența mineralelor și a sărurilor, se determină, printr-o anumită scară de puncte ce arată dacă această apă este favorabilă de a fi consumată, dacă este la un nivel intermediar, sau nu este deloc potrivită pentru a fi consumată.

Ce fel de tipuri de testere de calitate a apei există?

Pe piață există o gamă largă de tipuri de testere, printre care distingem: tester de apă pentru puritate, în vederea depistării impurităților; tester pentru aciditate sau alcalinitate și altele mult mai complexe. Se alege în dependență de ce anume dorești să verifici în mostra de apă. Majoritatea testerelor de pe piață sunt electrice, iar utilizarea acestora este facilă.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Lampă de Terasă Antițânțari
Cea mai bună lampă de terasă antițânțari

Vrei să-ți petreci serile de vară pe terasă fără să fii deranjat de țânțari și de mirosurile specifice substanțelor anti-țânțari? Alege o lampă de terasă împotriva țânțarilor.

Cel Mai Bun Sandwich Maker Grill
Cel mai bun sandwich maker cu plăci grill antiadezive

Vrei să-ți poți face acasă sandwich-uri ca la Subway? Ai nevoie de un model de sandwich maker cu plăci grill antiadezive. Îți spunem care sunt cele mai bune.

Cel Mai Bun Set De Sushi Pentru Acasă
Cel mai bun set de sushi pentru acasă

Setul de sushi pentru acasă conține toate instrumentele necesare servirii în mod corect a sushi-ului. Răsfață-ți invitații cu o servire într-un mod profesionist.

Cele mai bune aparate pentru curățatul și spălatul terasei (lemn, gresie sau pavaj)
Aparate cu presiune pentru curățatul si spălarea terasei

Aparatul cu presiune cu mod special de terasă iți e de ajutor prin toată curtea nu doar pentru terasă. Pavaje, garduri, balustrade de ciment sau chiar mașina, toate pot fi curățate cu aceste aparate.

Cel Mai Bun Leagăn de Exterior Pentru Copii
Cel mai bun leagăn de exterior pentru copii

Stai departe de un parc și ai spațiul necesar instalării unui leagăn în grădina proprie? Nu mai aștepta! Copilul tău se va putea bucura de datul în leagăn oricând vrea.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe