Cea Mai Bună Freză de Zăpadă pentru Acasă

Cea mai bună freză de zăpadă pentru case și vile

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 122 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce ai nevoie de o freză de zăpadă acasă?

Freza de zăpadă este un echipament tehnologic care te ajută și în cele mai vitrege condiții, este de ajutor la cele mai scăzute temperaturi. Există freze pe benzină dar și freze electrice. Pe timpul iernii, cu un design robust, cu motoarele și roțile puternice, freza pentru zăpadă acționează ușor și rapid, este tot ce vă trebuie atunci când zăpada vă acoperă gospodăria, drumurile și cărările, foarte eficientă în acțiunile de deszăpezire a garajelor, la hoteluri, benzinării, șpații comerciale, firme, parcări publice.

Este concepută pentru îndepărtarea zăpezii pe suprafețe medii și mari într-un timp scurt, atât în curtea și gradina ta, cât și pentru întreținerea aleilor și a zonelor de acces auto. Volumul de zăpadă degajat cu o freză este mult mai mare decât volumul de zăpadă îndepărtat cu o lopată. Se recomandă degajarea zăpezii imediat după ce se oprește ninsoarea, pentru ca munca dumneavoastră să fie mult mai ușoară. Curăță rapid, nămeți înalți și este ușor de manevrat, unele având greutatea de 14,2 kg.

Cea mai bună freză de zăpadă

Cel mai bun

Steinhaus PRO-SB7

 • Viteză de deplasare reglabilă;
 • 4 viteze de mers înainte;
 • Volum rezervor benzină de 3,6 l;
 • Coș reglabil de evacuare a zăpezii;
 • Acționare ușoară și rapidă
Verifică prețul

Freza de zăpadă pe benzină Steinhaus PRO-SB7 este concepută pentru îndepărtarea zăpezii pe suprafate mari într-un timp scurt, atât în curtea și grădina ta, cât și pentru întreținerea aleilor și a zonelor de acces auto. Cu ajutorul Frezei de zăpadă pe benzină Steinhaus PRO-SB7 volumul de zăpadă degajat este mult mai mare decât volumul de zăpadă îndepărtat cu lopata, datorită motorului, puternic, Loncin 4 timpi, 196 cc, care dezvoltă de putere de 4100W. Aparatul are 4 viteze de mers înainte și una pentru mers înapoi, iar volumul rezervorlui de benzină este de 3.6 l, permițând 3-4 ore de funcționare.

la buget

Freza zapada Raider RD-GST03, motor pe benzina, viteza variabila, 4.1kW, 61 cm

 • Lame rezistente
 • Evacuarea rapida a zăpezii
 • Consum redus de carburant
 • Control ușor
 • Viteză de deplasarea reglabilă
Verifică prețul

Dacă ai nevoie de ajutor să dai zăpada laoparte de pe stradă fără efort și într-un timp scurt, această freză de zăpadă este produsul ideal pentru tine. Dispune de un motor pe benzină, fapt ce îți oferă o performanță deosebită. Are de asemenea, o viteză variabilă pe care o poți ajusta în funcție de cantitatea de zăpadă pe care o ai în față. Are o lățime de lucru de 24 inch sau 61 cm. Înălțimea maximă a zăpezii pe care o poate îndepărta este de 510 mm. Brandul este Raider și îți oferă produse de calitate la prețuri bune.

Premium

Freza de zapada Texas Snow King 617TGE, 4400 W, Motor 4 timpi, Benzina (Negru/Galben)

 • Compactă
 • Dotată cu motor puternic
 • Simplu de utilizat
 • Calitate superioară
 • Simplu de instalat
Verifică prețul

Odată cu iarna, poposește și zăpadă, care uneori poate da bătăi de cap. Pentru a-ți veni în ajutor, cu problemele legate de zăpadă excesivă, îți prezentăm freza “Texas Snow King”, care îți va curată curtea și va domoli zăpadă, pentru ca tu să poți circula în siguranță. Acest aparat este ușor de montat și utilizat, fiind bazat pe o tehnologie modernă specifică. Totodată, design-ul compact permite depozitarea acestuia facil. Acesta este un produs original sută la sută, ce garantează calitate înaltă.

Freza de zapada pe benzina Ruris Everest 603, 9 CP, latime lucru 76 cm, distanta aruncare zapada 15 m

 • Freză de zăpadă eficientă și modernă
 • Perfectă pentru volume mari de zăpadă
 • Prezintă mânere încălzite ce oferă comoditate în utilizare
 • Dispune de freze de tip cuțite
 • Poate fi folosită la orice temperatură
Verifică prețul

Freza de zapadă Everest 603 este alegerea ideală pentru degajat volume mari de zapadă. Dispune de un motor în 4 timpi, puternic de 9 CP, construit astfel încât să pornească ușor la temperaturi scăzute, iar manetele de control sunt dispuse ergonomic, pentru o utilizare ușoară. Un mare avantaj îl reprezintă lumina LED și mânerele încălzite. Aparatul este echipat cu freză tip cuțite, care reduc șocurile și vibrațiile în situațiile în care în zăpadă se află pietre sau alte obiecte, care ar putea avaria componentele aparatului.

Freza de zapada Ruris Parang 704, 7 CP, 66cm, manere incalzite, benzina

 • Mânerele sunt încălzite, asigurând confortul în timpul operării
 • Pornirea se face automat (pornire electrică), la cheie, freza este pregătită de lucru
 • Dispune de 6 viteze de lucru înainte și 2 viteze înapoi
 • Funcționează cu benzină fără plumb (consum mediu 1 litru/oră)
 • Distanța de refulare (11 metri)
Verifică prețul

Freza de zăpadă Ruris Parang 704, este dotată cu mânere încălzite, ceea ce face manevrarea sa pe timp de iarnă să devină o plăcere. Face parte din gama semiprofesională, pornirea motorului se face automat, la cheie, iar freza este pornită și gata de lucru. Are protecție anti-îngheț și poate porni în orice condiții de depozitare sau de ger. Viteza pentru deplasare este în trepte, în funcție de grosimea stratului de zăpadă. Utilizatorul poate selecta una din cele 6+2 viteze pentru deplasare și astfel timpul de utilizare este corect dimensionat și consumul de carburant se reduce cu peste 25%.

Freza de zapada ProGARDEN FB5665E, latime de lucru 56 cm, 6.5CP, pornire electrica

 • Are 5 + 2 trepte de viteză;
 • Se pornește la cheie;
 • Distanța maximă de aruncare a zăpezii este de 11 metri;
 • Lățimea de lucru este de 56 cm;
 • Tipul de alimentare este benzina.
Verifică prețul

Freza de zăpadă ProGARDEN FB56653, are pornire electrică și este echipată cu un motor puternic, de 6,5 CP, dotată cu un sistem de evacuare cu două trepte de pompare pentru aruncarea zăpezii. Coșul de evacuare al frezei este reglabil și se poate roti la 190 de grade. Utilajul oferă 5 viteze de mers înainte și 2 viteze pentru mersul înapoi, ceea ce o face să se miște rapid în timp util. Degajă volume mari de zăpadă în perioade scurte de timp iar distanța maximă la care poate arunca zăpada este de 11 metri.

Freza de zapada Ruris, Everest 1009, 107 cm, manere incalzite

 • Pornire electrică (la cheie)
 • Viteze de lucru 6 înainte și 2 înapoi
 • Motor dotat cu protecție anti-îngheț, asigurând pornirea și în condiții de ger
 • Roți care permit escaladarea obstacolelor și pătrunderea în locuri greu accesibile
 • Combustibil utilizat - benzină fără plumb (consum mediu 3 litri/ oră)
Verifică prețul

Freza de zăpadă Ruris, îți oferă confortul și plăcerea de a lucra cu mânerele încălzite pentru mâini chiar și atunci când frigul este extrem de puternic. Se pornește la cheie, timpul de carburant folosit este benzina fără plumb iar consumul este de 3 l pe oră. Este dotată cu 6 trepte de viteză pentru înainte și 2 viteze pentru înapoi pentru terminarea evacuării zăpezii în timp scurt. Freza este dotată cu un diferențial la transmisie ce permite virajele la 360 de grade în zonele înguste ce trebuie deszăpezite.

Freza de zapada Evotools ST 210 EPTO, 7 CP, 3600 RPM, 56 cm, benzina (Negru)

 • Perfectă pentru gospodării
 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
 • Simplu de utilizat
 • Nivel redus de zgomot
 • Ușor de instalat
Verifică prețul

Suflanta de zăpadă ST 210 este foarte potrivită pentru zonele pietonale și familiile mici. Motorul de 7 CP asigură puterea necesară pentru îndepărtarea zăpezii de pe suprafața înconjurătoare a casei, facilitând astfel accesul unde este necesar. Viteza de deplasare este asigurată de 4+2 trepte de viteză, iar viteza de deplasare poate fi selectată în funcție de zona de deszăpezire: 3600 RPM. Capacitatea rezervorului de combustibil fără plumb este de 3,6 litri, iar consumul mediu de combustibil de 1,8 litri/oră.

Întrebări despre frezele de zăpadă

Are vitezele de deplasare reglabile?

Frezele pentru zăpadă diferă în funcție de producător și proprietățile pe care le prezintă. Așadar, de obicei, cele mai multe modele sunt dotate cu viteză de deplasare reglabilă și variabilă în dependență de necesitățile pe care le are fiecare consumator.

Care este tipul roților?

Frezele de zăpadă au un sistem special care oferă o propulsie imbatabilă pe suprafețe alunecoase, dealuri și în zăpadă mai adâncă. Servodirecția de comandă a declanșatorului vă permite să acționați fiecare roată/șină separat pentru o manevrabilitate superioară și o rotire strânsă de 180 de grade.

Coșul de evacuare a zăpezii este reglabil?

În prezent, puteți găsi o mulțime de modele de freze pentru zăpadă, care se diferențiază prin anumite caracteristici. De obicei, cel mai frecvent acestea dețin un coș de evacuare a zăpezii reglabil la distanțele dorite, dar sunt și freze mai mici, la care poate să nu existe această funcție.

Ce tip de ulei de motor se folosește?

Se recomandă utilizarea unui ulei de motor de înaltă calitate, cu 4 cicluri care îndeplinește sau depășește clasificarea de servicii SF sau SG. Sunt acceptabile, de asemenea, clase de servicii superioare, cum ar fi SJ, SL sau SM. Uleiurile de motor cu vâscozitatea recomandată, 5W-30 sau 0W-30 sintetic, mențin motorul funcționând fără probleme în cele mai reci condiții de iarnă.

Ce putere are motorul?

Temperaturile scăzute sunt adesea dure pentru baterii. Conectați pur și simplu freza de zăpadă la o priză de alimentare și porniți motorul (5.4 - 8.5 cai putere) apăsând un buton. Transmisia hidrostatică și servodirecția vor oferi o performanță lină, iar mânerele încălzite vor face mașina dvs. mai confortabilă de operat.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Set de Mobilier Grădină Rezistent la Ploaie
Seturi de mobilă pentru grădină / terasă rezistente la ploaie

Vrei să fii sigur/ă că ploaia și ninsoarea nu-ți vor deteriora mobilierul de grădină? Ai nevoie de o canapea sau masă din materialul ratan. Vezi modele recomandate.

Cel Mai Bun Tocător de Frunze și Crengi
Cea mai bună mașină de tocat frunze și crengi electrică

Folosește resturile de prin grădină cu folos! Tocătorul de frunze și crengi te ajută să faci compost pe care-l poți folosi ca îngrășământ.

Cel Mai Bun Aspirator de Frunze pentru Uz Casnic
Aspiratoare puternice de frunze pentru uz casnic

A venit toamna și vrei să scapi de frunzele căzute peste gazon? Alege un aspirator sau o suflantă puternică și poți curăța grădina fără prea mare efort și deranj.

Cea Mai Bună Magazie de Depozitare a Lemnelor de Foc
Cea mai bună magazie de depozitare pentru lemne de foc

Dacă îți încălzești casa cu lemne și îți place ordinea și curățenia, achiziția unei magazii de depozitare a lemnelor pentru foc este achiziția ideală pentru tine.

Cel Mai Bun Jacuzzi Pentru Terasă / Grădină
Cele mai bune jacuzzi care pot fi instalate în grădină sau pe terasă

Visul tău de a sta în jacuzzi în grădină e aproape de a deveni realitate. Află ce opțiuni oferă modelele de jacuzzi de exterior și de unde îți poți cumpăra modelul dorit.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe