Cea Mai Bună Lampă de Terasă Antițânțari

Cea mai bună lampă de terasă antițânțari

Modificat la 29 martie 2021
Articol evaluat de 17 ori:
Pagină realizată de:
Theo Dobre
Theo Dobre
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur

De ce să-ți cumperi o lampă de terasă antițânțari?

Vremea mai caldă înseamnă să te delectezi cu activități în aer liber, precum drumeții, plajă și grătare. Împreună cu aceste aventuri vine și o mică neplăcere - țânțarii. Acești dăunători enervanți, care se dezvoltă vara, pot împiedica distracția oricui. Dar există modalități de a descuraja țânțarii, astfel încât să te poți bucura de un pic de soare.

Cea mai obișnuită metodă utilizată pentru respingerea țânțarilor este un spray pentru insecte. Se spune că au un efect de lungă durată împotriva țânțarilor, dar au existat îngrijorări cu privire la efectele secundare potențiale ale spray-ului, inclusiv iritarea pielii, roșeață, erupții cutanate și umflături. Aici intervine lampa de terasă anti țânțari ca soluție de rezolvare a problemelor, fără absolut efecte secundare asupra corpului tău.

Lampa utilizează puterea luminii UV pentru a atrage și a ucide țânțarii și insectele folosind rețeaua sa puternică de 1000 de volți. Atrage dăunătorii de pe o rază de 200 de metri pătrați. Ce urmează? Insectele mor instant.

Cea mai bună lampă antițânțari pentru terasă

Cel mai bun

LED Capcană electrică pentru insecte LED/4W/230V

Designul său deschis 360 acoperă cea mai mare suprafață posibilă. Insectele atrase de lămpile UV-A dispar instantaneu după contactul cu grilele interne de înaltă tensiune. Procesul nu conține substanțe chimice, ceea ce îl face ecologic și sigur pentru oameni și mediu. Include o tavă de colectare detașabilă și lavabilă, ușor de curățat.
Verifică prețul

Scăpați de țânțari și alte insecte zburătoare dificile cu această capcană electrică pentru insecte. Datorită consumului de doar 4W, capcana este economisitoare dar totuși foarte eficientă.

la buget

Lampa Anti Tantari cu UV BellFyd®, fara zgomot si fara radiatii, cu alimentare USB, Interior sau exterior, acoperire 20 mp - Negru

Produsul acoperă o suprafață de 20 de metri pătrați, având recomandarea de a se utiliza în interior. Produsul folosește vortexul ventilatorului pentru a inhala țânțarii și a le face imposibilă evadarea, fără nicio compoziție chimică. Este inofensiv și nontoxic, putând fi folosit pentru acasă sau camping. Doar se conectează cablul USB pentru a porni dispozitivul, nefiind necesară nicio setare.
Verifică prețul

Lampa UV cu ventilator de aspirație și LED ultraviolet este special construită pentru a atrage țânțarii, închizându-i în interior până ce aceștia mor.

Premium

LED Lampă exterior cu aparat pentru insecte LED/5W/USB IP44

O lumină albastră este utilizată pentru atragerea țânțarilor, iar odată ce țânțarul zboară și atinge grila din interior, acesta suferă un șoc instant ce duce la moarte. O altă lumină albă este utilizată pentru a ilumina încăperea sau locul unde este poziționată. Comutatorul are funcția Itouch.
Verifică prețul

Lampa de exterior cu aparat pentru insecte este alimentată de la baterie, cu port USB care se poate încărca cu ușurință. IP44 este ok să fie folosită atât în interior cât și în exterior. Becul este prevăzut cu 2 funcții.

Outsunny Lampa pentru Insecte Electrica 15W Exterior si Interior Lampa Anti-tantari UV 60m²

Extinderea a mai mult de 60 de metri pătrați. Pentru a evita contactul direct cu LED-ul și partea de pesticide, există o rețea protectoare în afara acestei lampi. Nu generează radiații, este inodor și tăcut. Ușor de întreținut și curățat: Scoate tava de jos din lumină și arunca tot conținutul direct în coșul de gunoi.
Verifică prețul

Lampa pentru insecte electrică poate fi utilizată atât în interior cât și extern. Doar selectează locația lămpii de țânțari. O poți agăța sau o poți așeza pe masă sau pe o suprafața plană.

Lampa USB BG-360 Techstar® cu Leduri Anti Insecte Capcana cu Ventilator Silentioasa pentru Interior

Oriunde și oricând, lampa se poate alimenta prin USB, având dimensiuni și greutate redusă, o face ideală pentru a putea fi transportată cu ușurință oriunde. Este ușor de curățat, carcasa de plasticf iind foarte ușor de demontat. Zgomotul produs de ventilator este de numai 35 decibeli, deci foarte silențioasă, nu te poate deranja nici măcar în timpul somnului.
Verifică prețul

Această lampă capturează insectele cu cele șase leduri, care emit pe lungimi de undă de 368nm. Insectele sunt atrase de sursa de lumină, iar ventilatorul le va captura și omorâ în recipientul sepcial al produsului.

Lampa anti-tantari, lanterna si felinar portabil KL Tower | Giftwow.ro

Aceasta încorporează 3 funcții: de lampă, lanternă și felinar. Este confecționată din plastic și policarbonat, este portabilă, funcționează ușor și fără substanțe chimice sau mirosuri. Are un design inovator și funcțional, și este indispensabilă în călătoriile în aer liber. Este dotată cu 7 lumini LED albe și 3 moduri, cu mânere pentru transportare, cu cârlig pentru agățare și conține o perie pentru curățare. Lampa 3 în 1 funcționează pe 3 baterii AA.
Verifică prețul

Excursiile în natură sunt mereu revigorante și aduc multă plăcere, dar reprezintă și niște incoveniente cum ar fi țânțarii. Soluții se găsesc pentru orice, de aceea lampa anti-țânțari nu trebuie să lipsească din bagajele tale.

Întrebări frecvente despre lămpile anti țânțari de terasă

Cum funcționează o lampă anti țânțari de terasă?

Lămpile au becuri ultraviolete de înaltă intensitate care atrag toate insectele zburătoare. Odată ce insectele intră în contact cu rețelele metalice încărcate electric de înaltă tensiune extrem de puternice, mor instantaneu.

Țânțarii sunt atrași de lumina UV?

Țânțarii sunt atrași de dioxidul de carbon și vaporii de apa în respirația mamiferelor, nu de lumina ultravioletă. Cu toate acestea, există acum lămpi anti țânțari care emit dioxid de carbon sau utilizează o momeală externă, cum ar fi octenolul, pentru a atrage mai bine insectele în lumină.

Pot lăsa lampa anti țânțari de terasă ​să acționeze toată noaptea?

Cel mai eficient și mai bun mod de a utiliza o lampă este să o lași să funcționeze 24/7. Procedând astfel, ajuți la descompunerea ciclului de reproducere a insectelor.

Unde plasez o lampă anti țânțari?

Poziționează unitatea la cel puțin 15-20 de metri distanță de zonele în care sunt probabil prieteni și familie. Funcționează mai bine atunci când este atârnata la 5-7 metri de nivelul solului.

Lampa pentru terasă ține departe țânțarii?

Mulți oameni atârnă lămpile anti țânțari, în curțile lor pentru a ucide insectele enervante. Din păcate, cercetările arată că majoritatea lămpilor nu fac prea mult pentru a elimina țânțarii. Mai rău, sunt mai susceptibile de a elimina insectele benefice care oferă hrană păsărilor, liliecilor și peștilor.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Piscină Gonflabilă - Dimensiune Mare
Cea mai bună piscină gonflabilă de dimensiuni mari

Alege o variantă economică pentru a aduce marea și relaxarea în propria curte. Alege o piscină gonflabilă de dimensiuni mari pe care o poți monta și întreține cu ușurință.

Cel Mai Bun Aparat cu Sunete de Alungare a Păsărilor
Cel mai bun aparat cu sunete pentru alungarea păsărilor dăunătoare

Te-ai săturat ca păsările dăunătoare să-ți strice cultura? Aceste aparate automate fac sunete puternice la intervale stabilite de timp și în acest fel alungă majoritatea dăunătorilor.

Cea Mai Bună Pompă Submersibilă de Mare Adâncime
Pompe submersibile bune pentru puțuri de peste 100m adâncime

Ai săpat un puț la adâncime mare și cauți o pompă submersibilă puternică pentru a aduce apa la suprafață? Uite cele mai bune pompe pentru puțuri de peste 100m adâncime.

Cea Mai Bună Tablă De Șah Electronică
Cea mai bună tablă de șah electronică

Vrei să înveți mai bine șah dar nu ai acces la un profesor? Nicio problema. Tabla de șah electronică poate fi mentorul și partenerul tău mai bun de la care poți învăța.

Cel Mai Bun Proțap din Inox cu Motor
Cel mai bun proțap din inox cu motor

Îți plac purcelușii de lapte la proțap, berbecuții sau chiar vițeluși? Pentru a-i prepara cum trebuie, ai nevoie de un sistem de proțap cu motor.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe