Cea Mai Bună Lampă de Terasă Antițânțari

Cea mai bună lampă de terasă antițânțari

Modificat la 10 februarie 2022
Articol evaluat de 17 ori:
Pagină realizată de:
Theo Dobre
Theo Dobre
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur

De ce să-ți cumperi o lampă de terasă antițânțari?

Vremea mai caldă înseamnă să te delectezi cu activități în aer liber, precum drumeții, plajă și grătare. Împreună cu aceste aventuri vine și o mică neplăcere - țânțarii. Acești dăunători enervanți, care se dezvoltă vara, pot împiedica distracția oricui. Dar există modalități de a descuraja țânțarii, astfel încât să te poți bucura de un pic de soare.

Cea mai obișnuită metodă utilizată pentru respingerea țânțarilor este un spray pentru insecte. Se spune că au un efect de lungă durată împotriva țânțarilor, dar au existat îngrijorări cu privire la efectele secundare potențiale ale spray-ului, inclusiv iritarea pielii, roșeață, erupții cutanate și umflături. Aici intervine lampa de terasă anti țânțari ca soluție de rezolvare a problemelor, fără absolut efecte secundare asupra corpului tău.

Lampa utilizează puterea luminii UV pentru a atrage și a ucide țânțarii și insectele folosind rețeaua sa puternică de 1000 de volți. Atrage dăunătorii de pe o rază de 200 de metri pătrați. Ce urmează? Insectele mor instant.

Cea mai bună lampă antițânțari pentru terasă

Cel mai bun

LED Capcană electrică pentru insecte LED/4W/230V

Designul său deschis 360 acoperă cea mai mare suprafață posibilă. Insectele atrase de lămpile UV-A dispar instantaneu după contactul cu grilele interne de înaltă tensiune. Procesul nu conține substanțe chimice, ceea ce îl face ecologic și sigur pentru oameni și mediu. Include o tavă de colectare detașabilă și lavabilă, ușor de curățat.
Verifică prețul

Scăpați de țânțari și alte insecte zburătoare dificile cu această capcană electrică pentru insecte. Datorită consumului de doar 4W, capcana este economisitoare dar totuși foarte eficientă.

la buget

Lampa Anti Tantari cu UV BellFyd®, fara zgomot si fara radiatii, cu alimentare USB, Interior sau exterior, acoperire 20 mp - Negru

Produsul acoperă o suprafață de 20 de metri pătrați, având recomandarea de a se utiliza în interior. Produsul folosește vortexul ventilatorului pentru a inhala țânțarii și a le face imposibilă evadarea, fără nicio compoziție chimică. Este inofensiv și nontoxic, putând fi folosit pentru acasă sau camping. Doar se conectează cablul USB pentru a porni dispozitivul, nefiind necesară nicio setare.
Verifică prețul

Lampa UV cu ventilator de aspirație și LED ultraviolet este special construită pentru a atrage țânțarii, închizându-i în interior până ce aceștia mor.

Premium

LED Lampă exterior cu aparat pentru insecte LED/5W/USB IP44

O lumină albastră este utilizată pentru atragerea țânțarilor, iar odată ce țânțarul zboară și atinge grila din interior, acesta suferă un șoc instant ce duce la moarte. O altă lumină albă este utilizată pentru a ilumina încăperea sau locul unde este poziționată. Comutatorul are funcția Itouch.
Verifică prețul

Lampa de exterior cu aparat pentru insecte este alimentată de la baterie, cu port USB care se poate încărca cu ușurință. IP44 este ok să fie folosită atât în interior cât și în exterior. Becul este prevăzut cu 2 funcții.

Felinar electric UV impotriva insectelor, tantarilor - Lampa Mosquito Killer

Acesta funcționează pe principiul de atragere a insectelor și eliminarea acestora în mod rapid și eficient. Acest aparat nu folosește produse chimice sau aerosoli, nu este dăunător sănătății celor din jur și nu emană niciun fel de miros neplăcut. Poate fi instalat în propria locuință, la birou sau chiar în grădină, având o rază de acțiune de 40 m². Este dotat cu cablu de 90cm și se alimentează cu 220V.
Verifică prețul

Dacă vrei să ai un somn liniștit, fără a avea evenimente neplăcute cu insectele, atunci acest felinar este exact ceea ce ai nevoie.

Lampa USB BG-360 Techstar® cu Leduri Anti Insecte Capcana cu Ventilator Silentioasa pentru Interior

Oriunde și oricând, lampa se poate alimenta prin USB, având dimensiuni și greutate redusă, o face ideală pentru a putea fi transportată cu ușurință oriunde. Este ușor de curățat, carcasa de plasticf iind foarte ușor de demontat. Zgomotul produs de ventilator este de numai 35 decibeli, deci foarte silențioasă, nu te poate deranja nici măcar în timpul somnului.
Verifică prețul

Această lampă capturează insectele cu cele șase leduri, care emit pe lungimi de undă de 368nm. Insectele sunt atrase de sursa de lumină, iar ventilatorul le va captura și omorâ în recipientul sepcial al produsului.

Aparat Profesional Anti-Insecte Baseus Purple Vortex, ACMWD-ZX02, USB, Vartej cu 7 lame, Acoperire 360°

În plus, pe lângă disconfortul creat, aceștia vă pot cauza iritații, chiar și alergii. De aceea, venim în ajutorul tău cu aparatul profesional anti-insecte BASEUS PURPLE VORTEX, ce te ajută să ai un somn liniștit. Acesta funcționrază pe principiul transmiterii de valuri optice fatale țânțarilor și apoi, datorită ventilatorului cu care este dotat, îi atrage în capsula din interiorul lampei.
Verifică prețul

În perioda caldă din an, ne confruntăm cu cea mai comună problemă, țânțarii. Aceștia pot fi extrem de enervanți, mai ales în perioada nopții, atunci când vrei să te odihnești.

Aparat cu LED UV 20 W elSales Pest Kill ELS-20 , anti tantari , muste , molii si alte insecte, pentru interior-exterior, argintiu

După ce le atrage, insectele sunt electrocutate de către grilajul metalic aflat sub tensiune, care înconjoară LED-urile. În privința siguranței în utilizare, poți sta liniștit deoarece aparatul este protejat la scurtcircuit. Pentru o eficiență maximă, este recomandat ca aparatul să fie montat în centrul camerei, suspendat, astfel încât radiația lămpilor UV să acopere o suprafață cât mai mare.
Verifică prețul

Acest aparat cu LED UV 20 W atrage insectele zburătoare precum muște, țânțari, molii și multe altele, emițând lumină ultravioletă.

Întrebări frecvente despre lămpile anti țânțari de terasă

Cum funcționează o lampă anti țânțari de terasă?

Lămpile au becuri ultraviolete de înaltă intensitate care atrag toate insectele zburătoare. Odată ce insectele intră în contact cu rețelele metalice încărcate electric de înaltă tensiune extrem de puternice, mor instantaneu.

Țânțarii sunt atrași de lumina UV?

Țânțarii sunt atrași de dioxidul de carbon și vaporii de apa în respirația mamiferelor, nu de lumina ultravioletă. Cu toate acestea, există acum lămpi anti țânțari care emit dioxid de carbon sau utilizează o momeală externă, cum ar fi octenolul, pentru a atrage mai bine insectele în lumină.

Pot lăsa lampa anti țânțari de terasă ​să acționeze toată noaptea?

Cel mai eficient și mai bun mod de a utiliza o lampă este să o lași să funcționeze 24/7. Procedând astfel, ajuți la descompunerea ciclului de reproducere a insectelor.

Unde plasez o lampă anti țânțari?

Poziționează unitatea la cel puțin 15-20 de metri distanță de zonele în care sunt probabil prieteni și familie. Funcționează mai bine atunci când este atârnata la 5-7 metri de nivelul solului.

Lampa pentru terasă ține departe țânțarii?

Mulți oameni atârnă lămpile anti țânțari, în curțile lor pentru a ucide insectele enervante. Din păcate, cercetările arată că majoritatea lămpilor nu fac prea mult pentru a elimina țânțarii. Mai rău, sunt mai susceptibile de a elimina insectele benefice care oferă hrană păsărilor, liliecilor și peștilor.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Freză de Zăpadă pentru Acasă
Cea mai bună freză de zăpadă pentru case și vile

Te-ai săturat să dai zăpada cu lopata? Cu ajutorul unei freze în doar câteva minute îți poți curăța curtea și drumul de acces în locuință. Află care sunt cele mai bune freze de zăpadă și cât costă.

Cel Mai Bun Leagăn de Exterior Pentru Copii
Cel mai bun leagăn de exterior pentru copii

Stai departe de un parc și ai spațiul necesar instalării unui leagăn în grădina proprie? Nu mai aștepta! Copilul tău se va putea bucura de datul în leagăn oricând vrea.

Cel Mai Bun Tambur de Furtun Grădină cu Cadru și Roți (Tip Cărucior)
Cel mai bun tambur pentru furtun de grădină cu cadru metalic și roți

Cauți o variantă practică de a rula furtunul din grădină și în același timp să-l poți muta de colo colo cu ușurință? Descoperă tamburul de furtun de tip cărucior.

Cel Mai Bun Fotoliu Suspendat Tip Scoică
Cele mai bune balansoare tip fotoliu / scoică suspendate

Stai la bloc sau la curte și îți dorești un colt de relaxare numai al tau? Balansoarele suspendate tip scoică pot fi locul perfect de citit sau tras un pui de somn la prânz.

Cel mai bun Hamac cu Suport Inclus
Cele mai bune hamace cu suport pentru casă și grădină

Vrei să ai un loc de relaxare în aer liber? Hamacele cu suport pot fi instalate foarte rapid în living, grădină sau pe terasă. Vezi care sunt cele mai bune modele pe care le poți cumpăra online.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe