Cel Mai Bun Despicător de Lemne Electric

Cel mai bun despicător electric de lemne pentru uz casnic

Modificat la 21 decembrie 2021
Articol evaluat de 141 ori:
Pagină realizată de:
Andrei Ursache
Andrei Ursache

De ce să-ți cumperi un despicător electric de lemne?

Când locuiești la casă, în zona rurală sau urbană, în gospodărie se găsește mereu ceva de făcut. Dacă încălzești sau gătești deseori în curte, atunci trebuie să îți dotezi curtea cu un despicător electric de lemne. Iar dacă ai și un șemineu, o casa de vacanță, atunci este obligatoriu să ai lemne pregătite pentru crearea unei atmosfere plăcute. Cu un despicător electric poți însă să tai rapid câțiva bușteni, fără a depune efort, cum este atunci când tai lemne manual. Totodată, vei reuși să obții eficiență - mai multe lemne tăiate într-un timp mai scurt.

Designul acestor dispozitive este compact, fiind proiectate pentru a produce presiune mare, pentru despica lemnul cu succes. De asemenea, pentru orice model ai opta, înălțimea va fi potrivită pentru a lucra confortabil în timpul despicării buștenilor. Un despicător de lemne este facil de utilizat: alimentarea se face la curent și va fi nevoie să cumperi ulei și să îl înlocuiești ori de câte ori este necesar. În ceea ce privește dimensiunile optime/maxime pentru buștenii despicați, acestea sunt specificate pentru fiecare produs în parte - este un criteriu extrem de important, pentru a te asigura de capacitate optimă de tăiere.
 

Despicătoare electrice de bușteni

Cel mai bun

Despicator lemne Raider RD-LGS02, 520mm 5t

 • Rezistent;
 • De calitate;
 • Util;
 • Practic;
 • Ușor de folosit.
Verifică prețul

Despicătorul de lemne Raider RD-LGS02, este un ajutor valoros și necesar în orice gospodărie. Despicătorul permite operarea fără probleme într-un subsol sau în alt spațiu limitat, unde balansarea unui topor este imposibilă sau incomodă. Și cel mai important, lucrul cu mașina de despicat lemn este o activitate sigură care protejează corpul uman, lucru care, în niciun caz nu se poate spune despre tăierea lemnului cu un topor. Cu despicătorul de lemne Raider RD-LGS02 se pot tăia bușteni cu lungimi de până la 520 mm și diametre de până la 250 mm.

la buget

Despicator lemne RURIS DL600, 2200 W, 230 V, 6 tone

 • Puternic;
 • Eficient;
 • Util;
 • Simplu de utilizat;
 • Design modern.
Verifică prețul

Indiferent că locuiești la curte și ai sobă pe lemne sau locuiești la oraș și ai centrală pe lemne, ai nevoie să te aprovizionezi cu lemne, suficient cât să îți ajungă pe tot parcursul sezonului rece. Fiecare dintre noi știm că lemnele vin sub formă de trunchiuri, necesitând a fi despicate și depozitate. De aceea despicatorul de lemne de la RURIS este ideal pentru tine, ușurându-ți misiunea. Se alimentează la 220V și este dotat cu un motor puternic de 2200W care despică butuci de lemn de orice esență.

Premium

Despicătorul de lemne Breckner Germany DB 8-50-VM îți va ușura considerabil munca în gospodărie când vine vorba de crăpatul lemnelor. Prin construcție, despicătorul de lemne este gândit pentru a-ți oferi atât siguranță cât și randament maxim. Modelul DB 8-50-VM este dotat cu un motor electric monofazat de 3000 W, care poate dezvolta până la 8 tone forță de despicare. Acesta este ideal pentru a crăpa butuci de până la 50 cm lungime și 35 cm diametru. Cu acest despicător poți uita cu totul de topor.

Despicator lemne Hecht 6500, 2200W, hidraulic

 • Aspect modern
 • Eficient
 • Durabil
 • Preț corelat cu calitatea
 • Calitate ridicată
Verifică prețul

Dacă ai nevoie să spargi lemnele rapid, ai nevoie de un despicător de lemne. Acesta te va scuti de efort și te va ajuta să termini lemnele rapid și fără să transpiri prea mult. Toată lumea vrea să spargă lemnele cât mai ușor, dar aceasta este cea mai bună soluție. Cu un design modern și atractiv, te vei bucura să îl utilizezi la întreaga sa capacitate. Calitatea oferită este una ridicată, iar prețul reflectă acest lucru. Are o putere de 2200 W și presiunea maximă suportată este de aproximativ 2 tone.


* Prezentare video mai jos

Despicator electric de busteni HECHT 676, 2000 W, presiune aparat 7 tone, lungime maxima lemn 520 mm, 48 kg

 • Prezintă un motor electric cu o putere de intrare foarte mare.
 • Datorită roților fixe mari și manerului, mișcarea aparatului este foarte ușoară.
 • Construcția ridicată ajută la o bună stabilitate la despicare.
 • Datorită înălțimii acestuia nu trebuie să vă aplecați prea mult.
 • Economisiți timp.
Verifică prețul

HECHT 676 este un aparat cu un motor electric cu o putere de intrare de 2000 W. HECHT 676 poate tăia buștenii până la o lungime de 52 cm. Presiunea maximă pe care o poate produce această mașină de prelucrare a lemnului este de 7 tone. Greutatea întregului utilaj este de 48 kg. Datorită roților fixe mari și a mânerului, mutarea aparatului este foarte ușor de făcut. În plus, construcția ridicată ajută la o bună stabilitate la despicare. Datorită înălțimii acestui splitter nu trebuie să vă îndoiți atât de mult.

Despicator lemne Ruris DL700, 2.2 kW, 7 tone,

 • Putere mare;
 • Eficiență;
 • Practic;
 • Util;
 • Rezistent;
Verifică prețul

Dacă ai multe lemne de spart și spintecat, cu siguranță ai nevoie de un ajutor. De aceea, nu mai trebuie să apelezi la prieteni, ci poți face toată treaba cu ajutorul unui dispozitiv eficient și rezistent: despicătorul de lemne. Are un preț ridicat, dar calitatea sa este una pe măsură. Are un design modern și atractiv care te va cuceri de la prima vedere. Te vei îndrăgosti de el mai ales după ce te vei convinge de eficiența sa. De altfel, îți va fi alături pentru mult timp datorită rezistenței sale ridicate.

Despicator lemne Micul Padurar 2000W, 230V, despicare 6tone

 • Eficient
 • Rezistent
 • Calitate ridicată
 • Modern
 • Atractiv
Verifică prețul

Despicătorul de lemne Micul Padurar de 2000W este un model cu utilizare la domiciliu. Această mașină este potrivită pentru lucrări de dimensiuni medii și mici necesare în gospodăriile care folosesc încălzirea cu lemne. Este proiectat pentru funcționarea la temperaturi ambientale cuprinse între 5°C și 40°C, iar pentru instalarea la altitudini se recomandă nu mai mult de 1000m peste nivelul mării. Despicătorul are o structură simplă și compactă, având o carcasă turnată cu proprietăți mecanice foarte bune.

Întrebări despre despicătoarele electrice de lemne

Ce alimentare are?

Alimentarea despicătoarelor electrice se face la rețea, așa că nu trebuie să te îngrijorezi în privința combustibilului. Va trebui însă să ai grijă să ai rezerva necesară de ulei, pentru funcționarea optimă a despicătorului, respectiv pentru înlocuirea acestuia, atunci când este nevoie.

Taie orice tip de lemne?

Acesta înlocuiește metoda de taiere manuală clasică și economisește o mulțime de timp. In ciuda dimensiunilor mici, despicătoarele de lemn sunt capabile să producă presiune foarte mare necesară pentru a despica lemnul. De asemenea, despicătoarele pot tăia orice tip de lemne.

Despicătorul este livrat și cu suport?

Instalați suportul inclus pentru a ridica despicătorul la 34 de centimetri de podea sau asamblați roțile direct pentru un design cu profil redus, care stă direct pe sol. Nu va mai trebui niciodată să vă faceți griji cu privire la pornirile la rece sau carburatori înfundați.

Care sunt dimensiunile maxime ale buștenilor despicați?

Transformați rapid buștenii în lemn de foc cu despicătoarele de bușteni electrice de 6,5 tone cu suport. Aceste unități au motor puternic de 2,5 cai putere pentru a face față prelucrării ușoare a buștenilor de până la 25 cm în diametru și 53 cm în lungime.

Ce tip de ulei trebuie utilizat și cu ce frecvență trebuie schimbat?

Despicătoarele electrice utilizează ulei hidraulic cu o greutate nominală de 10W. Acesta necesită înlocuire după 150 de ore de folosire. În timp, uleiul poate produce sedimente în cadrul sistemului hidraulic. Acest sediment se așează în cele din urmă pe componentele hidraulice, deteriorându-le.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Robot de Tuns Iarba - Uz Rezidențial
Cel mai bun robot de tuns iarba pentru uz rezidențial

Vrei să nu-ți mai bați capul cu tunsul gazonului? Robotul autonom de tuns iarba e ceea ce ai nevoie. Află care sunt cele mai bune modele.

Cea Mai Bună Pompă de Hazna cu Tocător
Cea mai bună pompă de hazna cu tocător

Cauți o pompă bună pentru a goli haznaua? Alege o pompă cu tocător te poate scăpa rapid inclusiv de rezidurile solide.

Cel Mai Bun Furtun Cu Picurare
Cel mai bun furtun cu picurare

Vrei să-ți faci un sistem de irigare prin picurare? Alege un furtun special pentru acest tip de irigare, furtun care vine cu găuri speciale realizate direct din fabrică.

Cel Mai Bun Leagăn de Exterior Pentru Copii
Cel mai bun leagăn de exterior pentru copii

Stai departe de un parc și ai spațiul necesar instalării unui leagăn în grădina proprie? Nu mai aștepta! Copilul tău se va putea bucura de datul în leagăn oricând vrea.

Cea Mai Bună Pompă Submersibilă de Mare Adâncime
Pompe submersibile bune pentru puțuri de peste 100m adâncime

Ai săpat un puț la adâncime mare și cauți o pompă submersibilă puternică pentru a aduce apa la suprafață? Uite cele mai bune pompe pentru puțuri de peste 100m adâncime.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe