Cea Mai Bună Piscină Gonflabilă - Dimensiune Mare

Cea mai bună piscină gonflabilă de dimensiuni mari

Modificat la 22 decembrie 2021
Articol evaluat de 45 ori:
Pagină realizată de:
Elisa Bercu
Elisa Bercu
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto

De ce să alegi o piscină gonflabilă de dimensiuni mari?

Una din cele mai relaxante și distractive activități din sezonul cald, este să îți petreci timpul la piscină, cu familia sau prietenii dragi. Este o modalitate excelentă de a te răcori într-o zi toridă, dar și de a-i convinge pe cei mici să mai petreacă timp și afară. Dacă ideea de ștrand nu îți surâde, sau ai vrea să poți să te relaxezi în apă oricând vrei tu fără să fie necesar să te deplasezi, ai putea lua în considerare achiziționarea unei piscine gonflabilă pentru acasă.

Când îți alegi piscina trebuie să ai în vedere mai multe aspecte.

Aspectul. Vorbim despre un produs achiziționat pentru distracție și relaxare, așadar, designul poate să aibă o pondere foarte mare în decizia de achiziție.

Rezistența. Asupra unei piscine gonflabile sunt exercitate destul de multe forțe, așadar, este bine să te orientezi spre o soluție cât mai rezistentă.

Accesoriile. În funcție de producător, piscinele vor veni dotate cu fel de fel de accesorii care să le crească eficiența.

Producătorul. Pentru mulți, producătorul este un simplu nume. Pentru alții, însă, producătorul este o garanție asupra produsului. De exemplu, BestWay este un nume cu rezonanță în materie de astfel de piscine.

Cea mai bună piscină gonflabilă mare

Cel mai bun

Bestway Set piscină Fast Set, 457 x 84 cm, 57313

 • Fabricată din material Tritech
 • Rezistentă la raze UV
 • Rezistentă la clor
 • Instalare ușoară, fără a fi nevoie de unelte
 • Set complet (piscină, pompă de filtrare, petic pentru reparații)
Verifică prețul

Dacă doriți să vă bucurați de înot sau relaxare într-o piscină, dar nu doriți să ieșiți din casă, cu ajutorul lui Bestway Fast Set, aveți parte de toate acestea în propria grădină. Piscina este fabricată din material Tritech de înaltă calitate, are o marginea gounflabilă extrem de utilă și comodă și o capacitate de încărcare de 9677 L. Acest set conține pe lângă piscină, o pompă de filtrare cu cartuș și un petic pentru reparații. Este rezistentă la raze UV și clor. Se întreține ușor, iar instalarea sa nu necesită ajutor de specialitate.

la buget

Piscina gonflabila cu pompa filtrare Bestway, 366 x 76 cm

 • Ușor de montat și utilizat
 • Design portabil și comod
 • Dimensiuni mari pentru toată familia
 • Durabilitate
 • Facil de depozitat și transportat
Verifică prețul

Una din cele mai relaxante și distractive activități din sezonul cald, este să îți petreci timpul la piscină, cu familia sau prietenii dragi. Este o modalitate excelentă de a te răcori într-o zi toridă, dar și de a-i convinge pe cei mici să mai petreacă timp și afară. Această piscină gonflabilă cu pompă de filtrare a apei de la Bestway este ceea ce tu ai nevoie. Este construită din 3 straturi separate de PVC și poliester, combinație durabilă și fiabilă. Volumul piscinei măsoară 5377 litri și are un diametru de 377 cm.

Premium

Piscina Intex Ultra XTR Frame 26364NP, pompa de filtrare, scara si panou protectie incluse, 7.32m x 3.66m x 132cm

 • Cadru cu un design unic din oțel galvanizat de înaltă calitate cu un sistem de închidere cu precizie.
 • Tratarea cadrului asigură rezistență maximă la rugina pe interior și exterior.
 • Ușor de asamblat - componentele cadrului pur și simplu se fixează împreună fără elemente de blocare.
 • Liner extra puternic și rezistent.
 • 61% apa mai curată decât performanța medie a piscinelor cu filtru cu cartușe.
Verifică prețul

Acvest model de piscină este extrem de confortabilă, încăpătoare dar și rezistentă. Beneficiază de rezistență mai mare la rupere cu 49%; o mai mare rezistență la înțepături și cusăturidar și 21% mai multă rezistență la îndoire datorită combinației optimizate ale suprafeței, grosimii peretelui și durității oțelului. În plus, apa este cu până la 61% mai curată decât performanța medie a piscinelor cu filtru cu cartușe. Supapa de comandă cu 6 funcții îți permite să filtrezi, să speli, să clatești, să faci recirculare, evacuare sau să închizi sistemul.

Piscina Gonflabila Family cu Scaun si Parasolar 241 x 241 x 140 cm

 • Capacitate mare;
 • Utilă;
 • Practică;
 • Ușor de instalat;
 • Scaun și parasolar incluse.
Verifică prețul

Dacă te gândești deja la vară și căldura aceea care părea că ne topește pe toți, este bine să-ți faci iarna car și vara sanie. Deci, ai nevoie să îți cumperi deja o piscină gonflabilă cu gândul la vara ce o să vină. Este ideală pentru întreaga familie datorită scaunului pe care îl conține. Mai mult, conține un parasolar care să te țină la umbră pe timpul celor mai lungi zile caniculare. Astfel vei fi ferit de razele ultraviolete ale soarelui care pot cauza cancer de piele. Vine cu un preț accesibil.

Bestway Set de piscină Steel Pro MAX, 366 x 76 cm

 • Formă rotundă
 • Capacitate apă: 6473 L (1710 gal) (90%)
 • Pereți laterali tripli foarte rezistenți
 • Cadru din oțel rezistent la coroziune
 • Rezistent la raze UV și clor
Verifică prețul

Acest set de piscină Steel Pro MAX de la Bestway vă oferă o soluție foarte practică pentru a înota în grădină pe timp de vară. Este perfectă pentru toată familia și un accesoriu de grădină de care te vei bucura mai mult de 3 luni. Este rotundă, măsoară un diametru de 377 cm și o înălțime de 77 cm. Fabricată din material Tritech și oțel, are o durată mare de viață și poate fi folosită câțiva ani buni. În piscină încap până la 6473 litri de apă și vine la pachet cu pompă de filtrare cu o capacitate de 1249 litri pe oră și plasture pentru reparații.

Piscina gonflabila Intex Easy Set 28116NP, 305 x 61 cm

 • Material rezistent
 • Dimensiuni generoase
 • Livrare rapidă
 • Aspect modern
 • Ideală pentru cei mici
Verifică prețul

Piscina Easy Set este piscina perfectă pentru a te distra în zilele însorite și pentru a oferi fericirea pe care copiii mai mici o merită atât de mult. Intex Easy Set Pool oferă o mare varietate de produse pentru diferite vârste. Vine în 3 dimensiuni diferite, fiecare dintre ele având o capacitate de apă diferită și pentru o vârstă diferită. Piscina Easy Set de 10 metrii x 30 inch are o capacitate de apă de 3,854 litri și măsoară 305 x 61 cm. Este ușor de asamblat și garantează distracție pentru toată familia.

Întrebări frecvente despre piscinele gonflabile de grădină

Piscinele gonflabile de grădină sunt rezistente?

Da, cu siguranță piscinele gonflabile pentru grădină de calitate sunt rezistente atât la razele UV, cât și la prevenirea scurgerilor, având de cele mai multe ori 3 straturi de material PVC care asigură durabilitate, iar baza sa este groasă și stabilă. De asemenea, suprafața pereților este netedă și plăcută la atingere, acest lucru făcând-o și ușor de întreținut.

Ce scop are inelul rotund gonflabil al piscinelor?

Inelul gonflabil din partea de sus a bazinului este responsabil pentru ajustarea pragului rezervorului la cantitatea de apă adăugată. Astfel, piscina își schimbă înălțimea cu pierderea sau adăugarea apei. În plus, întrebuințarea piscinelor prevăzute cu acest inel gonflabil este mult mai confortabilă și relaxantă.

Piscinele gonflabile sunt dificil de montat?

Piscinele gonflabile sunt foarte ușor de instalat și nu necesită ajutor de specialitate. Ba mai mult, durează în jur de 10 minute montarea acestora. Pur și simplu se întinde piscina pe o suprafață plană, se umfla inelul gonflabil din partea superioară și se umple piscina cu apă.

Sunt greu de întreținut piscinele gonflabile?

Piscinele gonflabile sunt foarte ușor de curățat și întreținut, datorită materialelor de calitate și suprafețelor netede ale pereților și bazei. Golirea precum și umplerea lor cu apă se realizează ușor, iar pereții se pot curăța cu ajutorul unui furtun sau pu și simplu manual. Operațiunea nu durează mult și nu trebuie repetată des.

Piscinele gonflabile sunt destul de încăpătoare pentru toată familia?

Cele mai multe piscine gonflabile pentru grădină sunt extrem de spațioase și confortabile. Sunt accesbilie la preț, iar chiar și cele cu o dimensiune medie pot susține cu ușurință cel puțin 4 membri ai familiei. Dacă vorbim de cele cu o capacitate de peste 8000 de litri, acestea pot găzdui până la 8 persoane.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Kit De Irigare Pentru Gazon
Cel mai bun kit de irigare pentru gazon

Vrei să-ți instalezi singur instalația de irigare a gazonului? Alege un kit de irigare care conține toate elementele și accesoriile de care ai nevoie.

Cel Mai Bun Leagăn de Exterior Pentru Copii
Cel mai bun leagăn de exterior pentru copii

Stai departe de un parc și ai spațiul necesar instalării unui leagăn în grădina proprie? Nu mai aștepta! Copilul tău se va putea bucura de datul în leagăn oricând vrea.

Cel Mai Bun Proiector LED cu Panou Solar și Acumulator
Cel mai bun proiector LED cu panou solar și acumulator

Profită de energia solară pentru a-ți lumina exteriorul casei. Proiectoarele LED solare cu acumulator înmagazinează energia de pe timpul zilei și o folosește în timpul nopții.

Cel Mai Bun Balansoar Cumpănă Pentru Copii
Cel mai bun balansoar cumpănă pentru copii

Surprinde-ți copii cu un balansoar chiar în curtea casei. Uite care sunt cele mai bune modele din lemn sau plastic rezistent bune de pus în grădină.

Cel Mai Bun Scaun de Grădinărit cu Roți
Cel mai bun scaun de grădinărit cu roți

Îți place grădinăritul și vrei să fii mai eficient/ă în activitățile de plantare, curățare? Un scaun de grădinărit te ajută să poți muta mai ușor uneltele necesare.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe