Cel Mai Bun Tocător de Frunze și Crengi

Cea mai bună mașină de tocat frunze și crengi electrică

Modificat la 19 octombrie 2021
Articol evaluat de 87 ori:
Pagină realizată de:
Alina Tudornic
Alina Tudornic

De ce să-ți cumperi o mașină de tocat frunze și crengi?

Dacă te ocupi deja de ceva vreme de propria gradină, atunci ești de acord că pregătirea sau curățarea acesteia după iarnă sau după o furtună este una din cele mai solicitante sarcini din gospodărie care poate să îți ocupe majoritatea timpului petrecut acasă. Din fericire, există pe piață mai multe utilaje care pot face viața de grădinar mult mai ușoară, astfel încât tu să te poți bucura doar de partea frumoasă a acestui hobby. Un astfel de utilaj este tocătorul de crengi. Este ideal pentru a putea mărunți rapid și eficient crengile sau alte reziduuri vegetale. Cu siguranță îți dorești o grădină cu un gazon îngrijit și un sol pe care să îl poți prelucra fără probleme.

Tocătorul de crengi este cea mai bună alegere nu doar pentru că vei avea o grădină mult mai curată, dar și pentru că resturile tocate pot fi refolosite ulterior ca îngrășământ natural pentru plante, compost, brichete de rumegus sau alte necesități. Conectat la o priză normală, tocătorul de crengi electric este capabil să fărâmițeze iarba, frunzele, spinii sau arbuștii mici.

Modele bune de aparate de tocat frunze și crengi electrice

Premium

* Prezentare video mai jos

Bosch AXT 25 TC

 • Tăiere extra rapidă
 • Înălțime medie pentru introducere
 • Sistem antiblocare
 • Atragere automată
 • Pâlnie demontabilă
Verifică prețul

Tocător silențios de crengi, Bosch AXT 25 TC, cu motor puternic de 2500 W, 4.5 cm diametru tăiere crengi și un impresionant coș colector cu un volum de 53 L. Noul sistem "Turbine-Cut" garantează un debit de trecere extrem de rapid, indiferent dacă este vorba despre materiale moi sau lemn tare și funcționează aproape fără blocare. Acest tocător puternic are un debit de trecere al materialului de până la 230 kg/h și funcționează doar când caseta de colectare a ierbii este montată pentru a se evita pornirea accidentală.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Bosch AXT Rapid

 • Debit de tăiere ridicat
 • Motor puternic
 • Cuțite din oțel
 • Pâlnie pentru volum mare
 • Dop pentru împingere
Verifică prețul

Tocător crengi Bosch AXT Rapid, cu motor puternic de 2000W și debit trecere material de 80 kg/h! Cuțitul din oțel extra călit asigură cele mai bune performanțe, capacitatea de tăiere de până la 35 mm pentru o tocare în forță dar și pâlnia pentru volum mare de umplere și antrenare ușoară fac din acest aparat companionul ideal pentru grădina ta! Viteza maximă de rotație a lamei este de 3650 rpm, materialul din care este creat aparatul este oțel + plastic, are mâner soft grip, alimentarea se face la rețea, iar nivelul maxim de zgomot este de 103 dB.

la buget

Tocator crengi Villager VC 2500, 2500 W

 • Sistem anti-blocare.
 • Buton înainte/înapoi.
 • Ușor de utilizat.
 • Rotile pentru manevrare ușoară.
 • Construcție ușoară.
Verifică prețul

Tocătorul pentru crengi VC 2500 este echipat cu un sistem de lame conice care taie crengile în cele mai mici piese. Biomasa astfel obținută este potrivită pentru fabricarea brichetelor de lemn de foc. Acesta este un tocător electric de crengi ce combina un design modern și un motor puternic în același timp. Este un tocător silențios pentru casă și grădină având un panou de comandă cu sistem anti-blocare și buton înainte/înapoi. Capacul frontal de aluminiu permite vizualizarea nivelului de umplere a containerului, fiind ușor de îndepărtat pentru schimbarea și curățarea cuțitului.

Tocator pentru crengi / resturi vegetale HECHT 6284 XL, electric, 2800 W, diametru lemn 4.5 cm

 • Role de concasare
 • Protecție la suprasarcina electrică
 • Sistem de rulare lat
 • Container pentru depozitare resturi de 60l
 • Carcasă rezistentă
Verifică prețul

Tocătorul electric este destinat mărunțirii crengilor dar și a altor resturi vegetale. Este echipat cu un motor modern ce are protecție la suprasarcină, ce poate funcționa continuu timp îndelungat. Mărunțirea se face cu ajutorul celor 2 cuțite resturile fiind depozitate într-un container detașabil generos, cu o capacitate de 60 l. Tocătorul dispune de un sistem de rulare lat pentru a-i asigura stabilitatea, iar transportarea acestuia se face cu usurință datorită roților cu capace rezistente la folosire.

Tocator electric MAKITA UD2500 2500 W, 67 l

 • Motor puternic
 • Aparat silențios
 • Design compact
 • Sistem antivibrant
 • Capacitate mare
Verifică prețul

Tocătorul electric se folosește pentru tocarea crengilor de până la 45 mm și este potrivit pentru transformarea materialului vegetativ în particule ce pot fi folosite la obtinerea de compost sau brichete de rumegus. Cu un motor de 2500W este un tocător silențios ce ușurează efortul depus. Este echipat cu un panou de comandă cu sistem anti-blocare și buton înainte și înapoi. În plus functionează în condiții de siguranță și confort, are un sistem antivibrant eficient și este extrem de fiabil și rezistent. Are o greutate de 27 de kg și un vas colector generos de 67l cu capac frontal ca să vezi gradul de umplere.

Tocator / concasor cu tambur pentru crengi cu motor electric Powerplus Poweg5011, 2400w, sac colector 50 l

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Dotat cu motor puternic
 • Ideal pentru casă
 • Simplu de utilizat
 • Ușor de transportat
Verifică prețul

Acesta este un tocător electric de crengi ce combină un design modern și un motor puternic în același timp. Este un tocător silențios pentru casă și gradină având un panou de comandă cu sistem anti-blocare și buton înainte/înapoi. Capacul frontal de aluminiu permite vizualizarea nivelului de umplere a containerului, fiind ușor de îndepărtat pentru schimbarea si curățarea cuțitului. Pentru a asigura un transport facil, acestui tocator de crengi i se adaugă roți mari cauciucate care conferă totodată și un control mai bun asupra tocătorului.

Întrebări despre tocătoarele de frunze și crengi electrice

Care este capacitatea de tocare?

Majoritatea tocătoarelor electrice de frunze și crengi pot mărunți ramuri cu diametru maxim de până la 45 mm. De asemenea tocătoarele electrice pot mărunți și alte deșeuri vegetale pe care le putem folosi la obținerea de compost sau brichete de rumeguș.

Este zgomotos în timp ce lucrează?

În funcție de modelul pe care îl folosești dar și de ce materiale vrei să mărunțești, tocătoarele electrice de frunze și crengi sunt destul de silențioase în timpul funcționării. Asta chiar dacă sunt dotate cu motoare puternice de 2500 sau chiar 3500W.

Care este volumul coșului care colectează?

Volumul diferă de la aparat la aparat dar cel mai mic este de 20L în timp ce altele oferă o capacitate de 65L. Un coș de colectare cu un volum de 25L este suficient de mare pentru a toca ramurile și crengile câtorva pomi când a venit vremea cosmetizării sezoniere.

Este util pentru toaletarea sezonieră a arborilor și arbuștilor?

Un astfel de aparat este util pentru toaletarea arborilor și arbuștilor pentru că îți ușurează treaba. Nu trebuie să mai aduni sau să cari crengile sau ramurile ci doar le introduci în acest aparat și apoi golești recipientul de colectare, astfel salvând jumătate din timpul dedicat acestei activități.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Kit De Irigare Pentru Gazon
Cel mai bun kit de irigare pentru gazon

Vrei să-ți instalezi singur instalația de irigare a gazonului? Alege un kit de irigare care conține toate elementele și accesoriile de care ai nevoie.

Cea Mai Bună Pompă de Hazna cu Tocător
Cea mai bună pompă de hazna cu tocător

Cauți o pompă bună pentru a goli haznaua? Alege o pompă cu tocător te poate scăpa rapid inclusiv de rezidurile solide.

Cea mai bună Pompă de Suprafață Autoamorsantă
Cea mai bună pompă de suprafață autoamorsantă

Vrei să scapi de bătaia de cap cu umplerea sorbului a pompei de apă? O pompa autoamorsantă are tehnologia necesară pentru ca acest proces să nu mai fie necesar.

Cea Mai Bună Vatră de Foc pentru Terasă sau Grădină
Vatră de foc cu lemne de pus pe terasă sau în grădină

Decorează-ți grădina sau terasa cu o vatră de foc pe lemne. O poți folosi atât pentru decor, încălzire în nopțile răcoroase afară sau chiar pentru gătit.

Cel Mai Bun Tun Anti-Păsări (Sperietoare Automată)
Cel mai bun tun anti păsări (sperietoare automată)

Păsările au obiceiul de a-ți strica recolta? Tunurile mecanice cu gaz anti păsări sunt folosite în jurul aeroporturilor și sunt cele mai eficiente în îndepărtarea păsărilor.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe