Cea Mai Bună Priză De Grădină

Cea mai bună priză de grădină

Modificat la 10 mai 2021
Articol evaluat de 18 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto

De ce să-ți montezi o priză de grădină?

Dacă și pe tine te obosește ideea de prelungitoare lungi de 30 de metri pe care trebuie să le întinzi prin curte când ai nevoie la pompa de apă sau pentru construcții noi și dorești să schimbi tehnica de lucru, află că acest lucru este posibil cu ajutorul prizelor de grădină.

Aceste prize pentru grădină vin sub formă de stâlpi, nu foarte înalți sau sub formă de roci ori diverse forme geometrice, cu design uimitor care cu siguranță vor atrage privirile. De exemplu la un stâlp cu o sarcină totală de 3500W, soclul din exterior poate servi mai multor dispozitive simultan, ca sursă de energie, fără a se atinge limitele capacităților lor.

Instalarea este simplă și directă, într-un soclu separat, retractabil, sursa de alimentare este fixată, apoi coloana este fixată la suportul prevăzut pe sol. Nu este vorba numai de partea de putere, dar, de asemenea, vizual, ajută la imaginea grădinii tale, dându-i un aspect modern și totodată autentic.

De cele mai multe ori, un astfel de produs are 4 prize și un cablu subteran de 5 metri lungime.

Cea mai bună priză de grădină

Cel mai bun

GRANITE POWER, priză de grădină tip pilon, 4 prize, 3500 W, aspect de piatră

 • 4 prize
 • Rezistență la îngheț
 • Putere totală maximă 3600 W
 • Putere (prin cabluri subterane): 220-240 / 50-60 Hz
 • Design minunat
Verifică prețul

Priza de grădină cu cele patru prize cu împământare este extrem de potrivită pentru mașina de tuns iarba, burghiu sau ferăstrău. Este alegerea ideală pentru că îți protejează spatele și nervii, pentru că de acum nu mai este nevoie de prelungitoare. Pilonul cu prize alimentează până la 3500 V la 16 A pentru toate dispozitivele conectate. Potrivit pentru orice fel de exterior datorită standardului de protecție IP44 chiar dacă afară plouă sau ninge. În plus designul său cu piatră de granit are în fiecare sezon un aspect plăcut!

la buget

Dacă ai nevoie de o alimentare fixă în grădină, curte sau chiar balcon, atunci te invităm să descoperi prelungitorul pentru grădină, fără întrerupător, cu 3 prize, car ești va fi un adevărat ajutor, având în vedere utilizarea a multitudinilor de dispozitive, chiar și în mediul extern casei. Acesta deține o capacitate maximă de încărcare de 3680W, ceea ce înseamnă că ai putea cu ușurință să-ți conectezi laptopul chiar în grădina ta. Totodată, comoditatea oferită de acest produs este mai presus de orice.

Premium

Philips - Stâlp exterior cu prize 230V

 • Material metal
 • Culoare crom mat
 • Înălțime 232 mm
 • Lățime 72 mm
 • Lungime 88 mm
Verifică prețul

Indiferent dacă ai o curte mai mare sau mai mică, la un moment dat stâlpul exterior cu prize de 230V îți va fi de mare ajutor. Fie că vrei să tunzi gazonul, să meșterești ceva prin curte sau chiar să îți faci curățenie în mașină, stâlpul exterior cu prize de la Philips este perfect. Având două prize, poți folosi simultan două aparate a căror putere cumulată să nu depășească puterea stâlpului. Stâlpul are o greutate de 1 kg ceea ce îl face ușor de mutat în cazul în care îl vrei în alt colț al curții. De asemenea este și protejat IP44, adică este rezistent la intemperii.

POWER ROCK, priza de gradina gri deschis,4-partitii ,cablu3mcontrol de la distanță, piatra

 • 4 prize
 • Cablu de 3m
 • Control de la distanță
 • Design ce imite piatra
 • Protecție IP44, praf, apă
Verifică prețul

Cu Waldbeck Power Rock grija în legătură cu electricitatea din grădină va dispărea într-o secundă. Priza în formă de piatră artificială ascunde patru lăcașe cu contact de protecție (IP44), care pune capăt cablurilor enervante. Plug-in piatra este rezistenta la stropi și la temperaturi scazute și este potrivita pentru instalarea permanentă în grădină, ca sursă de energie pentru diverse echipamente electrice, având o capacitate totală de până la 2500 W. Stația de energie Waldbeck Putere Rock are telecomandă inclusă în pachet, astfe că poate fi pornit și oprit în mod individual, de la o distanță de 70 m.

EGLO 90748 - Stalp exterior cu prize PARK 4

 • Înălțime 400 mm
 • Lungime 160 mm
 • Greutate 1,5 kg
 • Grad protecție IP44
 • Material metal și plastic
Verifică prețul

Dacă ai nevoie de mai multe prize în afara locuinței, acest stâlp de prize este esențial. Ai nevoie de el pentru a nu rămâne niciodată fără curent electric atunci când vrei să desfășori diferite activități în aer liber. Dacă ajungi la picnic sau mergi în camping, acest stâlp este ideal pentru tine. Îl poți folosi de oriunde și oricând fără fire întinse, fără stres și fără griji. Este confecționat din metal și plastic, iar rezistența sa te va uimi în timp. Pare o jucărie, dar este o jucărie pentru oameni mari.

Stalp exterior cu 4 prize PARK Otel-Plastic H400mm IP44

 • Înălțime: 40cm
 • Lungime: 11.5cm
 • Lățime: 11.5cm
 • 4 prize
 • Material rezistent
Verifică prețul

Ai nevoie de o sursă fixă de alimentare în gradină, curte sau oricare alt loc exterior necesar? Atunci ești exact unde trebuie. Îți propunem să descoperi stâlpul exterior cu tocmai 4 prize, o componentă indispensabilă având în vedere multitudinea de dispozitive pe care le utilizăm zi de zi, chiar și în aerul liber. Design-ul modern și specific face ca acest stâlp să se poată potrivi cu orice peisaj pitoresc din grădina ta. De asemenea, acesta este confecționat din oțel-plastic, ceea ce îi redă o durată lungă de viață.

Întrebări frecvente despre prizele de grădină

Ce putere are o priză de grădină?

Majoritatea prizelor de grădină au ieșiri de până la 3500 W, suficient pentru a-ți duce munca la bun sfârșit, fără probleme. Dacă ocupi toate prizele, calculează totalul puterii acestora pentru a nu risca să se ardă priza de grădină și să provoace neplăceri.

Cum ajunge curentul la prizele de grădină?

Toate prizele de grădină sunt prevăzute cu un cablu de alimentare subteran, în general de 5 metri lungime, pe care îl poți conecta la priza de perete de afară ori la oricare altă sursă de curent electric cu o tensiune de alimentare ce înregistrează 220-240 V.

Sub ce forme vin prizele de grădină?

Pe piață există o varietate de astfel de produse, care mai de care mai minunate. Însă, cele mai căutate și mai cumpărate sunt cele sub formă de stâlpi, nu prea înalți, cu aspect mirific, care dau grădinii tale o imagine inedită. Și prizele sub forma pietrelor sunt la fel de cumpărate, precum și cele simple, pătrate.

Sunt afectate prizele de grădină de fenomenele meteorologice?

Răspunsul este nu. Din fericire, mai toate prizele de grădină sunt, ca toate prizele exterioare, bine protejate cu capace din plastic, lucru care se regăsește la cele sub formă de stâlpi și mai ales la cele sub formă de pietre, care sunt bine cuibărite înăuntru lor.

Prizele de grădină vin la pachet cu telecomandă?

Acest lucru este prezentat în specificațiile produsului. Nu toate prizele de grădină sunt gândite astfel. Dacă achiziționezi un astfel de produs cu telecomandă, atunci trebuie să știi că aceasta va fi foarte utilă, întrucât vei putea alege ce priză să funcționeze de la o anumită distanță, chiar din casă.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Kit De Irigare Pentru Gazon
Cel mai bun kit de irigare pentru gazon

Vrei să-ți instalezi singur instalația de irigare a gazonului? Alege un kit de irigare care conține toate elementele și accesoriile de care ai nevoie.

Cel Mai Bun Robot de Curățare Piscină
Cel mai bun robot pentru curățarea piscinei

Investește într-un robot pentru curățarea automată a fundului piscinei și te vei putea bucura de o apă curată toată vara fără vreun fel de efort din partea ta.

Foarfece și Fierăstraie Telescopice Bune pentru Grădinărit
Foarfece și fierăstraie telescopice pentru curățat crengile pomilor la înălțime

Vrei să tai crengile de până la 2-3m înălțime ușor și fără scară? Foarfeca sau fierăstrăul telescopic te poate ajuta. Grădinarii moderni folosesc tehnologie modernă. Ești unul dintre ei?

Cel Mai Bun Generator de Curent pentru Uz Casnic
Generatoare de curent electric pentru vile și gospodării

Vrei să fii sigur că nu vei mai rămâne fără curent în timpul furtunilor sau a perioadelor când rețeaua e supra încărcată? Cu tehnologia de astăzi îți poți permite și tu un generator bun și de calitate.

Cel Mai Bun Set Complet de Ustenstile pentru Grătar
Seturi de ustensile de calitate pentru grătare în aer liber

Îți face plăcere să pregătești grătarul și vrei să prepari cele mai bune fripturi pentru prietenii care se adună la tine? Fii profesionist și ia-ți un set de ustensile de calitate.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe