Cea mai bună Pompă de Suprafață Autoamorsantă

Cea mai bună pompă de suprafață autoamorsantă

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 117 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto

De ce să-ți iei o pompă de suprafață autoamorsantă?

Pompele de suprafață automorsante sunt construite pentru alimentarea și pomparea apei potabile din puțuri, fântâni și rezervoare tampon. Utilizarea inoxului în construcția pompelor asigură fiabilitate și greutate redusă, precum și posibilitatea utilizării pentru apă potabilă, pot fi folosite pentru asamblarea hidrofoarelor, alimentare cu apa, spălare, ridicarea presiunii, irigații, dar și pentru piscine. Pot aspira apa de la o adâncime cuprinsă între 15 și 50 de metri. Efectul automorsant se realizează prin ejectorul incorporat și sunt construite să rămână amorsate chiar și în prezența aerului.

Ele pot fi folosite în sisteme tip hidrofor, cu rezervoare sub presiune cu membrane pentru diminuarea frecvenței de pornire și pentru evitarea șocurilor. Pompa trebuie să fie instalată într-un loc protejat de intemperii. Motorul este echipat cu un senzor de siguranță împotriva supraîncălzirii. Tipul motorului este electric, cablul de alimentare al pompelor măsoară în general un metru iar debitul maxim de apă pe minut diferă de la o pompă la alta, unele ajungând până la 140 de litri pe minut.

Pompe de suprafață autoamorsante

Premium

Raider RDP-WP45

 • Prezintă o duză de admisie largă.
 • Prezintă un dop pentru o scurgere ușoară.
 • Are un mâner convenabil pentru transport ușor.
 • Este echipată cu un motor puternic.
 • Este ușor de folosit.
Verifică prețul

Pompa este utilizată pentru extragerea apei curate din fântâni, puțuri, rezervoare sau alte surse de apă curată. Este foarte utila in gospodării, grădini pentru irigat/udat, dar și pomparea apei in instalațiile sanitare. Este un echipament electric ușor de utilizat,sigilat ermetic,cu ajutorul careia apa va ieși la suprafață fără prea mult efort. Aceasta prezintă o duză de admisie largă și un dop pentru o scurgere ușoară. De asemenea are și un mâner convenabil pentru transport ușor. Este echipată cu un motor eficient din punct de vedere energetic.

Cel mai bun

Maxima JY1000

 • Tip curent monofazat
 • Motor electric
 • Debit maxim 65 litri pe minut
 • Adâncime de absorbție de 9 metri
 • Diametru racord refulare de 1 inch
Verifică prețul

Pompa automorsantă este un ajutor eficient, compact și fiabil, fiind foarte potrivit pentru un grădinar amator și ambițios care dorește a uda grădina cu apa de ploaie adunată. Are un motor puternic, pompa m putând atinge o viteză de pompare de apă destul de mare pe ora. Aceasta prezintă un buton de pornire / oprire. Sorbul de umplere cu apă a fost prevăzut pentru umplere ușoară iar apa reziduală se golește cu ajutorul unui surub de scurgere ușor de mânuit. Pentru transport comod, pompa de gradina este prevăzută cu un mâner.

la buget

Micul Fermier JET-10M

 • Pompează apa curată și lichide non-corozive.
 • Capul de descărcare este mare.
 • Capul de aspirare este mare.
 • Timpul de auto-amorsare este destul de scurt.
 • Este folosit pentru irigații grădină, terenuri agricole, alimentare cu apă la cladiri înalte.
Verifică prețul

Pompa de apă autoamorsantă este potrivită pentru pomparea apei curate și lichide non-corozive pentru irigații grădină, terenuri agricole, alimentare cu apă la clădiri înalte, nave. Aceasta este fiabilă, având capul de descărcare mare, capul de aspirare mare, iar timpul de auto-amorsare este destul de scurt. Orificiul mare de umplere ușurează amorsarea pompei înainte de utilizare. Pompa este dotată cu un șurub de drenare pentru golirea apei rămase în pompă, pentru protecția împotriva înghețului. Pompa de gradina este foarte usor de utilizat si transportat.

Pompa autoamorsanta de suprafata DDT JS100 2200 W 3000l/h

Se poate extragere apa curată din fântâni, puțuri, rezervoare sau alte surse de apă curată. Adâncimea maximă de absorbție ajunge la 9 metri iar debitul de apă este de 50 de litri pe minut. Dispune de sistem de pornire automat, ușoară de utilizat, sigilată ermetic ca apa să iasă fără probleme la suprafață și în cele mai nefavorabile vremuri.
Verifică prețul

Această pompă automorsantă pentru apă este o necesitate și nu doar pentru consum personal, ci și pentru întreținerea grădinii sau, dacă vorbim despre o locuință la sat, chiar pentru adăparea animalelor din fermă.

Pompa autoamorsanta WASSERKONIG PREMIUM WKP3700

Pompele pot fi folosite pentru asamblarea hidrofoarelor, alimentare cu apa, spălare, ridicarea presiunii, irigații, piscine. Acestea trebuie să fie instalate într-un loc protejat. Motorul este echipat cu un senzor de siguranță împotriva supraîncălzirii și sunt, de asemenea, prevăzute cu un cablu pentru alimentare. Avantaje ale acestei pompe sunt fiabilitatea, capul de descărcare mare, capul de aspirare mare și timpul de auto-amorsare destul de scurt. .
Verifică prețul

Aceste pompe sunt în construcție autoamorsantă cu ejector incorporate pentru a rămâne amorsate chiar și în prezența aerului.

Pompa autoamorsanta Maxima JY100A 1300 W

Efectul autoamorsant se realizează prin ejectorul incorporat și sunt construite pentru a rămâne amorsate chiar și în prezența aerului. Ele pot fi folosite în sisteme tip hidrofor, cu rezervoare sub presiune cu membrane pentru diminuarea frecvenței de pornire și pentru a evita șocurile. Motorul prezintă un senzor de siguranță împotriva supraîncălzirii, acestea prezentând și un cablu de alimentare.
Verifică prețul

Pompele autoamorsante sunt foarte utile pentru alimentarea și pomparea apei potabile din puțuri, fântâni și rezervoare tampon.

Pompa autoamorsanta din INOX- WKPX2600-41

Pompa autoamorsantă este de înaltă eficiență și funcționează într-un mod silențios, prezentând un design robust, rezistent la coroziune,iar utilizarea este ușoară și sigură. Pompa are o calitate superioară, ce asigură un randament optim de utilizare. De asemenea, prezintă o garnitură mecanică pe ax din inox pentru o durată de viață ridicată a etanșării, iar carcasa motorului este din aliaj de aluminiu pentru o răcire eficientă. .
Verifică prețul

Pompa automorsantă din inox este un concept hidraulic de construcție specială, cu randament îmbunătățit. Aceasta prezintă un comutator integrat termic care protejează motorul acesteia de căldura excesivă.

Pompa autoamorsanta apa curata Omnigena OM0058, 1100 W, 95 l/min debit maxim, 45 m inaltime refulare, 9 m adancime absorbtie

Efectul autoamorsant se realizează prin ejectorul incorporat și sunt construite să rămână amorsate chiar și în prezența aerului. Motorul este echipat cu un senzor de siguranță împotriva supraîncălzirii. Pompa este prevazută cu un cablu de alimentare. Orificiul mare de umplere ușurează amorsarea pompei înainte de utilizare. .
Verifică prețul

Ele pot fi folosite în sisteme tip hidrofor, cu rezervoare sub presiune cu membrane pentru diminuarea frecvenței de pornire și pentru evitarea șocurilor. Pompa trebuie instalată într-un loc protejat.

Întrebări despre pompele autoamorsante

Care este lungimea cablului de alimentare?

Lungimea cablului de alimentare diferă de la un produs la celălalt. Majoritatea pompelor automorsante au un cablu ce măsoară lungimea de 1 metru. Se conectează la un prelungitor și se pot utiliza pentru orice aveți nevoie dumneavoastră, în curte, garaj, grădină.

Ce tip de motor are?

Pompa este folosită pentru extragerea apei curate din fântâni, puțuri,rezervoare sau alte surse de apă curată. Este foarte utilă în gospodării, grădini pentru irigat/udat, dar și pomparea apei în instalațiile sanitare. Este un echipament electric ușor de utilizat,sigilat ermetic,cu ajutorul căreia apa va ieși la suprafață fără efort. Tipul motorului este electric.

Care este înălțimea maximă de pompare?

Modelele de pompe autoamorsante, pe care le veți găsi în stoc, se vor diferenția prin anumiți parametri sau în funcție de producătorul pe care îl au. Pentru a vă oferi un reper, aceste produse pot avea o înălțime maximă de pompare de aproximativ 49 m.

Care este presiunea maximă de pompare?

Pompele autoamorsante sunt produsele, care vin la pachet cu caracteristici și proprietăți distincte pentru fiecare model sau în dependență de producător. Respectiv, acest lucru se referă și la presiunea maximă de pompare, aceasta fiind aleasă în raport cu preferințele consumatorului.

Care sunt mediile în care poate fi utilizată?

Pompele autoamorsante sunt adecvate pentru utilizarea în gospodărie la alimentarea cu apă, irigare și stropire, aspersiune, valorificarea apelor pluviale. Ele pot fi utilizate în sisteme tip hidrofor, cu rezervor sub presiune cu membrană, pentru diminuarea frecvenței de pornire și evitarea șocurilor de presiune.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Freză de Zăpadă pentru Acasă
Cea mai bună freză de zăpadă pentru case și vile

Te-ai săturat să dai zăpada cu lopata? Cu ajutorul unei freze în doar câteva minute îți poți curăța curtea și drumul de acces în locuință. Află care sunt cele mai bune freze de zăpadă și cât costă.

Cel Mai Bun Șezlong de Grădină din Poliratan
Cel mai bun șezlong de grădină din poliratan

Șezlongul din poliratan nu trebuie să lipsească din grădina niciunui proprietar de casă pe pământ. Te poți bucura de soare din confortul casei tale.

Cea Mai Bună Priză De Grădină
Cea mai bună priză de grădină

Curentul electric în curtea casei sau în grădină este esențial pentru o bună organizare a activități. Prizele de grădină sunt puțin diferite față de cele normale fiind nevoie să reziste la intemperiile naturii.

Cel Mai Bun Compostor Ecologic de Grădină
Compostor ecologic de grădină

Tranformă resturile menajere în compost pe care-l poți folosi ca îngrășământ natural pentru grădina ta. Cumpără un container de compost ecologic.

Cea Mai Bună Piscină Gonflabilă - Dimensiune Mare
Cea mai bună piscină gonflabilă de dimensiuni mari

Alege o variantă economică pentru a aduce marea și relaxarea în propria curte. Alege o piscină gonflabilă de dimensiuni mari pe care o poți monta și întreține cu ușurință.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe