Cel Mai Bun Plantator De Răsaduri

Cel mai bun plantator de răsaduri

Modificat la 07 iulie 2021
Articol evaluat de 33 ori:
Pagină realizată de:
Ricardo Costache
Ricardo Costache

De ce ai nevoie de plantator de răsaduri?

Un plantator de răsaduri poate fi soluția ideală pentru o grădină îngrijită, cu multe legume. În plus, te scutește de mult efort depus pentru a planta răsadurile, întrucât poate fi folosit din picioare, așa că nu mai este nevoie să te apleci pentru a planta. Totodată, această unealtă poate fi folosită att pentru legume sau fructe cât și pentru flori.

Ca să îți dai seama cât de mult ajutor poate oferi o astfel de unealtă, imaginează-ți cum ar fi să pui în pământ ușor, fără efort, peste 700 de fire de răsaduri într-un interval de numai două ore și jumătate. Plantatoarele manuale de răsaduri sunt foarte ușor de folosit, iar cu ajutorul vârfului ascuțit, metalic plantezi la adâncimea perfectă.

Unealta se înfige în locul unde vrei să pui răsadul, apoi acesta se ia şi se lansează prin pâlnia acestuia spre vârful înfipt în pământul afânat. Se trage apoi de o manetă, iar obturatorul se deschide şi lasă răsadul să cadă şi, de asemenea, o cantitate mică de pământ în jurul plantei. Simplu și eficient.

Cel mai bun plantator de răsaduri

Cel mai bun

Plantator de rasaduri GF-0132, inox, 90 cm

GF-0132 este realizat din material inoxidabil de înaltă calitate și este prevăzut cu un tub de direcționare și o supapă care automatizeaza procesul de plantat răsaduri, transformând activitatea într-una foarte plăcută. Principalele beneficii ale plantatorului ar fi tija pentru a ține rândurile la distanță egală și faptul că poate fi operat cu o singură mână, oferind astfel o viteză mare de plantare, înlocuind munca a 4 oameni.
Verifică prețul

Plantatorul de răsaduri GF-0132 de la Micul Fermier, este un accesoriu pentru grădinărit, care poate fi folosit la plantarea rasadului de roșii, ardei, pepene, cartofi precum și alte semințe mari.

la buget

Plantator Manual - Semanatoare Rasaduri Inox ( Plantezi din Picioare ), Model Nou

Pentru acele momente când simți că nu mai ai energie nici să plantezi o ceapă, noi venim cu o idee, o soluție de fapt. Îți aducem plantatorul de răsaduri pe care îl poți folosi din picioare. Nu mai este nevoie să te apleci și să rămâi cu dureri de spate. Poți planta rapid răsadurile și apoi tot ce trebuie să faci este să le uzi așteptând să crească.
Verifică prețul

Grădinăritul este o pasiune care necesită timp și dăruire. Uneori parcă nu mai ai timp de nimic, dar îți dorești aceeași grădină înfloritoare ca anii trecuți.

Premium

SET Cultivatorul Profesionist GranDepo - Plantator manual rasaduri, semanatoare INOX, rosii, vinete castraveti, ardei ( plantezi din picioare) + rezerva arc + surubelnita reglaj, Model 2019

Cu noi vei planta răsadurile mai rapid ca oricând. Îți oferim un set cultivator profesionist pentru a-ți face munca, cât mai ușoară și pentru a scăpa de durerile de spate pe care plantatul le oferă de obicei. Are un design modern și este deosebit de eficient. Nu vei regreta că ai investit în el pentru că îl vei utiliza pe termen lung.
Verifică prețul

Plantarea răsadurilor este un procedeu dificil dacă nu ai uneltele potrivite. De ce să muncești mai mult ca de obicei dacă ai acces la tehnologie? Nu mai trebuie să muncești cum se făcea o dată.

Plantator Rasaduri cu 2 manere ergonomice, Inox, eurounelte, manual profesional

Ușor de utilizat, având mai multe opțiuni, acest plnatator se poate folosii pentru plantarea răsadului de roșii, ardei, pepene galben și rosu, cartofi precum și semințe mari, iar distanța dintre plante pe rând putând fii definită prin intermediul markerului, care și variază de la 5 la 50 cm. Este dotat cu tijă pentru a ține rândurile la distanță egală, având înălțimea perfectă pentru o utilizare de lungă durată 90 cm. De aceea viteza mare de plantare, înlocuiește munca a patru oameni, astfel amortizarea se face foarte repede.
Verifică prețul

Întrebări frecvente despre plantatoarele de răsaduri

Cum funcționează plantatorul?

Plantatorul se înfige în locul unde vrei să plantezi răsadul, apoi acesta se ia şi se lansează prin pâlnia acestuia spre vârful înfipt în pământul afânat. Se trage apoi de o manetă, iar obturatorul se deschide şi lasă răsadul să cadă şi, de asemenea, o cantitate mică de pământ în jurul plantei.

Cât costă un plantator de răsaduri?

În funcție de complexitatea acestuia, un plantator poate costa de la 150 lei până la câteva sute. Prețul este influențat de materialul din care este confecționat, dar și de producătorul acestuia.

Ce poți planta cu ajutorul acestei unelte?

Cu ajutorul plantatorului de răsaduri poți planta atât răsaduri cât și flori. Așadar poți ușura atât grădinăritul cât și eficientiza organizarea straturilor pentru flori.

Plantatorul de răsaduri este ergonomic?

Da. Un plantator de răsaduri are forma ergonomică pentru a eficientiza procesul de plantare dar și pentru a ușura considerabil treaba preluând din forța pe care trebuie să o depui pentru a planta răsadurile.

Cât de greu este un plantator?

În funcție de materialul din care este construit un plantator nu va cântări mai mult de 4-5 kg. Asta pentru că este menit să ușureze treaba atunci când vrei să plantezi în propria grădină mai multe răsaduri, într-un timp mai scurt.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Topor de Despicat Lemne
Cel mai bun topor de despicat lemne

Stai la casă și cauți un topor numai bun pentru a despica lemnele de iarnă? Alege unul de calitate și efortul pe care trebuie să-l faci va fi unul mai mic.

Cel Mai Bun Aparat cu Sunete de Alungare a Păsărilor
Cel mai bun aparat cu sunete pentru alungarea păsărilor dăunătoare

Te-ai săturat ca păsările dăunătoare să-ți strice cultura? Aceste aparate automate fac sunete puternice la intervale stabilite de timp și în acest fel alungă majoritatea dăunătorilor.

Cel mai bun Distrugător de Buruieni - Perie / Arzător
Cel mai bun aparat de distrus buruienile din gospodărie

Te-ai săturat să smulgi cu mâna buruienile care apar prin curte sau grădină? Recent au apărut pe piață aparate automate sau semi-automate care te pot ajuta să distrugi buruienile mai rapid și cu mai puțin efort.

Foarfece și Fierăstraie Telescopice Bune pentru Grădinărit
Foarfece și fierăstraie telescopice pentru curățat crengile pomilor la înălțime

Vrei să tai crengile de până la 2-3m înălțime ușor și fără scară? Foarfeca sau fierăstrăul telescopic te poate ajuta. Grădinarii moderni folosesc tehnologie modernă. Ești unul dintre ei?

Cel Mai Bun Coteț pentru Găini Gata Construit
Cel mai bun coteț pentru găini gata construit

Ai nevoie de un coteț pentru păsări dar nu găsești meșteri pentru construcție? Cumpără un coteț gata construit pe care-l poți instala singur în câteva minute.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe