Cel Mai Bun Plantator De Răsaduri

Cel mai bun plantator de răsaduri

Modificat la 21 octombrie 2021
Articol evaluat de 33 ori:
Pagină realizată de:
Ricardo Costache
Ricardo Costache

De ce ai nevoie de plantator de răsaduri?

Un plantator de răsaduri poate fi soluția ideală pentru o grădină îngrijită, cu multe legume. În plus, te scutește de mult efort depus pentru a planta răsadurile, întrucât poate fi folosit din picioare, așa că nu mai este nevoie să te apleci pentru a planta. Totodată, această unealtă poate fi folosită att pentru legume sau fructe cât și pentru flori.

Ca să îți dai seama cât de mult ajutor poate oferi o astfel de unealtă, imaginează-ți cum ar fi să pui în pământ ușor, fără efort, peste 700 de fire de răsaduri într-un interval de numai două ore și jumătate. Plantatoarele manuale de răsaduri sunt foarte ușor de folosit, iar cu ajutorul vârfului ascuțit, metalic plantezi la adâncimea perfectă.

Unealta se înfige în locul unde vrei să pui răsadul, apoi acesta se ia şi se lansează prin pâlnia acestuia spre vârful înfipt în pământul afânat. Se trage apoi de o manetă, iar obturatorul se deschide şi lasă răsadul să cadă şi, de asemenea, o cantitate mică de pământ în jurul plantei. Simplu și eficient.

Cel mai bun plantator de răsaduri

Cel mai bun

Plantator Rasaduri cu 2 manere ergonomice, Inox, eurounelte, manual profesional

Ușor de utilizat, având mai multe opțiuni, acest plnatator se poate folosii pentru plantarea răsadului de roșii, ardei, pepene galben și rosu, cartofi precum și semințe mari, iar distanța dintre plante pe rând putând fii definită prin intermediul markerului, care și variază de la 5 la 50 cm. Este dotat cu tijă pentru a ține rândurile la distanță egală, având înălțimea perfectă pentru o utilizare de lungă durată 90 cm. De aceea viteza mare de plantare, înlocuiește munca a patru oameni, astfel amortizarea se face foarte repede.
Verifică prețul

la buget

Plantator Manual - Semanatoare Rasaduri Inox ( Plantezi din Picioare ), Model Nou

Pentru acele momente când simți că nu mai ai energie nici să plantezi o ceapă, noi venim cu o idee, o soluție de fapt. Îți aducem plantatorul de răsaduri pe care îl poți folosi din picioare. Nu mai este nevoie să te apleci și să rămâi cu dureri de spate. Poți planta rapid răsadurile și apoi tot ce trebuie să faci este să le uzi așteptând să crească.
Verifică prețul

Grădinăritul este o pasiune care necesită timp și dăruire. Uneori parcă nu mai ai timp de nimic, dar îți dorești aceeași grădină înfloritoare ca anii trecuți.

Premium

SET Cultivatorul Profesionist GranDepo - Plantator manual rasaduri, semanatoare INOX, rosii, vinete castraveti, ardei ( plantezi din picioare) + rezerva arc + surubelnita reglaj, Model 2019

Cu noi vei planta răsadurile mai rapid ca oricând. Îți oferim un set cultivator profesionist pentru a-ți face munca, cât mai ușoară și pentru a scăpa de durerile de spate pe care plantatul le oferă de obicei. Are un design modern și este deosebit de eficient. Nu vei regreta că ai investit în el pentru că îl vei utiliza pe termen lung.
Verifică prețul

Plantarea răsadurilor este un procedeu dificil dacă nu ai uneltele potrivite. De ce să muncești mai mult ca de obicei dacă ai acces la tehnologie? Nu mai trebuie să muncești cum se făcea o dată.

Întrebări frecvente despre plantatoarele de răsaduri

Cum funcționează plantatorul?

Plantatorul se înfige în locul unde vrei să plantezi răsadul, apoi acesta se ia şi se lansează prin pâlnia acestuia spre vârful înfipt în pământul afânat. Se trage apoi de o manetă, iar obturatorul se deschide şi lasă răsadul să cadă şi, de asemenea, o cantitate mică de pământ în jurul plantei.

Cât costă un plantator de răsaduri?

În funcție de complexitatea acestuia, un plantator poate costa de la 150 lei până la câteva sute. Prețul este influențat de materialul din care este confecționat, dar și de producătorul acestuia.

Ce poți planta cu ajutorul acestei unelte?

Cu ajutorul plantatorului de răsaduri poți planta atât răsaduri cât și flori. Așadar poți ușura atât grădinăritul cât și eficientiza organizarea straturilor pentru flori.

Plantatorul de răsaduri este ergonomic?

Da. Un plantator de răsaduri are forma ergonomică pentru a eficientiza procesul de plantare dar și pentru a ușura considerabil treaba preluând din forța pe care trebuie să o depui pentru a planta răsadurile.

Cât de greu este un plantator?

În funcție de materialul din care este construit un plantator nu va cântări mai mult de 4-5 kg. Asta pentru că este menit să ușureze treaba atunci când vrei să plantezi în propria grădină mai multe răsaduri, într-un timp mai scurt.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aparat cu Sunete de Alungare a Păsărilor
Cel mai bun aparat cu sunete pentru alungarea păsărilor dăunătoare

Te-ai săturat ca păsările dăunătoare să-ți strice cultura? Aceste aparate automate fac sunete puternice la intervale stabilite de timp și în acest fel alungă majoritatea dăunătorilor.

Cel mai bun Distrugător de Buruieni - Perie / Arzător
Cel mai bun aparat de distrus buruienile din gospodărie

Te-ai săturat să smulgi cu mâna buruienile care apar prin curte sau grădină? Recent au apărut pe piață aparate automate sau semi-automate care te pot ajuta să distrugi buruienile mai rapid și cu mai puțin efort.

Cea Mai Bună Motosapă pe Benzină
Cea mai bună motosapă pe benzină

Ai o grădină de care vrei să ai grijă cu mâinile tale? O motosapă pe benzină este un utilaj indispensabil unui gospodar și te ajută la cea mai dificilă muncă de grădină, săpatul.

Cea Mai Bună Pompă de Stropit Electrică
Cea mai bună pompă de stropit electrică

Îți dorești o variantă de a stropii pomii și plantele fără efort? Un pulverizator electric este ceea ce cauți. Află care sunt cele mai bune atomizoare electrice.

Cea Mai Bună Foreză de Pământ (Motoburghiu)
Cea mai bună foreză de pământ (motoburghiu)

Foreza de tip motoburghiu îți poate fi de ajutor în procesul de plantare a pomilor, a arbuștilor sau pentru a instala stâlpi în domeniul construcțiilor.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe