Cel mai bun Zdrobitor Electric pentru Fructe (Mere, Pere, Struguri)

Cel mai bun zdrobitor electric pentru fructe (mere, pere, struguri)

Modificat la 16 martie 2021
Articol evaluat de 114 ori:
Pagină realizată de:
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț

De ce ai nevoie de un zdrobitor electric pentru fructe?

Dacă ești pasionat de vinuri știi ce înseamnă un vin de calitate, natural, aromat și corect păstrat. De aceea ai putea fi tot mai atras de ideea de a încerca să produci tu propriul vin. Iar dacă spațiul îți permite, atunci cu siguranță că un zdrobitor electric pentru fructe va fi exact ce ai nevoie pentru ca procesul să înceapă chiar în gospodăria ta!

Un vin bun, o țuică tare sau pur și simplu un suc natural de fructe se poate obține prin stoarcerea corectă a fructelor de care ai nevoie. Și pentru ca procesul să fie rapid și să fii sigur că nu intervine eroarea umană, alege o ustensilă electrică. Acestea nu necesită îngrijire specială, ba mai mult sunt concepute din materiale care să nu altereze sau să afecteze în vreun fel materia primă.

În plus vin cu accesorii menite să îți ușureze munca dar și să fluidizeze întreg procesul. Nu consumă mult, iar tehnologia folosită face ca și zgomotul să fie moderat. Aceste aparate pot zdrobi multiple tipuri de fructe ca mere, pere, prune, piersici, etc. și permit o producție mare, în raport cu dimensiunile sale reduse.

Cea mai buna zdrobitoare electrică

Cel mai bun

Micul Fermier

 • Stabil
 • Rezistent
 • Ușor de utilizat
 • Puternic
 • Comod
Verifică prețul

Micul Fermier poate fi folosit pentru zdrobirea diverselor tipuri de fructe și legume, cum ar fi morcovul, mărul, ananasul, țelina, struguri etc. Mașina poate fi ușor de transportat, durabilă și îndeplinește standardele de igienă alimentară. Cu o funcționare simplă și curățare ușoară, această mașină de tocat și zdrobit este potrivită pentru industria de catering, cantine, în diverse unități de procesare sau doar pentru uz personal. Cuva este confecționată din tablă vopsită și tratată împotriva coroziunii.

Premium

Grifo Pigmo

 • Motor electric
 • În centrul cuvei de încărcare este montat un agitator care împinge fructele către cele două role de zdrobire
 • Productivitate mare : aproximativ 1500 kg/h
 • Cuva este din inox
 • Rolele dințate sunt din teflon
Verifică prețul

Acest zdrobitor pentru fructe și legume este indicat pentru uz profesional, datorită faptului că productivitatea acestuia este de 1500 kg/h. Cuva din inox este dotată cu un agitator care împinge fructele către cele două role de zdrobire pentru a vă scuti pe voi să vă chinuiți cu acest proces manual. Datorită axului cu cuțite din inox de pe rolele dințate din teflon se pot mărunți mai ușor tot felul de fructe sau legume mai dure sau mai puțin dure. Este recomandat ca utilajul să fie așezat pe un obiect de colectare a mărăcinilor, întrucât zdrobitorul îi separă.

la buget

Campion

 • Materialul din care este confecționat produsul este oțel emailat
 • Cuva de încărcare are capacitate mare (aprox. 500 kg)
 • Motorul electric este puternic (2500 W)
 • Cuva de încărcare este tratată special împotriva coroziunii
 • Tamburii sunt din oțel tratat
Verifică prețul

Zdrobitorul de fructe și legume electric Campion este un utilaj ușor de folosit și întreținut. Acesta este fabricat din oțel emailat, ceea ce îi garantează o speranță mare de viață, dar și întreținerea facilă. Datorită motorului electric foarte puternic (2500W, putând ajunge până la 1500 rotații pe minut) acesta ar putea mărunții chiar și lemne sau cărbuni. Desigur, acest lucru nu este recomandat. Recomandarea noastră este să îl folosiți pentru orice fel de fructe sau legume, acesta fiind scopul utilizării sale.

Zdrobitor fructe si legume electric Vivatechnix VMD-1001 putere motor 2.2 kW vmd-1001

 • Capacitate mare de zdrobire: aproximativ 600 kg
 • Motorul este electric
 • Cuva este din tablă vopsită cu protecție
 • Pentru curățarea ușoară, Cuva este demontabilă
 • Productivitate mare
Verifică prețul

Zdrobitorul de fructe și legume electric este potrivit pentru orice fel de fructe fără semințe și legume. Motorul electric este foarte puternic (2200W, se poate ajunge la până 3000 rotații pe minut) și, din acest motiv, zdrobitorul poate fi folosit chiar și pentru produsele mai tari. În raport cu dimensiunea sa (1000mm și 28,5 kg) , acest zdrobitor are o productivitate ridicată : poate zdorbi până la 500-600 kg de fructe sau legume în decursul unei singure ore, în funcție de duritatea alimentelor dorite.

Zdrobitor struguri electric Micul Fermier, 500 kg/h,1400 Rpm, Model 2019 Clasa Premium

 • Este foarte util pentru zdrobirea strugurilor pentru prepararea vinului.
 • Acesta se curăță ușor.
 • Are o capacitate mare de zdrobire.
 • Asigură zdrobirea unei cantități mari de struguri într-un timp redus.
 • Efort minim depus fiind acționat electric.
Verifică prețul

Acest model de zdrobitor de struguri cu motor electric Micul Fermier este foarte util pentru zdrobirea strugurilor pentru prepararea vinului. Tamburii sunt confectionați din termoplastic extra dur și sunt tratați special pentru a nu afecta calitatea materiei prime. Cuva este confecționată din tablă de fier vopsită și tratată împotriva coroziunii. Are o capacitate de distrugere de 500 kg/h cu ajutorul motorului ce are o turație de 1400 rpm. Alimentarea aparatului se face la o priză normală de 230V.

Tocator Zdrobitor Micul Fermier GF-1707 fructe si legume, 480Kg/ora, 750W

 • Funcția principală a produsului este de a zdrobi fructe și legume.
 • Este ideal pentru țuică și pălincă.
 • Este un utilaj puternic, fiabil și ușor de folosit.
 • Acesta este sigur și eficient.
 • Motorul puternic îi asigură o viață îndelungată.
Verifică prețul

Tocătorul zdrobitor de fructe și legume poate sfărâma cartofii, castraveții, morcovii, dovleceii și alte legume în bucăți. De asemenea, poate sparge ghimbirul, usturoiul, ceapa verde și multe altele. Rezultatul este cel dorit cu o capacitate de prelucrare mare, iar descărcarea materialului final este relativ ușoară, această mașină fiind potrivită pentru utilizarea în diverse ateliere de prelucrare a alimentelor, bucătării profesionale sau centre de procesare. Funcționarea mașinii este sigură și convenabilă, iar curățarea este simplă și igienică.

Întrebări despre zdrobitoarele electrice pentru fructe

Ce tip de fructe pot zdrobi?

Datorită motoarelor puternice (care pot ajunge și până la 2500W) zdrobitoarele electrice pot zdrobi orice fel de fructe și legume. Multe dintre acestea ar putea fi capabile să taie și lemnul cu lamele incorporate. Dar, dacă ne dorim ca zdrobitorul nostru să aibă o viață cât mai lungă, nu este indicat să facem acest lucru.

Sunt zgomotoase?

Zdrobitoarele electrice pentru fructe sunt niște produse, care nu produc un sunet puternic, ci au, în mod normal, un zgomot redus, ceea ce îți permite utilizarea lor, în mod eficient și eficace, fără a-ți deranja liniștea ta, familiei și casei tale.

Se alimentează la prize normale?

Da, zdrobitoarele electrice pentru fructe sunt ușor de folosit și au o alimentare, în mod standard, la priză normală de 220 V, 50 Hz. Așadar, sunt comode de utilizat în bucătăria ta, dar și oriunde ai avea nevoia și necesitatea de a folosi acest produs.

Ce accesorii are incluse?

Aparatul este alcătuit, în principal, din cuva de încarcare, motor, cilindri, rulmenți, roata de transmisie, curea și altele. Acest produs poate fi înzestrat cu accesorii, de genul: suport colector (o masă din tablă sau inox), dar și suport rulmenți, suport cuvă, etc.

Ce capacitate de zdrobire au?

Capacitatea de zdrobire a acestor zdrobitoare electrice pentru fructe este foarte mare, deoarece, multe produse de acest gen permit și zdrobirea sâmburilor, nu doar a fructelor, deci puterea lor este una imensă, iar datorită acestui lucru, calitatea sucului va fi mai bună.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Tocător de Furaje cu Motor Inclus
Cel mai bun tocător de furaje pentru animale

Cu acest utilaj poți toca lucernă, coceni, fân și multe altele rapid și fără efort. Unele modele pot fi folosite drept și moară pentru cereale. Află mai multe detalii.

Cea Mai Bună Motosapă pe Benzină
Cea mai bună motosapă pe benzină

Ai o grădină de care vrei să ai grijă cu mâinile tale? O motosapă pe benzină este un utilaj indispensabil unui gospodar și te ajută la cea mai dificilă muncă de grădină, săpatul.

Cel Mai Bun Rezervor de Apă de Ploaie
Cel mai bun rezervor de apă de ploaie

Captează gratuit apa de ploaie într-un rezervor dedicat. Poți face economii serioase folosindu-o ulterior la udat grădina, spălat mașina etc.

Cel mai bun Distrugător de Buruieni - Perie / Arzător
Cel mai bun aparat de distrus buruienile din gospodărie

Te-ai săturat să smulgi cu mâna buruienile care apar prin curte sau grădină? Recent au apărut pe piață aparate automate sau semi-automate care te pot ajuta să distrugi buruienile mai rapid și cu mai puțin efort.

Foarfece și Fierăstraie Telescopice Bune pentru Grădinărit
Foarfece și fierăstraie telescopice pentru curățat crengile pomilor la înălțime

Vrei să tai crengile de până la 2-3m înălțime ușor și fără scară? Foarfeca sau fierăstrăul telescopic te poate ajuta. Grădinarii moderni folosesc tehnologie modernă. Ești unul dintre ei?

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe