Cel Mai Bun Zdrobitor Electric Fructe (Mere, Pere, Struguri)

Cel mai bun zdrobitor electric pentru fructe (mere, pere, struguri)

Modificat la 06 martie 2022
Articol evaluat de 115 ori:
Pagină realizată de:
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț

De ce ai nevoie de un zdrobitor electric pentru fructe?

Dacă ești pasionat de vinuri știi ce înseamnă un vin de calitate, natural, aromat și corect păstrat. De aceea ai putea fi tot mai atras de ideea de a încerca să produci tu propriul vin. Iar dacă spațiul îți permite, atunci cu siguranță că un zdrobitor electric pentru fructe va fi exact ce ai nevoie pentru ca procesul să înceapă chiar în gospodăria ta!

Un vin bun, o țuică tare sau pur și simplu un suc natural de fructe se poate obține prin stoarcerea corectă a fructelor de care ai nevoie. Și pentru ca procesul să fie rapid și să fii sigur că nu intervine eroarea umană, alege o ustensilă electrică. Acestea nu necesită îngrijire specială, ba mai mult sunt concepute din materiale care să nu altereze sau să afecteze în vreun fel materia primă.

În plus vin cu accesorii menite să îți ușureze munca dar și să fluidizeze întreg procesul. Nu consumă mult, iar tehnologia folosită face ca și zgomotul să fie moderat. Aceste aparate pot zdrobi multiple tipuri de fructe ca mere, pere, prune, piersici, etc. și permit o producție mare, în raport cu dimensiunile sale reduse.

Cea mai buna zdrobitoare electrică

Cel mai bun

Micul Fermier

 • Stabil
 • Rezistent
 • Ușor de utilizat
 • Puternic
 • Comod
Verifică prețul

Micul Fermier poate fi folosit pentru zdrobirea diverselor tipuri de fructe și legume, cum ar fi morcovul, mărul, ananasul, țelina, struguri etc. Mașina poate fi ușor de transportat, durabilă și îndeplinește standardele de igienă alimentară. Cu o funcționare simplă și curățare ușoară, această mașină de tocat și zdrobit este potrivită pentru industria de catering, cantine, în diverse unități de procesare sau doar pentru uz personal. Cuva este confecționată din tablă vopsită și tratată împotriva coroziunii.

la buget

Zdrobitor electric pentru struguri Craft Tec, 1100 W, cuva 20 l, 300 kg/h

 • Rezistență crescută
 • Capacitate mare
 • Dotat cu motor puternic
 • Consum redus de energie
 • Performanță crescută
Verifică prețul

Dacă îți place vinul sau mustul, va trebui să muncești puțin pentru el sau cel puțin așa era odată când zdrobitorul era manual. Acum lucrurile s-au modernizat și ai parte de mai puțină muncă dacă alegi zdrobitorul electric pe care ți-l oferim noi. Este foarte ușor de folosit, modern, arată bine și este foarte eficient. Nu va mai trebui să depui efort pentru a obține mustul sau vinul dorit. Are o cuvă de 20 litri și vei zdrobi rapid strugurii zemoși pentru a obține acel pahar de vin care să îți răcorească gâtul după o zi lungă.

Premium

Zdrobitor fructe B-crush.PGEXF 750 W cuva inox 900 x 600 mm

 • Util
 • Puternic
 • Rezistent
 • Cuvă din inox
 • Motor de 750W
Verifică prețul

Zdrobitor fructe B-crush.PGEXF 750 W cuva inox 900 x 600 mm. Acest utilaj este acționat printr-un motor electric de 750 W care este alimentat de la rețeaua electrică de 220V. Acest zdrobitor are o cuvă din inox și două valturi cilindrice confecționate din inox a căror diametru este de 96 mm. Zdrobitorul permitte o utilizare cât mai eficientă în domeniul industriei alimentare în prelucrarea și zdorbirea fructelor. Rezistență în timp, dar și ușurința în folosire este un mare beneficiu al acestui zdrobitor.

Zdrobitor struguri electric Micul Fermier, 500 kg/h,1400 Rpm, Model 2019 Clasa Premium

 • Este foarte util pentru zdrobirea strugurilor pentru prepararea vinului.
 • Acesta se curăță ușor.
 • Are o capacitate mare de zdrobire.
 • Asigură zdrobirea unei cantități mari de struguri într-un timp redus.
 • Efort minim depus fiind acționat electric.
Verifică prețul

Acest model de zdrobitor de struguri cu motor electric Micul Fermier este foarte util pentru zdrobirea strugurilor pentru prepararea vinului. Tamburii sunt confectionați din termoplastic extra dur și sunt tratați special pentru a nu afecta calitatea materiei prime. Cuva este confecționată din tablă de fier vopsită și tratată împotriva coroziunii. Are o capacitate de distrugere de 500 kg/h cu ajutorul motorului ce are o turație de 1400 rpm. Alimentarea aparatului se face la o priză normală de 230V.

Tocator Zdrobitor Micul Fermier GF-1707 fructe si legume, 480Kg/ora, 750W

 • Funcția principală a produsului este de a zdrobi fructe și legume.
 • Este ideal pentru țuică și pălincă.
 • Este un utilaj puternic, fiabil și ușor de folosit.
 • Acesta este sigur și eficient.
 • Motorul puternic îi asigură o viață îndelungată.
Verifică prețul

Tocătorul zdrobitor de fructe și legume poate sfărâma cartofii, castraveții, morcovii, dovleceii și alte legume în bucăți. De asemenea, poate sparge ghimbirul, usturoiul, ceapa verde și multe altele. Rezultatul este cel dorit cu o capacitate de prelucrare mare, iar descărcarea materialului final este relativ ușoară, această mașină fiind potrivită pentru utilizarea în diverse ateliere de prelucrare a alimentelor, bucătării profesionale sau centre de procesare. Funcționarea mașinii este sigură și convenabilă, iar curățarea este simplă și igienică.

Tocator Fructe Tip Butoi 250Kg/Ora Razatoare Zdrobitor Legume Electric

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Compact
 • Dotat cu motor puternic
 • Consum redus de energie
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

Dacă locuiești la casă și îți place mâncarea sănătoasă, cu siguranță te-ai asigurat că ai tot ce îți trebuie la îndemână, de la ustensile manuale sau electrice, până la toate accesoriile necesare funcționării unei sere. Pentru a-ți ușura munca în ceea ce privește pregătirea hrănii animalelor domestice, trebuie să îți achiziționezi acest tocător de fructe tip butoi. Are o capacitate de 250 kg/oră și poate fi folosit la zdrobirea legumelor rădăcinoase, cum ar fi cartofi, sfeclă, dovleci, etc. Motorul are o putere de 1.8 kW, iar cuva un volum de 5 l.

Întrebări despre zdrobitoarele electrice pentru fructe

Ce tip de fructe pot zdrobi?

Datorită motoarelor puternice (care pot ajunge și până la 2500W) zdrobitoarele electrice pot zdrobi orice fel de fructe și legume. Multe dintre acestea ar putea fi capabile să taie și lemnul cu lamele incorporate. Dar, dacă ne dorim ca zdrobitorul nostru să aibă o viață cât mai lungă, nu este indicat să facem acest lucru.

Sunt zgomotoase?

Zdrobitoarele electrice pentru fructe sunt niște produse, care nu produc un sunet puternic, ci au, în mod normal, un zgomot redus, ceea ce îți permite utilizarea lor, în mod eficient și eficace, fără a-ți deranja liniștea ta, familiei și casei tale.

Se alimentează la prize normale?

Da, zdrobitoarele electrice pentru fructe sunt ușor de folosit și au o alimentare, în mod standard, la priză normală de 220 V, 50 Hz. Așadar, sunt comode de utilizat în bucătăria ta, dar și oriunde ai avea nevoia și necesitatea de a folosi acest produs.

Ce accesorii are incluse?

Aparatul este alcătuit, în principal, din cuva de încarcare, motor, cilindri, rulmenți, roata de transmisie, curea și altele. Acest produs poate fi înzestrat cu accesorii, de genul: suport colector (o masă din tablă sau inox), dar și suport rulmenți, suport cuvă, etc.

Ce capacitate de zdrobire au?

Capacitatea de zdrobire a acestor zdrobitoare electrice pentru fructe este foarte mare, deoarece, multe produse de acest gen permit și zdrobirea sâmburilor, nu doar a fructelor, deci puterea lor este una imensă, iar datorită acestui lucru, calitatea sucului va fi mai bună.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Coteț pentru Găini Gata Construit
Cel mai bun coteț pentru găini gata construit

Ai nevoie de un coteț pentru păsări dar nu găsești meșteri pentru construcție? Cumpără un coteț gata construit pe care-l poți instala singur în câteva minute.

Cel Mai Bun Rezervor de Apă de Ploaie
Cel mai bun rezervor de apă de ploaie

Captează gratuit apa de ploaie într-un rezervor dedicat. Poți face economii serioase folosindu-o ulterior la udat grădina, spălat mașina etc.

Cel Mai Bun Incubator Electric pentru Ouă
Cel mai bun incubator electric pentru ouă

Crești păsări de curte și vrei să ai și mai multe? Un incubator electric sau o clocitoare electrică este ce ai nevoie. Află care sunt cele mai bune.

Cea Mai Bună Motosapă Electrică - Solarii și Mici Grădini
Motosape electrice pentru solarii și grădină

O motosapă electrică îți e de ajutor dacă nu îți place să faci efort fizic dar îți place grădinăritul. Fără fum și gaze de eșapament, poate fi folosită în locuri închise sau strâmte precum solariile sau grădinile din jurul casei.

Cea Mai Bună Mini Seră de Interior
Cea mai bună mini seră pentru interior (grădină inteligentă)

Crește-ți ierburile aromatice sau răsadurile pentru grădină direct la tine acasă. Serele inteligente de apartament îți oferă spațiul și controlul necesar pentru culturi ecologice și sănătoase.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe