Cel Mai Bun Cuțit Electric de Bucătărie

Cel mai bun cuțit electric util în bucătărie

Modificat la 18 martie 2021
Articol evaluat de 32 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei

De ce să-ți cumperi un cuțit electric?

Printre cele mai importante ustensile care nu trebuie să lipsească din nici o bucătărie se numără și cuțitele, la care se adagă și cuțitul electric. Acesta din urmă, este un instrument neprețuit pentru pregătirea zilnică a meselor tale, fiind o investiție care ar trebui să dureze ani, cu îngrijire și întreținere corespunzătoare.

În prezent ai posibilitatea de a alege dintr-o largă varietate de cuțite electrice de bucătărie, de diferite forme, dimensiuni și din diverse materiale. Cel mai bun cuțit electric pentru bucătărie îți va face treaba mult mai ușoară. Cu toate acestea, până să ajungi să faci o alegere potrivită poate dura mult timp, ba chiar poți ajunge să faci o investiție care s-ar putea dovedi în dezavantajul tău.

Când cumperi orice unealtă de bucătărie pentru tăiere, cel mai bun test este să o încerci. Ar trebui să aibă o aderență confortabilă pentru a preveni oboseala mâinilor. Adică ar trebui să te simți ca și cum ai putea să o folosești cu dexteritate și fără să simți cuțitul greoi, sau periculos.

Cel mai bun cuțit electric

Cel mai bun

Cutit electric VonShef 2000079, 150w, 2 Lame incluse, Motor silentios

 • Calitate excelentă
 • Design plăcut
 • Putere mare de funcționare
 • Motor performant
 • Silențios
Verifică prețul

Scutește timp și efort cu ajutorul cuțitului electric de la VONSHEF, special creat pentru a te ajuta la tăierea alimentelor în timp util. Are carcasa din plastic rezistent, este dotat cu motor puternic de 150W și 2 lame zimțate detașabile din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Este dotat cu sistem de siguranță dublu pentru pornirea accidentală și cu buton pentru detașarea lamelor, în cazul în care vrei să le înlocuiești cu altele. Se alimentează cu 220V, iar motorul acestuia performant este extrem de silențios.

la buget

Cutit electric

 • Multifuncțional
 • Zgomot redus
 • Din materiale calitative
 • Buton eliberarea lame
 • Ușor de utilizat
Verifică prețul

Cuțitul electric de la Hausberg este ideal pentru orice bucătărie, fiind un adevărat ajutor pentru a tăia alimente mai dure. Este dotat cu motor puternic, ce nu produce mult zgomot și cu vibrații reduse. Este dotat cu lamă ascuțită din oțel inoxidabil de 24,5 cm lungime, iar butonul pentru eliberarea lamei asigură schimbarea rapidă a lamei. Se alimentează la 220-240V și motorul de cupru, cu o putere de 150W are un nivel redus de zgomot, ce nu deranjează auzul. Este simplu de utilizat, iar greutatea sa redusă asigură depozitarea sa în orice loc.

Premium

Cutit electric

 • Realizat din inox
 • Mâner ergonomic
 • Lamă flexibilă
 • Greutate redusă de 600 g
 • Sistem de siguranță la supraîncălzire
Verifică prețul

Cuțitul Rommelsbacher are un design revigorat al cuțitului electric multifuncțional. Perfect pentru tăierea cărnii, a păsărilor de curte și mai ales a pâinii, acest cuțit este un plus esențial pentru orice bucătărie a unui șef bucătar. Eliberarea rapidă și ușoară a lamei și un comutator sigur și ușor de utilizat, protejează împotriva funcționării accidentale, iar designul compact și ușor de curățat îți va lăsa mai mult timp să te concentrezi asupra pregătirii meselor excelente, împreună cu familia ori prieteni.

Cutit electric pentru taiat paine Tefal Prepline, 100 W, Alb

 • Lamă flexibilă
 • Buton de scoatere a lamelor
 • Indicator luminos
 • Buton de siguranță pentru lame
 • Detașarea ușoara a lamelor
Verifică prețul

Cuțitul electric pentru tăiat pâine de la Tefal Prepline, are o putere de 100 W, exact cât este necesar în bucătătrie. Lama realizată din inox este excelentă, de înaltă calitate, pentru o tăiere precisă și fără efort, precum și lamele suplimentare de congelare pentru sarcini mai dure. Se poate utiliza atât la felierea pâinii facută în casă, cât și un tip de paîne mai fragedă, rezultatul fiind același. Taie foarte bine, mai ales felii subtiri, chiar și când pâinea este caldă. Per ansamblu este un produs foarte bun, iar raportul calitate preț este foarte bun.

Cutit electric AEG EM 5669, 180 W, Argintiu

 • Ușor de folosit
 • Durată lungă de viață
 • Materiale rezistente
 • Întrerupător de siguranță
 • Buton de detașare a lamelor
Verifică prețul

Cuțitul electric de la AEG este esențial în bucătăria ta fiindcă te ajută să tai alimente fără prea mult efort și într-un timp mult mai scurt. Este fabricat din inox rezistent, dotat cu un motor puternic de 180W, iar lamele duble zimțate sunt din oțel inoxidabil ce au o rezistență crescută în timp. Este de asemenea dotat cu întrerupător de siguranță și cu buton de eliberare a lamelor, ce facilitează înlocuirea acestora sau depozitarea dispozitivului, fără să ocupe prea mult spațiu. Se alimentează la 220V și are un consum redus de energie.

Cutit electric Ken

 • Lamă din inox inoxidabil
 • Mâner ergonomic
 • Sistem de siguranță în acționare
 • Lamă flexibilă
 • Ideal pentru produse congelate
Verifică prețul

Dacă îți place să gătești, ai la dispoziție un cuțit electric de la brandul Ken pe care te poți baza în orice situație. Acest cuțit este prevăzut cu un capac pentru lamă pentru a-l ține departe de mâinile celor mici sau chiar de ale tale pentru a nu te tăia din greșeală. Lungimea lamei este de 24.5 cm și te ajută să tai rapid alimentele mari și cu o consistență ridicată. Puterea este de 150W. Acest cuțit este cel mai potrivit pentru a tăia pâinea, prăjiturile, torturile, carnea și produsele congelate.

Întrebări frecvente despre cuțitele electrice

Ce mărime are lama ?

Lama de tăiere ar trebui să fie distribuită pe întreaga lungime a cuțitului, de la mâner sau suport până la vârf. Acest lucru oferă o gamă mai largă de mișcări pentru diferite tehnici de tăiere și este esențială pentru mânuirea și ascuțirea corespunzătoare.

Ce fel de mâner au cuțitele ?

Acesta trebuie să fie ergonomic, să nu-ți alunece mâna, să fie rezistent în timp la umezeală și rugină. Să aibe suprafețele cât mai plate pentru a nu reține microorganisme.

Din ce material este lama cuțitelor electrice ?

Pe piață la ora actuală sunt lamele de oțel, care conferă duritate și rezistență la ascuțire. Apoi o lamnă trebuie sa-ți ofere facilitate pentru re-ascuțire precum și rezistență la rugină.

Ce greutate au cuțitele ?

La fel ca în cazul ergonomiei, greutatea este un alt punct care este foarte personal. Cu aliajele sofisticate de astăzi, un model mai ușor poate avea toate calitățile și caracteristicile de performanță ale lamelor mai grele din generațiile anterioare. Alege ceea ce te face să te simți cel mai bine.

Cum se utilizează cuțitul electric de bicătarie ?

Eliberarea rapidă și ușoară a lamei și prin simpla apăsare a unui comutator sigur, care astfrel protejează împotriva funcționării accidentale, iar designul compact și ușor de curățat îți va lăsa mai mult timp asupra pregătirii meselor excelente.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Set de Cuțite Profesionale de Bucătărie
Seturi profesionale de cuțite de bucătărie

Te-ai săturat de cutițele care nu mai taie după doar 1-2 luni? E timpul să investești într-un set de cuțite profesionale, făcute din materiale speciale și folosite în bucătăriile marilor restaurante.

Cel Mai Bun Sandwich Maker Grill
Cel mai bun sandwich maker cu plăci grill antiadezive

Vrei să-ți poți face acasă sandwich-uri ca la Subway? Ai nevoie de un model de sandwich maker cu plăci grill antiadezive. Îți spunem care sunt cele mai bune.

Cel Mai Bun Set de Farfurii de Porțelan de 6 Persoane
Cel mai bun set de farfurii de porțelan 6 persoane

Te-ai mutat recent la casă și cauți un set de farfurii de porțelan de calitate? Află din acest articol care sunt brandurile cele mai apreciate și cum poți face alegerea corectă.

Cea Mai Bună Stație de Dedurizare a Apei pentru Acasă
Cea mai bună stație de dedurizare a apei pentru uz casnic

Stai într-o zonă cu apă dură și îți dorești să o poți transforma în apă potabilă sau să o folosești fără griji pentru mașinile de spălat din casă? O stație de dedurizare pentru uz casnic este ceea ce cauți.

Cel Mai Bun Tester Pentru Calitatea Apei
Cel mai bun tester pentru calitatea apei

Testează calitatea apei de acasă pe cont propiu cu ajutorul unui tester profesional. Pui câteva picături de apă pe aparat și în câteva secunde îți va spune duritatea, aciditatea și alți indicatori de puritate.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe