Cel Mai Bun Cuțit Electric de Bucătărie

Cel mai bun cuțit electric util în bucătărie

Modificat la 12 august 2021
Articol evaluat de 32 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei

De ce să-ți cumperi un cuțit electric?

Printre cele mai importante ustensile care nu trebuie să lipsească din nici o bucătărie se numără și cuțitele, la care se adagă și cuțitul electric. Acesta din urmă, este un instrument neprețuit pentru pregătirea zilnică a meselor tale, fiind o investiție care ar trebui să dureze ani, cu îngrijire și întreținere corespunzătoare.

În prezent ai posibilitatea de a alege dintr-o largă varietate de cuțite electrice de bucătărie, de diferite forme, dimensiuni și din diverse materiale. Cel mai bun cuțit electric pentru bucătărie îți va face treaba mult mai ușoară. Cu toate acestea, până să ajungi să faci o alegere potrivită poate dura mult timp, ba chiar poți ajunge să faci o investiție care s-ar putea dovedi în dezavantajul tău.

Când cumperi orice unealtă de bucătărie pentru tăiere, cel mai bun test este să o încerci. Ar trebui să aibă o aderență confortabilă pentru a preveni oboseala mâinilor. Adică ar trebui să te simți ca și cum ai putea să o folosești cu dexteritate și fără să simți cuțitul greoi, sau periculos.

Cel mai bun cuțit electric

Cel mai bun

Cutit electric VonShef 2000079, 150w, 2 Lame incluse, Motor silentios

 • Calitate excelentă
 • Design plăcut
 • Putere mare de funcționare
 • Motor performant
 • Silențios
Verifică prețul

Scutește timp și efort cu ajutorul cuțitului electric de la VONSHEF, special creat pentru a te ajuta la tăierea alimentelor în timp util. Are carcasa din plastic rezistent, este dotat cu motor puternic de 150W și 2 lame zimțate detașabile din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Este dotat cu sistem de siguranță dublu pentru pornirea accidentală și cu buton pentru detașarea lamelor, în cazul în care vrei să le înlocuiești cu altele. Se alimentează cu 220V, iar motorul acestuia performant este extrem de silențios.

la buget

Descoperă cuțitul electric cu lamă din inox de la Hausberg! Acesta deține un motor de cupru foarte puternic, putând fi folosit frecvent în restaurante sau, chiar, în bucătăria proprie. Acesta este potrivit pentru a tăia fructe, legume, pâine și alte produse ce necesită divizare, fiind silențios, având doar o vibrație redusă la utilizare. De asemenea, acesta posedă un buton pentru eliberarea lamelor, astfel acestea pot fi curățate ușor, comod și eficient, reducând din timp și resursele tale proprii.

Premium

Cutit electric

 • Realizat din inox
 • Mâner ergonomic
 • Lamă flexibilă
 • Greutate redusă de 600 g
 • Sistem de siguranță la supraîncălzire
Verifică prețul

Cuțitul Rommelsbacher are un design revigorat al cuțitului electric multifuncțional. Perfect pentru tăierea cărnii, a păsărilor de curte și mai ales a pâinii, acest cuțit este un plus esențial pentru orice bucătărie a unui șef bucătar. Eliberarea rapidă și ușoară a lamei și un comutator sigur și ușor de utilizat, protejează împotriva funcționării accidentale, iar designul compact și ușor de curățat îți va lăsa mai mult timp să te concentrezi asupra pregătirii meselor excelente, împreună cu familia ori prieteni.

Cutit electric pentru taiat paine Tefal Prepline, 100 W, Alb

 • Lamă flexibilă
 • Buton de scoatere a lamelor
 • Indicator luminos
 • Buton de siguranță pentru lame
 • Detașarea ușoara a lamelor
Verifică prețul

Cuțitul electric pentru tăiat pâine de la Tefal Prepline, are o putere de 100 W, exact cât este necesar în bucătătrie. Lama realizată din inox este excelentă, de înaltă calitate, pentru o tăiere precisă și fără efort, precum și lamele suplimentare de congelare pentru sarcini mai dure. Se poate utiliza atât la felierea pâinii facută în casă, cât și un tip de paîne mai fragedă, rezultatul fiind același. Taie foarte bine, mai ales felii subtiri, chiar și când pâinea este caldă. Per ansamblu este un produs foarte bun, iar raportul calitate preț este foarte bun.

Cutit electric Girmi cu maner ergonomic, 2 lame otel inoxidabil, functie pulse, negru

 • Oțel inoxidabil
 • Rezistență crescută
 • Simplu de utilizat
 • Greutate redusă
 • Ușor de curățat
Verifică prețul

Tai foarte des alimente și ai nevoie în bucătăria sau restaurantul tău de dispozitive eficiente, care vor reduce din timp și resurse? Descoperă cuțitul electric Girmi, cu mâner ergonomic, având două lame confecționate din oțel inoxidabil, ceea ce-i oferă rezistență și durabilitate în timp. De asemenea, acesta posedă funcția PULSE și este realizat cu protecție pentru degete, fiind mai sigur și mai comod de utilizat. Simplu și rapid de folosit, acest cuțit electric vă poate tăia pâinea chiar congelată.

Cutit electric AEG EM 5669, 180 W, Argintiu

 • Ușor de folosit
 • Durată lungă de viață
 • Materiale rezistente
 • Întrerupător de siguranță
 • Buton de detașare a lamelor
Verifică prețul

Cuțitul electric de la AEG este esențial în bucătăria ta fiindcă te ajută să tai alimente fără prea mult efort și într-un timp mult mai scurt. Este fabricat din inox rezistent, dotat cu un motor puternic de 180W, iar lamele duble zimțate sunt din oțel inoxidabil ce au o rezistență crescută în timp. Este de asemenea dotat cu întrerupător de siguranță și cu buton de eliberare a lamelor, ce facilitează înlocuirea acestora sau depozitarea dispozitivului, fără să ocupe prea mult spațiu. Se alimentează la 220V și are un consum redus de energie.

Cutit electric Ken

 • Lamă din inox inoxidabil
 • Mâner ergonomic
 • Sistem de siguranță în acționare
 • Lamă flexibilă
 • Ideal pentru produse congelate
Verifică prețul

Dacă îți place să gătești, ai la dispoziție un cuțit electric de la brandul Ken pe care te poți baza în orice situație. Acest cuțit este prevăzut cu un capac pentru lamă pentru a-l ține departe de mâinile celor mici sau chiar de ale tale pentru a nu te tăia din greșeală. Lungimea lamei este de 24.5 cm și te ajută să tai rapid alimentele mari și cu o consistență ridicată. Puterea este de 150W. Acest cuțit este cel mai potrivit pentru a tăia pâinea, prăjiturile, torturile, carnea și produsele congelate.

Întrebări frecvente despre cuțitele electrice

Ce mărime are lama ?

Lama de tăiere ar trebui să fie distribuită pe întreaga lungime a cuțitului, de la mâner sau suport până la vârf. Acest lucru oferă o gamă mai largă de mișcări pentru diferite tehnici de tăiere și este esențială pentru mânuirea și ascuțirea corespunzătoare.

Ce fel de mâner au cuțitele ?

Acesta trebuie să fie ergonomic, să nu-ți alunece mâna, să fie rezistent în timp la umezeală și rugină. Să aibe suprafețele cât mai plate pentru a nu reține microorganisme.

Din ce material este lama cuțitelor electrice ?

Pe piață la ora actuală sunt lamele de oțel, care conferă duritate și rezistență la ascuțire. Apoi o lamnă trebuie sa-ți ofere facilitate pentru re-ascuțire precum și rezistență la rugină.

Ce greutate au cuțitele ?

La fel ca în cazul ergonomiei, greutatea este un alt punct care este foarte personal. Cu aliajele sofisticate de astăzi, un model mai ușor poate avea toate calitățile și caracteristicile de performanță ale lamelor mai grele din generațiile anterioare. Alege ceea ce te face să te simți cel mai bine.

Cum se utilizează cuțitul electric de bicătarie ?

Eliberarea rapidă și ușoară a lamei și prin simpla apăsare a unui comutator sigur, care astfrel protejează împotriva funcționării accidentale, iar designul compact și ușor de curățat îți va lăsa mai mult timp asupra pregătirii meselor excelente.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Plită Încorporabilă pe Gaz
Cea mai bună plită încorporabilă pe gaz

Te-ai hotărât să renunți la aragazul clasic dar îți dorești totuși să poți găti la gaz? O plită încorporabilă pe gaz este alegerea mai elegantă și versatilă pentru bucătăria ta.

Cea Mai Bună Cană Filtrantă Brita
Cele mai bune căni Brita pentru filtrarea apei din apartament

Cănile de filtrare a apei marca Brita sunt cea mai eficientă soluție pentru a transforma apa de la robinet din apartament încât să fie potabilă și bună pentru gătit.

Cel Mai Bun Cuptor cu Microunde Încorporabil
Cel mai bun cuptor cu microunde încorporabil

Îți plac electrocasnicele încorporate? Alege un cuptor cu microunde încorporat de calitate și nu vei avea griji pentru o perioadă îndelungată de timp.

Cea Mai Bună Mașină de Pâine cu Multiple Programe
Mașini de copt pâinea cu multiple programe

Îți place pâinea coaptă acasă? Îți prezentăm mașinile de pâine cel mai ușor de folosit. Pui ingredientele, apeși un buton și asta e tot.

Cel Mai Bun Grătar Cu Afumătoare
Cel mai bun grătar cu afumătoare

Dacă tot investești într-un grătar pentru casa ta, de ce să nu cumperi unul pe care-l poți folosi pentru mai multe tipuri de preparare, inclusiv pentru afumătoare? Uite care sunt cele mai bune modele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe