Cel Mai Bun Cuțit Electric de Bucătărie

Cel mai bun cuțit electric util în bucătărie

Modificat la 16 decembrie 2021
Articol evaluat de 32 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei

De ce să-ți cumperi un cuțit electric?

Printre cele mai importante ustensile care nu trebuie să lipsească din nici o bucătărie se numără și cuțitele, la care se adagă și cuțitul electric. Acesta din urmă, este un instrument neprețuit pentru pregătirea zilnică a meselor tale, fiind o investiție care ar trebui să dureze ani, cu îngrijire și întreținere corespunzătoare.

În prezent ai posibilitatea de a alege dintr-o largă varietate de cuțite electrice de bucătărie, de diferite forme, dimensiuni și din diverse materiale. Cel mai bun cuțit electric pentru bucătărie îți va face treaba mult mai ușoară. Cu toate acestea, până să ajungi să faci o alegere potrivită poate dura mult timp, ba chiar poți ajunge să faci o investiție care s-ar putea dovedi în dezavantajul tău.

Când cumperi orice unealtă de bucătărie pentru tăiere, cel mai bun test este să o încerci. Ar trebui să aibă o aderență confortabilă pentru a preveni oboseala mâinilor. Adică ar trebui să te simți ca și cum ai putea să o folosești cu dexteritate și fără să simți cuțitul greoi, sau periculos.

Cel mai bun cuțit electric

Cel mai bun

Set cutit electric, Steba, EM3, motor puternic, cutit universal, cutit de paine, furculita pentru carne, silentios, usor de folosit, alb

 • Design modern
 • Dotat cu motor puternic
 • Dimensiuni reduse
 • Consum redus de energie
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

Acest cuțit electric, fabricat în Germania reprezintă o îmbinare armonioasă a standardelor de înaltă calitate. Cuțitul electric de bucătărie de la Steba cu 2 tipuri de lame, este ideal pentru tăierea ușoară a alimentelor, în special a bucăților mari de carne care nu pot fi tăiate cu un cuțit obișnuit. Este foarte ușor de folosit și este dotat cu un motor silențios și un buton de siguranță și protecție pentru degete, devenind astfel, un accesoriu indispensabil din bucătăria ta. Pachetul conține 2 lame, una pentru pâine și una universală și o furculiță pentru carne.

la buget

Descoperă cuțitul electric cu lamă din inox de la Hausberg! Acesta deține un motor de cupru foarte puternic, putând fi folosit frecvent în restaurante sau, chiar, în bucătăria proprie. Acesta este potrivit pentru a tăia fructe, legume, pâine și alte produse ce necesită divizare, fiind silențios, având doar o vibrație redusă la utilizare. De asemenea, acesta posedă un buton pentru eliberarea lamelor, astfel acestea pot fi curățate ușor, comod și eficient, reducând din timp și resursele tale proprii.

Premium

Cutit electric

 • Realizat din inox
 • Mâner ergonomic
 • Lamă flexibilă
 • Greutate redusă de 600 g
 • Sistem de siguranță la supraîncălzire
Verifică prețul

Cuțitul Rommelsbacher are un design revigorat al cuțitului electric multifuncțional. Perfect pentru tăierea cărnii, a păsărilor de curte și mai ales a pâinii, acest cuțit este un plus esențial pentru orice bucătărie a unui șef bucătar. Eliberarea rapidă și ușoară a lamei și un comutator sigur și ușor de utilizat, protejează împotriva funcționării accidentale, iar designul compact și ușor de curățat îți va lăsa mai mult timp să te concentrezi asupra pregătirii meselor excelente, împreună cu familia ori prieteni.

Cutit electric pentru taiat paine Tefal Prepline, 100 W, Alb

 • Lamă flexibilă
 • Buton de scoatere a lamelor
 • Indicator luminos
 • Buton de siguranță pentru lame
 • Detașarea ușoara a lamelor
Verifică prețul

Cuțitul electric pentru tăiat pâine de la Tefal Prepline, are o putere de 100 W, exact cât este necesar în bucătătrie. Lama realizată din inox este excelentă, de înaltă calitate, pentru o tăiere precisă și fără efort, precum și lamele suplimentare de congelare pentru sarcini mai dure. Se poate utiliza atât la felierea pâinii facută în casă, cât și un tip de paîne mai fragedă, rezultatul fiind același. Taie foarte bine, mai ales felii subtiri, chiar și când pâinea este caldă. Per ansamblu este un produs foarte bun, iar raportul calitate preț este foarte bun.

Cutit electric Girmi cu maner ergonomic, 2 lame otel inoxidabil, functie pulse, negru

 • Oțel inoxidabil
 • Rezistență crescută
 • Simplu de utilizat
 • Greutate redusă
 • Ușor de curățat
Verifică prețul

Tai foarte des alimente și ai nevoie în bucătăria sau restaurantul tău de dispozitive eficiente, care vor reduce din timp și resurse? Descoperă cuțitul electric Girmi, cu mâner ergonomic, având două lame confecționate din oțel inoxidabil, ceea ce-i oferă rezistență și durabilitate în timp. De asemenea, acesta posedă funcția PULSE și este realizat cu protecție pentru degete, fiind mai sigur și mai comod de utilizat. Simplu și rapid de folosit, acest cuțit electric vă poate tăia pâinea chiar congelată.

Cutit electric Livoo, inox, 25x25x8 cm

 • Design modern
 • Compact
 • Dotat cu motor puternic
 • Consum redus de energie
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

Cuțitul electric Livoo este indispensabil în orice bucătărie. Cuțitul are lamele realizate din inox de cea mai bună calitate, care rezistă și ciclurilor de spălare în mașina de spălat vase. Corpul cuțitului se poate curăța cu o lavetă umedă fără a folosi solvenți. Mânerul cauciucat al cuțitului asigură o prindere ușoară, fiind și ergonomic. Cuțitul mai are și un buton pentru evacuarea facilă a lamei. Puterea motorului este de 150 W și trebuie să ai în vedere montarea unei prize în imediata apropiere a blatului de lucru.

Cutit electric Design Elektro Messer Gastroback

 • Design modern
 • Rezistență crescută
 • Dotat cu motor puternic
 • Consum redus de energie
 • Nivel redus de zgomot
Verifică prețul

Cuțitul electric Design Elektro Messer Gastroback este ideal în orice bucătărie. Cu ajutorul acestuia poți tăia simplu carne, pește, legume, pâine, produse de patiserie și multe altele, în doar câteva secunde. Cuțitul este realizat doar din materiale de cea mai bună calitate. Carcasă acestuia este din inox, mânerul este acoperit cu cauciuc, pentru o ținere sigură și fermă și are un design ergonomic slimline, pentru a se potrivi cu mâna. Pachetul conține două seturi de lame, una ondulată și una universală.

Întrebări frecvente despre cuțitele electrice

Ce mărime are lama ?

Lama de tăiere ar trebui să fie distribuită pe întreaga lungime a cuțitului, de la mâner sau suport până la vârf. Acest lucru oferă o gamă mai largă de mișcări pentru diferite tehnici de tăiere și este esențială pentru mânuirea și ascuțirea corespunzătoare.

Ce fel de mâner au cuțitele ?

Acesta trebuie să fie ergonomic, să nu-ți alunece mâna, să fie rezistent în timp la umezeală și rugină. Să aibe suprafețele cât mai plate pentru a nu reține microorganisme.

Din ce material este lama cuțitelor electrice ?

Pe piață la ora actuală sunt lamele de oțel, care conferă duritate și rezistență la ascuțire. Apoi o lamnă trebuie sa-ți ofere facilitate pentru re-ascuțire precum și rezistență la rugină.

Ce greutate au cuțitele ?

La fel ca în cazul ergonomiei, greutatea este un alt punct care este foarte personal. Cu aliajele sofisticate de astăzi, un model mai ușor poate avea toate calitățile și caracteristicile de performanță ale lamelor mai grele din generațiile anterioare. Alege ceea ce te face să te simți cel mai bine.

Cum se utilizează cuțitul electric de bicătarie ?

Eliberarea rapidă și ușoară a lamei și prin simpla apăsare a unui comutator sigur, care astfrel protejează împotriva funcționării accidentale, iar designul compact și ușor de curățat îți va lăsa mai mult timp asupra pregătirii meselor excelente.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Cană Gradată De Măsurare
Cea mai bună cană gradată de măsurare

Pregătește rețetele exact ca la carte cu ajutorul unei căni gradate care te ajută să porționezi exact diferite tipuri de ingrediente (lichide sau solide).

Cea Mai Bună Priză Încorporabilă în Blatul de Bucătărie
Cea mai bună priză încorporabilă de blat

Te-ai săturat să tot vezi prelungitoare prin bucătărie? O priză încorporabilă în blat te ajută să ai curent pentru toate electrocasnicele necesare în bucătărie într-un mod elegant.

Cel Mai Bun Termometru Pentru Friptură
Cel mai bun termometru pentru friptură

Află momentul precis când friptura este gata în cuptor sau în tigaie! Termometrul pentru carne te ajută să prepari cu exactitate tipul de prăjit pe care-l dorești: în sânge, mediu sau bine făcut.

Cel Mai Bun Set de Oale de Bucătărie Complet
Cel mai bun set de oale de bucătărie complet

Un set de oale complet te scapă de bătaia de cap cu alegerea mărimilor și a formelor necesare. Un set de oale conține tot ce ai nevoie în bucătărie.

Cel Mai Bun Ascuțitor Electric de Cuțite pentru Acasă
Ascuțitor electric de cuțițe pentru uz casnic

Cu un ascuțitor electric pentru cuțite în doar câteva secunde poți face cuțitul ca nou fără niciun fel de efort din partea ta. Află care sunt cele mai bune modele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe