Cel Mai Bun Fierbător De Apă Electric

Cel mai bun fierbător de apă electric

Modificat la 18 martie 2022
Articol evaluat de 16 ori:
Pagină realizată de:
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan

De ce ai nevoie de un fierbător de apă electric?

Poate nu ai avut în copilărie în casă, dar mulți dintre noi au crescut văzându-și părinții încălzind apă și făcând cafea la fierbătorul electric. Este o amintire din alte vremuri, când tehnologia nu era atât de avansată, dar oamenii se descurcau așa cum puteau. Aceste mici produse electrice sunt cele care le-au făcut acestor oameni, de multe ori, muncitori la fabrici, viața mai bună.

Dacă ai nevoie să încălzești apa oriunde te-ai afla, chit că ești în vacanță sau lucrezi în deplasare, un fierbător electric de apă este soluția ideală. De mici dimensiuni, ușor de folosit, cu minim de consum, fierbătorul electric de apă este un echipament perfect pentru acele momente când nu ai la dispoziție o bucătărie sau măcar acces la o bucătărie.

Poți încălzi apa unui ibric sau a unei căni și face acest lucru în timp destul de scurt, cu minim de efort și fără mari riscuri. Deși este un aparat electric, nu riști mult atunci când îl folosești. Riscul de electroșoc este destul de redus, iar produsele moderne l-au redus aproape de zero.

Cel mai bun fierbător de apă electric

Cel mai bun

Fierbator electric Berlinger Haus, IRose, inox, roz

 • Simplu de folosit;
 • De calitate;
 • Silențios;
 • Rapid;
 • Eficient.
Verifică prețul

Fierbător electric Berlinger Haus, IRose, inox, roz. Berlinger Haus este un brand ce produce și comercializează vase pentru gătit, prezenți pe piața de profil de peste 15 ani. Brand-ul oferă o gamă largă de produse profesionale realizate manual, exclusive și inovatoare, fabricate din materiale premium și în permanentă adaptabilitate la nevoile de zi cu zi ale consumatorilor moderni. Acest fierbător este unul excelent, elaborat conform ultimelor inovații în domeniu, dar și conform preferințelor consumatorilor.

la buget

Fierbator Digital Star-Light FEG-1822GS, 2200W, 1.8L, Control Temperatura, Iluminare LED, Sticla/Inox

 • Control temperatură
 • Bază rotativă 360°
 • Filtru anti-calcar
 • Filtrul de ceai
 • Bobină cablu pentru o depozitare ușoară
Verifică prețul

Fierbător Digital Star-Light FEG-1822GS, 2200W, 1.8L, Control Temperatură, Iluminare LED, Sticlă/Inox. Puterea sa de 2200 W, îl ajută pe acesta să aducă temperatura apei la 100°C în aproximativ 6 minute de la pornire, grăbind astfel timpul de preparare al ceaiului. Acesta are o capacitate de 1.8 l suficientă pentru a realiza aproximativ 10 cești de ceai, nefiind nevoit să prepari de doua ori în situația în care ai invitați sau doresti să servești mai multe cești. Fierbatorul conține un filtru anti-călcar, pentru al proteja de depunerile de călcar, prelungindu-i astfel durata de viață.

Premium

Aquavita Chalet fierbator de apa

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Dimensiuni reduse
 • Simplu de utilizat
 • Consum redus de energie
 • Ușor de depozitat
Verifică prețul

Fierbătorul de apă Aquavita Chalet se va dovedi a fi foarte util în bucătăria ta atât la prepararea apei calde pentru ceai și diferite infuzii, cât și pentru mâncăruri calde. În doar câteva secunde, elementul său puternic de 2200W, va reuși să încălzească toată apa din interior. Trebuie să știi că fierbătorul este foarte bine izolat, astfel încât mânerul rămâne întotdeauna rece indiferent de temperatura apei. Carcasa fierbătorului este în formă de ceainic și realizată în totalitate din oțel inoxidabil.

Acest fierbător de apă este dovada vie că tehnologia își face simțită prezența indiferent de domeniu. Fierbătorul face parte din categoria dispozitivelor smart, întrucât beneficiază de o conectivitate bluetooth și este compatibil atât cu Android cât și cu iOS. Pe mâner vei găsi integrat un ecran, unde este afișată temperatura curentă și 2 butoane de control: pentru fierbere și pentru reglarea temperaturii între 40 și 90°C. Carcasa fierbătorului este realizată din plastic, dar rezervorul este confecționat din oțel inoxidabil.

Fierbator Philips HD930521 2200 W 1.5 l Gri

 • Design modern
 • Rezistență crescută
 • Simplu de utilizat
 • Consum redus de energie
 • Ușor de depozitat
Verifică prețul

Acest fierbător este ideal pentru fierberea și pregătirea apei pentru cafea sau ceai. Are un design minimalist ceea ce îl face potrivit cu orice design ai avea în bucătărie și încape cu ușurință chiar și în sapațiile mici, datorită formei anatomice. Cu ajutorul celor 2200 W poți face ca apa să atingă punctul de fierbere în doar câteva secunde și poți păstra apa în condiții de siguranță dacă a apărut ceva între timp și nu mai poți pregăti băutura preferată, întrucât este fabricat din oțel inoxidabil.

Fierbator Tefal Equinox BI520D10, 2200 W, 1.7L, baza rotativa, monitorizare nivel apa, gri/negru

 • Inox de înaltă calitate
 • Element încălzit ascuns
 • Bază rotativă 360°
 • Monitorizare ușoară a nivelului de apă
 • Deschidere asistată a capacului
Verifică prețul

Fierbătorul de inox de la Tefal te ajută să fierbi apa rapid într-un mediu sigur și steril. Ai parte de un dispozitiv modern și eficient pe care te poți baza o perioadă lungă de timp. Poți vedea nivelul de apă prin funcția de monitorizare de care vei beneficia din prima clipă. Este ideal pentru a-ți încălzi apa pentru ceai sau cafea dimineața. De culoare gri/negru se potrivește perfect în casa ta. Are o capacitate de 1.7 litri și este extrem de util chiar și când este utilizat în cadrul unei firme, nu neapărat acasă.

Carlina fierbator de apa

 • Rapid;
 • Eficient;
 • Simplu de folosit;
 • Silențios;
 • Design plăcut.
Verifică prețul

Klarstein Carlina este un ajutor de nădejde în orice bucătărie. Are numai 20 cm diametru deci încape și în spațiile mici, o capacitate de 1,7 litri și are o putere de 1850 - 2200 W ceea ce îl face unul dintre cei mai puternici din categoria sa. În plus, este din oțel inoxidabil și are un design elegant ce îl aseamănă cu un ceainic clasic, model britanic. Baza practică și flexibilă de 360 ° poate fi plasată aproape oriunde iar indicatorul de temperatură analogică oferă o citire a temperaturii reale a apei.

Teatime fierbator de apa

 • Silențios;
 • Rapid;
 • Performant;
 • Simplu de folosit;
 • Design modern.
Verifică prețul

Ești fascinat de ceai? Adori să bei o ceașcă de ceai dimineața sau înainte de culcare? Avem ceva special pentru tine și cei dragi, pasionați de băutul ceaiului: un ceainic de calitate. Acest ceainic este unul de care te vei bucura pentru o lungă perioadă de timp și care îți va aduce o mulțime de amintiri frumoase. Ceaiul este o artă în sine, nu doar o băutură caldă de care să te bucuri la orice oră, după ritualul britanic. Britanicii sunt faimoși pentru arta băutului ceaiului, dar nici japonezii nu sunt mai prejos.

Fierbator Tefal Glass KI772D38, capacitate 1.7L, putere 2200W, argintiu&negru

 • Design modern
 • Fabricat din sticlă termorezistent
 • Capacitate mare
 • Consum redus de energie
 • Curățare ușoară
Verifică prețul

Fierbătorul de la TEFAL este perfect pentru a te ajuta să încălzești apă pentru cafea dimineața, fără a pierde timp prețios. Este fabricat din sticlă termorezistentă și are o capacitate de 1.7L, fiind mai mult decât necesar. Fierbătorul este de asemenea dotat cu filtru anticalcar pentru a menține apa curată pentru a te bucura de un ceai cald sau o cafea. Se instalează destul de rapid, iar datorită gurii de alimentare de mari dimensiuni, este facilitată umplerea acestuia cu apă și curățarea mult mai ușoară.

Întrebări frecvente despre fierbătoarele de apă electrice

Ce este un fierbător de apă electric?

Un fierbător de apă electric este un dispozitiv cu ajutorul căruia poți fierbe apa oricând vrei, fără să fie nevoie să o încălzești la aragaz, consumând gaz. De fapt, tot ce îți trebuie este o sursă activă de electricitate la care să cuplezi fierbătorul electric. În doar câteva minute, apa va fi încălzită și o poți folosi în scopurile pe care ți le propui.

Când ai nevoie de un fierbător de apă electric?

Spre exemplu, ai nevoie de un fierbător electric atunci când vrei să încălzești ceva foarte rapid – nu doar apă, ci și ceai sau chiar supe lichide. Astfel, nu te vei mai pricopsi cu numeroase vase în care să-ți încălzești apa, cafeaua sau ceaiul.

Cum te ajută un fierbător de apă electric?

Un fierbător de apă electric se dovedește a fi extrem de util și la îndemâna oricui, deoarece este ușor de cuplat la o sursă de electricitate. Acesta te ajută să-ți încălzești mult mai ușor diferitele lichide pe care vrei să le consumi, fără a fi nevoie să folosești aragazul sau o altă sursă viabilă de foc.

Ce avantaje îți aduce un fierbător de apă electric?

Un fierbător de apă electric are avantajul de a fi folosit oricând, atât timp cât îl poți cupla la o sursă de electricitate. Mai mult decât atât, este ușor de folosit și, de obicei, cele mai multe dintre ele ocupă un spațiu mic, fiind destul de discrete. Poți fi întrebuințate ori de câte ori vrei să încălzești ceva ce poate fi, după cum am spus, nu doar apă, ci orice este lichid și vrei să îl încălzești.

De unde cumperi un fierbător de apă electric?

Un fierbător de apă electric poate fi cumpărat de pe orice magazin online de electrocasnice și obiecte de bucătărie. De asemenea, se găsesc și în magazinele mari de bricolaj și obiecte necesare unei gospodării și locuințe. Dar, în general, în magazinele și website-urile pentru electrocasnice cu siguranță poate fi găsit.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Uscător Electric de Rufe
Cel mai bun uscător de rufe electric

Durează prea mult uscarea naturală a hainelor pe uscător? Uscătorul electric are aceeași formă (de grilaj) doar că barele sunt încălzire electric și procesul de uscare devine unul foarte scurt.

Cea Mai Bună Cană Filtrantă Brita
Cele mai bune căni Brita pentru filtrarea apei din apartament

Cănile de filtrare a apei marca Brita sunt cea mai eficientă soluție pentru a transforma apa de la robinet din apartament încât să fie potabilă și bună pentru gătit.

Cel Mai Bun Blender cu Mixare în Vid
Cel mai bun blender cu mixare in vid

Tehnologia de mixare în vid nu permite încorporarea bulelor de aer în preparate. În felul acesta gustul, aspectul și conținutul nutritiv sunt mult îmbunătățite în comparație cu blenderele clasice.

Cel Mai Bun Set de Cuțite Profesionale de Bucătărie
Seturi profesionale de cuțite de bucătărie

Te-ai săturat de cutițele care nu mai taie după doar 1-2 luni? E timpul să investești într-un set de cuțite profesionale, făcute din materiale speciale și folosite în bucătăriile marilor restaurante.

Cea Mai Bună Plită cu Hotă Integrată
Cea mai bună plită cu hotă integrata

Din experiență ai tras și tu concluzia că hotele clasice nu fac față oricât de performante ar fi? Plita cu hotă încorporată este ultima tehnologie disponibilă și nu lasă aburul să se ridice fiind imediat extras la nivelul plitei.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe