Cel mai bun Aparat de Gătit Slow Cooker cu Vas de Ceramică

Aparate de gătit de tip slow cooker cu vas de ceramică

Modificat la 12 martie 2021
Articol evaluat de 73 ori:
Pagină realizată de:
Theo Dobre
Theo Dobre

De ce să-ți cumperi un slow cooker cu vas de ceramică?

Un aparat de gătit slow cooker cu vas de ceramică este un adevărat ajutor în bucătăria celor care apreciază mâncarea gustoasă și gătesc regulat acasă. Ceea ce face un astfel de aparat este să gătească mâncarea la temperaturi mici, într-un timp îndelungat. Adică opusul mâncării atât de nesănătoase de tip fast food. De altfel beneficiile unei astfel de oale sunt multiple. Cu ajutorul ei nu mai este nevoie să stai lângă aragaz ca să supraveghezi mâncarea pentru perioade îndelungate și nici nu rămâi cu o mulțime de vase și oale de spălat dupa fiecare sesiune de gătit, pentru că are unul singur vas care se curăță extrem de ușor.

În plus, ai mai puțin de muncă, pentru că doar pregătești ingredientele, le adaugi în oală și poți lasa slowcookerul în funcțiune în timp ce tu te ocupi de altceva. Deoarece folosește o temperatură mică pentru gătire, un slowcooker va folosi mai puțină energie. Apoi, mâncarea e mult mai gustoasă pentru că preparate precum supele, ciorbele, tocănițele și alte preparate din carne, cu cât sunt gătite timp mai indelungat la temperaturi scăzute, cu atât gustul e mai bun.

Modele bune de slow cooker cu vas de ceramică

Premium

* Prezentare video mai jos

DuraCeramic Sauté Crock-Pot

 • Vas detașabil de 6L
 • 2 setări de gătire
 • Carte cu rețete inclusă
 • Consumul de energie redus
 • Capacul din sticlă securizată
Verifică prețul

Dacă aveai nevoie de o oală de gătit care să îți ușureze munca în bucătărie, ai găsit produsul ideal. Acest slow cooker te va ajuta pe tine și pe familia ta să gătiți și să mâncați sănătos fără mare efort. Vasul este ideal pentru o familie de maxim 7 persoane, iar capacul este detașabil cu un strat DuraCeramic. Poate fi utilizabil și pe plită, și la cuptor. Îți oferă funcția de a păstra mâncarea caldă, lucru util dacă sunteți mai mulți și mâncați la ore diferite. Timerul este reglabil până la 20 h.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Red Crock-Pot

 • Capacitate de gătire pentru 3 persoane
 • 2 setări de preparare
 • Timer smart încorporat
 • Ușor de utilizat
 • Consum redus de energie electrică
Verifică prețul

Gătitul poate fi o pasiune pentru mulți oameni sau o necesitate, care se poate transforma, cu accesoriile potrivite, într-o plăcere. De aceea, te invităm să descoperi slow cooker-ul “Crock-Pot”, care te va deservi la cel mai înalt nivel. Acesta deține o calitate excepțională, fiind bazat pe o tehnologie revoluționară, de a se prepara bucatele la o temperatura mai redusă, păstrându-și nutrienții și vitaminele într-o cantitate relativ mare. Totodată, cooker-ul poate fi lăsat fără supraveghere, în mod sigur și ușor.

la buget

Star-Light SCDB-727GR

 • Vas din ceramică detașabil
 • 2 opțiuni de gătire – Low și High
 • Vas de gătire pentru 6 persoane
 • Temporizator reglabil
 • Ușor de utilizat
Verifică prețul

Star-Light, inovativ și inventiv ca de fiecare dată, îți prezintă “gătirea lentă”, un concept revoluționar cu ajutorul căruia rețetele tale preferate sunt preparate la temperaturi reduse mentinandu-si astfel nutrienții în întregime și obținând în același timp o mâncare sănătoasă, pe gustul tuturor membrilor familiei. Slow Cooker SCDB-727GR este ideal pentru întreaga familie, având o capacitate cât pentru maxim 6 persoane si două opțiuni de gătire, “Low” si “High”, ce reprezintă de fapt timpul necesar pentru a atinge punctul de fierbere (100°C), 7-8 ore pentru “Low” si respectiv 3-4 ore pentru “High”, alegând astfel opțiunea potrivită pentru Rețetele tale.

Slow Cooker Heinner HSCK-C57IX, 5.7 L, 220 W, Control Electronic, Timer, Inox/Negru

 • Vas ceramic termorezistent
 • Funcție de păstrare la cald
 • Timer programabil
 • Design modern
 • 2 setari de temperatură
Verifică prețul

Dacă ești iubitor de gătit și îți place să deții accesorii de calitate în bucătărie, atunci te invităm să descoperi slow cooker-ul “ Heinner”, care îți va reda o experiență de neuitat. Acesta este confecționat dintr-un vas de ceramica cu termorezistență înaltă, care va putea păstra căldura în mod eficient. Totodată, acest cooker posedă timer cu display LED, care vă va putea ajuta să monitorizați mai ușor temperatura și alți indicatori. De-asemenea, tehnologia revoluționară permite ca acest aparat să fie folosit și fără supraveghere.

Slow Cooker 4.7L Digital HingedLid Crock-Pot

 • Ecran digital cu timer reglabil
 • Pornire automată
 • Fucție inclusă de încălzire
 • Vas de ceramică multifuncțional
 • Curățare ușoară la mașina de spălat vase
Verifică prețul

Dacă ești pasionat de gătit și îți dorești cele mai calitative accesorii pentru bucătărie, atunci ești gata să descoperi slow cooker-ului “HingedLid Crock-Pot”, care îți va oferi experiența de neuitat, având ecran digital și timer reglabil, putând fi lăsat să prepare bucatele nesupravegheat. De-asemenea, acest aparat, după ce se termină prepararea efectivă a mâncării, poate trece automat la modul de păstrare a temperaturii, activ cel mult 6 ore. Totodată, acest vas este confecționat din ceramică, fiind termorezistent.

Slow cooker Heinner HSCK-C57IXBK, 220 W, 5.7 L, vas ceramic, display LED, timer si 3 setari temperatura, Inox

 • Design compact
 • Vas cu inveliș din teflon
 • Funcție de păstrare la cald
 • Capac din sticlă securizată
 • 3 trepte de gătire
Verifică prețul

Slow cooker-ul Heinner este un aparat dotat cu un vas de aluminiu de 5,7 L, cu un înveliș de teflon detașabil, suficient de încăpător pentru toate mâncărurile tale preferate. Datorită materialului de calitate din care este confecționat acesta poate să fie folosit și pentru cuptor, și poate fi spălat în mașina de vase. Display-ul LED permite setarea timpului de gătire și alegerea treptei de gătire dintre cele trei: Low, Medium sau High, ceea ce te scutește de veșnica supraveghere a preparării. După setarea acestora, îți afișează stadiul de preparare și timpul rămas până la finalitatea mâncării.

Slow Cooker Heinner HSCK-T6IX, 6 L, 185 W, Control Electronic, 3 Setari temperatura, Timer, Inox

 • 3 setări pentru temperatură
 • Timer încorporat
 • Vas cu capacitate de 6 L
 • Control electronic
 • Ușor de curățat
Verifică prețul

Modul de preparare a alimentelor este foarte important pentru sănătatea ta. De aceea, ți-am pregătit spre explorare multicooker-ul “Heinner”, care îți va pregăti mâncarea, în mod rapid și eficient. Acesta deține timer cu display LED pentru monitorizare, 3 trepte de gătire și o capacitate înaltă de 6 l, totul pentru a facilita procesul preparării bucatelor și pentru a-ți oferi mai mult timp liber. De-asemenea, acesta posedă un material rezistent și este ușor de întreținut, având durată lungă de utilizare.

Întrebări despre aparatele slow cooker cu vas de ceramică

Cât durează un proces de gătit la slow cooker?

Procesul de gătire diferă de la rețetă la rețetă, însă aparatele pot fi programate, alegând din cele trei setări de gătire timpul până la maxim 10 H, cât și trecerea în modul păstrare la cald, aici timpul fiind de până la 24 H, astfel ca măncarea să fie la temperatura potrivită de servire.

Cum se curăță după atâtea ore de gătit?

Avantajul este că nu mai ai o gramadă mare de oale și cratiți de spălat după fiecare sesiune de gătit. Este ușor de curățat deoarece gatesti totul într-un singur recipient, vei avea doar o singură oală de spălat, chiar și la mașina de spălat vase, la sfarsitul prepararii mâncării.

Are timer?

Aparatele slowcooker programabile au funcții suplimentare pentru o utilitate sporită, principala fiind un timer care oprește aparatul atunci când mâncarea este gătita.În plus, au de obicei mai multe setări de temperatură, iar unele modele chiar îți permit reglarea exactă a acesteia.

Ce tip de alimente poți prepara la slow cooker?

Avantajele de a avea un slow cooker se referă atât la faptul că poți găti o mâncare sănătoasă fără să stai lipit de aragaz pentru supraveghere dar și că poți găti o mulțime de preparate din carne, legume, cereale sau, de ce nu ciorbe ori supe delicioase.

În pachet vin și rețete?

Pentru majoritatea cumpărătorilor, un slowcooker simplu care reușește să le gătească mâncarea încet și sigur va fi de ajuns. Pentru cei care sunt curioși să încerce mai multe metode de gătire, sau rețete diferite, în cutie poți să regăsești și o carte cu rețete special gândite pentru un astfel de aparat multifunctional.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Tocător & Mărunțitor Electric de Ceapă
Tocătoare electrice pentru tăiat și mărunțit ceapa

Nici ție nu-ți face plăcere să tai ceapa manual? Nu ești singur/a. Cu câteva zeci de lei poți scăpa de această povară și poți cumpăra un tocător electric pentru ceapă și alte legume.

Cel Mai Bun Deschizător De Conserve
Cel mai bun deschizător de conserve

Deschizătorul de conserve nu trebuie să lipsească din nicio bucătărie bine utilată. Alege unul de calitate pentru a reduce riscurile accidentărilor.

Cel Mai Bun Tocător De Bucătărie De Calitate
Cel mai bun tocător de bucătărie de calitate

Te-ai săturat de tocătoare care se înnegresc sau care se rup? Alege un tocător din lemn de calitate care rezistă ani întregi.

Cea Mai Bună Răzătoare Electrică Pentru Brânză
Răzătoare electrică pentru brânzeturi

Îți plac cartofii prăjiți cu brânză rasă? Cu ajutorul acestei răzători pentru brânzeturi în doar câteva secunde îți poți pregăti o porție sănătoasă de brânză rasă.

Cea Mai Bună Afumătoare Electrică pentru Acasă
Cea mai bună afumătoare electrică pentru acasă

Îți place să-ți pregătești singur/ă carnea afumată? Cu o afumătoare electrică ai garanția unui preparat fără substanțe nocive și poți regăsi gustul afumătorii de la bunici de la țară.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe