Cel Mai Bun Turn De Învățare Pentru Copii

Cel mai bun turn de învățare pentru copii

Modificat la 10 ianuarie 2022
Articol evaluat de 30 ori:
Pagină realizată de:
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur

La ce este util un turn de învățare pentru copii?

Înainte să avem copii am crezut că toți copiii sunt fascinați de multe jucării și ciocolată. După ce am devenit părinți, pe parcurs ne-am dat seama și încă continuăm să ne dam seama ce puține lucruri au nevoie copiii să se mențină ocupați și fericiți. Cu muntele de jucării de la bunici, prieteni și cunoștințe, piticii stau mai mult prin bucătărie și se joacă cu "jucăriile" adulților.

Este vorba aici de obiectele din bucătărie: oale, tacâmuri, ustensile etc. Sunt curioși, vor să se implice, vor să frământe aluatul, vor să învârtă în oala de pe aragaz, vor să se murdărească cu făină, vor să spele vasele și multe altele. Așadar, un turn de învățare reprezintă un must have în fiecare casă în care cresc și se dezvoltă copiii.

Dacă ești un părinte care dorește să stimuleze independența copiilor, turnul de învățare este o alegere potrivită pentru a-i oferi copilului libertatea de a învăța singur. Tot ce trebuie să faci este să îi oferi posibilitatea de a sta lângă tine în timp ce tu faci treburi casnice și vei vedea curiozitatea și dorința copilului de a face la fel ca tine.

Cel mai bun turn de învățare pentru copii

Cel mai bun

Turn de invatare, Learning tower, Lemn, 40x40x85cm

 • Robust
 • Sigur
 • Durabil
 • Design modern
 • 2 trepte
Verifică prețul

Cu ajutorul acestui turn de învățare, micuțul tău va putea lua parte în siguranță la toate activitățile zilnice pe care le ai de efectuat în timpul zilei. Turnul este stabil, robust, rezistent și are mai multe nivele ajustabile după nevoile copilului tău. Are un design plăcut și se încadrează perfect oriunde. Se transportă și depozitează ușor, astfel va fi mereu la îndemână când cel mic vrea să faceți împreună o rețetă delicioasă. Interacțiunea și conexiunea dintre părinte și copil vor fi astfel mult mai solide.

la buget

Turn de invatare ajustabil Learning Tower, tip Montessori

 • Ajustabil
 • Fiabil
 • Design modern
 • Rezistent
 • 2 trepte
Verifică prețul

Turnul de învățare ajustabil Learning Tower oferă posibilitatea copilului să fie independent, fiind angrenat în activități zilnice precum gătitul, spălatul vaselor sau spălatul pe dinți. Cu ajutorul acestui turn copilașul poate să facă toate lucrurile de la nivelul unui adult. Turnul mai oferă și părinților libertate de mișcare, aceștia nemaifiind obligați să facă lucrurile cu o singură mână. Fiind la același nivel cu părintele, micuțul va încerca să imite și, încetul cu încetul, va deveni tot mai bun la activitățile zilnice.

Premium

Turn pentru invatare - Learning tower ALBASTRU

 • Rezistent;
 • Multifuncțional;
 • Util;
 • Ușor de folosit;
 • Ajută dezvoltarea copilului tău.
Verifică prețul

Este foarte important să nu intervii în dezvoltarea armonioasă a copilului tău, pentru că de cele mai multe ori, noi părinții, tindem să le interzicem lucruri sau să nu îi luăm alături de noi, părtași la lucrurile pe care le avem de făcut în bucătărie. Cu ajutorul acestui turn de învățare, interacțiunea dintre tine și copilul tău se va realiza mult mai profund și simțindu-vă mai conectați, veți pute și comunica mai eficient. Copilul va ajunge ușor la nivelul blatului de bucătărie și te va putea ajuta, fiind în deplină siguranță.

Turn de Invatare, Little Helper, Fun Pod, Alb, 35x35x86 cm

 • Practic;
 • Multifuncțional;
 • Design plăcut;
 • Simplu de utilizat;
 • Ușor de mutat.
Verifică prețul

Mult-premiatul turn de învățare FunPod de la LittleHelper asigură un mediu sigur, în care copiii se pot implica, pot ajuta, învăța și juca alături de părinți în bucătărie sau la orice blat de lucru care stârnește curiozitatea micuților. Datorită treptei reglabile pe înălțime, FunPod crește împreună cu copiii, devine instrumentul preferat pentru activitățile desfășurate la nivelul blatului în deplină siguranță. Pur și simplu instalezi copilul în turn, departe de orice este ascuțit sau fierbinte și îl lași să exploreze lumea.

Turn de invatare, Learning tower, Mdf, 45x45x90cm

 • Ușor de folosit;
 • Multifuncțional;
 • De calitate;
 • Rezistent;
 • Intuitiv.
Verifică prețul

Dezvoltă creativitatea copilului tău implicându-l în toate activitățile pe care le ai tu de efectuat, într-un mod sigur și practic, cu ajutorul acestui minunat turn de învățare. Designul său robust și modern, îl vor face extrem de atractiv chiar și pentru cei mici. Turnul este multifuncțional, putând fi folosit inclusiv ca scară de către adulți. Este ajustabil pe trei nivele. Cel mic va cultiva foarte bine firea independentă și veți crea o conexiune mult mai bună prin interacțiunea aceasta apropiată.

Turn de Invatare, Learning Tower Atvi, Natur

 • Materiale de calitate folosite;
 • Multifuncțional;
 • Simplu de mutat;
 • Ușor de folosit de către cei mici;
 • Practic.
Verifică prețul

Turn de învățare, Learning Tower Atvi, Natur. Acest turn de învățare poate fi folosit perfect atât la bucătărie, cât și în baie pentru ca și copilul să ajungă mai ușor și mai sigur atât la masa din bucătărie, pentru a mânca mai ușor, cât și pentru a ajunge la chiuveta din baie pentru învățarea copilului să se spele pe față și dinți. Un beneficiu mare al acestui turn, este posibilitatea de a fixa turnul în funcție de înălțimea copilului mai jos sau mai sus. Acest scaun are și o bară de protecție, care atunci când copilul deja este mare, poate fi dată jos.

Turnul de invatare FunPod Chalky cu tabla de scris

 • Multifuncțional;
 • Simplu de mutat;
 • Ușor de folosit;
 • Rezistent;
 • Materiale de calitate.
Verifică prețul

O mare parte din accidentele din casă, în care sunt implicați copiii, sunt cauzate de curiozitatea și dorința de a se implică în activitățile adulților, în mod deosebit în bucătărie. Turnul de activități și de învățare FunPod Chalky are 2 laterale acoperite în totalitate cu suprafață de scris, ușor de curățat, potrivită pentru orice tip de cretă. Datorită treptei reglabile pe înălțime, turnul crește împreună cu copiii și devine instrumentul preferat pentru activitățile desfășurate la nivelul blatului, în deplină siguranță.

Întrebări frecvente despre turnurile de învățare pentru copii

Ce este un turn de învățare pentru copii?

Turnul de învățare încurajează interacțiunea dintre copii și părinți, asta datorită faptului că cei mici pot participa la activitățile care se desfășoară în bucătărie. Cu ajutorul acestuia cei mici pot ajunge la înălțimea blatului de bucătărie și pot participa la activitățile de gătit și nu numai.

Turnurile de învățare pentru copii sunt sigure?

Un turn de învățare pentru copii este practic un scaun cu patru laturi și o balustradă. Cele patru părți sunt acolo pentru a preveni căderea copilului, iar înălțimea ajustabilă îi permite micuțului să ajungă la o suprafață mai înaltă.

De când poți folosi turnurile de învățare pentru copii?

Vârsta recomandată pentru majoritatea turnurilor de învățare este de 18 luni în sus, însă le poți folosi mult mai devreme dacă copilul își ține echilibrul și se ridică. Trebuie să ții cont de faptul că fiecare copil este diferit.

Ce greutate pot susține turnurile de învățare pentru copii?

Turnurile de învățare pentru copii se adresează copiilor începând cu vârsta de 12 luni până la 5 ani sau chiar mai mari. Greutatea maximă admisă se regăsește, de obicei, în jurul valorii de 25 kg, dar poate diferi în funcție de tipul turnului și materialul acestuia.

Turnurile de învățare pentru copii pot fi folosite de 2 copii simultan?

Deși turnurile de învățare pentru copii sunt, de regulă, realizate în totalitate din lemn au și ele niște recomandări de folosire. În principiu, turnurile sunt concepute pentru a fi folosite de către un singur copil, însă poți găsi modele mai mari care pot susține și 2 frați.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Cântar de Bucătărie cu Bol
Cel mai bun cântar de bucătărie cu bol

Gătești des urmărind rețete de pe internet și îți dorești să dozezi ingredientele cât mai exact? Cântarul electric cu bol te ajută să măsori cu o exactitate de până la 1 gram.

Cel Mai Bun Tocător De Bucătărie De Calitate
Cel mai bun tocător de bucătărie de calitate

Te-ai săturat de tocătoare care se înnegresc sau care se rup? Alege un tocător din lemn de calitate care rezistă ani întregi.

Cea Mai Bună Motocicletă Electrică Pentru Copii
Cea mai bună motocicletă electrică pentru copii

Oferă-i copilului tău șansa să se familiarizeze cu regulile de circulație încă de mic. O variantă bună ar fi să-i cumperi o motocicletă electrică pe care să o poată folosi în parc.

Cea Mai Bună Priză Încorporabilă în Blatul de Bucătărie
Cea mai bună priză încorporabilă de blat

Te-ai săturat să tot vezi prelungitoare prin bucătărie? O priză încorporabilă în blat te ajută să ai curent pentru toate electrocasnicele necesare în bucătărie într-un mod elegant.

Cel Mai Bun Mop Robot pentru Acasă
Cel mai bun mop robot pentru gresie și pardoseală

Ai o locuință cu mult parchet și gresie și vrei să scapi de efortul de a da cu mopul? Mopul robot funcționează automat și este ajutorul tău 24 din 24 ștergând constant orice urmă de praf.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe