Cel Mai Bun Cărucior Copii 3 in 1 (Somn + Plimbare + Scaun Auto)

Cărucioare pentru copii transformabile 3 în 1

Modificat la 08 aprilie 2022
Articol evaluat de 103 ori:
Pagină realizată de:
Victor Cojocariu
Victor Cojocariu
Andrei Ursache
Andrei Ursache

De ce e o bună decizie să cumperi un cărucior pentru bebe 3 în 1?

Plimbările în aer liber sunt benefice pentru nou-născut, iar schimbările climatice nu trebuie să fie o grijă pentru părinte atunci când sunt însoțiți de căruciorul potrivit. Viața ar fi mult mai simplă cu un cărucior 3 în 1 de tip modular alcătuit dintr-o unitate sport transformabilă și un coșuleț auto fiind ideal pentru plimbări din prima zi de naștere. Sistemul de prindere a componentelor pe cadru este intuitiv și ușor de folosit. Unitatea sport este reversibilă pe cadru putând fi folosită atât cu față la părinte cât și cu față la sensul de mers. Această este dotată cu centură de siguranță în 3 sau 5 puncte pentru un nivel sporit de siguranță în timpul plimbărilor.

Unitatea sport poate fi reglată (în funcție de produs) pe 3 nivele de înclinare și poate fi transformată într-un landou confortabil cu ajutorul a 3 chingi care modelează unitatea. Căruciorul este ideal pentru orice anotimp datorită accesoriilor din dotare. Majoritatea vin însoțite de diferite accesorii care să-ți facă viața mai ușoară (geantă, husă de ploaie și plasa de insecte care îl vor proteja pe bebe indiferent de vreme).

Cele mai bune cărucioare transformabile 3 în 1

Premium

* Prezentare video mai jos

Chicco Trio Activ3

 • Roți pneumatice cu amortizoare ajustabile
 • Pliabil cu o singură mână
 • Comenzi ergonomice pentru frână și roata pivotantă din față
 • Sistem click clack
 • Sistem de siguranță în 5 puncte
Verifică prețul

Chicco Activ 3 este noul trio pentru părinții sportivi și dinamici, părinți care iubesc să petreacă timpul în aer liber cu copilul lor. Dacă iubești plimbările și cauți o soluție ce se adaptează la orice tip de teren (datorită roților pneumatice cu amortizoare ajustabile, localizate pe spate) căruciorul Chicco Activ3 este conceput pentru tine. Este ușor de adaptat și la viața de oraș, rezistent și pregătit pentru orice fel de experiență în aer liber. Asigură confortul și siguranță bebelușului tău!

Cel mai bun

Carucior 3 in 1 Luna Travel Kota Baby Albastru

 • Design modern
 • Dotat cu cadru solid
 • Pliabil
 • Confortabil
 • Ușor de instalat
Verifică prețul

Odată cu venirea oricărui bebeluș pe lume ,începi să te gândești care cărucior este cel mai bun, atât pentru el, cât și pentru tine. Căruciorul 3 în 1, Luna Travel Kota Baby reprezintă soluția perfectă, putând fi folosit până la vârsta de 3 ani. Construcția acestui cărucior a fost făcută astfel încât să îți fie cât mai ușor să îl manevrezi și să îl montezi/demontezi, având și un volum mic în momentul în care este pliat. Atât roțile din față, cât și cele din spate se pot demonta rapid și sunt dotate cu amortizoare de șocuri.

Premium

Carucior 3 In 1 Moov Navy

 • Preț competitiv
 • Eficient
 • Durabil
 • Elegant
 • Calitate bună
Verifică prețul

Cel mic se va simți protejat și în siguranță în noul său cărucior de culoarea bleumarin închis. Ai parte de un cărucior rezistent și extrem de practic pe care să îl folosești de fiecare dată când ieși pe afară cu cel mic. Este ușor de folosit și de curățat mai ales că este de o culoare închisă, care se murdărește mai greu. Are mai mult de o funcționalitate și pretul său ridicat este o expresie a calității mari pe care ți-o poate aduce. Îl poți folosi chiar și pentru copiii de 36 luni drept landou, landou sport și scaun auto.

Carucior Chipolino Adora 3 in 1 mist

 • Mâner confortabil
 • Siguranță ridicată
 • Pliere ușoară și compactă
 • Șezut reversibil
 • Design și culoare elegantă
Verifică prețul

Cărucior Chipolino Adora 3 in 1 mist e un lucru indispensabil pentru tine, deoarece este un cărucior care poate schimba 3 poziții, și pe lângă aceasta în set este inclusă și o gentuță de înfășat, dar și husă de picioare căptușită. Deoarece mânerul este confortabil, plimbările sunt și mai plăcute și lungi, pe lângă acest beneficiu, are și un șezut reversibil, poate fi montat pe cadru cu fața spre tine sau cu fața spre direcția de mers. Căruciorul are și o centură de siguranță în 5 puncte, astfel copilul este protejat perfect.

Carucior 3 in 1 transformabil Coccolle Oppa Gri

 • Ușor de manevrat
 • Confortabil în utilizare
 • Dotat cu centuri de siguranță
 • Mărime universală
 • Mâner reglabil
Verifică prețul

Cărucior 3 în 1 transformabil Coccolle Oppa Gri, un cărucior cu un design impecabil care îți va fi util în utilizarea cotidiană. Căruciorul este unul multifuncțional și performant deoarece este dotat cu o unitate sport transformabilă și un coșuleț auto ideal pentru plimbări din prima zi de naștere. Deoarece pentru copiii mici este extrem de important să respire aer curat, iar somnul în aer liber este cel mai dulce, acest cărucior îți ajută în realizarea celor mai plăcute și ușoare plimbări prin parc.

Carucior Kinderkraft 3 in 1 Moov, Gri

 • Eficient
 • Durabil
 • Multipurpose
 • Design modern
 • Calitate ridicată
Verifică prețul

Dacă ai un copil mic știi deja cât de greu este să îl transporți și să îl ții în siguranță. De aceea, te ajutăm să ieși din casă cu el datorită acestui cărucior gri multifuncțional. Îl poți folosi drept cărucior, căruț de mașina și căruț de mână. Ai la dispoziție 3 produse în unul singur, extrem de versatil și rezistent pe termen lung. După cum poți vedea este ușor de transformat dintr-un produs în altul chiar dacă nu ai experiență. Mai mult, este modern și elegant, putând fi folosit în orice context.

Întrebări despre cărucioarele 3 în 1

Pentru ce vârste sunt recomandate aceste cărucioare?

Cărucioarele 3 în 1 sunt puse în vânzare de diferite companii. Majoritatea cărucioarelor care se găsesc pe piață sunt recomandate pentru copiii cu vârstele cuprinse între 0-36 luni. Este recomandat să citești descrierea produsului înainte de a-l achiziționa.

Ce înseamnă mai exact cărucior 3 în 1?

Căruciorul reprezintă o necesitate pentru toți noii părinți. Mult mai simplu de utilizat și mai econom este căruciorul 3în1. Acesta se poate plia tuturor necesităților tale: landou (masiv, pliabil și acoperit cu material), cărucior pentru plimbare și scaun auto.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Trotinetă Pentru Copii
Cea mai bună trotinetă pentru copii

Trotineta este produsul ideal pentru a face copilul să facă mișcare în timp ce se distrează. Descoperă mai multe tipuri de trotinete și alege-o pe cea potrivită copilului tău.

Cea Mai Bună Carte Senzorială Pentru Bebeluși
Cea mai bună carte senzorială pentru bebeluși

O carte senzorială este jucăria ideală pentru un bebeluș de +6 luni. Distractivă și educativă în același timp, poate ține copilul ocupat ore întregi.

Cea Mai Bună Căsuță de Joacă De Exterior Pentru Copii
Căsuțe de joacă de exterior pentru copii

Vrei să-ți surprinzi copilul cu un loc de joacă în grădină dar bugetul este o problemă? Află care sunt cele mai ieftine căsuțe de joacă de exterior pentru copii.

Cel Mai Bun Panou Senzorial Copii (Busy Board Montessori)
Placă senzorială pentru copii (busy board)

Vrei să-ți inveți copilul despre diverse materiale și forme? Plăcile senzoriale pentru copii (numite și busy board) sunt un bun cadou educativ și distractiv în același timp.

Cea Mai Bună Poartă de Fotbal de Copii cu Plasă
Cea mai bună poartă de fotbal pentru copii

Te-ai săturat să tot alergi după mingiile șutate de copilul tău? O poartă de fotbal cu plasă poate fi obiectul ideal de joacă în grădină singur sau alături de alți prieteni.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe