Cel Mai Bun Cărucior Copii 3 in 1 (Somn + Plimbare + Scaun Auto)

Cărucioare pentru copii transformabile 3 în 1

Modificat la 16 octombrie 2021
Articol evaluat de 103 ori:
Pagină realizată de:
Victor Cojocariu
Victor Cojocariu
Andrei Ursache
Andrei Ursache

De ce e o bună decizie să cumperi un cărucior pentru bebe 3 în 1?

Plimbările în aer liber sunt benefice pentru nou-născut, iar schimbările climatice nu trebuie să fie o grijă pentru părinte atunci când sunt însoțiți de căruciorul potrivit. Viața ar fi mult mai simplă cu un cărucior 3 în 1 de tip modular alcătuit dintr-o unitate sport transformabilă și un coșuleț auto fiind ideal pentru plimbări din prima zi de naștere. Sistemul de prindere a componentelor pe cadru este intuitiv și ușor de folosit. Unitatea sport este reversibilă pe cadru putând fi folosită atât cu față la părinte cât și cu față la sensul de mers. Această este dotată cu centură de siguranță în 3 sau 5 puncte pentru un nivel sporit de siguranță în timpul plimbărilor.

Unitatea sport poate fi reglată (în funcție de produs) pe 3 nivele de înclinare și poate fi transformată într-un landou confortabil cu ajutorul a 3 chingi care modelează unitatea. Căruciorul este ideal pentru orice anotimp datorită accesoriilor din dotare. Majoritatea vin însoțite de diferite accesorii care să-ți facă viața mai ușoară (geantă, husă de ploaie și plasa de insecte care îl vor proteja pe bebe indiferent de vreme).

Cele mai bune cărucioare transformabile 3 în 1

Premium

* Prezentare video mai jos

Chicco Trio Activ3

 • Roți pneumatice cu amortizoare ajustabile
 • Pliabil cu o singură mână
 • Comenzi ergonomice pentru frână și roata pivotantă din față
 • Sistem click clack
 • Sistem de siguranță în 5 puncte
Verifică prețul

Chicco Activ 3 este noul trio pentru părinții sportivi și dinamici, părinți care iubesc să petreacă timpul în aer liber cu copilul lor. Dacă iubești plimbările și cauți o soluție ce se adaptează la orice tip de teren (datorită roților pneumatice cu amortizoare ajustabile, localizate pe spate) căruciorul Chicco Activ3 este conceput pentru tine. Este ușor de adaptat și la viața de oraș, rezistent și pregătit pentru orice fel de experiență în aer liber. Asigură confortul și siguranță bebelușului tău!

Cel mai bun

Căruciorul pentru copii Baby Care PRO 530 este extrem de practic și este recomandat pentru categoria de vârstă 0-36 luni. Conține 2 piese: landoul, care este transformabil în parte sport și scoica. Cadrul este prevăzut cu adaptori. Modulul landou se poate transforma cu ușurință în modul sport. Modulul sport este recomandat de la vârsta de 6 luni. În varianta sport, spătarul este reglabil în 3 poziții. Ca și avantaje, căruciorul se poate transforma rapid din landou în modul sport, roțile din față - pivotante - sunt prevăzute cu sistem de suspensie, pliere rapidă a cadrului și un cadru ușor din aluminiu.

Premium

Carucior 3 In 1 Moov Navy

 • Preț competitiv
 • Eficient
 • Durabil
 • Elegant
 • Calitate bună
Verifică prețul

Cel mic se va simți protejat și în siguranță în noul său cărucior de culoarea bleumarin închis. Ai parte de un cărucior rezistent și extrem de practic pe care să îl folosești de fiecare dată când ieși pe afară cu cel mic. Este ușor de folosit și de curățat mai ales că este de o culoare închisă, care se murdărește mai greu. Are mai mult de o funcționalitate și pretul său ridicat este o expresie a calității mari pe care ți-o poate aduce. Îl poți folosi chiar și pentru copiii de 36 luni drept landou, landou sport și scaun auto.

Carucior 3 in 1 ultracompact Coccolle Ravello Urban Grey

 • Elegant
 • Durabil
 • Uşor de folosit
 • Eficient
 • Multipurpose
Verifică prețul

Copilul tău merită ce este mai bun, iar pentru siguranța și protecția sa ai nevoie de cele mai bune produse și echipamente. De aceea, este recomandat să investești exact suma care trebuie într-un cărucior de calitate. Noi îți oferim un cărucior 3 în 1 modern pe care îl poți folosi în mai multe situații. Este multifuncțional putând să îl strângi și să îl folosești chiar și în mașină. Este un produs fiabil de care te vei putea folosi pentru cât mai mult timp fără probleme și griji. Mai mult, este conceput pentru a satisface orice nevoie a părinților.

Carucior 3 in 1 Chipolino Havana dhalia

 • Design modern
 • Facil de folosit
 • Preț competitiv
 • Elegant
 • Multipurpose
Verifică prețul

Descoperă căruciorul 3 în 1 Chipolino Havana dhalia, perfect pentru copii tăi. Acesta este potrivit pentru nou-născuți, de la 0 luni până la greutatea de 22 kg, având un cadru ușor și rezistent. Căruciorul este confecționat din materiale inofensive, sigure și rezistente pentru o durată lungă de utilizare. Acesta are șezut reversibil și poate fi montat pe cadru cu fața spre părinte sau cu fața spre direcția de mers, având spătarul reglabil în 3 poziții, buzunar pentru accesorii și sticla pe spătar.

Carucior Kinderkraft 3 in 1 Moov, Gri

 • Eficient
 • Durabil
 • Multipurpose
 • Design modern
 • Calitate ridicată
Verifică prețul

Dacă ai un copil mic știi deja cât de greu este să îl transporți și să îl ții în siguranță. De aceea, te ajutăm să ieși din casă cu el datorită acestui cărucior gri multifuncțional. Îl poți folosi drept cărucior, căruț de mașina și căruț de mână. Ai la dispoziție 3 produse în unul singur, extrem de versatil și rezistent pe termen lung. După cum poți vedea este ușor de transformat dintr-un produs în altul chiar dacă nu ai experiență. Mai mult, este modern și elegant, putând fi folosit în orice context.

Întrebări despre cărucioarele 3 în 1

Pentru ce vârste sunt recomandate aceste cărucioare?

Cărucioarele 3 în 1 sunt puse în vânzare de diferite companii. Majoritatea cărucioarelor care se găsesc pe piață sunt recomandate pentru copiii cu vârstele cuprinse între 0-36 luni. Este recomandat să citești descrierea produsului înainte de a-l achiziționa.

Ce înseamnă mai exact cărucior 3 în 1?

Căruciorul reprezintă o necesitate pentru toți noii părinți. Mult mai simplu de utilizat și mai econom este căruciorul 3în1. Acesta se poate plia tuturor necesităților tale: landou (masiv, pliabil și acoperit cu material), cărucior pentru plimbare și scaun auto.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun ATV Electric Pentru Copii
Cel mai bun ATV electric pentru copii

Conducerea unui ATV electric prin parc îi poate oferi copilului tău senzații de bucurie și în același timp îl poate învăța primele reguli ale condusului.

Cel Mai Bun Set de LEGO Pentru Copii 1 - 3 Ani
Cel mai bun set de LEGO pentru copii 1 - 3 ani

Dezvoltă-i creativitatea și motricitatea copilului tău cu ajutorul unui set LEGO de construcție. Cu forme și mecanisme speciale pentru copii de 1-3 ani, setul LEGO poate fi cadoul ideal.

?Olițe portabile (cu pungi de unică folosință) pentru copii de până la 3 ani. Modele și păreri.
Olițe portabile cu pungi pentru copii, utile în călătoriile lungi

Vrei să-ți iei de pe cap problema oliței atunci când pleci în călătorie cu copilul (cu mașina, trenul sau avionul)? Olițele portabile cu pungi de unică folosință sunt soluția!

Cel Mai Bune Cărucior Ușor pentru Copii. Ultracompact
Cărucioare foarte ușoare pentru copii (ultracompacte)

Vrei un cărucior pentru copii pe care-l poți manevra ușor pe scări, în mașină? Cărucioarele ultracompacte sport sunt secretul. Au o greutate de maxim 10kg.

Cel Mai Bun Pat Pentru Copii cu Birou Integrat
Cel mai bun pat pentru copii cu birou integrat

Duci lipsă de spațiu în camera copilului? Patul etajat cu birou integrat te ajută să folosești în mod deștept spațiul din casă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe