Cea Mai Bună Bicicletă Fără Pedale - Copii

Cea mai bună bicicletă fără pedale pentru copii

Modificat la 21 aprilie 2022
Articol evaluat de 52 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto
Andrei Ursache
Andrei Ursache

De ce să-i cumperi copilului o bicicletă fără pedale?

Bicicletele fără pedale devin din ce în ce mai cunoscute pe piață, deoarece ajută copilul să își dezvolte echilibrul și în același timp să învețe ce înseamnă de fapt mersul pe două roți. Avantajele utilizării sunt numeroase, cele mai evidente fiind acelea că micuții au în sfârșit un mod de deplasare rapid și confortabil pentru ei, o alternativă binevenită la căruciorul care este greu acceptat după o anumită vârsta, sau la tricicleta clasică împinsă de către adult, în care copilul se plictisește. Însă există și beneficii pe termen lung, copilul învață să își țină echilibrul pe două roți, astfel că ii va fi foarte ușor să facă trecerea la bicicletele clasice, iar capacitatea sa de coordonare este intens stimulată.

Cele mai bune biciclete fără pedale sunt practice, ușoare, amuzante și aduc o mulțime de beneficii pentru dezvoltarea micuților care le folosesc. Pentru sănătatea micuțului este important ca copilul să poarte echipament complet de protecție, care include cască de protecție și de asemenea genunchiere și cotiere.

Cea mai bună bicicletă fără pedale

Cel mai bun

Bicicleta de tranzitie, Spider, fara pedale, roti mari, White

 • Ușor de condus
 • Fiabilă
 • Cadru ușor
 • Ghidon ajustabil
 • Roți mari
Verifică prețul

Bicicletă Spider îți va ajuta copilul să-și dezvolte abilitățile motorii și să-și mențină echilibrul. Datorită faptului că este o bicicletă fără pedale, va face trecerea mai ușoară către o bicicletă clasică. Bicicleta are mânerele îmbrăcate în cauciuc, atât pentru o protecție termică cât și pentru o mai bună prindere. Atât ghidonul, cât și șezutul sunt reglabile pe înălțime, bicicleta putând crește odată cu cel mic. Șaua este moale, confecționată din burete îmbrăcat cu piele. Bicicleta este echipată cu roți de 10\" care conferă siguranță și stabilitate.

la buget

Bicicletă fără pedale Runride 100 Alb-Negru Copii

 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
 • Compactă
 • Cadru rezistent
 • Simplu de utilizat
 • Greutate redusă
Verifică prețul

Bicicletă fără pedale Runride 100 este o bicicletă cu roți de 10 inch, numai bună pentru micuțul tău explorator care este pregătit să facă primul pas către o bicicletă normală. Bicicleta este foarte ușoară, are numai 3,2 kg, având un cadru simplu de folosit și suporturi integrate pentru picioare astfel, când va învăța să o controleze mai bine, va putea să își rezeme picioarele. Un mare avantaj al bicicletei îl constituie faptul că are cauciucuri pline, din spumă condensată nefiind nevoie să le umfli.

Premium

Baninni Balance Bike Wheely Black BNFK012-BK

 • Utilă;
 • Rezistentă;
 • Ușoară;
 • Distractivă;
 • Practică.
Verifică prețul

Bicicleta Baninni Balance Bike Wheely Black reprezintă metoda ideală pentru micuțul tău să facă trecerea de la o tricicletă la o bicicletă cu două roți. Bicicleta Baninni îți oferă posibilitatea ajustării scaunului între 35 și 44 de cm astfel încât copilul tău își va găsi cea mai confortabilă poziție pentru o plimbare fără griji. Cadrul bicicletei este realizat dintr-un oțel ușor și este ideal pentru copii, pentru a-și dezvolta echilibrul, coordonarea și conducerea în timp ce se joacă și plimbă.

Bicicleta de echilibru pentru copii, cu pedale demontabile, inaltime reglabila

 • Pedale demontabile
 • Înălțime reglabilă
 • Rezistentă
 • Practică
 • Ușoară
Verifică prețul

Această bicicletă fără pedale a fost construită pentru a fi folosită atât de băieți cât și de fete, cu vârsta până la 5 ani. Roțile bicicletei sunt de 21 cm, fiind foarte ușor de manevrat de către cel mic. După ce micuțul tău învață să-și țină echilibrul pe această bicicletă, poți monta pedalele pentru a-l pregăti pentru o bicicletă mai mare. Această bicicletă poate crește odată cu micuțul tău. Acest lucru înseamnă că poate fi folosită pentru mai mulți ani datorită posibilității de reglare a înălțimii sale.

Bicicleta fara pedale Toimsa Minnie Mouse, 10 inch

 • Încurajează mișcarea;
 • Facilitează transportul pentru copiii mici;
 • Distractivă;
 • Rezistentă;
 • Materiale de calitate.
Verifică prețul

Pentru o fetiță plină de energie bicicleta fără pedale Toimsa Minnie Mouse reprezintă un mod ideal de a se distra. Chiar dacă ești mic, nu înseamnă că nu poți să prinzi viteză pe o bicicletă. Minnie Mouse o va însoți pe cea mică pe tot parcursul aventurii ei și îi va da curaj să facă, mai târziu, pasul cel mare către o bicicletă cu pedale. Orice fetiță va face furori în aer liber, alături de prieteni, cu această bicicletă. Bicicleta are un cadru rezistent din metal și cauciucuri care nu necesită camere, realizate integral din poliuretan.

Bicicleta fara pedale Funny Wheels Rider Sport 2 in 1 Red

 • Practică
 • Rezistentă
 • Ușor de condus
 • Sigură
 • Mânere aderente
Verifică prețul

Această bicicletă combină siguranța cu libertatea de mișcare nelimitată. Ghidonul este limitat, astfel încât raza de viraj previne căderea accidentală a copilului, iar mânerele aderente nu lasă mâna celui mic să alunece de pe ghidon. Un mare avantaj în reprezintă faptul că bicicleta are axe reglabile pe înălțime, atât pe roata din față cât și pe cele din spate. Pe această bicicletă mâinile copilului tău vor fi protejate de niște protecții laterale, astfel încât să nu se lovească de ziduri, garduri sau alte obiecte.

Bicicleta Fara Pedale Spekter 2019 Neon Orange

 • Cadru robust;
 • Ușoară;
 • Confortabilă;
 • Rapidă;
 • Ușor de asamblat.
Verifică prețul

Dacă și tu ai un copil plin de energie și nu mai știi cum să îi ocupi timpul, atunci această bicicletă este numai bună. Bicicleta Fara Pedale Spekter 2019 Neon Orange este potrivită pentru copii cu vârsta începând de la un an și jumătate și cu o greutate mai mică de 20 de kg. Bicicleta este dotată cu roți robuste de 12 inch și cu un cadru foarte ușor, de doar 3 kg. Design-ul modern al bicicletei îi asigură copilului un loc unde își poate relaxa picioarele în timp ce o utilizează. De asemenea bicicleta are și mânere antialunecare, pentru o siguranță sporită.

Întrebări despre biciclete fără pedale pentru copii

Ce tip de roți au ?

Exista 2 categorii principale de roți, atunci când vine vorba despre echiparea bicicletelor fără pedale, cele din plastic, învelite sau nu în diverse tipuri de spumă, care se presupune că amortizează un pic contactul cu solul și cele pneumatice, cu cameră de aer.

Bicicleta se poate modifica pe înalțime ?

Atunci când discutăm despre înălțimea unei biciclete, ne referim, de fapt, la distanța dintre sol și sa. Înălțimea șezutului este reglabilă, deci te interesează valoarea minimă și maximă, pe care să le poți apoi raporta la copil, pentru ca acestă să aibe o poziție corectă.

Din ce material sunt fabricate ?

Bicicleta este fabricată din oțel, durabil, rezistent, capabil să facă față solicitărilor. Pe de altă parte, unele modele sunt fabricate din aluminiu, care e mai ușor și conferă un aspect mai apropiat de cel al bicicletelor pentru adulți. Mai există și cele cu cadru de lemn, inegalabile din punct de vedere estetic, dar nu neapărat foarte practice.

Au sistem de frânare ?

Unele dintre bicicletele de echilibru sunt livrate fără nici un fel de sistem de frânare. Până la 3 ani, copiii nu au suficientă coordonare încât să poată acționa frâna la timp, Însă după această perioadă, este esențial ca bicicleta aleasă să fie echipată și cu sistem de frânare.

Ce design sau formă au ?

Din acest punct de vedere, imaginația producătorilor nu are limită. Vei găsi modele cu aspect cât mai apropiat de cel al bicicletelor adevărate, concepte care aduc mai degrabă cu o motocicletă. Variante rapide și confortabile pentru băieți, sau delicate ca pentru prințese.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Leagăn de Exterior Pentru Copii
Cel mai bun leagăn de exterior pentru copii

Stai departe de un parc și ai spațiul necesar instalării unui leagăn în grădina proprie? Nu mai aștepta! Copilul tău se va putea bucura de datul în leagăn oricând vrea.

Cel mai bun Aparat de Aerosoli cu Ultrasunete pentru Copii
Aparate de aerosoli cu ultrasunete pentru copii

Oferă-i copilului cel mai bun tratament natural pentru episoadele de astm sau răceală. Cu acest aparat modern ai beneficiile aerului curat de litoral direct la tine acasă.

Cel Mai Bun Cărucior Copii 3 in 1 (Somn + Plimbare + Scaun Auto)
Cărucioare pentru copii transformabile 3 în 1

Fă o alegere înțeleaptă și alege un cărucior transformabil și multi funcțional. Ai tot ce îți trebuie într-un singur loc și în același stil / design.

Cel Mai Bun ATV Electric Pentru Copii
Cel mai bun ATV electric pentru copii

Conducerea unui ATV electric prin parc îi poate oferi copilului tău senzații de bucurie și în același timp îl poate învăța primele reguli ale condusului.

Cel Mai Bun Pat Montessori În Formă De Căsuță
Cel mai bun pat Montessori în formă de căsuță

Paturile Montessori pentru copii au un aspect modern și respectă principiile de educație Montessori. Află care sunt cele mai bune modele și de unde le poți cumpăra.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe