Cea Mai Bună Bicicletă Fără Pedale - Copii

Cea mai bună bicicletă fără pedale pentru copii

Modificat la 16 martie 2021
Articol evaluat de 52 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto
Andrei Ursache
Andrei Ursache

De ce să-i cumperi copilului o bicicletă fără pedale?

Bicicletele fără pedale devin din ce în ce mai cunoscute pe piață, deoarece ajută copilul să își dezvolte echilibrul și în același timp să învețe ce înseamnă de fapt mersul pe două roți. Avantajele utilizării sunt numeroase, cele mai evidente fiind acelea că micuții au în sfârșit un mod de deplasare rapid și confortabil pentru ei, o alternativă binevenită la căruciorul care este greu acceptat după o anumită vârsta, sau la tricicleta clasică împinsă de către adult, în care copilul se plictisește. Însă există și beneficii pe termen lung, copilul învață să își țină echilibrul pe două roți, astfel că ii va fi foarte ușor să facă trecerea la bicicletele clasice, iar capacitatea sa de coordonare este intens stimulată.

Cele mai bune biciclete fără pedale sunt practice, ușoare, amuzante și aduc o mulțime de beneficii pentru dezvoltarea micuților care le folosesc. Pentru sănătatea micuțului este important ca copilul să poarte echipament complet de protecție, care include cască de protecție și de asemenea genunchiere și cotiere.

Cea mai bună bicicletă fără pedale

Premium

Aliaj de Magneziu

 • Cadru, furcă și ghidon din aliaj de magneziu
 • Ghidon și șa reglabile
 • Ghidon cu elemente de siguranță
 • Mânere cu apărători
 • Jante din oțel dintr-o bucată
Verifică prețul

Mersul pe bicicletă îl face pe copil să aibă încredere în el, îl învață să se încadreze în spațiu și poate cel mai important lucru, să aibă echilibru la trecerea pe o bicicletă normală. Această bicicletă fără pedale este soluția ideală pentru micuțul tău. Dispune de ghidon, furcă și ghidon reglabil de la 57 la 62,5 centimetri din aliaj de magneziu. Un lucru esențial este acela că cel mic poate oricând să atingă pământul, așa că șansele ca el să se lovească, sunt mici. Bicicleta este recomandată copiilor cu vârsta între 2 și 4 ani.

Cel mai bun

Bicicleta iMK®

 • Cadru solid, metalic
 • Manșoane din cauciuc, antiderapante pe volan
 • Scaun din spumă
 • Roți antiderapante
 • Șa reglabilă pe înălțime
Verifică prețul

Bicicleta iMK® este recomandată copiilor începând cu vârsta de 18 luni. Este destinată distracției dar totodată, cu ajutorul ei, micuții își vor crește încrederea în ei, vor spori încadrarea în spațiu și un lucru foarte important, echilibrul. Nu are pedale iar copiii vor putea atinge pământul în timp ce o folosesc, pentru o siguranță mai mare. Scaunul este conturat ergonomic iar cadrul metalic împreună cu ghidonul se reglează în funcție de înălțime. Este perfectă și pentru utilizarea în casă deoarece nu deteriorează podeaua.

la buget

Decathlon

 • Ușoară (3kg)
 • Șa și ghidon reglabile
 • Cadru din oțel
 • Cauciucuri din spumă condensată
 • Garanție pe viață pentru cadru, pipă, ghidon şi furca rigidă a bicicletei
Verifică prețul

Este unul dintre cele mai mari momente ale vieții: să înveți să mergi cu bicicleta. Și când vine vorba de a-i oferi preșcolarului primul său set de roți, vrei să fie o călătorie lină. Asta poate însemna o bicicletă de echilibru (care permite copiilor să sară peste roțile de antrenament, învățând cum să se echilibreze și să călătorească pe bicicleta fără pedale și apoi să treacă direct la două roți). Poate merge cu copilul tău la fiecare aventură. Va învăța să se propulseze și să se echilibreze în ritmul propriu.

Stiga RUNRACER C12

 • Înălțimea minimă a utilizatorului: 80 cm
 • Cadru: oțel
 • Furcă: oțel
 • Componență cap: piuliță
 • Frâne: nu
Verifică prețul

Bicicleta de echilibru solidă și robustă de la marca suedeză de calitate STIGA este primul pas către propria bicicletă a copilului tău. Cadrul solid din oțel și roțile robuste garantează o durată lungă de viață. Deoarece șaua este, de asemenea, reglabilă pe înălțime, această bicicletă de echilibru crește odată cu copilul până când urcă pe bicicleta sa adevărată. Fără pedale și roți de antrenament pentru a facilita învățarea rapidă, precum și mânere care pot rezista la o aderență mai puternică, va învăța să își țină echilibrul în cel mai scurt timp.

BICICLETĂ FĂRĂ PEDALE RUNRIDE 12

 • Ideală pentru orice tip de teren
 • Uşoară (3,8 kg)
 • Rezistentă
 • Frânare ușoară
 • Cauciucuri cu cameră cu aer
Verifică prețul

Cu un sistem de frânare brevetat conceput pentru copii, frânele mai accesibile și o prindere din cauciuc mai confortabilă sunt principalele avantaje ale sistemului Stop Easy. Pentru o mișcare mai naturală, maneta de frână este apăsată paralel cu ghidonul. Deși progresivă, această manetă de frână inovatoare oferă, de asemenea, cu 30% mai multă putere de frânare comparativ cu o manetă de frână convențională. Roțile sunt echipate cu anvelope din cauciuc real cu un tub interior pentru a asigura aderența și absorbția șocurilor.

Bicicleta din lemn fara pedale Kinderkraft, 12

 • Material cadru: lemn
 • Greutate: 3.4 Kg
 • Diametru jantă: 12 inch
 • Lungime: 62 cm
 • Înălțime: 72 cm
Verifică prețul

Cursa cu bicicleta este cea mai bună alternativă pentru bicicleta cu roți laterale, datorită schimbării bicicletei clasice, devine distractiv și ușor de stăpânit. Învățarea de a merge cu bicicleta este foarte simplă și distractivă. Bicicleta este fabricată din materiale de înaltă calitate. De asemenea, are un mâner antiderapant, un scaun confortabil, reglabil, roți rezistente cu spumă EVA absorbantă a șocurilor și un mâner de transport convenabil. Este recomandată pentru copii cu vârsta de peste 3 ani.

Bicicleta Chipolino Fara Pedale Spekter 2019, Multicolor

 • Cadru robust și foarte ușor (3 kg)
 • Ghidon reglabil pe înălțime
 • Suport pentru picioare
 • Mânere anti-alunecare
 • Șa confortabilă, reglabilă
Verifică prețul

Această bicicletă este destinată copiilor începând cu vârsta de un an jumătate și greutatea de până la 20 de kilograme. Bicicleta ajută la dezvoltarea copilului, la orientarea acestuia în spațiu și mai ales la dezvoltarea echilibrului pentru a putea trece ușor la bicicleta cu pedale. Dispune de un șezut și ghidon reglabil la înălțime, design modern cu suport pentru picioare, unde copilul își poate relaxa picioarele în timp ce utilizează bicicleta. Pentru o siguranță sporită, este gândită cu mânere antialunecare.

Întrebări despre biciclete fără pedale pentru copii

Ce tip de roți au ?

Exista 2 categorii principale de roți, atunci când vine vorba despre echiparea bicicletelor fără pedale, cele din plastic, învelite sau nu în diverse tipuri de spumă, care se presupune că amortizează un pic contactul cu solul și cele pneumatice, cu cameră de aer.

Bicicleta se poate modifica pe înalțime ?

Atunci când discutăm despre înălțimea unei biciclete, ne referim, de fapt, la distanța dintre sol și sa. Înălțimea șezutului este reglabilă, deci te interesează valoarea minimă și maximă, pe care să le poți apoi raporta la copil, pentru ca acestă să aibe o poziție corectă.

Din ce material sunt fabricate ?

Bicicleta este fabricată din oțel, durabil, rezistent, capabil să facă față solicitărilor. Pe de altă parte, unele modele sunt fabricate din aluminiu, care e mai ușor și conferă un aspect mai apropiat de cel al bicicletelor pentru adulți. Mai există și cele cu cadru de lemn, inegalabile din punct de vedere estetic, dar nu neapărat foarte practice.

Au sistem de frânare ?

Unele dintre bicicletele de echilibru sunt livrate fără nici un fel de sistem de frânare. Până la 3 ani, copiii nu au suficientă coordonare încât să poată acționa frâna la timp, Însă după această perioadă, este esențial ca bicicleta aleasă să fie echipată și cu sistem de frânare.

Ce design sau formă au ?

Din acest punct de vedere, imaginația producătorilor nu are limită. Vei găsi modele cu aspect cât mai apropiat de cel al bicicletelor adevărate, concepte care aduc mai degrabă cu o motocicletă. Variante rapide și confortabile pentru băieți, sau delicate ca pentru prințese.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Poartă Pentru Blocat Accesul Copiilor
Cea mai bună poartă pentru blocat accesul copiilor

Stai la casă și vrei să ții copilul departe de scări sau de camerele unde s-ar putea răni? E foarte ușor să montezi o poartă pentru blocat accesul. Au prețuri accesibile și nu ai nevoie de unelte speciale.

Cea Mai Bună Trambulină cu Plasă de Protecție pentru Copii
Trambuline pentru copii cu plasă de protecție

Oferă-i copilului un loc de joacă distractiv și sportiv în același timp. Dupa o oră de sărit în trambulină nu vei mai avea grijă că nu va dormi la prânz. Vezi cele mai bune modele cu plasă de protecție.

Modele Bune de Ceasuri cu Localizare GPS pentru Copii
Ceasuri cu localizare GPS pentru copii

Îl știi în siguranță și îi cumperi și un accesoriu cool cu care se poate mândri în fața colegilor. În câteva momente poți afla direct de pe telefon locul unde se află fără să fie nevoie să-l luni și să-l stresezi.

Cel Mai Bun Scaun Auto De Copii cu Rotație 360 grade
Cele mai bune scaune auto pentru copii cu rotație 360 grade

Aceste scaune cu rotire se pot folosi din primele zile de viață ale copilului și până la vârste de 8-10 ani. Din punct de vedere financiar e cea mai bună alegere pe care o poți face. Vezi ce modele îți recomandăm.

Cea Mai Bună Motocicletă Electrică Pentru Copii
Cea mai bună motocicletă electrică pentru copii

Oferă-i copilului tău șansa să se familiarizeze cu regulile de circulație încă de mic. O variantă bună ar fi să-i cumperi o motocicletă electrică pe care să o poată folosi în parc.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe