Cea Mai Bună Bicicletă Fără Pedale - Copii

Cea mai bună bicicletă fără pedale pentru copii

Modificat la 23 octombrie 2021
Articol evaluat de 52 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto
Andrei Ursache
Andrei Ursache

De ce să-i cumperi copilului o bicicletă fără pedale?

Bicicletele fără pedale devin din ce în ce mai cunoscute pe piață, deoarece ajută copilul să își dezvolte echilibrul și în același timp să învețe ce înseamnă de fapt mersul pe două roți. Avantajele utilizării sunt numeroase, cele mai evidente fiind acelea că micuții au în sfârșit un mod de deplasare rapid și confortabil pentru ei, o alternativă binevenită la căruciorul care este greu acceptat după o anumită vârsta, sau la tricicleta clasică împinsă de către adult, în care copilul se plictisește. Însă există și beneficii pe termen lung, copilul învață să își țină echilibrul pe două roți, astfel că ii va fi foarte ușor să facă trecerea la bicicletele clasice, iar capacitatea sa de coordonare este intens stimulată.

Cele mai bune biciclete fără pedale sunt practice, ușoare, amuzante și aduc o mulțime de beneficii pentru dezvoltarea micuților care le folosesc. Pentru sănătatea micuțului este important ca copilul să poarte echipament complet de protecție, care include cască de protecție și de asemenea genunchiere și cotiere.

Cea mai bună bicicletă fără pedale

Cel mai bun

Bicicleta fara pedale, cadru aluminiu, B01 albastru - Krista

 • Cadru rezistent;
 • Ușoară;
 • Șezut confortabil;
 • Roți din spumă;
 • Simplu de manevrat.
Verifică prețul

Pentru micuțul tău aventurier, bicicletă fără pedale Krista reprezintă jucăria perfectă. Cadrul rezistent al bicicletei, realizat din aluminiu, face ca aceasta să fie foarte ușor de manevrat de către copii. Roțile bicicletei sunt realizate din spumă EVA, lucru care îi mărește rezistența în timp. Un mare avantaj al acestei biciclete îl reprezintă faptul că, atât scăunelul cât și ghidonul pot fi reglate pe înălțime, până la 40 de cm. Când alegi această bicicletă, ține cont de faptul că este recomandată copiilor mai mari de 2 ani.

la buget

Decathlon

 • Ușoară (3kg)
 • Șa și ghidon reglabile
 • Cadru din oțel
 • Cauciucuri din spumă condensată
 • Garanție pe viață pentru cadru, pipă, ghidon şi furca rigidă a bicicletei
Verifică prețul

Este unul dintre cele mai mari momente ale vieții: să înveți să mergi cu bicicleta. Și când vine vorba de a-i oferi preșcolarului primul său set de roți, vrei să fie o călătorie lină. Asta poate însemna o bicicletă de echilibru (care permite copiilor să sară peste roțile de antrenament, învățând cum să se echilibreze și să călătorească pe bicicleta fără pedale și apoi să treacă direct la două roți). Poate merge cu copilul tău la fiecare aventură. Va învăța să se propulseze și să se echilibreze în ritmul propriu.

Premium

Baninni Balance Bike Wheely Black BNFK012-BK

 • Utilă;
 • Rezistentă;
 • Ușoară;
 • Distractivă;
 • Practică.
Verifică prețul

Bicicleta Baninni Balance Bike Wheely Black reprezintă metoda ideală pentru micuțul tău să facă trecerea de la o tricicletă la o bicicletă cu două roți. Bicicleta Baninni îți oferă posibilitatea ajustării scaunului între 35 și 44 de cm astfel încât copilul tău își va găsi cea mai confortabilă poziție pentru o plimbare fără griji. Cadrul bicicletei este realizat dintr-un oțel ușor și este ideal pentru copii, pentru a-și dezvolta echilibrul, coordonarea și conducerea în timp ce se joacă și plimbă.

BICICLETĂ FĂRĂ PEDALE RUNRIDE 12

 • Ideală pentru orice tip de teren
 • Uşoară (3,8 kg)
 • Rezistentă
 • Frânare ușoară
 • Cauciucuri cu cameră cu aer
Verifică prețul

Cu un sistem de frânare brevetat conceput pentru copii, frânele mai accesibile și o prindere din cauciuc mai confortabilă sunt principalele avantaje ale sistemului Stop Easy. Pentru o mișcare mai naturală, maneta de frână este apăsată paralel cu ghidonul. Deși progresivă, această manetă de frână inovatoare oferă, de asemenea, cu 30% mai multă putere de frânare comparativ cu o manetă de frână convențională. Roțile sunt echipate cu anvelope din cauciuc real cu un tub interior pentru a asigura aderența și absorbția șocurilor.

Bicicleta fara pedale Toimsa Minnie Mouse, 10 inch

 • Încurajează mișcarea;
 • Facilitează transportul pentru copiii mici;
 • Distractivă;
 • Rezistentă;
 • Materiale de calitate.
Verifică prețul

Pentru o fetiță plină de energie bicicleta fără pedale Toimsa Minnie Mouse reprezintă un mod ideal de a se distra. Chiar dacă ești mic, nu înseamnă că nu poți să prinzi viteză pe o bicicletă. Minnie Mouse o va însoți pe cea mică pe tot parcursul aventurii ei și îi va da curaj să facă, mai târziu, pasul cel mare către o bicicletă cu pedale. Orice fetiță va face furori în aer liber, alături de prieteni, cu această bicicletă. Bicicleta are un cadru rezistent din metal și cauciucuri care nu necesită camere, realizate integral din poliuretan.

Star Wars - Bicicleta metalica

 • Ușoară;
 • Design atractiv;
 • Simplu de manevrat;
 • Rezistentă;
 • Distractivă.
Verifică prețul

În cazul în care micuțul tău este atras de personajele din Star Wars, bicicleta Disney, cu siguranță îi va plăcea. Această bicicletă este concepută pentru activități în aer liber. Atât ghidonul cât și scaunul, sunt reglabile pe înălțime, pentru a se potrivi exact nevoilor copilului tău. Bicicleta mai este dotată și cu mânere antiderapante, astfel încât micuțul să poată avea o priză sigură pe ghidon. Fiind dotată cu anvelope de 12 inch, bicicleta nu este recomandată copiilor cu vârsta mai mică de 3 ani.

Bicicleta Fara Pedale Spekter 2019 Neon Orange

 • Cadru robust;
 • Ușoară;
 • Confortabilă;
 • Rapidă;
 • Ușor de asamblat.
Verifică prețul

Dacă și tu ai un copil plin de energie și nu mai știi cum să îi ocupi timpul, atunci această bicicletă este numai bună. Bicicleta Fara Pedale Spekter 2019 Neon Orange este potrivită pentru copii cu vârsta începând de la un an și jumătate și cu o greutate mai mică de 20 de kg. Bicicleta este dotată cu roți robuste de 12 inch și cu un cadru foarte ușor, de doar 3 kg. Design-ul modern al bicicletei îi asigură copilului un loc unde își poate relaxa picioarele în timp ce o utilizează. De asemenea bicicleta are și mânere antialunecare, pentru o siguranță sporită.

Întrebări despre biciclete fără pedale pentru copii

Ce tip de roți au ?

Exista 2 categorii principale de roți, atunci când vine vorba despre echiparea bicicletelor fără pedale, cele din plastic, învelite sau nu în diverse tipuri de spumă, care se presupune că amortizează un pic contactul cu solul și cele pneumatice, cu cameră de aer.

Bicicleta se poate modifica pe înalțime ?

Atunci când discutăm despre înălțimea unei biciclete, ne referim, de fapt, la distanța dintre sol și sa. Înălțimea șezutului este reglabilă, deci te interesează valoarea minimă și maximă, pe care să le poți apoi raporta la copil, pentru ca acestă să aibe o poziție corectă.

Din ce material sunt fabricate ?

Bicicleta este fabricată din oțel, durabil, rezistent, capabil să facă față solicitărilor. Pe de altă parte, unele modele sunt fabricate din aluminiu, care e mai ușor și conferă un aspect mai apropiat de cel al bicicletelor pentru adulți. Mai există și cele cu cadru de lemn, inegalabile din punct de vedere estetic, dar nu neapărat foarte practice.

Au sistem de frânare ?

Unele dintre bicicletele de echilibru sunt livrate fără nici un fel de sistem de frânare. Până la 3 ani, copiii nu au suficientă coordonare încât să poată acționa frâna la timp, Însă după această perioadă, este esențial ca bicicleta aleasă să fie echipată și cu sistem de frânare.

Ce design sau formă au ?

Din acest punct de vedere, imaginația producătorilor nu are limită. Vei găsi modele cu aspect cât mai apropiat de cel al bicicletelor adevărate, concepte care aduc mai degrabă cu o motocicletă. Variante rapide și confortabile pentru băieți, sau delicate ca pentru prințese.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun Aparat de Aerosoli cu Ultrasunete pentru Copii
Aparate de aerosoli cu ultrasunete pentru copii

Oferă-i copilului cel mai bun tratament natural pentru episoadele de astm sau răceală. Cu acest aparat modern ai beneficiile aerului curat de litoral direct la tine acasă.

Cea Mai Bună Periuță Electrică pentru Copii
Cea mai bună periuță electrică pentru copii

Îți dorești o dantură îngrijită pentru copilul tău? O periuță electrică este primul lucru pe care trebuie să-l cumperi din momentul în care începe să se spele singur/ă pe dinți.

Cea Mai Bună Trambulină cu Plasă de Protecție pentru Copii
Trambuline pentru copii cu plasă de protecție

Oferă-i copilului un loc de joacă distractiv și sportiv în același timp. Dupa o oră de sărit în trambulină nu vei mai avea grijă că nu va dormi la prânz. Vezi cele mai bune modele cu plasă de protecție.

Cea Mai Bună Poartă Pentru Blocat Accesul Copiilor
Cea mai bună poartă pentru blocat accesul copiilor

Stai la casă și vrei să ții copilul departe de scări sau de camerele unde s-ar putea răni? E foarte ușor să montezi o poartă pentru blocat accesul. Au prețuri accesibile și nu ai nevoie de unelte speciale.

?Olițe portabile (cu pungi de unică folosință) pentru copii de până la 3 ani. Modele și păreri.
Olițe portabile cu pungi pentru copii, utile în călătoriile lungi

Vrei să-ți iei de pe cap problema oliței atunci când pleci în călătorie cu copilul (cu mașina, trenul sau avionul)? Olițele portabile cu pungi de unică folosință sunt soluția!

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe