De ce să-i cumperi copilului un aparat de aerosoli cu ultrasunete?

Aparatul cu aerosol sau nebulizatorul este utilizat atât în clinici medicale, cât și acasă, pentru administrarea tratamentului afecțiunilor respiratorii, dar și preventiv, atunci când copiii sunt mai sensibili. Aparatele cu aerosoli cu ultrasunete au fost inventate în 1965, ca un nou model de nebulizator portabil. Spre deosebire de alte aparate cu aerosoli, cele cu ultrasunete sunt silențioase, prezentând avantajul de a fi acceptate ușor de copii, în timpul tratamentelor. Modul de funcționare este următorul: medicamentele lichide sunt transformate în vapori fini, tratamentul fiind administrat prin inhalare. Este cunoscut faptul că tratamentul administrat în acest fel este eficient, substanța activă conținută de medicamente ajungând mai repede în circulația sanguină.

Dacă ai decis să investești într-un astfel de dispozitiv, optează pentru cele care au inclusă și masca pentru adult, nu doar cea pentru copii - pentru a putea folosi aparatul și când copilul crește, dar și de restul familiei, dacă este nevoie. Modelele actuale de aparate cu aerosoli cu ultrasunete au dimensiuni reduse, sunt ușor de asamblat și de curățat. De asemenea, au un design ergonomic, iar instrucțiunile de utilizare sunt ușor de asimilat și aplicat.

Cel mai bun aparat de aerosoli cu ultrasunete pentru copii

1. Beurer IH40 PREMIUM

Aparatul aerosol cu tehnologie ultrasonică este potrivit pentru tratarea câilor respiratorii superioare și inferioare, a răcelii și a astmului. Oferă un procentaj mare al particulelor respirabile, este silențios, are recipient pentru medicamente înlocuibil de capacitate 8 ml și un rezervor pentru apă de 20 ml. Are oprire automată, timp redus de inhalare și accesorii multiple, precum: piesa bucală, masca pentru adulți, masca pentru copii și adaptor. În plus, aparatul este dezinfectabil ceea ce îl face sigur pentru întreaga familie.

Video Beurer IH40
Opțiuni cheie
 • Procentaj mare de particule respirabile
 • Compartiment de pulverizare iluminat în albastru
 • Funcționare silențioasă
 • Recipient pentru medicamente înlocuibil
 • Produsul dispune de un rezervor de apă cu capacitate de 20 ml și un rezervor de medicamente cu capacitate de 8 ml

2. Laica MD6026 BEST CHOICE

Laica MD6026 este un aparat de aerosoli cu ultrasunete, ce face parte din generația actuală de dispozitive pentru administrarea medicamentelor prescrise pentru copii, dar și pentru adulți. Este eficient pentru a trata afecțiunile respiratorii și pulmonare, ameliorând inclusiv durerile provocate de congestia nazală. Principiul de funcționare a dispozitivului este următorul: preparatele pentru inhalare sunt transformate, prin oscilarea cristalului piezoelectric prezent în aparat, în microparticule de lichid dispersate în aer. Particulele reușesc să pătrundă în profunzimea căilor respiratorii, transmițând principiile active, în mod concentrat, în punctele corecte. Pachetul conține aparatul de aerosoli cu ultrasunete, mască pentru copii, mască pentru adulți, racord la măști, dispozitiv pentru gură, 40 de bucăți de capsule pentru medicament, transformator, manual de utilizare.

Video Laica MD6026
Opțiuni cheie
 • Potrivit pentru copii și adulți
 • Rezultate optime pentru tratarea și ameliorarea afecțiunilor pulmonare și respiratorii
 • Silențios, poate fi utilizat la bebeluși în timpul somnului
 • Design modern, fiabil
 • Facil de folosit, instrucțiuni de utilizare clare

3. Laica NE1001 LA BUGET

Laica NE1001 este un aparat de aerosoli cu design modern, cu ajutorul căruia tratamentul este administrat facil, îndeplinind exigențele utilizatorilor. Dispozitivul dispune de tehnologie performantă, operând cu silențiozitate. Grație zgomotului redus în timpul utilizării face acest aparat ideal pentru administrarea medicamentelor prescrise copiilor, incluzând bebelușii - vei putea să îl folosești chiar în timp ce dorm. Îl vei putea folosi pentru ameliorarea și tratarea afecțiunilor pulmonare și respiratorii: alergii, răceli, sinuzită, bronșită, astm, traheită. În cazul răcelilor, înlătură neplăcerile cauzate de tuse, durere și senzația de compresie din sinusurile paranazale, facilitând expectorarea. Pachetul conține următoarele: aparatul cu aerosoli, mască pentru copii, mască pentru adulți, racord pentru măști, dispozitiv pentru gură, 30 de capsule pentru medicament, transformator, manual de utilizare.

Opțiuni cheie
 • Principiul de funcționare: aparat de aerosoli cu ultrasunete
 • Mărimea medie a particulelor: 3,4 microni
 • Volum maxim de produs de inhalare: 8ml
 • Capacitate de vaporizare: circa 0,4 ml/min
 • Capacitatea capsulei de medicament: maxim 15 cc

4. Aerosol cu Ultrasunete cu Densitate si Viteza Reglabila

Dispozitivul este ideal pentru a fi utilizat în tratarea afecțiunilor respiratorii: răceli, alergii, sinuzită, bronșită, traheită, afecțiuni pulmonare. Fiind rapid și silențios, este perfect pentru administrarea medicamentelor la copii. Capacitatea cupei pentru medicamente este de 12 ml, fiind astfel optim pentru administrarea diferitelor tratamente prescrise de medicul specialist. Pachetul de achiziție conține toate accesoriile necesare: mască pentru copii, mască pentru adulți, garnitură de rezervă, cupe pentru medicamente (10 bucăți) și două tuburi de extensie.

Opțiuni cheie
 • Foarte rapid și silențios
 • Frecvența ultrasonică: 1,7 MHz
 • Rata de nebulizare maximă: ≥1.5ml/min
 • Dimensiunea particulei: 5µm
 • Capacitatea cupei de medicament: 12ml

5. Aparat de aerosoli Bremed BD5200 , cu ultrasunete ,portabil

Un aparat de aerosoli ultra-sonic și un dispozitiv ideal pentru tratamentul tuturor afecțiunilor respiratorii și pulmonare. Acest nebulizator folosește puterea sa ultra-sonică pentru a descompune soluția curativă în picături mici de aerosoli care pot fi inhalați direct prin cavitatea bucală. Este proiectat cu o viteză a motorului separată și o viteză a fluxului de nebulizare care îmbunătățește performanța dispozitivului. Simplu și compact acest aparat permite ca doza precisă de medicament să ajungă la plămâni.

Opțiuni cheie
 • Design ergonomic, portabilitate și facilitate în utilizare
 • Prevăzut cu închidere automată după terminarea perioadei de nebulizare
 • Silențios - poate fi utilizat chiar și pentru bebeluși, în timpul somnului
 • Include masca pentru adulți
 • Dispune de funcție de autocurățare

6. Aparat aerosoli portabil Laica NE1005

Aparat de aerosoli portabil Laica NE1005 este un model care se diferențiază de restul din gama nebulizatoarelor cu ultrasunetele prin dimensiunile reduse, portabilitate și eficiență. În plus, poate fi utilizat de întreaga familie, fiind conceput pentru a fi folosit și de adulți (inclusiv bebeluși). Este silențios, deci "prietenos" cu copiii și îl vei putea utiliza chiar și în timp ce bebelușul doarme. Tratamentul cu aerosoli este eficient în tratarea afecțiunilor pulmonare, astm, bronșită, traheită, sinuzită, alergii, răceli și alergii, tuse. Dispozitivul este livrat cu dispozitiv pentru gură, conector pentru mască, mască pentru copii, mască pentru adulți, baterii și husă de depozitare, împreună cu manualul de utilizare. Aparatul funcționează fie cu 2 baterii 1,5 V AA, fie conectat la priză, fiind nevoie să achiziționezi un adaptor separat.

Opțiuni cheie
 • Pentru: copii, familie
 • Vâsta: 0 luni +metoda nebulizare
 • Ultrasunete
 • Funcții: portabil
 • Conținut pachet2 x baterie

7. Aparat aerosoli ultrasunete Little Doctor LD 250U

Aparatul de aerosoli cu ultrasunete Little Doctor LD 250U este potrivit pentru copii, dar include și o mască pentru adulți, putând fi astfel utilizat de întreaga familie. Dispozitivul transformă medicația lichidă prescrisă de medic în formă de aerosoli foarte fini, prezentând caracteristici de excepție: posibilitatea reglării fluxului de aer și dimensiunea particulelor. Rezervorul dispozitivului pentru medicamente este mare, are o capacitate de până la 12 ml de soluție. Pachetul de livrare conține un kit complet: unitatea principală, mască pentru copii și mască pentru adulți, piesă bucală pentru inhalare, cupă medicament, tub de inhalare, mufă, siguranțe și manual de utilizare.

Opțiuni cheie
 • Ușor de asamblat
 • Zgomot redus
 • Rezistent
 • Comod
 • Stabil

8. Aerosol cu ultrasunete Medifit, silentios , viteza reglabila

Aparatul Medifit pentru aerosol cu ultrasunete este un dispozitiv medical care transformă medicamentele în stare lichidă, în particule fine care sunt absorbite de căile respiratorii cu mai multă usurință. În acest mod, tratamentul este mult mai eficient, pacientul reacționând mai rapid la terapiile cu aerosol. Fiind un aparat silențios și cu viteză reglabilă, aparatul de aerosol Medifit este un produs excelent pentru perioada răcelilor, fiind recomandat în tratarea problemelor respiratorii, a diverselor alergii sau a astmului.

Opțiuni cheie
 • Dispozitiv potrivit pentru întreaga familie (inclusiv bebeluși +0 luni)
 • Este portabil - optim pentru utilizarea acasă sau în vacanțe/deplasări
 • Posibilitatea reglării volumului de aerosoli
 • Alimentarea se face la rețea
 • Facil de operat/transportat/depozitat - greutate totală 1,8 kg

Întrebări despre aparatele de aerosoli cu ultrasunete pentru copii

Pentru ce afecțiuni și tratamente este recomandat?

Aparatele de aerosoli cu ultrasunete pentru copii sunt utilizate pentru administrarea medicamentelor prescrise de medicul specialist pentru tratarea afecțiunilor respiratorii: de la răcelile sezoniere, afecțiuni alergice, sinuzită și până la astm bronșic și chiar boli pulmonare. Poate fi utilizat și preventiv, în cazul copiilor sensibili, cu probleme cronice.

Care sunt accesoriile incluse?

Aparatele de aerosoli cu ultrasunete pentru copii, pe lângă aparatul propriu-zis, pe care-l prezintă, au și accesoriile: mască pentru adulți, mască pentru copii, piesă de gură, piesă de nas, filtre de aer, furtun de aer, flacon și manual de utilizare în limba română.

Este greu de asamblat?

La achiziționare, aparatele cu aerosoli cu ultrasunete pentru copii dețin, în pachetul achiziționat, manual de utilizare în limba română, în care este descris, pas cu pas, cum acest aparat trebuie asamblat. De obicei, aceste aparate nu au prezentat greutăți în configurare.

Aparatul este zgomotos în timpul utilizării?

Aparatele de aerosoli cu ultrasunete beneficiază de o performanța tehnologică extraordinară, de aceea, aceste aparate sunt caracterizare de silențiozitate nemaipomenită. Așadar, poți folosi, cu încredere, acest aparat pentru copilașul tău, chiar și în timpul somnului.

Pentru ce vârstă este potrivit? Poate fi utilizat și de către adulți?

Unul dintre motivele cheie pentru care merită să investești într-un aparat de aerosoli cu ultrasunete este faptul că poate fi utilizat deopotrivă de copii și adulți, conform recomdărilor producătorului - este nevoie doar să vizezi modelele vândute cu mască pentru bebeluși și copii (+0 ani) și cu mască pentru adulți. Indicațiile de utilizare sunt recomandate și de către medicul specialist care monitorizează starea de sănătate.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe