Cel Mai Bun Tensiometru Mecanic

Cel mai bun tensiometru mecanic

Modificat la 17 martie 2022
Articol evaluat de 37 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe

De ce să alegi un tensiometru mecanic?

Dacă ai lucrat până acum în domeniul medicinei, știi deja că tensiometrele mecanice sunt cele mai bune instrumente pe care le poți folosi în activitatea ta. Acestea sunt mult mai de încredere decât cele digitale deoarece nu li se termină bateria niciodată, fix când aveai mai mare nevoie, nu se deteriorează atât de rapid și au o rezistență mult mai îndelungată.

Sunt mai bune deoarece se bazează pe inteligența ta de a citi tensiunea și nu pot oferi erori tehnice. Acestea au un design modern și de cele mai multe ori vin ambalate într-o geantă de material textil pe care o poți folosi tot timpul atunci când călătorești sau când te duci în vizită la un bolnav.

Tensiometrul mecanic este foarte ușor de utilizat și se poate dovedi de un real ajutor oriunde te-ai duce dacă i se va face unei persoane rău și vei dori să îi verifici rapid tensiunea. Tot ce trebuie să faci este să îl deschizi, să pui stetoscopul și manșeta pe brațul persoanei respective și să asculți bătăile inimii, urmărind sistola.

Cel mai bun tensiometru mecanic

Cel mai bun

Tensiometru mecanic Profesional cu stetoscop si gentuta de depozitare - Perfect Medical, Avizat de Ministerul Sanatatii

Manometrul metalic pe care îl are în componența sa, are un diametru de 50 mm și este fără știft de oprire, dar dispune de un clips pentru atașarea pe manșetă. Manșeta tensiometrului este confecționată dintr-un material sintetic de foarte bună calitate, cu marcaj de poziționare pe arteră. Valvă de dezumflare asigură un reglaj fin al debitului de aer evacuat, astfel vei putea citi tensiunea arterială corect.
Verifică prețul

Acest tensiometru mecanic dispune de un sistem de prindere pentru fixarea comodă pe braț și de o bridă de agățare pentru manometru.

la buget

Tensiometru aneroid profesional AGL-30, 1 bucata, Microlife

Stetoscopul cu capsulă simplă este atașat de manșetă, anometrul este ușor de citit, para este ergonomică, cu umflare manuală cu ventil iar manșeta profesională. Aparatul include trusa pentru păstrare și transport dar și manual de utilizare în limba română. Ca dimensiuni măsoară 22 - 32 cm, are o precizie statică ± 3 mmHg între 18-33 °C; ± 6 mmHg între 34-46°C.
Verifică prețul

Tensiometrul AG1-30 este un model fiabil și rezistent, destinat măsurării tensiunii arteriale la nivelul brațului, asigurând o măsurare precisă și sigură.

Premium

Tensiometru mecanic de brat Little Doctor LD 91, profesional, rezistent la socuri, stetoscop inclus

Dacă nu ai suficient timp să mergi regulat la medicul de familie pentru acest proces, ai o soluție și mai simplă. Tensiometrul mecanic de braț Little Doctor este exact ceea ce ai nevoie pentru tine și pentru cei apropiați. Acesta este fabricat din materiale de înaltă calitate, ce rezistă în timp și este destul de simplu de utilizat, fără a fi nevoie de cunoștințe avansate.
Verifică prețul

Pentru a duce un stil de viață sănătos, este important să îți verifici ritmul cardiac constant, pentru a-l putea ține sub control și de a evita eventuale neplăceri.

Tensiometru Brat Aneroid Palm cu Stetoscop Rossmax

Se poate folosi cu o singură mână, astfel vei putea folosi singur fără a recurge la ajutorul altcuiva. De asemenea, manometrul este sigur, fără opritor, iar manșeta nu conține latex. Este o soluție impecabilă pentru tine, dacă ai probleme cu inima sau dacă ai nevoie de a-ți măsura tensiunea frecvent pentru control.
Verifică prețul

Tensiometru Brat Aneroid Palm cu Stetoscop Rossmax. Tensiometru aneroid cu stetoscop de o performanță și calitate superioare. Dispune de un cadran cu diametrul de 65 de mm, foarte ușor de citit.

Tensiometru mecanic cu stetoscop Moretti

Acest set care conține un tensiometru mecanic și un stetoscop profesional cu capsulă simplă, este perfect pentru a măsura corect tensiunea arterială a unei persoane. De asemenea, mai dispune și de un sistem de prindere pentru fixarea comodă pe braț și de o bridă de agățare pentru manometru. Manometrul este metalic și are diametrul de 50 mm, iar manșeta este realizată din material sintetic, cu marcaje de poziționare pe arteră.
Verifică prețul

Deși ne aflăm în era digitală, în unele arii este mai bine să ne rezumăm la analogic.

Tensiometru Aneroid Stetoscop Brat Fora P91 BioExpert

El oferă garanția fiabilității și funcționării ireproșabile la un preț economic. Dotat cu un mecanism modern fără știft de oprire și pară ergonomică cu supape, asigură măsurări precise și reproductibile. În plus, manșeta sa rezistentă din nylon, este prevăzută cu bridă metalică pentru fixare ușoară, asigură o măsurare corespunzătoare. Setul este prevăzut cu o husă de păstrare din nylon, cu fermoar, pentru a putea fi transportat cu ușurință.
Verifică prețul

Acest aparat este unul ce nu ar trebui să lipsească din orice casă. Tensiometrul este un instrument mecanic, destinat măsurării tensiunii arteriale pe braț.

Tensiometru Aneroid BP AG 1-20, 1 bucata, MicrolifeAG 1-20

Acest tensiometru oferă siguranță în funcționare la un preț mic. Prevăzut cu un mecanism modern fără stift de oprire și pară de umflare ergonomica cu supapa, tensiometrul realizeaza o măsurare precisă și sigură. Manșeta rezistentă din nylon, tubulatură de înaltă calitate și manometrul aneroid conferă siguranță în funcționare pe termen lung.
Verifică prețul

Tensiometru Aneroid BP AG 1-20, 1 bucată, MicrolifeAG 1-20. Tensiometrul BP AG1-20 este un aparat mecanic, cu acționare manuală, destinat măsurării tensiunii arteriale la nivelul brațului.

Tensiometru mecanic Little Doctor LD 100 validat clinic BHS

Acest dispozitiv este recomandat să fie utilizat în condițiile specifice clinicilor și spitalelor, dar și acasă, ca mijloc suplimentar de observație medicală. Tensiunea arteriala este măsurată prin ascultarea tonurilor Korotkov cu stetoscopul și prin citirea valorilor pe manometru. Pentru așezarea facilă cât și pentru o vizualizare optimă a ecranului, producătorul a conceput acest tensiometru cu un suport special pentru birou.
Verifică prețul

Tensiometru mecanic Little Doctor LD 100 validat clinic BHS. Tensiometrul LD 100 este proiectat să măsoare tensiunea arterială umană conform metodei Korotkov.

Întrebări frecvente despre tensiometrele mecanice

Ce reprezintă tensiometrele mecanice?

Tensiometrul mecanic reprezintă un aparat cu ajutorul căruia poate fi măsurată, cu precizie ridicată, tensiunea arterială. În general, acesta se utilizează împreună cu un stetoscop care să permită persoanei care măsoară acest parametru sesizarea pulsațiilor arteriale, prin metoda de ascultare a zgomotelor Korotkoff.

Ce preț au de obicei acest tensiometre mecanice?

Tensiometrele mecanice au prețuri cuprinse între minimum 60 de lei și maximum 200 de lei. Fluctuațiile în ceea ce privește prețul sunt evidente datorită faptului că diversele tensiometre mecanice prezintă caracteristici specifice, cum ar fi design-ul, rezistența mecanică, dimensiunea manșetei, materialul din care este realizat etc.

De unde poți cumpăra tensiometre mecanice?

Tensiometrele mecanice pot fi achiziționate de pe majoritatea site-urilor de aparaturi medicală specifică, dar nu numai. De asemenea, se găsesc și în magazinele fizice de tehnică medicală și aparatură folosită în astfel de domenii de activitate.

Ce avantaje îți aduc tensiometrele mecanice?

Deși tensiometrele electrice sunt, bineînțeles, mult mai ușor de folosit, există date conform cărora, de multe ori, valoarea indicată de către acestea nu este întocmai reală. Cu ajutorul unui tensiometru mecanic, precizia și acuratețea măsurătorii este mult superioară, întrucât cadrul medical pregătit temeinic poate să deceleze, corespunzător, zgomotele Korotkoff, iar mai apoi valoarea tensiunii arteriale.

De ce să alegi tensiometrele mecanice?

Tensiometrele mecanice, spre deosebire de cele fizice, sunt mult mai rezistente testului timpului. De asemenea, nu necesită schimbarea periodică a bateriilor, întrucât nu funcționează pe bază de electricitate. După cum am spus, valoarea tensiunii arteriale înregistrată cu ajutorul unui tensiometru mecanic este mult mai apropiată de realitate decât cea înregistrată digital.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Centură De Monitorizat Ritmul Cardiac
Cea mai bună centură de monitorizat ritmul cardiac

Faci mult sport și vrei să-ți monitorizezi ritmul cardiac pentru a-ți îmbunătăți performanțele. Centura cardiacă este cea mai precisă metodă de a măsura bătăile inimii când alergi. Plus că nici nu te incomodează.

Cel Mai Bun Aparat Măsurat Saturație Oxigen (Pulsoximetru)
Cel mai bun aparat pentru măsurarea saturației de oxigen (pulsoximetru)

Îl pui pe deget și în câteva secunde poți vedea pe ecran saturația oxigenului din sânge. Atât de simplu se poate folosi un pulsoximetru. Vezi ce modele sunt cele mai bune.

Cel Mai Bun Alcool Tester
Cel mai bun alcool tester

Cu aparatele rapide de tip etilotest poți afla în câteva secunde alcoolemia din aerul expirat. La fel de performante precum cele ale poliției rutiere, un astfel de aparat de poate scăpa de posibile neînțelegeri.

Cea Mai Bună Pernă Ortopedică Pentru Șezut
Cea mai bună pernă ortopedică pentru șezut

Stai mult pe scaun și începi să ai probleme cu spatele? Atunci ai nevoie de o pernă ortopedică pentru șezut. Este cel mai simplu lucru pe care-l poți cumpăra pentru o postură corectă.

Cel Mai Bun Aparat de Masaj cu Infraroșu (anticelulitic)
Aparate cu infraroșu pentru masaj termic și anticelulitic

Vrei să-ți tonifiezi brațele și picioarele? Cu ajutorul unui aparat de masaj cu infraroșu te relaxezi și în același timp arzi și celulita. Vezi cele mai bune modele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe