Cel Mai Bun Aparat Auditiv Intraauricular

Cel mai bun aparat auditiv intraauricular

Modificat la 15 octombrie 2021
Articol evaluat de 27 ori:
Pagină realizată de:
Nicolae Filimon
Nicolae Filimon

De ce să alegi un aparat auditiv intraauricular?

Ești în căutarea celor mai mici aparate auditive sau în căutarea aparatelor auditive IntraAuriculare? Când descoperi că ai o pierdere de auz și soluția o reprezintă o proteză auditivă este foarte important să evaluezi toate opțiunile și să iei în calcul ce este important pentru tine. O vizită la audiolog îți oferă informații profesionale despre aparatele auditive potrivite nevoilor reale și te ghidează spre opțiuni viabile.

În funcție de ce îți dorești de la o proteză auditivă și cu ce tip de proteză ești compatibil, există câteva opțiuni de aparate auditive printre care și aparatul auditiv IntraAuricular. Din fericire, aparatele auditive moderne oferă o soluție discretă pentru hipoacuzie. Dacă te îngrijorează impactul pe care aparatele auditive îl pot avea asupra înfățișării tale, poți lua în calcul soluția aparatelor auditive IntraAuriculare.

Create pentru a fi indetectabile, aceste dispozitive sunt introduse integral în canalul auricular. Pentru că nu există părți care se așează pe ureche sau care încadrează urechea, persoanele din jur nu vor realiza că ești utilizator de proteză auditivă. La această categorie, cei de la Signia sunt pionieri.

Cel mai bun aparat auditiv intraauricular

Cel mai bun

Aparat Auditiv Digital JH-A39, Set 2 buc. Stanga+Dreapta, Hipoacuzie Severa, 2x3 Olive, 129dB

 • Puțin vizibil
 • Design modern și portabil
 • Confort la utilizare
 • Sunet clar și calitativ
 • Greutate mică
Verifică prețul

Acest aparat auditiv reîncărcabil are un volum reglabil, ele fiind aproape invizibile, dar cu totul fiabile, fiind realizate din materiale de calitate. Auzul tău este una dintre cele mai importante funcții ale organismului uman. Auzind ceea ce se petrece în jurul nostru, în mediul în care activăm, ne ajută să socializam la nivel corect și normal în mediurile în care trăim și activăm. Atunci când începem să avem probleme cu auzul din cauza anumitor boli neașteptate trebuie să luăm măsuri. Acest aparat este o soluție bună pentru că este ușor de utilizat, are o viață lungă și dispune de reglaj al volumului.

la buget

Aparat auditiv intraauricular ProSound, 45 dB, accesorii incluse

 • Design modern
 • Minimalist
 • Ușor de utilizat
 • Calitate ridicată
 • Alimentare cu baterii
Verifică prețul

Aparat auditiv ProSound este potrivit pentru persoanele cu carențe în auz, pentru a le asigura un mediu favorabil și optim. Este dotat cu un sistem inovativ de amplificare a sunetului, fără zgomote de fond, pentru confortul utilizatorului. Aparatul este ușor de montat datorită design-ului ergonomic și nu stârnește disconfort. Produsul se încarcă pe baterii speciale ZincAir, a cărei durată de funcționare ajunge până la o lună fiecare. Aparatul auditiv oferă capacitatea unui auz bun, fără constrângeri.

Premium

Aparat auditiv digital HA60

 • Rezistență crescută
 • Greutate redusă
 • Simplu de utilizat
 • Ușor de fixat
 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
Verifică prețul

Aparatul auditiv digital HA60 este opțiunea perfecă pentru persoanele ce prezintă carențe în auz. Avantajele acestui dispozitiv constau în dimensiunea redusă, amplasarea intraauriculară și capacitatea sporită a frecvențelor, ce îl cataloghează ca fiind practic în utilizare și stocare. Acesta amplifică volumul sunetelor fără zgomote iritante de fundal. Aparatul este dotat cu un sistem inovativ, ce asigură calitatea mai sporită a sunetului. Setul funcționează pe bază de baterii ce se includ în set.

Amplificator intraauricular (aparat auditiv) cu acumulator culoarea pielii, volum maxim de iesire 120db, incarcare la priza 220 volti

 • Aparat auditiv în ureche Compatibilitate: Urechea dreaptă și urechea stângă
 • Volum maxim ieșire 120 dB
 • Amplificare sunet 30 dB
 • Tip alimentare: acumulator
 • Autonomie 24 h
Verifică prețul

Amplificatorul auditiv intrauricular reîncărcabil cu acumulator încorporat estye unul dintre cele mai mici aparate auditive de pe piață. Acesta este confecționat în culoarea pielii, discret, iar dimensiunile și greutatea redusă îl fac confortabil de purtat și nu interferează cu activitățile de zi cu zi. Se potriveste atât la urechea dreaptă cât și la cea stângă, având un control lin al puterii, reglabil pe 5 niveluri. Perfect pentru toate activitățile, chiar și atunci când mergi în spații unde există mult zgomot de stradă, vizite la cinema, ori teatru.

Aparat auditiv cu baterii, discret si performant, 4 olive incluse, Matheus

 • Tip aparat auditiv: în ureche
 • Utilizat pentru: Hipoacuzie ușoară, Hipoacuzie medie, Hipoacuzie severa
 • Compatibilitate: urechea dreaptă, urechea stângă
 • Volum maxim ieșire: 120 dB
 • Amplificare sunet: 40 dB
 • Tip alimentare: baterie
Verifică prețul

Dacă sunteți în căutarea unui aparat auditiv bun, atunci ar trebui neapărat să îl vedeți pe cel de la Matheus. Acest aparat are dimensiuni mini, include 4 dopuri siliconice de diferite dimensiuni, este compact și nu crează disconfort. De asemenea, aparatul are control pentru volum, percepând zgomote de până la 40 dB și sunete de până la 30 dB. Frecvența sunetelor captată de acest aparat auditiv variază între 300 Hz și 4000Hz. Aparatul este de dimensiuni reduse, vine însoțit de husa unde poate fi păstrat, este ușor de purtat cu tine și simplu de utilizat.

Aparat Auditiv GreatEars™ G16d Digital Mini Premium , cu baterii , autonomie pana la 200h, 120 dB, Amplificator de sunet, 3 accesorii, pentru adulti , crem

 • Memorare mod de amplificare
 • Reducere sunete de fundal nefolositoare
 • Indicator pentru baterie scăzută
 • Interfața de încărcare modernizată
 • Mini dimensiune invizibilă în ureche
Verifică prețul

Amplificatorul de sunet GreatEars™ G16d Digital Mini Premium cu baterii, are o autonomie de până la 200 de ore, poate emite un sunet de până la 120 dB și vine însoțit de de 3 accesorii, făcându-l partenerul ideal pentru persoanele care suferă de hipoacuzie ușoară, medie sau chiar și severă. Acest aparat auditiv amplifică sunetul în totalitate digital, putând inclusiv, memora modul de amplificare. Sunetul transmis este clar, fără distorsionări datorită amplificării digitale, având și posibilitatea reducerii sunetelor de fundal nefolositoare.

Întrebări frecvente despre aparatele auditive intraauriculare

Aparatele auditive IntraAuriculare sunt potrivite pentru mine?

Dacă ești o persoană pentru care înfățișarea este foarte importantă, aparatele auditive IntraAuriculare pot fi o soluție evidentă. Cu funcționalități excepționale și un design aproape imperceptibil, nu vei avea deloc grija că aparatul auditiv va fi observat.

Pentru ce tip de hipoacuzie se pot folosi aparatele auditive IntraAuriculare?

Aparate auditive intraauriculare sunt de obicei recomandate pentru pacienții hipoacuzici care suferă de hipoacuzie ușoară sau moderată. Din cauza dimensiunilor limitate, nu sunt benefice pentru persoanele care suferă de hipoacuzie profundă sau severă.

Aparatele auditive IntraAuriculare sunt confortabile?

Când porți aparate auditive, o caracterisică esențială o reprezintă confortul. Aparatele auditive care nu sunt bine montate vor oferi un sunet deficitar, îți pot irita urechile și îți pot provoca multă frustare. Deși modelele de aparate auditive intraauriculare sunt extrem de confortabile, pot fi nepotrivite pentru forma urechii tale.

Cât de puternice sunt aparatele auditive IntraAuriculare?

Aparatul auditiv IntraAuricular trebuie să aibă o putere suficientă pentru a compensa pierderea auzului. De asemenea, aparatul auditiv este achiziționat pentru câțiva ani și este imposibil de prezis cu exactitate modificările pe care le va produce în auz. Acest lucru se datorează factorilor care au dus la pierderea auzului, precum și a tulburărilor circulatorii din urechea internă.

Ce brand trebuie să aleg pentru aparatul meu auditiv IntraAuricular?

Atunci când alegi un producător, ar trebui să dai prioritate companiilor de frunte cu o vastă experiență în fabricarea de aparate auditive. Astfel de companii au o gamă largă nu numai de aparate auditive, ci și de accesorii. Astfel de companii oferă o garanție pentru produsele lor, au o structură bine organizată a centrelor de service din întreaga lume, inclusiv reprezentarea lor în România.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cele mai bune Termometre Fără Contact (cu infraroșu)
Termometre cu infraroșu fără contact pentru uz intens

Te vizitează multe persoane și vrei să te asiguri că acestea sunt perfect sănătoase? Un termometru cu infraroșu fără atingere e ceea ce îți trebuie. Vezi cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Aparat Măsurat Saturație Oxigen (Pulsoximetru)
Cel mai bun aparat pentru măsurarea saturației de oxigen (pulsoximetru)

Îl pui pe deget și în câteva secunde poți vedea pe ecran saturația oxigenului din sânge. Atât de simplu se poate folosi un pulsoximetru. Vezi ce modele sunt cele mai bune.

Cel Mai Bun Alcool Tester
Cel mai bun alcool tester

Cu aparatele rapide de tip etilotest poți afla în câteva secunde alcoolemia din aerul expirat. La fel de performante precum cele ale poliției rutiere, un astfel de aparat de poate scăpa de posibile neînțelegeri.

Cel mai bun Aparat de Aerosoli cu Ultrasunete pentru Copii
Aparate de aerosoli cu ultrasunete pentru copii

Oferă-i copilului cel mai bun tratament natural pentru episoadele de astm sau răceală. Cu acest aparat modern ai beneficiile aerului curat de litoral direct la tine acasă.

Cel Mai Bun Aparat de Măsurat Glicemia (Glucometru)
Cel mai bun aparat de măsurat glicemia

Ai probleme de sănătate care necesită măsurarea glicemiei constant? Aceste aparate numite glucometre îți permit să-ți măsori rapid și eficient nivelul glicemiei din sânge și nu numai.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe