Cel Mai Bun Aparat de EKG Portabil - Uz Acasă

Cel mai bun aparat EKG portabil pentru uz acasă

Modificat la 04 mai 2022
Articol evaluat de 128 ori:
Pagină realizată de:
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan

De ce să-ți cumperi un aparat EKG portabil?

Monitorizarea stării de sănătate trebuie să reprezinte o parte din rutina periodică, alături de practicarea unui sport, alimentația corectă și un program optim de somn. Grație dispozitivelor de monitorizare disponbile pe piață, îți poți urmări afecțiunile sau le poți preveni, chiar la tine acasă, între programările la medicii specialiști. Un EKG portabil este un aparat care nu trebuie să lipsească din casa celor care suferă de afecțiuni diverse, precum: hipertensiune, supraponderabilitate, diabet tip I și tip II, persoane cu hipertensiune sau care au suferit un infarct sau accident vascular cerebral. Totodată, este destinat fumătorilor, sedentarilor, dar și pentru a preveni, în cazul celor care au predispoziție genetică la bolile specifice.

EKG-ul portabil se utilizează facil și lejer, fiind portabil: alimentarea se face fie cu acumulator, fie cu baterii, în funcție de modelul achiziționat. În ceea ce privește funcțiile incluse, vei putea să îți monitorizezi și să verifici ritmul cardiac, rapid și simplu. Cele mai performante modele dispun de stocarea rezultatelor și chiar transferul acestora către medicul care supraveghează un anumit caz. Din acest motiv, este o alegere perfectă deopotrivă pentru tineri și pentru cei în vârstă, utilizându-se simplu și rapid, în orice moment, acasă sau în călătorii.

Cele mai bune aparate de electrocardiogramă portabile

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Beurer ME90

 • Durata de măsurare este de 30 de secunde;
 • Capacitate de memorare a 36 de măsurători;
 • Posibilitatea descărcării măsurătorilor prin USB;
 • Beneficiază de funcție de oprire auotmată;
 • Afisează starea bateriei.
Verifică prețul

Aparatul medical EKG mobil Beurer ME90 arată în doar 30 de secunde bătăile inimii, se alimentează prin intermediul unui cablu USB și este dotat cu 36 de memorii. Aveți astfel o imagine de ansamblu a ritmului cardiac, pentru că puteți urmări bătăile inimii pe perioadă de timp îndelungată. Pentru că sănătatea dumneavoastră și a familiei este cea mai importantă, aparatul facilitează o metodă de investigație fără riscuri, deoarece nu produce niciun efect asupra organismului, și ajută în prevenirea bolilor cardiovasculare.

la buget

* Prezentare video mai jos

Contec PM10

 • Baterie de litiu internă, reîncărcabilă;
 • Autonomie de până la 200 de măsurători;
 • Măsurarea ritmului cardiac;
 • Posibilitatea descărcării înregistrărilor în vederea analizării prin USB sau Bluetooth;
 • Dimensiunile reduse îl fac foarte ușor de transportat;
Verifică prețul

Electrocardiograful portabil CONTEC PM10 este conceput pentru uzul personal, fiind de un real ajutor în prevenirea bolilor cardiovarsculare, deoarece asigură o monitorizare precisă a activității inimii. Cu un design modern și cu o viteză de scanare rapidă, se folosește simplu și eficient, necesitând un efort minim din partea utilizatorului. Alimentarea se realizează prin intermediul bateriilor reîncărcabile din litiu, de o mare capacitate, astfel că aparatul monitorizează și înregistrările ECG și bătăile inimii, oriunde și oricând.

Premium

* Prezentare video mai jos

Istel HR-2000

 • Măsurarea ritmului sinusal, fibrilației atriale și aritmiei;
 • Posibilitatea descărcării înregistrărilor în vederea analizării prin Bluetooth;
 • Dimensiunile reduse îl fac foarte ușor de transportat;
 • Ajută la diagnosticarea tahicardiei, bradicardiei sau a infarctului;
 • Carcasă rezistentă din plastic și aluminiu.
Verifică prețul

Electrocardiograful portabil Istel HR-2000 este un dispozitiv compact, wireless și cu portabilitate maximă, atât pentru uzul la domiciliu, în călătorii cât și la serviciu. În cazul în care ai probleme cu inima sau tensiunea arterială, Istel HR-2000 îți vine în ajutor înregistrând semnalul EKG care, mai apoi, poate fi trimis via bluetooth în vederea analizării. Dispozitivul are 4 senzori încorporați care generează 6 trasee EKG (I, II, III, aVR, aVL, aVF) ce asigură o măsurare precisă a activității electrice a inimii și a ritmului cardiac.

Tensiometru de brat + EKG Complete, 1 bucata, Omron

 • De calitate
 • Durabil
 • Rezistent
 • Util
 • Performant
Verifică prețul

Tensiometru de braț EKG Complete, 1 bucata, Omron. Obține o imagine mai completă a sănătății inimii tale cu Complete, un monitor combinat de tensiune arterială + EKG pentru măsurători ușoare la domiciliu. Având capacitatea de a măsura ambii factori de risc pentru accident vascular cerebral într-un singur dispozitiv, cei care trăiesc cu fibrilație atrială au o modalitate simplă de a urmări starea lor și de a ști când trebuie să solicite tratament, funcționază cu apăsare pe doar un singur buton, fiind extrem de simplu.

Tensiometru de brat Beurer BM95 cu functie EKG

 • Include fibrilație arterială și extraistole;
 • Masurare complet automată a tensiunii și a pulsului la nivelul brațului;
 • Bluetooth 4.0 pentru transferul valorilor măsurate;
 • Funcție de oprire automată;
 • Câte 60 de spații de memorare pentru 2 persoane.
Verifică prețul

Dispozitivul are o detecție îmbunătățită a aritmiei, care poate descoperi, de asemenea, fibrilația atrială și extrasistola, de exemplu. În timpul măsurării, este afișat ritmul cardiac mediu. Odată ce numărătoarea inversă este completă, pe afișajul BM 95 apare o evaluare a măsurării ECG. Poți efectua o măsurare complet automată a tensiunii arteriale și a pulsului pe brațul superior, folosind o manșetă universală pentru circumferințele brațului superior de 22-42 cm. În cazul utilizării incorecte, utilizatorul primește un mesaj.

Întrebări despre aparatele EKG portabile

Cum este alimentat?

Majoritatea modelelor de aparate EKG portabile sunt atât de mici încât încap într-un buzunar. De aceea majoritatea dintre ele funcționează pe bază de baterii de tip AA sau AAA. Totuși sunt concepute astfel încât să nu consume un set de baterii per utilizare.

Este ușor de utilizat?

Majoritatea modelelor pentru uz casnic, dar și cele profesionale sunt foarte ușor de utilizat. Au afișaj intuitiv și doar câteva butoane ce trebuie operate pentru a monitoriza tensiunea arterială, bătăile inimii sau alte funcții disponibile în funcție de model.

Cine îl poate folosi?

Anumite aparate care sunt destinate uzului domestic pot fi folosite de către orice persoană, însă există modele profesionale de exemplu ce pot fi folosite de sau sub îndrumarea unui medic. De aceea e mai bine să te informezi cu privire la destinația aparatului înainte de a-l cumpăra.

Dispune de spațiu de stocare?

Da, aceste dispozitive pot stoca rezultatele cu ajutorul memoriei interne disponibile. Acesta este un aspect important mai ales atunci când ai nevoie să compari rezultatele în situația în care medicul te ține sub observație sau când o faci chiar tu, acasă.

Generează rezultate corecte, este un dispozitiv pe care îl recomandă și medicii?

Aceste tipuri de aparate sunt în general recomandate de către medici pentru detecție dar și pentru triaj. Ele sunt importante mai ales dacă există afecțiuni preexistente ce trebuie monitorizate. Unele dintre ele se pot conecta cu dispozitive smart și transmite rezultatele direct medicului.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun Tracker GPS pentru Bătrânii cu Probleme de Memorie
Cel mai bun tracker GPS pentru bătrânii cu probleme de memorie

Ai o rudă cu probleme de memorie și îți faci griji de fiecare dată când iese din casă? Cu ajutorul unui tracker GPS poți afla în orice moment unde se află direct de pe telefonul tău mobil.

Cele mai bune Termometre Fără Contact (cu infraroșu)
Termometre cu infraroșu fără contact pentru uz intens

Te vizitează multe persoane și vrei să te asiguri că acestea sunt perfect sănătoase? Un termometru cu infraroșu fără atingere e ceea ce îți trebuie. Vezi cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Aparat Auditiv Intraauricular
Cel mai bun aparat auditiv intraauricular

Cauți un aparat auditiv invizibil? Aparatele intrauriculare se introduc puțin în interiorul urechii și de cele mai multe ori sunt neobservabile.

Cel mai bun Aparat de Aerosoli cu Ultrasunete pentru Copii
Aparate de aerosoli cu ultrasunete pentru copii

Oferă-i copilului cel mai bun tratament natural pentru episoadele de astm sau răceală. Cu acest aparat modern ai beneficiile aerului curat de litoral direct la tine acasă.

Cea Mai Bună Centură De Monitorizat Ritmul Cardiac
Cea mai bună centură de monitorizat ritmul cardiac

Faci mult sport și vrei să-ți monitorizezi ritmul cardiac pentru a-ți îmbunătăți performanțele. Centura cardiacă este cea mai precisă metodă de a măsura bătăile inimii când alergi. Plus că nici nu te incomodează.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe