Cel Mai Bun Aparat Auditiv Retroauricular

Cel mai bun aparat auditiv retroauricular

Modificat la 13 octombrie 2021
Articol evaluat de 13 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să alegi un aparat auditiv retroauricular?

Tot mai multe persoane au dificultăți în percepția sunetelor în medii acustice dificile, chiar dacă nivelul de conștientizare a importanței auzului a crescut, multe persoane întâmpinând probleme chiar de la vârste fragede. Chiar dacă ai crede că majoritatea persoanelor care au nevoie de un aparat auditiv sunt bătrânii, trebuie să știi că doar o treime din pacienții afectați de problemele de auz sunt pensionari, majoritatea fiind la școală sau încadrați la muncă având sub 55 de ani.

Aparatele auditive retroauriculare sunt încadrate în mai multe segmente de prețuri, putând satisface nevoile oricărui pacient, fie că dispune sau nu de o anumită sumă de bani. Luând în considerare consecințele psihosociale și economice negative ale problemelor de auz, achiziția unui aparat auditiv retroauricular reprezintă o prioritate pentru orice persoană care are ghinionul de a dispune de o astfel de problemă.

Un aparat auditiv retroauricular te poate ajuta să îți recuperezi sunetele odată pierdute însă sunt și multe păreri care spun că odată amplificat, sunetul poate provoca senzația de fluierat sau să fie zgomotos însă acest lucru se poate remedia odată cu achiziționarea unui aparat auditiv retroauricular modern, corespunzător și de calitate bună. Cei de la Philips dispun de o mare varietate de produse de acest gen.

Cel mai bun aparat auditiv retroauricular

Cel mai bun

Aparat Auditiv ZinBest REINCARCABIL Digital VHP-220T, Hipoacuzie Severa, 4 Olive, 129dB

 • Aparat reîncărcabil
 • Puțin vizibil
 • Sunet clar
 • Calitate înaltă
 • Durabilitate
Verifică prețul

Aparatul Auditiv VHP-220T reîncărcabil, este modelul superior al bine-cunoscutului VHP-220. Funcționează cu o baterie reîncărcabilă (accumulator) de înaltă calitate, reducând cheltuielile cu bateriile pe termen lung. Bateria sa excelentă oferă 500 de cicluri de încărcare și descărcare. Aparatul este confortabil în oricare dintre urechi. Are o calitate digitală completă pentru o distorsiune audio scăzută și o voce mai clară. De asemenea, are o caracteristică de reducere a zgomotului care ajută utilizatorul să audă cu maximă claritate.

la buget

Amplificator de sunete reîncărcabil Sound Zoomer

 • Amplifică sunetul cu până la 15 dB, de la o distanță de până la 30 metri
 • Eficient pe o distanță de până la 30 de metri
 • 10 ore de funcționare
 • Este ușor și compact – poate fi purtat în ambele urechi
 • Design modern și ergonomic, arată ca un dispozitiv bluetooth
Verifică prețul

Sound Zoomer este un amplificator de sunete pentru ureche, creat special pentru persoanele care au dificultăți de auz sau pentru cei care îți doresc să audă șoaptele de la distanță. Amplificatorul de sunete are un design modern și ergonomic, arată ca un dispozitiv bluetooth. Clarifică și diferențiază sunetele. Amplifică sunetul cu până la 15 dB, de la o distanță de până la 30 metri. Dispune de 2 setări pentru captarea frecvențelor înalte sau joase. Complet reîncărcabil cu ajutorul USB-ului. În pachet sunt incluse 3 tipuri de capete de silicon.

Premium

Aparat auditiv digital Beurer HA70 Pair

 • Aparate auditive reîncărcabile
 • De dimensiuni foarte reduse
 • Set practic de două aparate, pentru ambele urechi
 • 2 programe auditive diferite
 • Geantă de depozitare cu baterie externă integrată
Verifică prețul

Aparatul auditiv Beurer HA70 Pair este un aparat auditiv digital, de dimensiuni foarte reduse, cu acumulatori reîncărcabili. Practic, este un set de două aparate, pentru ambele urechi. Fiecare aparat poate avea un program auditiv individual. Produsul vine la pachet cu o geantă de depozitare cu baterie externă integrată, lucru care îi mărește considerabil autonomia. Aparatul auditiv Beurer HA70 Pair este ideal în cazul unei capacități auditive limitate având o formă ergonomică adaptată pentru zona din spatele urechii.

Aparat auditiv reincarcabil HP-118, retroauricular, incarcator priza, 4 olive silicon

 • Poate fi folosit timp de până la 30h
 • Reglaj pe 4 trepte de volum
 • Aparatul dispune de buton de volum, întrerupător OFF
 • Se poate folosi la urechea stângă sau dreaptă
 • Greutate și dimensiune mică, fiind ușor de fixat și utilizat
Verifică prețul

Aparatul auditiv reincarcabil HP-118 este un aparat auditiv retroauricular performant, de ultimă generație, cu prindere după ureche. După o încărcare completă, aparatul auditiv poate fi folosit timp de până la 30h înainte de a fi necesară o reîncărcare, iar timpul necesar încărcării este de aproximativ 4h. Are un reglaj pe 4 trepte de volum și un intrerupator OFF, N (sunet normal) sau H (scade zgomotul din jur în frecvența joasă). Se poate folosi la urechea stângă sau dreaptă, având o greutatea și dimensiune sunt mică.

Aparat auditiv extern model ProSOUND JH-117 dupa ureche amplificare 35 dB avizat MS jh-117

 • Pachet complet cu toate accesoriile umplute;
 • Amplificare mare a sunetului;
 • Materiale de calitate folosite;
 • Extrem de util și practic;
 • Autonomie a bateriei de până la 30 de zile.
Verifică prețul

Atunci când ai nevoie de un auz mai bun pentru că nu ai primit de la mama natură, ai nevoie de puțin ajutor. Aici vorbim despre un aparat auditiv extern care se montează după ureche. Îl poți folosi ușor și da jos foarte ușor. Vei beneficia de o amplificare de 35 dB avizat. Ai la dispoziție un aparat auditiv de înaltă calitate care îți va amplifica destul de mult sunetul, fără zgomote de fond, montare foarte ușoară în spatele urechii. Se alimentează cu baterii alcaline care îți oferă o autonomie de cc.120 ore.

Aparat auditiv Horigen™ FB202S, cu acumulator german, hipoacuzie, ultra usor, 130dB, amplificator de sunet, pentru adulti, 4 dimensiuni dopuri, control volum, cutie depozitare inclus, bej

 • Aparat auditiv Horigen™ FB202S, cu acumulator german
 • hipoacuzie
 • ultra usor
 • amplificator de sunet pentru adulti 4 dimensiuni dopuri
 • control volum
Verifică prețul

Acest model dispune de certificat CE pentru dispozitive medicale, directiva 93/42 și este4 folosit pentru hipoacuzie ușoară, medie sau severă. Se poate purta la urechea dreaptă sau stângă și are 4 dopuri siliconice de diferite mărimi pentru fixarea cât mai bine în canalul auditiv. Aparatul are 4 trepte de volum 2 moduri de operare Mod MAXIM și MOD SOFT și funcționează cu acumulatori ce pot fi încărcați la priză sau USB. Aparatul auditiv dispune de un reglaj al volumului și un comutator pornit/oprit.

Întrebări frecvente despre aparate auditive retroauriculare

Cum funcționează un aparat auditiv retroauricular?

Principiul de funcționare al aparatelor auditive se bazează pe amplificarea sunetului. Pentru a întelege cum funcționează un aparat auditiv, ar trebui să iei în considerare caracteristicile dispozitivului. Acest dispozitiv are un microfon încorporat, al carui scop este să capteze sunetul. Calculatorul miniatural procesează semnalul recepționat, îl convertește și îl transmite în ureche.

Câte tipuri de aparate auditive retroauriculare există?

Prin principiul funcționării, toate aparatele auditive sunt împărțite în 2 tipuri - digitale și analogice. Diferența cheie între dispozitivele digitale este conversia unui semnal într-un cod digital, care permite obținerea unei calitîți superioare a sunetului, a posibilităților largi de reglare individuală și posibilitatea utilizării diverselor accesorii suplimentare. Majoritatea producătorilor de aparate auditive, în prezent au abandonat producția de modele analogice.

Pentru ce persoane sunt potrivite aparatele auditive retroauriculare?

Pentru cei cu o pierdere de auz moderată spre severă sau pentru cei cu conduct auditiv mai mic, aparatele auditive de tip retroauricular sau BTE (behind the ear) sunt soluția potrivită.

Aparatul auditiv retroauricular este reîncărcabil?

Un aparat auditiv retroauricular reîncărcabil este un dispozitiv care utilizează baterii reîncărcabile sau o medie de 50-60 de baterii de unică folosință pe an. Daca aparatul auditiv este binaural (și în majoritatea cazurilor este), numărul de baterii care se utilizează este dublu.

Ce avantaje are un aparat auditiv retroauricular?

Scopul principal al aparatului este de a amplifica sunetele, astfel încât pacientul să poată auzi în mod eficient orice zgomot. Astăzi, majoritatea pacienților folosesc un aparat auditiv performant, adică un dispozitiv digital. Semnalul digital este o secvență de numere. Fiecare număr corespunde unui eșantion separat al semnalului analogic. Aceasta probă se face cu o frecvență constantă. Digitizarea este necesară pentru a introduce în dispozitiv cât mai multe funcții.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Pernă Electrică cu Încălzire
Cea mai bună pernă electrică cu încălzire

Dacă ai probleme cu gâtul sau dureri frecvente de cap, o pernă cu încălzire electrică îți poate alina durerile și te poate relaxa într-un timp foarte scurt.

Cel mai bun Tracker GPS pentru Bătrânii cu Probleme de Memorie
Cel mai bun tracker GPS pentru bătrânii cu probleme de memorie

Ai o rudă cu probleme de memorie și îți faci griji de fiecare dată când iese din casă? Cu ajutorul unui tracker GPS poți afla în orice moment unde se află direct de pe telefonul tău mobil.

Cel Mai Bun Aparat de EKG Portabil - Uz Acasă
Cel mai bun aparat EKG portabil pentru uz acasă

Ai nevoie să-ți poți monitoriza ritmul cardiac cât mai exact? Aparatul EKG portabil te ajută să faci acest lucru acasă sau în călătorii și are un preț accesibil.

Cel Mai Bun Aparat de Măsurat Glicemia (Glucometru)
Cel mai bun aparat de măsurat glicemia

Ai probleme de sănătate care necesită măsurarea glicemiei constant? Aceste aparate numite glucometre îți permit să-ți măsori rapid și eficient nivelul glicemiei din sânge și nu numai.

Cel Mai Bun Aparat Măsurat Saturație Oxigen (Pulsoximetru)
Cel mai bun aparat pentru măsurarea saturației de oxigen (pulsoximetru)

Îl pui pe deget și în câteva secunde poți vedea pe ecran saturația oxigenului din sânge. Atât de simplu se poate folosi un pulsoximetru. Vezi ce modele sunt cele mai bune.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe