Cea Mai Bună Pernă Ortopedică Pentru Șezut

Cea mai bună pernă ortopedică pentru șezut

Modificat la 12 octombrie 2021
Articol evaluat de 24 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei

De ce să-ți iei o pernă ortopedică pentru șezut?

Pernele ortopedice pentru șezut sunt o alegere nemaipomenită pentru confortul spatelui tău. Designul pe care acestea îl au, precum și forma lor anatomică, fac din aceste perne un accesoriu respirabil care susține coloana vertebrală, îmbunătățește postura spatelui și ameliorează circulația sângelui.

Acest lucru este posibil prin eliminarea presiunii exercitate de către suprafețele tari asupra zonei șezutului și asupra zonei anale. Se menține astfel o poziție corectă a corpului și vei simții diferența ori cat de confortabil ar fi scaunul tău. Chiar și după o lungă ședere te vei simți relaxat întrucât greutatea corpului este distribuită uniform.

Perna este o investiție de durată pentru că își păstrează fermitatea timp îndelungat, iar de cele mai multe ori, husa este detașabilă și lavabilă. O poți folosi atunci când șofezi, când mergi cu avionul sau oricând stai timp îndelungat în poziția șezut. Materialele folosite la crearea acestui accesoriu inovator sunt de înaltă calitate și odată ce o vei încerca, o vei lua cu tine peste tot.

Cea mai bună pernă ortopedică pentru șezut

Cel mai bun

Perna ortopedica din spuma cu memorie Coccyx PLUS Backmed, Elibereaza presiunea de pe coloana. Premium, 46x37x8 cm

Poate fi folosită de către oricine, nu are contraindicații iar mărimea este universală. Este dedicată mai ales persoanelor care lucrează la birou, persoanelor cu dizabilități sau persoanelor care șofează mai mereu. Este fabricată 100% din spumă cu memorie, cu decupaj în formă de U și ușor de întreținut.
Verifică prețul

Această pernă ortopedică ajută la eliminarea durerilor lombare sciatice și de coccis, eliberează presiunea de pe coloană, îmbunătățește postura și circulația sângelui, este extrem de confortabilă și versatilă.

la buget

Perna ortopedica sezut Suporto coccis Fermitate Regular, Negru,masa corporala sub 80 KG, 45 x 36 x 8 cm

Conceput pentru a crește confortul și productivitatea și pentru ca tu să poți aloca focusul și atenția lucrurilor care contează se numește perna ortopedică pentru șezut. Ea îți permite să stai corect fără a depune un efort fizic crescut în acest sens, aliniindu-se perfect corpului datorită proprietăților spumei cu memorie.
Verifică prețul

Scaunele obișnuite cu suprafață plată sunt o soluție pentru perioade scurte, pentru a ne menține greutatea, dar pe termen lung avem nevoie de un suport adaptat corpului uman și nevoilor acestuia.

Premium

Suporto Set perne lombara + perna sezut, Regular

Pernele ortopedice Suporto sunt concepute pentru a crește confortul și a scăpa de griji atunci cand stai mai mult timp pe scaun, pentru că previn durerile în zona inferioară a spatelui și te ajută să menții o poziție corectă a corpului. Setul include o pernă pentru scaun, sau șezut și o pernă pentru zona lombară.
Verifică prețul

Scaunele obișnuite cu suprafața plată sunt o soluție pentru perioade scurte pentru a ne menține greutatea, dar pe termen lung avem nevoie de un suport adaptat corpului uman și nevoilor acestuia.

Perna Ortopedica sezut Ortosan cu gel racoritor - Confort Corectare spate Spuma cu Memorie Negru ORTO023S

Reduce presiunea din zona coccisului și a coloanei, menține o poziție corectă în scaun îmbunătățind postura, îmbunătățește circulația sângelui, reduce durerile de spate și relaxează musculatura. Perna dispune de o curea ajustabilă, de la 23 la 120 cm, cu ajutorul căreia poate fi prinsă pe orice tip de scaun.
Verifică prețul

Această pernă ortopedică este un suport excelent pentru coloana vertebrală și dedicată mai ales persoanelor care lucrează la birou, persoanelor cu dizabilități sau acelor persoane care șofează mult.

Perna ortopedica pentru sezut BetterSeat perna in forma de U pentru o postura corecta negru Ej-Products EJ-008

Te invităm să descoperi perna ortopedică pentru șezut în forma de U, special concepută pentru persoanele care stau timp îndelungat în poziția șezută. Această pernă te va ajuta să eliberezi stresul și presiunea care este exercitată asupra coloanei vertebrale, promovând o postură corectă a corpului și determinând ameliorarea durerilor. De asemenea, acest produs este recomandat persoanelor imobilizate în scaunul cu rotile.
Verifică prețul

Postura corectă a corpului determină condiția fizică și bunăstarea generală a organismului.

Perna Ortopedica pentru sezut cu gel racoritor - Protectie Coccis si zona Lombara, Spuma cu Memorie, Negru/Gri

Perna ortopedică pentru șezut cu gel răcoritor, marca Protectie Coccis, este realizată din cauciuc NON-SLIP, este prevăzută cu buzunar cu fermoar pentru o curățare ușoară, fiind umplută cu spumă de memorie de calitate superioară și binențeles stratul de gel pentru răcire de pe partea superioară pentru un confort superior. Perna de șezut este proiectată ergonomic, deci asigură un maxim de sprijin și confort, reducând presiunea asupra coccisului și discurilor intervertebrale la nivelul zonei lombare astfel oferindu-ți confort și o poziție corespunzatoare. Pe lângă previenție, perna ajuta activ în eliminarea problemelor spatelui inferior sau durerilor de ședere.
Verifică prețul

Întrebări frecvente despre pernele ortopedice pentru șezut

Husele pernelor ortopedice pentru șezut sunt lavabile?

Cele mai multe perne ortopedice dețin o husă de protecție prevăzută cu fermoar și sunt ușor de spălat. Le poți folosi timp îndelungat, iar după spălare, materialul nu intră la apă și nu se deteriorează, pâstrându-și intacte caracteristicile și forma.

Din ce materiale sunt realizate pernele ortopedice pentru șezut?

Există diverse materiale din care pernele ortopedice sunt realizate, însă în componența lor de cele mai multe ori intră un tip de material anti-alunecare pe partea de jos pentru o fixare extrem de eficientă, precum și bumbac pentru a asigura circulația aerului, iar pentru partea superioară, cei mai mulți producători aleg catifeaua moale și confortabilă.

Pernele ortopedice pentru șezut sunt recomandate și persoanelor care prezintă afecțiuni ale coloanei vertebrale?

Desigur. Pernele ortopedice pentru șezut sunt foarte recomandate persoanelor cu anumite afecțiuni. Acestea diminuează considerabil disconfortul creat de dureri de șold, sciatică, articulare, prin eliberarea presiunii din zona coccisului și din picioare. Ajută de asemenea la alinierea coloanei vertebrale.

Pernele ortopedice pentru șezut pot trata probleme existente?

Se poate spune că pernele ortopedice ajută la prevenirea unor probleme grave de spate, pentru că prin forma lor ergonomică îmbunătățesc postura corpului, mersul și poziția coloanei vertebrale. Este suficient să le testezi o singură dată, iar apoi vei dori să ai una cu tine oriunde, atât la birou, cât și acasă sau în mașină.

Pernele ortopedice pentru șezut sunt prevăzute cu sistem de prindere pentru scaun?

Da, cele mai multe dintre pernele ortopedice pentru șezut sunt prevăzute cu o curea care se prinde foarte ușor de orice tip de scaun. Chiar și în cazul în care această curea nu există, materialele lor sunt concepute a fi anti-alunecare, astfel fixarea acestora nu este o problemă indiferent de modelul ales.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun Tracker GPS pentru Bătrânii cu Probleme de Memorie
Cel mai bun tracker GPS pentru bătrânii cu probleme de memorie

Ai o rudă cu probleme de memorie și îți faci griji de fiecare dată când iese din casă? Cu ajutorul unui tracker GPS poți afla în orice moment unde se află direct de pe telefonul tău mobil.

Cel Mai Bun Aparat Măsurat Saturație Oxigen (Pulsoximetru)
Cel mai bun aparat pentru măsurarea saturației de oxigen (pulsoximetru)

Îl pui pe deget și în câteva secunde poți vedea pe ecran saturația oxigenului din sânge. Atât de simplu se poate folosi un pulsoximetru. Vezi ce modele sunt cele mai bune.

Cel Mai Bun Brâu Lombar Pentru Dureri de Spate
Cel mai bun brâu lombar (centură lombară)

Cari constant greutăți, ai avut hernie de disc sau ai dureri constante de spate? O centură lombară îți protejează cea mai sensibilă parte a coloanei vertebrale.

Cel Mai Bun Aparat Auditiv Intraauricular
Cel mai bun aparat auditiv intraauricular

Cauți un aparat auditiv invizibil? Aparatele intrauriculare se introduc puțin în interiorul urechii și de cele mai multe ori sunt neobservabile.

Cel Mai Bun Aparat Auditiv Retroauricular
Cel mai bun aparat auditiv retroauricular

Tu sau cineva drag ție are probleme de auz și cauți un aparat auditiv de calitate? Aparatele retroauriculare se montează rapid și fără efort în jurul urechii și au rolul de a amplifica electric sunetul captat.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe