Cel Mai Bun Brâu Lombar Pentru Dureri de Spate

Cel mai bun brâu lombar (centură lombară)

Modificat la 23 martie 2021
Articol evaluat de 30 ori:
Pagină realizată de:
Ana Antonescu
Ana Antonescu
Sorin Suciu
Sorin Suciu

De ce să-ți cumperi o centură lombară?

O centură lombară ajută la îmbunătățirea circulației sangvine și limfatice în regiunea lombară și sacrală, eliminând tensiunile și durerile din aceasta zonă, cauzate de hernii de disc, traumatisme, neuropatii, sau afecțiuni ale musculaturii paravertebrale lombare.

Printre multe alte beneficii pe care această centură ți le aduce, se regăsesc și creșterea peristaltismului intestinal, reduce durerile de stomac cât și pe cele de abdomen ceea ce înseamnă că menține corpul în formă.

Pentru a întreține această centură în aceeași formă și pentru a nu se degrada, este interzisă spălarea în mașină și se recomandă spălarea simplă, cu apă călduță, fără detergenți, înălbitori, săpun sau alte produse chimice ce o pot pune în pericol.

Pentru utilizare, se recomandă ca în prima săptămână să se poarte de 2 ori pe zi timp de 10 minute, urmând ca din a doua săptămână intervalul de timp să se mărească la 15 minute tot de 2 ori pe zi. Acest regim se utilizează timp de 3 luni după care o lună se face pauză iar după finalizarea acesteia se reia același regim exact ca la început.

Cel mai bun brâu lombar

Cel mai bun

Centura pentru suport lombar Backmed Dublu sistem de compresie - Marimea L-XL (Talie 81-95 cm)

De multe ori chiar și aplecarea sau ridicarea din pat sunt dificile după o anumită vârstă. De aceea, acest produs îți sare în ajutor. Te va ajuta să nu mai ai dureri la cele mai mici aplecări și te vei simți în siguranță și gata de orice. Îți vei putea ridica nepoțeii în brațe fără să înțepenești de acum încolo!.
Verifică prețul

Dacă ai probleme lombare, ai nevoie de ajutor. Nu mai nega asta, ci cere ajutor când trebuie. Ai nevoie de o centură de suport lombar pentru a putea face față activităților zilnice cu brio.

la buget

Centură Lombară SOFT 300 negru Adulți TARMAK

Cu ajutorul acestei centuri poți fie să previi aceste dureri fie să scapi de ele. Ca material principal este folosit poliesterul în confecționare centurii și se recomandă spălarea manuală și uscarea în voie. Nu se calcă și nu se curăță chimic. Deoarece este un dispozitiv medical este necesar fie să mergi la medic pentru a primi acceptul de purtare, fie să citești cu atenție prospectul.
Verifică prețul

Centura Lombară SOFT 300 se folosește în cazul în care aveți probleme cu spatele. Durerile lombare sunt frecvent întâlnite și cele mai adesea sunt și cele mai ignorate.

Premium

Centură Lombară MID 500 negru Adulți TARMAK

Benzile de strângere oferă și mai multă susținere. Se recomandă spălatul manual și uscarea la voie. A se păstra la loc uscat și curat, ferit de lumină. Aplicați neapărat părțile adezive pe banda elastică, pentru a proteja tricotul de uzura prematură totodată citiți manualul de utilizare deoarece este un dispozitiv medical.
Verifică prețul

Această centură lombară este utilizată și recomandată mai ales în cazul problemelor cu lombalgia. Ușor de utilizat, materialul aerisit și forma adaptată la anatomia spatelui vă garantează confort optim.

Centura lombara LOMBAR cu tourmalina si magneti pentru barbati si femei tianjinlombar

Îmbunătățește circulația sângelui și a tuburilor limfoidei în coloana lombară și zonele sacre, eliminarea tensiunii și a durerii în această zonă cauzată de hernie. Elimină durerile de spate cauzate de boala renală, crește mișcarea intestinală și reduce durerea de stomac sau abdominală.
Verifică prețul

Acesta este un adevărat ajutor care poate ameliora durerea și a corecta spatele. În plus, centura poate fi plasată de-a lungul coloanei vertebrale, caz în care ai nevoie să te întinzi orizontal pentru a te asigura că acoperă tot spatele.

Centura lombara cu turmalina, 20 magneti, lungime 125 cm, placute de sustinere

Pe lângă faptul că durerile de spate dispar, are și rolul de a îmbunătăți funcția renală. Centura poate fi aplicată și fără umezire prealabilă, caz în care senzațiile specifice apar într-un interval mai lung de timp și apoi poate fi purtată până la 5 ore într-o zi. Este destinată atât bărbaților cât și femeilor care întâmpină probleme.
Verifică prețul

Centura lombară cu turmalină este concepută pentru a susține spatele tău într-o postură corectă astfel încât să prevină viitoarele probleme cu acesta sau pentru a le stopa pe cele existente deja.

Centura lombara Blue Line cu turmalina si magneti, 116cm lungime, MakeDesign Company ®

Centura lombară Blue Line cu turmalină și magneți, printre multe alte beneficii pe care ți le aduce, îmbunătățește circulația sangvină și limfatică în regiunea lombară și sacrată, eliminând tensiunile și durerile din această zonă cauzate de hernii de disc, traumatisme, neuropatii sau afecțiuni ale musculaturii paravertebrale lombare și totodată îmbunătățește funcția renală eliminând durerile lombare cauzate de afecțiuni ale rinichilor și crește peristaltismul intestinal. Lungimea produsului este de 116 cm, mărimea fiind una universală.
Verifică prețul

Centura lombara 120 cm, Unisize, pentru dureri de spate, dureri musculare si imbunatatirea posturii

Fie că ai ieșit la plimbare, faci un antrenament care îți solicită spatele, sau ești la birou sau doar vrei să îți relaxezi zona lombară, această centură este exact de ce ai nevoie. Atenuează foarte bine durerile de spate datorită designul inovator și totodată îmbunătățește postura, reducând tensiunea musculară din partea lombară. Centura este realizată din neopren și elastan, cu striații care masează și relaxează mușchii lombari. Se poate purta discret pe sub haine, fiind foarte confortabilă, asigurând respirația pielii.
Verifică prețul

Uită de durerea de spate cu ajutorul centurii lombare unisize.

Întrebări frecvente despre centurile lombare

Care sunt atenționările în cazul utilizării unei centuri lombare?

Trebuie să știi că în timpul utilizării unei centuri lombare există câteva atenționări, care au rol de informare. Așadar, centura nu se folosește în timpul somnului, nu se utilizează de către copii și femei gravide și nu se aplică pe răni, pentru că acest lucru ar putea înrăutăți situația. De-asemenea, dacă, în timpul utilizării acesteia, simțiți dureri sau disconfort acut, consultați un specialist și temporar nu mai folosiți centura.

Care este modul de fixare pe corp a unei centuri lombare?

Așezarea centurii lombare este foarte importantă, ceea ce determină eficacitatea acesteia. Așadar, mai întâi se desprind benzile elastice de la centură. Ca al doilea pas, se fixează centura în zona lombară a spatelui și, apoi, se trag benzile elastice în față și se așează în așa fel încât presiunea să fie distribuită uniform.

De ce ar trebui să utilizezi o centură lombară?

Centurile lombare sunt special concepute pentru a te ajuta să scapi de durerile de spate și sa obții o postură cât mai corectă, aceasta fiind un suport ferm al mușchilor de la spate. Totodată, aceasta este recomandabil și perfectă de folosit atunci când îți realizezi activitățile fizice, contribuind la o mai bună stabilitate.

Care sunt avantajele unei centuri lombare?

Avantajele de care poți dispune utilizând centura lombară sunt: scapi de orice durere de spate din zona respectivă, poziția spatelui devine corectă, reduce stresul, îți protejează spatele și îți permite, în cazul în care ai vreo boală de spate, să practici sportul, astfel te poți bucura de viață și îți poți mări încrederea în sine.

Cum alegi mărimea potrivită în cazul unei centuri lombare?

Prealabil achiziției unei centuri lombare, trebuie să cunoști faptul că acestea sunt concepute în orice mărime. Alegerea acestei mărimi se face în funcție de circumferința taliei, astfel mărimea S-M este potrivită unei circumferințe de 65-80 cm, mărimea L-XL de 81-95 cm și mărimea XXL-XXXL de 96-120 cm.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aparat Auditiv Retroauricular
Cel mai bun aparat auditiv retroauricular

Tu sau cineva drag ție are probleme de auz și cauți un aparat auditiv de calitate? Aparatele retroauriculare se montează rapid și fără efort în jurul urechii și au rolul de a amplifica electric sunetul captat.

Cel Mai Bun Aparat de Masaj cu Infraroșu (anticelulitic)
Aparate cu infraroșu pentru masaj termic și anticelulitic

Vrei să-ți tonifiezi brațele și picioarele? Cu ajutorul unui aparat de masaj cu infraroșu te relaxezi și în același timp arzi și celulita. Vezi cele mai bune modele.

Cel mai bun Tracker GPS pentru Bătrânii cu Probleme de Memorie
Cel mai bun tracker GPS pentru bătrânii cu probleme de memorie

Ai o rudă cu probleme de memorie și îți faci griji de fiecare dată când iese din casă? Cu ajutorul unui tracker GPS poți afla în orice moment unde se află direct de pe telefonul tău mobil.

Cel mai bun Aparat de Aerosoli cu Ultrasunete pentru Copii
Aparate de aerosoli cu ultrasunete pentru copii

Oferă-i copilului cel mai bun tratament natural pentru episoadele de astm sau răceală. Cu acest aparat modern ai beneficiile aerului curat de litoral direct la tine acasă.

Cea Mai Bună Pernă Electrică cu Încălzire
Cea mai bună pernă electrică cu încălzire

Dacă ai probleme cu gâtul sau dureri frecvente de cap, o pernă cu încălzire electrică îți poate alina durerile și te poate relaxa într-un timp foarte scurt.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe