Cel Mai Bun Brâu Lombar Pentru Dureri de Spate

Cel mai bun brâu lombar (centură lombară)

Modificat la 20 decembrie 2021
Articol evaluat de 31 ori:
Pagină realizată de:
Ana Antonescu
Ana Antonescu
Sorin Suciu
Sorin Suciu

De ce să-ți cumperi o centură lombară?

O centură lombară ajută la îmbunătățirea circulației sangvine și limfatice în regiunea lombară și sacrală, eliminând tensiunile și durerile din aceasta zonă, cauzate de hernii de disc, traumatisme, neuropatii, sau afecțiuni ale musculaturii paravertebrale lombare.

Printre multe alte beneficii pe care această centură ți le aduce, se regăsesc și creșterea peristaltismului intestinal, reduce durerile de stomac cât și pe cele de abdomen ceea ce înseamnă că menține corpul în formă.

Pentru a întreține această centură în aceeași formă și pentru a nu se degrada, este interzisă spălarea în mașină și se recomandă spălarea simplă, cu apă călduță, fără detergenți, înălbitori, săpun sau alte produse chimice ce o pot pune în pericol.

Pentru utilizare, se recomandă ca în prima săptămână să se poarte de 2 ori pe zi timp de 10 minute, urmând ca din a doua săptămână intervalul de timp să se mărească la 15 minute tot de 2 ori pe zi. Acest regim se utilizează timp de 3 luni după care o lună se face pauză iar după finalizarea acesteia se reia același regim exact ca la început.

Cel mai bun brâu lombar

Cel mai bun

Centura pentru suport lombar Backmed Dublu sistem de compresie - Marimea L-XL (Talie 81-95 cm)

De multe ori chiar și aplecarea sau ridicarea din pat sunt dificile după o anumită vârstă. De aceea, acest produs îți sare în ajutor. Te va ajuta să nu mai ai dureri la cele mai mici aplecări și te vei simți în siguranță și gata de orice. Îți vei putea ridica nepoțeii în brațe fără să înțepenești de acum încolo!.
Verifică prețul

Dacă ai probleme lombare, ai nevoie de ajutor. Nu mai nega asta, ci cere ajutor când trebuie. Ai nevoie de o centură de suport lombar pentru a putea face față activităților zilnice cu brio.

la buget

Centura lombara magnetica YC-6076 ash19915

Pe lângă prețul foarte accesibil, aceasta are o mulțime de beneficii și avantaje de necontestat: reduce sau elimină chiar durerile de spate, musculare sau vertebrale (mai ales prin intermediul magneților folosiți), îmbunătățește circulația sanguină, protejează spatele și ajută la menținerea unei posturi corecte mereu. Centura nu prezintă efecte adverse și poate fi folosită cu succes de oricine.
Verifică prețul

Centura lombară magnetică poate fi aliatul tău împotriva durerilor de spate cauzate de viețile moderne și uneori dezordonate pe care cu toții le avem.

Premium

Centură Lombară MID 500 negru Adulți TARMAK

Benzile de strângere oferă și mai multă susținere. Se recomandă spălatul manual și uscarea la voie. A se păstra la loc uscat și curat, ferit de lumină. Aplicați neapărat părțile adezive pe banda elastică, pentru a proteja tricotul de uzura prematură totodată citiți manualul de utilizare deoarece este un dispozitiv medical.
Verifică prețul

Această centură lombară este utilizată și recomandată mai ales în cazul problemelor cu lombalgia. Ușor de utilizat, materialul aerisit și forma adaptată la anatomia spatelui vă garantează confort optim.

Centura lombara cu turmalina, 16 magneti, lungime 120 cm, ajustabila

Statul în picioare sau în fața calculatorului prea multe ore pe zi poate afecta coloana vertebrală și pot apărea ușoare dureri musculare și lombare. De ajutor în tratarea acestora poate fi centura lombară cu turmalină și 16 magneți permanenți. Aceasta este realizată din materiale textile de înaltă calitate, pentru confort sporit și durabilitate. Centura poate fi aplicată în zona lombară sau oriunde în dreptul coloanei vertebrale și ajută chiar și la scăderea grăsimii abdominale.
Verifică prețul

De multe ori stilul de viață modern poate deveni obositor, iar acest lucru are repercusiuni asupra organismului.

Centura lombara Blue Line cu turmalina si magneti, 116cm lungime, MakeDesign Company ®

Centura lombară Blue Line cu turmalină și magneți, printre multe alte beneficii pe care ți le aduce, îmbunătățește circulația sangvină și limfatică în regiunea lombară și sacrată, eliminând tensiunile și durerile din această zonă cauzate de hernii de disc, traumatisme, neuropatii sau afecțiuni ale musculaturii paravertebrale lombare și totodată îmbunătățește funcția renală eliminând durerile lombare cauzate de afecțiuni ale rinichilor și crește peristaltismul intestinal. Lungimea produsului este de 116 cm, mărimea fiind una universală.
Verifică prețul

Centura lombara 120 cm, Unisize, pentru dureri de spate, dureri musculare si imbunatatirea posturii

Fie că ai ieșit la plimbare, faci un antrenament care îți solicită spatele, sau ești la birou sau doar vrei să îți relaxezi zona lombară, această centură este exact de ce ai nevoie. Atenuează foarte bine durerile de spate datorită designul inovator și totodată îmbunătățește postura, reducând tensiunea musculară din partea lombară. Centura este realizată din neopren și elastan, cu striații care masează și relaxează mușchii lombari. Se poate purta discret pe sub haine, fiind foarte confortabilă, asigurând respirația pielii.
Verifică prețul

Uită de durerea de spate cu ajutorul centurii lombare unisize.

Întrebări frecvente despre centurile lombare

Care sunt atenționările în cazul utilizării unei centuri lombare?

Trebuie să știi că în timpul utilizării unei centuri lombare există câteva atenționări, care au rol de informare. Așadar, centura nu se folosește în timpul somnului, nu se utilizează de către copii și femei gravide și nu se aplică pe răni, pentru că acest lucru ar putea înrăutăți situația. De-asemenea, dacă, în timpul utilizării acesteia, simțiți dureri sau disconfort acut, consultați un specialist și temporar nu mai folosiți centura.

Care este modul de fixare pe corp a unei centuri lombare?

Așezarea centurii lombare este foarte importantă, ceea ce determină eficacitatea acesteia. Așadar, mai întâi se desprind benzile elastice de la centură. Ca al doilea pas, se fixează centura în zona lombară a spatelui și, apoi, se trag benzile elastice în față și se așează în așa fel încât presiunea să fie distribuită uniform.

De ce ar trebui să utilizezi o centură lombară?

Centurile lombare sunt special concepute pentru a te ajuta să scapi de durerile de spate și sa obții o postură cât mai corectă, aceasta fiind un suport ferm al mușchilor de la spate. Totodată, aceasta este recomandabil și perfectă de folosit atunci când îți realizezi activitățile fizice, contribuind la o mai bună stabilitate.

Care sunt avantajele unei centuri lombare?

Avantajele de care poți dispune utilizând centura lombară sunt: scapi de orice durere de spate din zona respectivă, poziția spatelui devine corectă, reduce stresul, îți protejează spatele și îți permite, în cazul în care ai vreo boală de spate, să practici sportul, astfel te poți bucura de viață și îți poți mări încrederea în sine.

Cum alegi mărimea potrivită în cazul unei centuri lombare?

Prealabil achiziției unei centuri lombare, trebuie să cunoști faptul că acestea sunt concepute în orice mărime. Alegerea acestei mărimi se face în funcție de circumferința taliei, astfel mărimea S-M este potrivită unei circumferințe de 65-80 cm, mărimea L-XL de 81-95 cm și mărimea XXL-XXXL de 96-120 cm.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Centură De Monitorizat Ritmul Cardiac
Cea mai bună centură de monitorizat ritmul cardiac

Faci mult sport și vrei să-ți monitorizezi ritmul cardiac pentru a-ți îmbunătăți performanțele. Centura cardiacă este cea mai precisă metodă de a măsura bătăile inimii când alergi. Plus că nici nu te incomodează.

Cel mai bun Aparat de Aerosoli cu Ultrasunete pentru Copii
Aparate de aerosoli cu ultrasunete pentru copii

Oferă-i copilului cel mai bun tratament natural pentru episoadele de astm sau răceală. Cu acest aparat modern ai beneficiile aerului curat de litoral direct la tine acasă.

Cel Mai Bun Tensiometru Mecanic
Cel mai bun tensiometru mecanic

Alege un tensiometru mecanic identic cu cele folosite în cabinetele medicale specializate. Nu necesită baterie și oferă un grad de acuratețe ridicat.

Cel Mai Bun Aparat Măsurat Saturație Oxigen (Pulsoximetru)
Cel mai bun aparat pentru măsurarea saturației de oxigen (pulsoximetru)

Îl pui pe deget și în câteva secunde poți vedea pe ecran saturația oxigenului din sânge. Atât de simplu se poate folosi un pulsoximetru. Vezi ce modele sunt cele mai bune.

Cel mai bun Tracker GPS pentru Bătrânii cu Probleme de Memorie
Cel mai bun tracker GPS pentru bătrânii cu probleme de memorie

Ai o rudă cu probleme de memorie și îți faci griji de fiecare dată când iese din casă? Cu ajutorul unui tracker GPS poți afla în orice moment unde se află direct de pe telefonul tău mobil.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe