Cel Mai Bun Aparat Măsurat Saturație Oxigen (Pulsoximetru)

Cel mai bun aparat pentru măsurarea saturației de oxigen (pulsoximetru)

Modificat la 21 noiembrie 2021
Articol evaluat de 113 ori:
Pagină realizată de:
Călin Pompiliu
Călin Pompiliu
Andrei Ursache
Andrei Ursache

De ce să-ți cumperi un pulsoximetru pentru acasă?

Grija pentru starea de sănătate - a ta și a familiei - trebuie să devină preocuparea principală, prin adoptarea obiceiurilor sănătoase (dietă, mișcare fizică, odihnă), un stil de viață echilibrat și respectarea consultațiilor periodice. În afară de aceste măsuri, grație tehnologiei care avansează constant, ai la dispoziție aparatura pentru monitorizarea stării de sănătate, pe care o poți achiziționa spre a fi folosită acasă (tensiometru, glucometru, pulsoximetru). Pulsoximetrele sunt dispozitive medicale pentru deget cu tehnici neinvazive pentru a detecta și măsura pulsul și saturația de oxigen din sânge.

Un pulsoximetru are dimensiuni reduse și este portabil, măsurând valorile cu acuratețe. Este facil de utilizat, chiar și de persoanele în vârstă, care nu utilizează tehnologia la fel de mult ca generațiile tinere - display-ul indică valorile clar, vizibil. Va putea fi utilizat pentru toată familia, chiar și copii (verifică acest detaliu în descrierea fiecărui produs). Este extrem de util în timpul răcelilor și gripelor, pentru a măsura constant concentrația de oxigen din sânge, pentru a-i transmite medicului eventualele diferențe de valori între măsurări.

Cel mai bun pulsoximetru

Cel mai bun

Pulsoximetru medical pentru deget Dr Swiss C101H1

 • Greutate redusă
 • Simplu de utilizat
 • Funcționează cu baterii
 • Dotat cu display color
 • Ideal pentru adulți
Verifică prețul

Pulsoximetrul medical nu este un produs destinat folosirii doar în cabinetele medicale, ci poate fi folosit acasă chiar și de către pacienții cu probleme cardiace și de tensiune. Acest produs este extrem de ușor de folosit deoarece doar se introduce degetul în fantă și apoi cu ajutorul afișajului electronic vei putea citi imediat ritmul cardiac și saturația de oxigen din sânge. Totuși este bine ca o persoană din sistemul medical, fie ea și o asistentă să îți explice ce înseamnă un puls mic sau slab și ce înseamnă un puls ridicat.

la buget

* Prezentare video mai jos

RedLine FS20C

 • Datorită dimensiunilor este un dispozitiv portabil.
 • Măsoară pulsul foarte rapid.
 • Este ușor de folosit.
 • Durată îndelungată de folosire.
 • Prezintă funcție de oprire automată.
Verifică prețul

Pulsoximetru RedLine FS20C este un dispozitiv portabil, comod, non-invaziv. Este utilizat pentru monitorizarea saturatiei de oxigen (SpO2) dar și a ritmului cardiac (pulsul). Acest aparat este un dispozitiv certificat medical (certificarea în conformitate cu Directiva privind dispozitivele medicale) și este adecvat pentru a fi utilizat în familie, în organizații medicale, pentru activitățile sportive etc. Pentru o poziție mai bună de monitorizare se recomandă atașarea dispozitivului pe degetul arătător, mijlociu sau inelar.

Premium

Pulsoximetru profesional Contec CMS60D, senzor adulti, pediatric si neonatal, cablu de extensie

 • Pulsoximetru profesional
 • Senzor adulti, pediatric și neonatal
 • Ușor de utilizat
 • Software pentru conectare și monitorizare la calculator
 • Precizie ridicată de măsurare
Verifică prețul

Știm că ai grijă de sănătatea ta, de aceea ți-am pregătit un dispozitiv irezistibil. Descoperă pulsoximetrul profesional de la Contec, ce îți va măsura cu precizie saturația de oxigen și pulsul, doar prin aplicarea acestuia pe un deget. Acesta deține port USB și un software, ce permite monitorizarea și investigarea cantității la monitor la calculator, într-un mod mai facil și comod. De asemenea, acest aparat deține indicator de sunet al pulsului, luminozitate a ecranului reglabilă și indicator baterie descărcată.

Cel mai bun aparat pentru măsurarea saturației de oxigen (pulsoximetru)

Mergi direct în magazinul tău preferat.

emag.ro cel.ro noriel.ro techstar.ro

Pulsoximetru Sanity Duo Control

 • Acesta poate fi folosit și pentru copiii cu vârsta de peste un an.
 • Este ușor de folosit.
 • Are o dimensiune mică și este ușor de transportat și depozitat.
 • Prezintă funcția de alarmă vizuală și sonoră.
 • Are funcția de oprire automată.
Verifică prețul

Pulsoximetrul Sanity Duo Control este un dispozitiv portabil, comod, non-invaziv, care este utilizat pentru monitorizarea saturatiei de oxigen (SpO2) dar și a ritmului cardiac (pulsul). Aparatul este adecvat pentru a fi utilizat în familie, în organizații medicale, pentru activitățile sportive etc. Pentru o poziție mai bună de monitorizare se recomandă atașarea dispozitivului pe degetul arătător, mijlociu sau inelar. Aparatul este portabil, ușor de folosit și este capabil să măsoare valorile presiunii sangelui și pulsul rapid și precis.

Pulsoximetru de deget Profesional, Rapid, Senzor de mare precizie

 • Măsoară valorile presiunii sângelui și pulsului foarte rapid.
 • Prezintă mai multe moduri de afișaj.
 • Are alarmă la valori mari.
 • Are o dimensiune mică.
 • Este ușor de folosit.
Verifică prețul

Pulsoximetru de deget profesional, rapid, cu senzor de mare precizie. Pulsoximetrul pentru dedeget este un dispozitiv medical nou cu tehnici neinvazive pentru detectarea pulsului. Este portabil, ușor de folosit și este capabil să măsoare valorile presiunii sangelui și pulsului, rapid și precis, cu o rată de eroare de doar 1%. Acest model este avizat de Ministerul Sănătății, bateria funcționează până la 40 de ore (dacă aparatul este utilizat continuu) și are doar 28 de grame (fără baterii).

Pulsoximetru RedLine FS20P roz

 • Este portabil și comod
 • Are 4 direcții de afișare
 • Oprire automată după 8 secunde
 • Destinat copiilor
 • Este certificat medical
Verifică prețul

Pulsoximetrul FS20P este un dispozitiv portabil, comod, non-invaziv, care este utilizat pentru monitorizarea saturației de oxigen (SpO2) dar și a pulsului. Este destinat pacienților cu vârsta cuprinsă între 2 - 12 ani. Pentru o poziție mai bună de monitorizare se recomandă atașarea dispozitivului pe degetul arătător, mijlociu sau inelar. FS20P este destinat pentru verificări de urgență sau monitorizare și de îngrijire în cadrul Serviciului de asistență medicală la domiciliu sau la unitatea medicală.

Pulsoximetru RedLine FS20C negru

 • Poți monitoriza ușor pulsul.
 • Prezintă o funcție de oprire automată.
 • Are un indicator pentru afișarea nivelului bateriei.
 • Durată lungă de utilizare.
 • Dispozitiv compact și ușor de folosit.
Verifică prețul

Pulsoximetrul acesta este exact ce vă trebuie pentru monitorizarea pulsului și a saturației de oxigen, fiind portabil, comod și non-invaziv. Este un dispozitiv certificat medical, un lucru extrem de important deoarece vă dă siguranța de al folosi fără probleme. Pentru o poziție mai buna de monitorizare se recomanda atașarea dispozitivului pe degetul arătător, mijlociu sau inelar. Are nevoie de 2 baterii tip AAA pentru a funcționa, având indicator pentru nivelul bateriei. Se oprește automat după 8 secunde de nefolosire, economisind bateria.

Întrebări despre pulsoximetre

Este potrivit pentru adulți și copii?

Un pulsoximetru este conceput pentru a masura nivelul de oxigen din sânge, dar și ritmul cardiac într-un minut, fiind un dispozitiv necesar oricărei persoane care dorește sau necesită să țină o astfel de evidențî asupra sănătății. În cazul în care te întrebi dacă se poate utiliza atât de adulți cât și de copii, s-ar putea sa fii surprins, răspunsul este da.

Este ușor de manevrat, procedura de măsurat este simplă?

Dispozitivul are la bază metoda fotometrică, iar în momentul activării sale, sunt emise două linii luminoase, ce sunt transmise în vasele de sânge și în capilarele din deget. Un senzor va detecta cantitatea de celule de hemoglobină din sânge și poate determina dacă acestea sunt atașate sau nu molecule de oxigen, indicând în felul acesta saturația.

Rezultatele sunt facil de interpretat?

Pentru a evita alte complicații și sitații neprevăzute acest aparat este foarte ușor de citit. Metoda nu e invazivă, iar tot ce trebuie sa faci e să așezi dispozitivul pe deget, pe încheietură sau pe lobul urechii. Datele citite vor fi culese imediat, iar tu le vei vizualiza pe un display.

Cum funcționează: cu baterii sau poate fi încărcat?

Majoritatea modelelor sunt extrem de mici, portabilitatea fiind o caracteristică de bază. Acestea folosesc ca principiu tehnologia digitală, sunt destinate măsurării saturației de oxigen din sânge și a pulsului și funcționează cu baterii de tip AAA în medie cam 20 de ore.

Măsoară doar saturația de oxigen din sânge?

Aparatele pulsoximetre pot măsura pe lângă nivelul de saturație de oxigen din sânge și pulsul. Varianta de aparat care se pune pe deget, putând fi folosită foarte rapid atât de adulți și de copii, deopotrivă, având o acuratețe de ±2%, cu rezultante instant afișate pe display.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Centură De Monitorizat Ritmul Cardiac
Cea mai bună centură de monitorizat ritmul cardiac

Faci mult sport și vrei să-ți monitorizezi ritmul cardiac pentru a-ți îmbunătăți performanțele. Centura cardiacă este cea mai precisă metodă de a măsura bătăile inimii când alergi. Plus că nici nu te incomodează.

Cel mai bun Tracker GPS pentru Bătrânii cu Probleme de Memorie
Cel mai bun tracker GPS pentru bătrânii cu probleme de memorie

Ai o rudă cu probleme de memorie și îți faci griji de fiecare dată când iese din casă? Cu ajutorul unui tracker GPS poți afla în orice moment unde se află direct de pe telefonul tău mobil.

Cel Mai Bun Aparat Auditiv Retroauricular
Cel mai bun aparat auditiv retroauricular

Tu sau cineva drag ție are probleme de auz și cauți un aparat auditiv de calitate? Aparatele retroauriculare se montează rapid și fără efort în jurul urechii și au rolul de a amplifica electric sunetul captat.

Cel Mai Bun Aparat de Masaj cu Infraroșu (anticelulitic)
Aparate cu infraroșu pentru masaj termic și anticelulitic

Vrei să-ți tonifiezi brațele și picioarele? Cu ajutorul unui aparat de masaj cu infraroșu te relaxezi și în același timp arzi și celulita. Vezi cele mai bune modele.

Cel mai bun Aparat de Aerosoli cu Ultrasunete pentru Copii
Aparate de aerosoli cu ultrasunete pentru copii

Oferă-i copilului cel mai bun tratament natural pentru episoadele de astm sau răceală. Cu acest aparat modern ai beneficiile aerului curat de litoral direct la tine acasă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe

Mai vrei opțiuni?

Caută direct în magazinul tău preferat.

emag.ro cel.ro noriel.ro techstar.ro