Cel Mai Bun Alcool Tester

Cel mai bun alcool tester

Modificat la 08 mai 2021
Articol evaluat de 33 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să-ți cumperi un alcool tester?

Un alcool tester profesional se poate dovedi deosebit de practic pentru a verifica nivelul alcoolemiei din sânge, indiferent dacă vrei să-l folosești pentru a te asigura că nu este periculos să te urci la volan sau pentru a verifica dacă angajații din societatea comercială pe care o deții sunt complet capabili să își desfășoare munca, fără distrageri ce au legătură cu starea lor de ebrietate.

Deoarece aceste aparate se găsesc pe piața liberă, poți renunța la concepția conform căreia numai organele de poliție le pot deține. Aparatele profesionale sunt capabile să asigure o calibrare mult mai rapidă și pot prelua monstre de la mii de persoane fără a detecta erori. Principiul de funcționare este de asemenea diferit decât în cazul aparatelor pentru uz personal.

Acest tip de aparat folosește un electrod care reacționează prin oxidare în momentul în care detectează prezența alcoolului. Datorită acestui lucru acuratețea cu care va detecta și afișa o valoare reală este mult mai mare. Durata de viață a aparatului este și ea influențată de acest principiu și bineînțeles că este mai mare.

Dacă te-ai decis să îți achiziționezi un astfel de alcool test profesional te poți orienta către modele de la PNI sau Clatronic care au o experiență vastă în domeniu.

Cel mai bun etilotest

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Etilotest digital, GreenWon, AT-838 + Advanced senzor cu 5 mustiucuri , rezerve fara expirare incluse in pachet

 • 5 capete de suflare
 • Are semnal sonor
 • Ecran LCD digital
 • Alimentare cu 2 baterii AAA
 • Greutate de circa 40 g
Verifică prețul

Acest tester digital pentru măsurarea alcoolemiei, cu ​​semnal sonor este ușor de folosit și poate determina dintr-o singură suflare concentrația de alcool din sânge sau aerul expirat, putând fi foarte util atât în cadrul unor firme în care prin specificul lor de activitate consumul de alcool de câtre personalul angajat poate duce la accidente (firme de transporturi, pază și protectie ) cât și pentru uz propriu. Se poate folosi în mod igienic de către cinci persoane diferite el venind cu cinci muștiuci.

la buget

Alcool Tester AKU, Etilotest, Testare alcoolemie, cu 3 Mustiucuri, Avertizare Sonora, Ergonomic AK5078

 • Avertizare sonoră
 • Aparat portabil
 • Design ergonomic
 • Are 3 capete de suflare
 • Realizat din plastic rezistent și netoxic
Verifică prețul

Pentru a fi sigur că totul este în regulă atunci când te urci la volan Alcool Testerul AKU AK5078 nu trebuie să îți lipsească din mașină. Îți poate fi mereu la îndemână datorită portabilității sale cu un design ergonomic și practic. Etilotestul de la AKU, digital, este un analizor digital de alcool cu avertizare sonoră ale cărui rezultate precise sunt rezultatul celei mai performante tehnologii bazate pe senzori semiconductori de gaze. Acești senzori au o înaltă selectivitate reacționând cu precizie doar la aerul cu conținut de alcool. Aparatul are ecran LCD și 3 capete de suflare interschimbabile.

Premium

Tester de alcool 3xAAA

 • Senzor electrochimic
 • Aprobat CE și RoHS
 • Curățarea automată a camerei de testare
 • Display LCD
 • Oprire automată în 30 secunde
Verifică prețul

Testerul de alcool 3xAAA este un produs minunat atât pentru uz personal, ca să te asiguri ca te afli în limitele legale în ceea ce privește consumul de alcool, dar mai ales pentru societățile comerciale deoarece permite utilizarea la scară largă. Cu acest aparat poți testa lejer angajații la începerea programului de muncă, fie prin sondaj sau pe fiecare în parte. Testerul poate afișa rezultatul în ‰ sau mg/l și poate memora până la 20 de citiri. Testerul funcționează cu 3 baterii AAA (LR03) pe care trebuie să le achiziționezi separat.

Alcool tester (Etilotest) profesional patentat GreenWon AT-868F, senzor electrochimic, avertizare in caz de trisare, 5 moduri de testare

 • Acuratețe mare
 • Design portabil
 • Durată lungă de utilizare
 • Avertizare sonoră
 • Timp rapid de testare
Verifică prețul

Etilotestul GreenWon AT-868F este un aparat de ultimă generație, patentat, portabil, ce are la bază cel mai avansat senzor - electrochimic fuell cell - același tip cu cele folosite de poliție. Având un design inovativ, afișaj LCD mare (2 inch), luminat și semnal sonor, este intuitiv de folosit. Este foarte util atât în cadrul unor firme în care prin specificul lor de activitate consumul de alcool de către personalul angajat poate duce la accidente (firme de transporturi, pază și protecție, etc.) cât și pentru uz propriu.

Tester de alcool 3xAAA

 • Funcționează cu baterii AAA
 • Are senzor semiconductor
 • Oprire automată în 2 min
 • Timp de măsurare de 7 secunde
 • Afișaj LCD
Verifică prețul

Modelul reprezintă un tester de alcool ieftin și bun, destinat utilizării personale, având capacitatea de a depista prezența vaporilor de alcool în aerul expirat. Procedura de testare se realizează în mod simplu și rapid. Necesită 100 de secunde pentru încălzire, după care poate începe testarea. Aparatul este prevăzut cu un ecran generos, de tip LCD, pentru ca datele să fie ușor de citit în orice situatie, indiferent de momentul sau condițiile în care se realizează testarea, ecranul fiind iluminat.

Alcool tester portabil digital cu ecran LCD Gonga Negru xrkf_76491171

 • Timp de măsurare de 10 secunde
 • Afișaj LCD
 • Funcție de alarmă sonoră
 • Are 5 capete de suflare interschimbabile
 • Funcționează cu 3 baterii AAA
Verifică prețul

Dacă cauți și ai nevoie de un tester pentru nivelul de alcool, te invităm să descoperi alcool testerul, portabil și digital cu ecran LCD care verifică ușor și foarte rapid nivelul de alcool expirat în aer. Rezultatele afișate sunt exacte și măsurate cu precizie, astfel nu poți da greș. Datorită dimensiunilor mici și design-ului portabil, acesta se poarte transporta oriunde, foarte ușor și compact, la necesitate, avându-l la îndemână mereu. De asemenea, acest dispozitiv vă poate salva capacitatea de a conduce și viața.

Tester de alcool Sencor SCA BA50FC

 • Valoarea exactă în 10 secunde
 • Precizie mare
 • Memorie cu 20 înregistrări
 • Display mare
 • Oprire automată
Verifică prețul

Acest tester profesionist va determina în câteva secunde valoarea exactă a alcoolului din sânge. Folosind un senzor electrochimic calibrat, alcoolul respirat este măsurat cu o precizie mai bună de 0,08 ‰ (BAC). Intervalul mare de măsurare, de la 0 până la 4 ‰ BAC, acoperă nevoile tuturor utilizatorilor obișnuiți. Ultimele 20 de măsurători sunt stocate în memorie. Timpul de măsurare este între 5 și 7 secunde. Dispozitivul este echipat cu un display în două culori și se oprește după 2 minute de inactivitate.

Întrebări frecvente despre alcool testere

Câte tipuri de alcool test există?

În funcție de performanță și scopul în care urmează să fie folosite vei găsi disponibile trei tipuri de astfel de aparate: alcool testere personale, profesionale și respectiv ultra-performante. Acestea din urmă mai sunt denumite și etilotestere de masă.

Cum se calibrează alcool testerul?

Calibrarea aparatului este operațiune care se realizează după un anumit număr de folosiri. Acest procedeu este unul obligatoriu deoarece, în cazul în care este omis, acuratețea aparatului nu va mai putea fi de încredere. În cazul modelelor profesionale recalibrarea se face odată la 1000 de utilizări.

Cat durează o testare cu un alcool test profesional?

Timpul de testare este bine să fie cat mai scurt pentru a permite o citire mai sigură. În mod normal nu ar trebui să depășească 10 secunde. Trebuie să ții cont că dacă are nevoie de mai mult de 10 secunde persoana verificată va avea dificultăți în a putea susține fluxul continuu de aer.

Ce funcții trebuie să aibă un alcool test profesional?

Cel mai important lucru de care trebuie să ții cont este că aparatul pe care le achiziționați să fie portabil. Acest lucru înseamnă să aibă dimensiuni reduse pentru a putea fi utilizat în orice condiții. Un alt lucru important este display-ul digital. Cele mai bune dispozitive sunt cele care au un ecran digital suficient de mare pentru afișa cu claritate gradul de alcoolemie.

Ce timp de încălzire are un alcool test profesional?

Timpul de încălzire variază în funcție de modelul ales. Cu cat acesta este mai redus cu atât este mai bine. În funcție de performanța aparatului timpul de încălzire variază între 10 și 100 de secunde.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aparat de Măsurat Glicemia (Glucometru)
Cel mai bun aparat de măsurat glicemia

Ai probleme de sănătate care necesită măsurarea glicemiei constant? Aceste aparate numite glucometre îți permit să-ți măsori rapid și eficient nivelul glicemiei din sânge și nu numai.

Cel Mai Bun Brâu Lombar Pentru Dureri de Spate
Cel mai bun brâu lombar (centură lombară)

Cari constant greutăți, ai avut hernie de disc sau ai dureri constante de spate? O centură lombară îți protejează cea mai sensibilă parte a coloanei vertebrale.

Cea Mai Bună Pernă Electrică cu Încălzire
Cea mai bună pernă electrică cu încălzire

Dacă ai probleme cu gâtul sau dureri frecvente de cap, o pernă cu încălzire electrică îți poate alina durerile și te poate relaxa într-un timp foarte scurt.

Cel Mai Bun Aparat Auditiv Retroauricular
Cel mai bun aparat auditiv retroauricular

Tu sau cineva drag ție are probleme de auz și cauți un aparat auditiv de calitate? Aparatele retroauriculare se montează rapid și fără efort în jurul urechii și au rolul de a amplifica electric sunetul captat.

Cel Mai Bun Aparat Auditiv Intraauricular
Cel mai bun aparat auditiv intraauricular

Cauți un aparat auditiv invizibil? Aparatele intrauriculare se introduc puțin în interiorul urechii și de cele mai multe ori sunt neobservabile.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe