Cea Mai Bună Pernă Electrică cu Încălzire

Cea mai bună pernă electrică cu încălzire

Modificat la 17 octombrie 2021
Articol evaluat de 38 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei
Andrei Ursache
Andrei Ursache

De ce să-ți cumperi o pernă cu încălzire?

Pernele cu încălzire sunt niște dispozitive inovative, special create mai mult în scopuri medicale, destinate profilaxiei sănătății tale. Acestea se utilizează, cel mai des, atunci când merge vorba de durerile de spate insuportabile, fiind, de-asemenea, recomandată pentru ameliorarea durerilor musculare și relaxarea zonelor tensionate. Este, în același timp, potrivită pentru persoanele ce suferă de: artrită, dureri musculare, articulații înțepenite și mușchi tensionați.

Pernele electrice oferă o soluție rapidă, confortabilă și eficientă în terapia prin căldură. Acestea sunt realizate astfel încât să fie sigure pentru aplicarea peste zonele dureroase, oferind un nivel constant si controlat de căldură. Pernele electrice sunt utile nu doar pentru a calma durerile, dar și pentru încălzirea corpului dinaintea antrenamentelor sau competițiilor, fiind destinată oricui, nu doar oamenilor cu probleme de sănătate. Acesta a devenit pentru tot mai mulți oameni un suport eficace, care îmbunătățește viața semnificativ.

Cea mai bună pernă electrică

Cel mai bun

Perna electrica pentru incalzire corporala Microlife

 • Suprafață extinsă de căldură
 • Compactă
 • Ușor de utilizat
 • Are 4 nivele de temperatură
 • Înveliș textil moale
Verifică prețul

Perna electrică Microlife FH 100 a fost concepută pentru utilizarea în părțile corpului unde termoterapia are cea mai mare eficiență. Are dimensiuni generoase, oferind o suprafață extinsă de căldură, iar în același timp este compactă și practică, putând fi depozitată ușor, dar și luată cu tine în călătorii sau vacanțe. Perna deține 4 niveluri de temperatură, se încălzește repede și se oprește automat după aproximativ 90 de minute de funcționare. Învelișul său textil și moale este detașabil și simplu de spălat și întreținut.

la buget

Perna electrica cu caldura Pekatherm Medie US20TD, 40x30 cm

 • Efect terapeutic
 • 3 niveluri de căldură
 • Confecționată din poliester
 • Telecomandă detașabilă
 • Poate fi spălată
Verifică prețul

Perna electrică cu căldură Pekatherm este alternativa ideală pentru persoanele care au unele carențe în sănătate.. Aceasta asigură ameliorarea unor simptome presimțite și facilitează circulația optimă sanguină. Perna acționează asupra zonei încălzite, aplicând termoterapia și astfel generând efecte benefice ale căldurii asupra întregului organism. Efectuată din materiale calitative și durabile la temperaturile de funcționare a dispozitivului, clasează produsul ca fiind unul practic și rezistent.

Premium

Perna electrica Pillow-3788 Daga, 100 W, 40 x 30 cm, 3 trepte temperatura

 • Încălzire rapidă 100 W
 • Dimensiuni bune 40 x 30 cm
 • 3 trepte temperatură
 • Ușor de curățat
 • Indicator luminos LED
Verifică prețul

Perna electrică de dormit Pillow 3788 Daga va transforma experiența somnului definitiv și vei simți cu siguranță diferența indiferent dacă este vorba de somnul lung de seară sau doar de o odihnă de dupamiază. Perna are umplutură hipoalergenică, iar fața de pernă electrică este din microfibră, detașabilă și foarte ușor lavavilă. Se încălzește rapid, în aproximativ 5 minute, are control digital al comenzilor și 3 nivele de temperatură. Deține funcția de auto-oprire după 90 de minute de funcționare continuă.

Perna electrica Pekatherm Mini US10TD, 40 W, 3 trepte de temperatura, 30x21 cm, Galben

 • Acționează direct asupra terminațiilor nervoase
 • Ameliorează durerile musculare
 • Confecționată din poliester
 • Telecomandă detașabilă
 • Poate fi spălată
Verifică prețul

Perna electrică cu caldură funcționează direct asupra terminațiilor nervoase, având un efect terapeutic și analgezic asupra sistemului nervos. Astfel, aceasta contribuie la sănătatea, frumusețea și bunadispoziție a ta, ameliorând durerile musculare și stresul. Perna electrică cu căldură este confecționată din poliester și poate fi spălată datorită telecomenzii detașabile. Este prevăzută cu trei niveluri de căldură, astfel încât o poți aplica oriunde pe corp, aceasta încălzind rapid zona aleasă de tine.

Perna cu apa incalzita electric Taurus Solac CB8981 incalzire rapida 360W

 • Electrică
 • Încălzire rapidă
 • Putere 360 W
 • Dimensiuni 250 x 180 mm
 • Autonomie: 120 minute
Verifică prețul

Perna cu apă , încălzită electric, a fost realizată pentru amelioararea durerii din zona umerilor și este recomandată în special pentru tratamente, în combinație cu geluri sau creme. Un lucru bine cunoscut este utilizarea căldurii ca agent terapeutic, fie sub formă de ceară, ulei sau comprese. În prezent, beneficiile căldurii sunt puse în slujba sănătății prin intermediul pernelor cu apă încălzite electric, concepute pentru detensionarea țesuturilor musculare, relaxare și la îmbunătățirea calității vieții.

Perna electrica Daga E4-3787. 100 W, 75 x 40 cm, 3 temperaturi, incalzire rapida, oprire automata dupa 90 min, conexiune detasabila, lavabila.

 • Oprire automată
 • Reglare temperatură
 • Încălzire rapidă
 • Sistem de protecție împotriva supraîncălzirii
 • Cablu detașabil
Verifică prețul

Acestă perna magică, sau pad de încălzire, are o putere de 100 w, vine cu un buton pornit / oprit, pentru eficiență maximă și sun sistem performant de reglarea a temperaturii, în trei trepte semnalizate cu ajutorul unui led. Finisajul este unul de calitate, realizat din microfibră lavabilă. Opțiunile includ funcția de încălzire rapidă, în doar 5 minute, sau sistemul de protecție cu oprire automată după 90 minute de funcționare continuă. Dimensiunile sunte perfecte pentru transport, doar 75 x 40 cm.

Perna electrica Beurer HK54

 • Oprire automată
 • Putere 100 watt
 • Lavabilă
 • Trepte de temperatură
 • Comutator detașabil
Verifică prețul

Perna electrică Beurer are trei trepte de temperatură diferite, fiind prevazută cu sistem de încălzire rapidă și mai ales cu sistemul de oprire automată. Senzorul electric previne supraîncălzirea în cazul folosirii excesive. Materialul din Microfleece moale permite pielii să respire, oferind o senzație plăcută la atingere. Comutatorul este detaşabil , astfel că husa se poate spăla la mașina de spălat, la o temperatura de 30 de grade. Dimensiunile reduse de doar 56 x 52 cm, o fac perfectă pentru transportat.

Întrebări frecvente despre pernele electrice

Ce sunt pernele electrice?

Pernele electrice sunt niște dispozitive performate ce oferă caldura necesară unui zone problematice a corpului. Aceasta se folosește, cel mai des, în cazul durerilor de spate, diminuând-o semnificativ. De-asemenea, aceasta are un rol terapeutic. Investind într-o pernă electrică cu încălzire, vei descoperi un produs eficient, care va îndeplini mai multe funcții pentru organismul tău.

De ce să utilizezi o pernă electrică?

Perna electrică cu încălzire este un dispozitiv care se află din ce în ce mai des pe lista de cumpărături datorită proprietăților medicinale de reducere a durerii pe care le are, dar și a utilității în anotimpul rece. În primul rând, aceasta te va ajuta să scapi de dureri, îți va fi de un real folos în anotimpul rece sau în serile în care vrei să te relaxezi și să mai ameliorezi din simptomele răcelii cu care te confrunți. Aceste tipuri de perne sunt confortabile, eficiente și reprezintă dispozitive complexe cu rol terapeutic în primul rând.

Cum să întreții corect o pernă electrică?

Scoate din priză aparatul înainte de a scoate fața de pernă. Nu scufunda perna în apă sau în alt lichid. Scoate stecherul și lasă aparatul să se răcească cel puțin 10 minute înainte de curățare. Nu utiliza solvenți și detergenți agresivi. Nu curăța perna electrică în mașina de spălat. Se recomandă spălarea manuală. Înainte de curățare întotdeauna scoate fața de pernă de la aparat. După ce aparatul a fost deconectat de la rețea, acesta poate fi curățat cu o cârpă umedă. Evită să utilizezi agenții de curățare care conțin solvenți. Pune perna electrică într-un loc sigur, răcoros și uscat atunci cand nu este utilizată. Scamele pot fi înlăturate prin folosirea unei role de scame.

Ce tipuri de perne electrice există?

Există mai multe modele de perne electrice, însă principalele sunt cele care folosesc și generează căldura uscată sau umedă. Pernele electrice cu încălzire uscată sunt mai degrabă produse standard, care seamănă cu un covor mic, iar în interior conţin bobine electrice, acoperite cu material detașabil, lavabil, textil. Modelele cu căldură umedă sunt prevăzute cu un burete absorbant înmuiat în apă și introdus în pernă. Atunci când perna se încălzește, temperatura se modifică.

Ce funcții de bază are o pernă electrică?

Perna electrică cu încălzire trebuie achiziționată ținând cont şi de funcțiile pe care le are. Unele perne au mai multe trepte de încălzire, funcție turbo, un sistem de oprire automată, dispozitiv de control cu LED, însă cele mai multe oferă posibilitatea setării a trei trepte de putere, cea scăzută, medie și ridicată. La pernele mai performante, vei beneficia de o telecomandă de control cu indicații luminoase, astfel că nu te vei mai confrunta cu riscul de a seta din greșeală o temperatură prea mare.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Ventilator Turn cu Telecomandă
Cel mai bun ventilator turn cu telecomandă

Îți dorești un aer răcorit în zilele toride de vară dar nu vrei să investești într-un aparat de aer condiționat. Cumpără un ventilator turn pe care-l poți controla cu ajutorul telecomenzii.

Cel Mai Bun Aparat de Masaj cu Infraroșu (anticelulitic)
Aparate cu infraroșu pentru masaj termic și anticelulitic

Vrei să-ți tonifiezi brațele și picioarele? Cu ajutorul unui aparat de masaj cu infraroșu te relaxezi și în același timp arzi și celulita. Vezi cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Pat Montessori În Formă De Căsuță
Cel mai bun pat Montessori în formă de căsuță

Paturile Montessori pentru copii au un aspect modern și respectă principiile de educație Montessori. Află care sunt cele mai bune modele și de unde le poți cumpăra.

Cel Mai Bun Aparat Măsurat Saturație Oxigen (Pulsoximetru)
Cel mai bun aparat pentru măsurarea saturației de oxigen (pulsoximetru)

Îl pui pe deget și în câteva secunde poți vedea pe ecran saturația oxigenului din sânge. Atât de simplu se poate folosi un pulsoximetru. Vezi ce modele sunt cele mai bune.

Cel Mai Bun Convector Electric de Perete
Cel mai bun convector electric de perete

Ai nevoie de o metodă de încălzire temporară sau suplimentară și nu vrei să investeșți mii de lei în sisteme complexe? Convectorul electric este practic un calorifer electric montat pe perete pe care-l pornești doar atunci când ai nevoie.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe