Cea Mai Bună Pernă Electrică cu Încălzire

Cea mai bună pernă electrică cu încălzire

Modificat la 08 aprilie 2022
Articol evaluat de 38 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei
Andrei Ursache
Andrei Ursache

De ce să-ți cumperi o pernă cu încălzire?

Pernele cu încălzire sunt niște dispozitive inovative, special create mai mult în scopuri medicale, destinate profilaxiei sănătății tale. Acestea se utilizează, cel mai des, atunci când merge vorba de durerile de spate insuportabile, fiind, de-asemenea, recomandată pentru ameliorarea durerilor musculare și relaxarea zonelor tensionate. Este, în același timp, potrivită pentru persoanele ce suferă de: artrită, dureri musculare, articulații înțepenite și mușchi tensionați.

Pernele electrice oferă o soluție rapidă, confortabilă și eficientă în terapia prin căldură. Acestea sunt realizate astfel încât să fie sigure pentru aplicarea peste zonele dureroase, oferind un nivel constant si controlat de căldură. Pernele electrice sunt utile nu doar pentru a calma durerile, dar și pentru încălzirea corpului dinaintea antrenamentelor sau competițiilor, fiind destinată oricui, nu doar oamenilor cu probleme de sănătate. Acesta a devenit pentru tot mai mulți oameni un suport eficace, care îmbunătățește viața semnificativ.

Cea mai bună pernă electrică

Cel mai bun

Perna cu incalzire electrica Kring, 40 x 30 cm, 3 trepte de incalzire, 100 W, Crem

 • Design modern
 • Greutate redusă
 • Confortabilă
 • Consum redus de energie
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

Cu ajutorul perne cu încălzire electrică de la Kring vei putea utiliza căldura țintată. Această căldură promovează circulația sângelui și relaxează mușchii. Timpul de încălzire al pernei depinde de nivelul ales al temperaturii și poate fi cuprins între 15 și 30 minute. După fiecare 90 de minute de folosire pernă se oprește automat și pentru a o pune din nou în funcțiune, mai întâi trebuie să muți comutatorul în poziția \"0\". În cazul în care consumi lichide în timp ce folosești această pernă ai grijă să nu verși pe ea.

la buget

Această pernă electrică pentru încălzire, are o putere maximă de 80 W și poate fi utilizată atunci când este nevoie să îți încălzești suplimentar o anumită parte a corpului. Pernă are un efect liniștitor și relaxează mușchii, fiind recomandată în tratarea artritei, a nevralgiei și a reumatismului. Husă pernei este detașabilă și imită blană, putând fi spălată, la temperatură mică, chiar și la mașina de spălat. Perna este echipată cu niște buzunare speciale care permit plasarea picioarelor și a mâinilor pentru încălzire.

Premium

Perna electrica Pillow-3788 Daga, 100 W, 40 x 30 cm, 3 trepte temperatura

 • Încălzire rapidă 100 W
 • Dimensiuni bune 40 x 30 cm
 • 3 trepte temperatură
 • Ușor de curățat
 • Indicator luminos LED
Verifică prețul

Perna electrică de dormit Pillow 3788 Daga va transforma experiența somnului definitiv și vei simți cu siguranță diferența indiferent dacă este vorba de somnul lung de seară sau doar de o odihnă de dupamiază. Perna are umplutură hipoalergenică, iar fața de pernă electrică este din microfibră, detașabilă și foarte ușor lavavilă. Se încălzește rapid, în aproximativ 5 minute, are control digital al comenzilor și 3 nivele de temperatură. Deține funcția de auto-oprire după 90 de minute de funcționare continuă.

Perna electrica Daga E4-3787. 100 W, 75 x 40 cm, 3 temperaturi, incalzire rapida, oprire automata dupa 90 min, conexiune detasabila, lavabila.

 • Oprire automată
 • Reglare temperatură
 • Încălzire rapidă
 • Sistem de protecție împotriva supraîncălzirii
 • Cablu detașabil
Verifică prețul

Acestă perna magică, sau pad de încălzire, are o putere de 100 w, vine cu un buton pornit / oprit, pentru eficiență maximă și sun sistem performant de reglarea a temperaturii, în trei trepte semnalizate cu ajutorul unui led. Finisajul este unul de calitate, realizat din microfibră lavabilă. Opțiunile includ funcția de încălzire rapidă, în doar 5 minute, sau sistemul de protecție cu oprire automată după 90 minute de funcționare continuă. Dimensiunile sunte perfecte pentru transport, doar 75 x 40 cm.

Perna electrica Beurer HK54

 • Oprire automată
 • Putere 100 watt
 • Lavabilă
 • Trepte de temperatură
 • Comutator detașabil
Verifică prețul

Perna electrică Beurer are trei trepte de temperatură diferite, fiind prevazută cu sistem de încălzire rapidă și mai ales cu sistemul de oprire automată. Senzorul electric previne supraîncălzirea în cazul folosirii excesive. Materialul din Microfleece moale permite pielii să respire, oferind o senzație plăcută la atingere. Comutatorul este detaşabil , astfel că husa se poate spăla la mașina de spălat, la o temperatura de 30 de grade. Dimensiunile reduse de doar 56 x 52 cm, o fac perfectă pentru transportat.

Pernă electrică termică InnovaGoods, albastru

 • Fabricată din materiale rezistente
 • Confortabilă
 • Greutate redusă
 • Consum redus de energie
 • Simplu de instalat
Verifică prețul

Această pernă electrică de încălzire de la InnovaGoods Îți va ține de cald iarna și, de asemenea, îți va ameliora durerile musculare. Are forma unei perne de catifea fiind moale și confortabilă, în plus este foarte ușor de utilizat. Trebuie doar să o conectezi la o sursă de electricitate timp de câteva minute ținându-ți apoi cald timp de până la 2 ore. Apa din interiorul pernei nu trebuie schimbată înainte de fiecare utilizare. Pernă poate ajunge până la temperatura maximă de 75°C și este dotată cu protecție împotriva supraîncălzirii.

Incalzitor electric tip pernuta MS 7429 pentru maini sau picioare, 45 W

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Greutate redusă
 • Consum redus de energie
 • Simplu de utilizat
 • Confortabil
Verifică prețul

Încălzitorul electric, tip pernuță, MS 7429 pentru mâini sau picioare, de 45 W, te va ajuta să îți relaxezi mușchii și îți va îmbunătăți circulația sângelui. Încălzitorul este dotat cu o protecție la supraîncălzire, astfel încât tu să nu îți faci griji în cazul în care a dormi în timp ce îl folosești. Temperatura poate fi reglată pe 2 niveluri, cu ajutorul telecomenzii din pachet, iar căldura va fi distribuită rapid și uniform într-un timp foarte scurt. Puterea maximă a încălzitorului este de 80 W.

Vei găsi foarte utilă această minunată pernă electrică, nu numai în nopțile friguroase când vei avea nevoie de extra confort, dar și după perioade îndelungate de muncă, atunci când articulațiile și musculatura se simt tensionate. Un avantaj de care este bine să ții cont este faptul că perna dispune de încălzire rapidă și de 3 trepte de temperatură. O poți folosi pe diverse zone ale corpului, dimensiunile sale fiind generoase. După ce ai pornit-o, perna se va opri automat după 90 de minute, deci nu există nici un risc în cazul în care adormi.

Întrebări frecvente despre pernele electrice

Ce sunt pernele electrice?

Pernele electrice sunt niște dispozitive performate ce oferă caldura necesară unui zone problematice a corpului. Aceasta se folosește, cel mai des, în cazul durerilor de spate, diminuând-o semnificativ. De-asemenea, aceasta are un rol terapeutic. Investind într-o pernă electrică cu încălzire, vei descoperi un produs eficient, care va îndeplini mai multe funcții pentru organismul tău.

De ce să utilizezi o pernă electrică?

Perna electrică cu încălzire este un dispozitiv care se află din ce în ce mai des pe lista de cumpărături datorită proprietăților medicinale de reducere a durerii pe care le are, dar și a utilității în anotimpul rece. În primul rând, aceasta te va ajuta să scapi de dureri, îți va fi de un real folos în anotimpul rece sau în serile în care vrei să te relaxezi și să mai ameliorezi din simptomele răcelii cu care te confrunți. Aceste tipuri de perne sunt confortabile, eficiente și reprezintă dispozitive complexe cu rol terapeutic în primul rând.

Cum să întreții corect o pernă electrică?

Scoate din priză aparatul înainte de a scoate fața de pernă. Nu scufunda perna în apă sau în alt lichid. Scoate stecherul și lasă aparatul să se răcească cel puțin 10 minute înainte de curățare. Nu utiliza solvenți și detergenți agresivi. Nu curăța perna electrică în mașina de spălat. Se recomandă spălarea manuală. Înainte de curățare întotdeauna scoate fața de pernă de la aparat. După ce aparatul a fost deconectat de la rețea, acesta poate fi curățat cu o cârpă umedă. Evită să utilizezi agenții de curățare care conțin solvenți. Pune perna electrică într-un loc sigur, răcoros și uscat atunci cand nu este utilizată. Scamele pot fi înlăturate prin folosirea unei role de scame.

Ce tipuri de perne electrice există?

Există mai multe modele de perne electrice, însă principalele sunt cele care folosesc și generează căldura uscată sau umedă. Pernele electrice cu încălzire uscată sunt mai degrabă produse standard, care seamănă cu un covor mic, iar în interior conţin bobine electrice, acoperite cu material detașabil, lavabil, textil. Modelele cu căldură umedă sunt prevăzute cu un burete absorbant înmuiat în apă și introdus în pernă. Atunci când perna se încălzește, temperatura se modifică.

Ce funcții de bază are o pernă electrică?

Perna electrică cu încălzire trebuie achiziționată ținând cont şi de funcțiile pe care le are. Unele perne au mai multe trepte de încălzire, funcție turbo, un sistem de oprire automată, dispozitiv de control cu LED, însă cele mai multe oferă posibilitatea setării a trei trepte de putere, cea scăzută, medie și ridicată. La pernele mai performante, vei beneficia de o telecomandă de control cu indicații luminoase, astfel că nu te vei mai confrunta cu riscul de a seta din greșeală o temperatură prea mare.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aparat de Masaj cu Infraroșu (anticelulitic)
Aparate cu infraroșu pentru masaj termic și anticelulitic

Vrei să-ți tonifiezi brațele și picioarele? Cu ajutorul unui aparat de masaj cu infraroșu te relaxezi și în același timp arzi și celulita. Vezi cele mai bune modele.

Cel mai bun Aparat de Aerosoli cu Ultrasunete pentru Copii
Aparate de aerosoli cu ultrasunete pentru copii

Oferă-i copilului cel mai bun tratament natural pentru episoadele de astm sau răceală. Cu acest aparat modern ai beneficiile aerului curat de litoral direct la tine acasă.

Cel Mai Bun Tensiometru Mecanic
Cel mai bun tensiometru mecanic

Alege un tensiometru mecanic identic cu cele folosite în cabinetele medicale specializate. Nu necesită baterie și oferă un grad de acuratețe ridicat.

Cel Mai Bun Aparat Măsurat Saturație Oxigen (Pulsoximetru)
Cel mai bun aparat pentru măsurarea saturației de oxigen (pulsoximetru)

Îl pui pe deget și în câteva secunde poți vedea pe ecran saturația oxigenului din sânge. Atât de simplu se poate folosi un pulsoximetru. Vezi ce modele sunt cele mai bune.

Cel Mai Bun Covor Pufos
Cel mai bun covor pufos

Covoarele pufoase deși sunt mai greu de întreținut îți oferă un confort sporit și o senzație foarte plăcută la picioare. Află care sunt cele mai bune modele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe