Cea Mai Bună Pernă Electrică cu Încălzire

Cea mai bună pernă electrică cu încălzire

Modificat la 29 aprilie 2021
Articol evaluat de 38 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei
Andrei Ursache
Andrei Ursache

De ce să-ți cumperi o pernă cu încălzire?

Pernele cu încălzire sunt niște dispozitive inovative, special create mai mult în scopuri medicale, destinate profilaxiei sănătății tale. Acestea se utilizează, cel mai des, atunci când merge vorba de durerile de spate insuportabile, fiind, de-asemenea, recomandată pentru ameliorarea durerilor musculare și relaxarea zonelor tensionate. Este, în același timp, potrivită pentru persoanele ce suferă de: artrită, dureri musculare, articulații înțepenite și mușchi tensionați.

Pernele electrice oferă o soluție rapidă, confortabilă și eficientă în terapia prin căldură. Acestea sunt realizate astfel încât să fie sigure pentru aplicarea peste zonele dureroase, oferind un nivel constant si controlat de căldură. Pernele electrice sunt utile nu doar pentru a calma durerile, dar și pentru încălzirea corpului dinaintea antrenamentelor sau competițiilor, fiind destinată oricui, nu doar oamenilor cu probleme de sănătate. Acesta a devenit pentru tot mai mulți oameni un suport eficace, care îmbunătățește viața semnificativ.

Cea mai bună pernă electrică

Cel mai bun

Perna cu incalzire electrica Kring, 40 x 30 cm, 3 trepte de incalzire, 100 W, Crem

 • 3 trepte de încălzire
 • Promovează circulația sângelui
 • Utilizează căldura țintată
 • Timp de încălzire între 15-30 min
 • Fața de pernă se poate spăla manual la 30°
Verifică prețul

Perna cu încălzire electrică Kring va ajuta o odihnă plăcută, la îmbunătățirea circulației sângelui precum și la relaxarea mușchilor. Timpul de încălzire este scurt și variază între 15 și 30 de minute, în funcție de treapta de încălzire aleasă (perna deține 3 astfel de trepte). După 90 de minute de funcționare continuă, perna are funcția de oprire automată. Fața de pernă este detașabilă și se spală manual. Se întreține ușor. Perna poate fi folosită pentru încălzirea oricărei părți a corpului și ajută și la ameliorarea durerilor digestive.

la buget

Incalzitor electric tip pernuta MS 7429 pentru maini sau picioare, 45 W

 • Protecție la supraîncălzire
 • Timp scurt de încălzire
 • Regulator de temperatură cu lampă de control
 • 2 niveluri de temperatură
 • Putere 45 W
Verifică prețul

Un încălzitor electric tip pernuța are o putere maximă de 80W. Poate fi utilizat în situații în care este nevoie să încălzești suplimentar o anumită parte a corpului. Are puterea liniștitoare și relaxează mușchii, datorită cărora ajută la tratarea artritei, a nevralgiei și a reumatismului. Încălzitorul are un capac detașabil care poate fi spălat. Deschiderile speciale din încălzitor permit plasarea picioarelor și a mâinilor în ele. Pentru siguranță, plăcuța de încălzire este echipată cu o protecție la supraîncălzire.

Premium

Perna electrica Pillow-3788 Daga, 100 W, 40 x 30 cm, 3 trepte temperatura

 • Încălzire rapidă 100 W
 • Dimensiuni bune 40 x 30 cm
 • 3 trepte temperatură
 • Ușor de curățat
 • Indicator luminos LED
Verifică prețul

Perna electrică de dormit Pillow 3788 Daga va transforma experiența somnului definitiv și vei simți cu siguranță diferența indiferent dacă este vorba de somnul lung de seară sau doar de o odihnă de dupamiază. Perna are umplutură hipoalergenică, iar fața de pernă electrică este din microfibră, detașabilă și foarte ușor lavavilă. Se încălzește rapid, în aproximativ 5 minute, are control digital al comenzilor și 3 nivele de temperatură. Deține funcția de auto-oprire după 90 de minute de funcționare continuă.

Perna electrica Pekatherm Mini US10TD, 40 W, 3 trepte de temperatura, 30x21 cm, Galben

 • Acționează direct asupra terminațiilor nervoase
 • Ameliorează durerile musculare
 • Confecționată din poliester
 • Telecomandă detașabilă
 • Poate fi spălată
Verifică prețul

Perna electrică cu caldură funcționează direct asupra terminațiilor nervoase, având un efect terapeutic și analgezic asupra sistemului nervos. Astfel, aceasta contribuie la sănătatea, frumusețea și bunadispoziție a ta, ameliorând durerile musculare și stresul. Perna electrică cu căldură este confecționată din poliester și poate fi spălată datorită telecomenzii detașabile. Este prevăzută cu trei niveluri de căldură, astfel încât o poți aplica oriunde pe corp, aceasta încălzind rapid zona aleasă de tine.

Perna cu apa incalzita electric Taurus Solac CB8981 incalzire rapida 360W

 • Electrică
 • Încălzire rapidă
 • Putere 360 W
 • Dimensiuni 250 x 180 mm
 • Autonomie: 120 minute
Verifică prețul

Perna cu apă , încălzită electric, a fost realizată pentru amelioararea durerii din zona umerilor și este recomandată în special pentru tratamente, în combinație cu geluri sau creme. Un lucru bine cunoscut este utilizarea căldurii ca agent terapeutic, fie sub formă de ceară, ulei sau comprese. În prezent, beneficiile căldurii sunt puse în slujba sănătății prin intermediul pernelor cu apă încălzite electric, concepute pentru detensionarea țesuturilor musculare, relaxare și la îmbunătățirea calității vieții.

Perna electrica Daga E4-3787. 100 W, 75 x 40 cm, 3 temperaturi, incalzire rapida, oprire automata dupa 90 min, conexiune detasabila, lavabila.

 • Oprire automată
 • Reglare temperatură
 • Încălzire rapidă
 • Sistem de protecție împotriva supraîncălzirii
 • Cablu detașabil
Verifică prețul

Acestă perna magică, sau pad de încălzire, are o putere de 100 w, vine cu un buton pornit / oprit, pentru eficiență maximă și sun sistem performant de reglarea a temperaturii, în trei trepte semnalizate cu ajutorul unui led. Finisajul este unul de calitate, realizat din microfibră lavabilă. Opțiunile includ funcția de încălzire rapidă, în doar 5 minute, sau sistemul de protecție cu oprire automată după 90 minute de funcționare continuă. Dimensiunile sunte perfecte pentru transport, doar 75 x 40 cm.

Perna electrica Beurer HK54

 • Oprire automată
 • Putere 100 watt
 • Lavabilă
 • Trepte de temperatură
 • Comutator detașabil
Verifică prețul

Perna electrică Beurer are trei trepte de temperatură diferite, fiind prevazută cu sistem de încălzire rapidă și mai ales cu sistemul de oprire automată. Senzorul electric previne supraîncălzirea în cazul folosirii excesive. Materialul din Microfleece moale permite pielii să respire, oferind o senzație plăcută la atingere. Comutatorul este detaşabil , astfel că husa se poate spăla la mașina de spălat, la o temperatura de 30 de grade. Dimensiunile reduse de doar 56 x 52 cm, o fac perfectă pentru transportat.

Întrebări frecvente despre pernele electrice

Ce sunt pernele electrice?

Pernele electrice sunt niște dispozitive performate ce oferă caldura necesară unui zone problematice a corpului. Aceasta se folosește, cel mai des, în cazul durerilor de spate, diminuând-o semnificativ. De-asemenea, aceasta are un rol terapeutic. Investind într-o pernă electrică cu încălzire, vei descoperi un produs eficient, care va îndeplini mai multe funcții pentru organismul tău.

De ce să utilizezi o pernă electrică?

Perna electrică cu încălzire este un dispozitiv care se află din ce în ce mai des pe lista de cumpărături datorită proprietăților medicinale de reducere a durerii pe care le are, dar și a utilității în anotimpul rece. În primul rând, aceasta te va ajuta să scapi de dureri, îți va fi de un real folos în anotimpul rece sau în serile în care vrei să te relaxezi și să mai ameliorezi din simptomele răcelii cu care te confrunți. Aceste tipuri de perne sunt confortabile, eficiente și reprezintă dispozitive complexe cu rol terapeutic în primul rând.

Cum să întreții corect o pernă electrică?

Scoate din priză aparatul înainte de a scoate fața de pernă. Nu scufunda perna în apă sau în alt lichid. Scoate stecherul și lasă aparatul să se răcească cel puțin 10 minute înainte de curățare. Nu utiliza solvenți și detergenți agresivi. Nu curăța perna electrică în mașina de spălat. Se recomandă spălarea manuală. Înainte de curățare întotdeauna scoate fața de pernă de la aparat. După ce aparatul a fost deconectat de la rețea, acesta poate fi curățat cu o cârpă umedă. Evită să utilizezi agenții de curățare care conțin solvenți. Pune perna electrică într-un loc sigur, răcoros și uscat atunci cand nu este utilizată. Scamele pot fi înlăturate prin folosirea unei role de scame.

Ce tipuri de perne electrice există?

Există mai multe modele de perne electrice, însă principalele sunt cele care folosesc și generează căldura uscată sau umedă. Pernele electrice cu încălzire uscată sunt mai degrabă produse standard, care seamănă cu un covor mic, iar în interior conţin bobine electrice, acoperite cu material detașabil, lavabil, textil. Modelele cu căldură umedă sunt prevăzute cu un burete absorbant înmuiat în apă și introdus în pernă. Atunci când perna se încălzește, temperatura se modifică.

Ce funcții de bază are o pernă electrică?

Perna electrică cu încălzire trebuie achiziționată ținând cont şi de funcțiile pe care le are. Unele perne au mai multe trepte de încălzire, funcție turbo, un sistem de oprire automată, dispozitiv de control cu LED, însă cele mai multe oferă posibilitatea setării a trei trepte de putere, cea scăzută, medie și ridicată. La pernele mai performante, vei beneficia de o telecomandă de control cu indicații luminoase, astfel că nu te vei mai confrunta cu riscul de a seta din greșeală o temperatură prea mare.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cele mai bune Termometre Fără Contact (cu infraroșu)
Termometre cu infraroșu fără contact pentru uz intens

Te vizitează multe persoane și vrei să te asiguri că acestea sunt perfect sănătoase? Un termometru cu infraroșu fără atingere e ceea ce îți trebuie. Vezi cele mai bune modele.

Cea Mai Bună Pătură Electrică cu Încălzire
Cea mai bună pătură electrică cu încălzire

Ești o persoană mai friguroasă și îți dorești o variantă rapidă de a te încălzi atunci când încă nu merg caloriferele? Păturile electrice cu încălzire sunt varianta ideală.

Saltele Bune cu Spumă de Memorie (fără arcuri)
Saltele bune cu spumă de memorie și fără arcuri

Cum ar fi ca în loc de arcuri să ai o saltea cu 20cm de spumă cu memorie? Cu o rezistență de minim 10 ani, e cea mai bună investiție pe care o poți face în sănătatea ta.

Cel Mai Bun Set de Mobilă Dormitor Matrimonial
Seturi de mobilă pentru dormitor matrimonial în stil modern

Mobilează-ți dormitorul într-un stil modern fără a apela la un designer de interior. Alege un set de mobilă complet pentru dormitorul matrimonial și ai garanția bunului gust la un preț mult sub cel al unei mobile la comandă.

Cel Mai Bun Aparat de EKG Portabil - Uz Acasă
Cel mai bun aparat EKG portabil pentru uz acasă

Ai nevoie să-ți poți monitoriza ritmul cardiac cât mai exact? Aparatul EKG portabil te ajută să faci acest lucru acasă sau în călătorii și are un preț accesibil.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe