Cea Mai Bună Masă de Călcat cu Suport de Stație

Cea mai bună masă de călcat cu suport pentru fierul de călcat

Modificat la 06 mai 2022
Articol evaluat de 84 ori:
Pagină realizată de:
Ianis Pipor
Ianis Pipor
Alina Tudornic
Alina Tudornic

De ce să-ți cumperi o masă de călcat cu suport pentru fier?

Mesele de călcat oferă o suprafață ideală pentru eliminarea cutelor de pe haine și articole de îmbrăcăminte. Suprafața netedă, rezistentă la căldură, poate fi acoperită cu huse de protecție opționale pentru a preveni petele și pentru a oferi un design decorativ. Cel mai obișnuit tip de masă de călcat găsit în case este un model independent. Aceste mese au picioare în formă de X care se pliază în jos pentru depozitare și pot fi ajustate pentru a se potrivi persoanelor de diferite înălțimi. Datorită portabilității lor, nu ești limitat la locul în care poți utiliza acest tip de masă de călcat, așa că îl poți configura în fața televizorului sau oriunde ai spațiu.

Mesele de călcat au dimensiuni diferite, astfel încât să poți găsi dimensiunea potrivită pentru a se mula înălțimii și obiceiurilor tale de călcat. O masă de călcat trebuie să fie suficient de robustă pentru a suporta greutatea apăsării, fără a se prăbuși sau a cădea, mai ales atunci când ai un fier de călcat fierbinte. Mesele de călcat mai ieftine și ușoare tind să scârțâie și să se miște și pot chiar să se răstoarne cu lovituri ușoare. În general, modelele mai scumpe au o structură mai stabilă și mai durabilă.

Mese de călcat cu suport pentru stația de călcat

Cel mai bun

Masa de calcat Philips Easy6 Express GC202/30, Alb

 • Stabilă
 • Rezistentă
 • Design plăcut
 • Formă inovatoare
 • Alunecare lină a hainelor
Verifică prețul

Masa de călcat Philips Easy6 Express GC202/30 joacă un rol important în experiența de călcare. Această masă de călcat a fost special concepută pentru fiarele de călcat cu abur. Datorită formei sale unice călcarea cămășilor este mai ușoară ca niciodată. Forma sa te va ajuta să calci cămășile fără a fi nevoie să le rearanjezi de prea multe ori, ceea ce îți va economisi timp și efort. Husă cu care este acoperită masă este realizată din bumbac 100% și este formată din straturi de burete și fetru, lucru care îți asigură o suprafață de călcat confortabilă și omogenă.

la buget

Leifheit

 • Înălțime reglabilă.
 • Ușor de utilizat.
 • Suprafață de lucru largă.
 • Prezintă suport pentru fierul de călcat și pentru cablu.
 • Oferă stabilitate și siguranță.
Verifică prețul

De cele mai multe ori hainele capătă aspect plăcut atunci când ele sunt călcate și purtate cu grijă. Pentru că știm că acest lucru este important pentru tine, îți prezentăm masa de călcat “Leifheit Fashion M Plus”, care este dotată cu un sistem de reglare a înălțimii până la 88 cm, suport fier de călcat, priză pentru o conectare mai facilă, și un suport pentru cablu. Toate acestea sunt concepute pentru a ușura și maximiza eficiența procesul de călcare a hainelor, care pentru unii reprezintă un lucru anevoios.

Premium

Masă de călcat Addis Deluxe Board Dot To Dot

 • Rezistentă
 • Stabilă
 • Fiabilă
 • Ajustabilă
 • Confortabilă
Verifică prețul

Cu masa de călcat Addis Deluxe Board Dot To Dot este foarte ușor și confortabil să calci hainele pe care le vei utiliza de zi de zi. Masă are 4 poziții de ajustare, astfel poți alege înălțimea perfectă cuprinsă în intervalul 79-94 cm. În acest fel vei putea să îți faci treaba într-un mod cât mai confortabil. Suprafața de lucru a mesei are o lungime de 135 cm, iar după pliere lungimea totală ajunge la 160 cm. Deși cântărește numai 6,4 kg, nu trebuie să îți faci griji cu privire la rezistența aceste mese de călcat.

Masa de calcat 2 in 1, Jata, 107 x 34 x 85 cm, suprafata calcat din bumbac, suport fier calcat sau statie, se transforma in scara 3 trepte, 70 cm

 • Soluția ideală pentru stațiile de călcat;
 • Husă din bumbac 100%;
 • Ajustabilă pe 3 niveluri de înălțime;
 • Stabilitate ridicată;
 • Posibilitate de folosire pe post de scară cu 3 trepte.
Verifică prețul

Hainele tale merită a fi îngrijite la cel mai înalt nivel. Așadar, pentru ca acest lucru să capete rezistență în timp, te invităm să descoperi masa de călcat 2 în 1 “Jata”, care fiind dotată cu suprafața de călcat din bumbac, suport pentru fier și 3 trepte, care se poate transforma într-o scară, foarte ușor, acest produs fiind o integrare și o combinație dintre 2 instrumente necesare în casa ta. Totodată, această masă îți va recupera din spațiul camerei tale de depozitare, având o stabilitate înaltă.

Vaporella Top este cea mai bună masă de călcat pentru cei care caută performanța maximă. Cu această masă de călcat vei putea finaliza orice articol de îmbrăcăminte rapid și ușor. Are o suprafață de lucru generoasă, care îți va permite să calci rapid și un cadru de metal întărit, cu un design special cu ochiuri și husă de bumbac, care facilitează lucrul și previne udarea materialelor. Masa este prevăzută cu un spațiu pentru stația de călcat, un suport pentru cablu și 2 roți utile pentru transport.

Masa de calcat pentru statie, Wenko, Professional Extra Wide, 130 x 48 x 99 cm, metal/bumbac

 • Rezistentă
 • Montare facilă
 • Fiabilă
 • Compatibilă cu stațiile de călcat
 • Greutate redusă
Verifică prețul

Masa de călcat pentru stație este alegerea perfectă pentru casa ta. Este rezistentă, durabilă și confecționată din materiale de cea mai bună calitate. În plus, prezintă și alte avantaje. Este ușor de mutat, având o greutate mică și datorită sistemului pliabil, este foarte facil să o depozitezi undeva unde nu te va încurca și îți va fi mereu la îndemână în același timp. Este reglabilă pe înălțime, materialul textil este bumbac calitativ, și vei avea suficient spațiu pentru a călca fără efort cămăși, pantaloni, tricouri sau lenjerie.

Masa de calcat Tefal, husa din bumbac, 130 x 93 x 47 cm

 • Stabilă și rezistentă;
 • Ușor de pliat;
 • Design plăcut;
 • Roți integrate;
 • Utilă și practică.
Verifică prețul

Masa de călcat de la Tefal ocupă foarte puțin spațiu și vă va permite să vă călcați hainele într-un mod rapid și eficient, în special atunci când vă grăbiți. Stabilitatea sa vă permite să o utilizați timp îndelungat și este oferită de designul robust și materialele de calitate utilizate. Are o gamă largă de înălțimi reglabile din care puteți alege și de asemenea suprafața de călcat este foarte generoasă. Picioarele din metal sunt concepute să suporte capacitatea de 40kg. Roțile integrate permit manevrabilitate ușoară.

Întrebări despre mesele de călcat cu suport pentru fierul de călcat

Ce tip de masă de călcat trebuie utilizată pentru călcat?

Masa de călcat este un element indispensabil dacă îți dorești să ai haine impecabile. Dacă îți este greu să te orientezi spre un model, alege o masă de călcat pliabilă, ajustabilă, cu structură de metal și husă de bumbac detașabilă. O astfel de masă de călcat este ușor de folosit, nu va ocupa mult spațiu atunci când nu o folosești și va fi ușor de curățat datorită husei detașabile.

Pentru ce anume este materialul de pe masa de călcat?

Materialul de pe masa de călcat este foarte important pentru o netezire eficientă a hainelor. Bumbacul tratat cu aluminiu este cel mai eficient, accelerând procesul de călcare. Blatul din bumbac cu pâslă sau spumă păstrează mai bine căldura și face călcatul mai comod. Blaturile din material sintetic au un preț mai accesibil însă nu sunt la fel de eficiente, nefiind rezistente la temperaturi ridicate.

Cum se curăță materialul de pe masa de călcat?

Cele mai multe mese de călcat au blaturi cu huse detașabile, astfel încât dacă se întâmplă să le murdărești le poți băga la mașina de spălat. În cazul huselor ce nu pot fi spălate, acestea sunt mai rezistente la pete, iar șansele să se murdărească sunt mai mici. Însă dacă se deteriorează, este recomandabil să le schimbi, fiind disponibile pe piață modele diverse.

Când ar trebui să înlocuiesc materialul și tamponul de pe masa de călcat?

Dacă nu folosești în mod frecvent masa de călcat este posibil să nu fii nevoit să schimbi niciodată materialul și tamponul de pe masa de călcat. În schimb, dacă folosești masa de călcat zilnic este posibil ca materialul de pe blat să se deterioreze, caz în care acesta va trebui înlocuit pentru o călcare eficientă.

Cum pot elimina murdăria și petele?

Având în vedere că pe masa de călcat așezi hainele curate, îți dorești ca aceasta să fie în permanență curată. Ai grijă să ștergi frecvent praful, în special înainte de a așeza hainele curate pe suprafața acesteia. Curăță murdăria cu o perie uscată, aspiră particulele mai mari, iar dacă husa este detașabilă poți elimina petele prin spălare.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Draperie Blackout (Întuneric Complet)
Cea mai bună draperie blackout (opacă)

Îți dorești să poți face la orice oră întuneric complet în cameră? Ai nevoie de o draperie opacă de tip blackout. Disponibilă în zeci de modele și culori, cu siguranță vei găsi una pe placul tău.

Cel Mai Bun Set de Mobilă Dormitor Matrimonial
Seturi de mobilă pentru dormitor matrimonial în stil modern

Mobilează-ți dormitorul într-un stil modern fără a apela la un designer de interior. Alege un set de mobilă complet pentru dormitorul matrimonial și ai garanția bunului gust la un preț mult sub cel al unei mobile la comandă.

Cel Mai Bun Frigider Tip Minibar
Cel mai bun frigider tip minibar

Îți dorești un minibar în cameră de unde te poți servi rapid cu apă, suc sau bere? Eficiente energetic și plăcute ca aspect, aceste minifrigidere se pot integra cu ușurință în casa ta.

Cel Mai Bun Dulap Portabil pentru Haine
Cel mai bun dulap portabil pentru haine

Dulapul portabil de haine este o variantă economică de a-ți păstra hainele. Create din materiale textile, aceste dulapuri sunt ușor de montat, întreținut și folosit.

Cel Mai Bun Convector Electric de Perete
Cel mai bun convector electric de perete

Ai nevoie de o metodă de încălzire temporară sau suplimentară și nu vrei să investeșți mii de lei în sisteme complexe? Convectorul electric este practic un calorifer electric montat pe perete pe care-l pornești doar atunci când ai nevoie.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe