Cea Mai Bună Masă de Călcat cu Suport de Stație

Cea mai bună masă de călcat cu suport pentru fierul de călcat

Modificat la 18 octombrie 2021
Articol evaluat de 84 ori:
Pagină realizată de:
Ianis Pipor
Ianis Pipor
Alina Tudornic
Alina Tudornic

De ce să-ți cumperi o masă de călcat cu suport pentru fier?

Mesele de călcat oferă o suprafață ideală pentru eliminarea cutelor de pe haine și articole de îmbrăcăminte. Suprafața netedă, rezistentă la căldură, poate fi acoperită cu huse de protecție opționale pentru a preveni petele și pentru a oferi un design decorativ. Cel mai obișnuit tip de masă de călcat găsit în case este un model independent. Aceste mese au picioare în formă de X care se pliază în jos pentru depozitare și pot fi ajustate pentru a se potrivi persoanelor de diferite înălțimi. Datorită portabilității lor, nu ești limitat la locul în care poți utiliza acest tip de masă de călcat, așa că îl poți configura în fața televizorului sau oriunde ai spațiu.

Mesele de călcat au dimensiuni diferite, astfel încât să poți găsi dimensiunea potrivită pentru a se mula înălțimii și obiceiurilor tale de călcat. O masă de călcat trebuie să fie suficient de robustă pentru a suporta greutatea apăsării, fără a se prăbuși sau a cădea, mai ales atunci când ai un fier de călcat fierbinte. Mesele de călcat mai ieftine și ușoare tind să scârțâie și să se miște și pot chiar să se răstoarne cu lovituri ușoare. În general, modelele mai scumpe au o structură mai stabilă și mai durabilă.

Mese de călcat cu suport pentru stația de călcat

Cel mai bun

Wenko

 • Ușor pliabilă
 • Materiale de calitate
 • Țeavă din oțel tratat
 • Husă din bumbac
 • Suport fier de călcat
Verifică prețul

Masa de călcat este un lucru care nu ar trebui să lipsească din locuință, fiind foarte practică datorită dimensiunilor sale. Produsul oferă stabilitate și poate fi reglat conform nevoilor, stând în picioare sau pe un scaun. De asemenea, are incorporat un cablu pentru a conecta masa de călcat la priză și prezintă un suport pentru fierul de călcat și un suport pentru cablu. Masa se poate regla la diferite înălțimi pentru un grad ridicat de confort, iar picioarele acesteia oferă stabilitate și siguranță pe orice suprafață.

Premium

Masa de calcat Classic Black

 • Design plăcut;
 • Accesibilă ca preț;
 • Rezstentă și durabilă;
 • Ușor de folosit;
 • Pliere rapidă.
Verifică prețul

Masa de călcat Classic Black de la Vivre oferă o experiență plăcută și comodă a călcatului la un preț extra decent și accesibil. Materialele sale de calitate o vor face să reziste timp îndelungat, fiind o investiție profitabilă. Suprafața de călcat este foarte generoasă, iar înălțimea sa este reglabilă, acest lucru oferind de altfel un confort sporit în timpul călcării. Picioarele sale nu zgârie podeaua și nu alunecă, masa fiind astfel stabilă. Călcatul rufelor va deveni o plăcere desfășurată cu drag în timpul vizionării emisiunii preferate.

la buget

Leifheit

 • Înălțime reglabilă.
 • Ușor de utilizat.
 • Suprafață de lucru largă.
 • Prezintă suport pentru fierul de călcat și pentru cablu.
 • Oferă stabilitate și siguranță.
Verifică prețul

De cele mai multe ori hainele capătă aspect plăcut atunci când ele sunt călcate și purtate cu grijă. Pentru că știm că acest lucru este important pentru tine, îți prezentăm masa de călcat “Leifheit Fashion M Plus”, care este dotată cu un sistem de reglare a înălțimii până la 88 cm, suport fier de călcat, priză pentru o conectare mai facilă, și un suport pentru cablu. Toate acestea sunt concepute pentru a ușura și maximiza eficiența procesul de călcare a hainelor, care pentru unii reprezintă un lucru anevoios.

Masa de calcat Caribbean

 • Husă din bumbac
 • Picioare antialunecare din cauciuc
 • Suport pentru fierul de călcat
 • Produs în Italia
 • Suprafață mare de călcat
Verifică prețul

Masa de călcat oferă un nivel excepțional de confort și vă va permite să călcați cu usurință, având o stabilitate îmbunătățită și un design robust. Masa de călcat are picioarele metalice, proiectate să reziste și să ofere siguranță. Materialele acesteia sunt de înaltă calitate și durabile, care asigură o durabilitate crescută și rezistentă la coroziune. Suprafața de lucru este largă și oferă spațiu suficient pentru călcarea hainelor mai mari. Are o gamă largă de înălțimi reglabile pentru a face călcarea și mai confortabilă.

Masa de calcat 2 in 1, Jata, 107 x 34 x 85 cm, suprafata calcat din bumbac, suport fier calcat sau statie, se transforma in scara 3 trepte, 70 cm

 • Soluția ideală pentru stațiile de călcat;
 • Husă din bumbac 100%;
 • Ajustabilă pe 3 niveluri de înălțime;
 • Stabilitate ridicată;
 • Posibilitate de folosire pe post de scară cu 3 trepte.
Verifică prețul

Hainele tale merită a fi îngrijite la cel mai înalt nivel. Așadar, pentru ca acest lucru să capete rezistență în timp, te invităm să descoperi masa de călcat 2 în 1 “Jata”, care fiind dotată cu suprafața de călcat din bumbac, suport pentru fier și 3 trepte, care se poate transforma într-o scară, foarte ușor, acest produs fiind o integrare și o combinație dintre 2 instrumente necesare în casa ta. Totodată, această masă îți va recupera din spațiul camerei tale de depozitare, având o stabilitate înaltă.

Masa de calcat Tefal, husa din bumbac, 130 x 93 x 47 cm

 • Stabilă și rezistentă;
 • Ușor de pliat;
 • Design plăcut;
 • Roți integrate;
 • Utilă și practică.
Verifică prețul

Masa de călcat de la Tefal ocupă foarte puțin spațiu și vă va permite să vă călcați hainele într-un mod rapid și eficient, în special atunci când vă grăbiți. Stabilitatea sa vă permite să o utilizați timp îndelungat și este oferită de designul robust și materialele de calitate utilizate. Are o gamă largă de înălțimi reglabile din care puteți alege și de asemenea suprafața de călcat este foarte generoasă. Picioarele din metal sunt concepute să suporte capacitatea de 40kg. Roțile integrate permit manevrabilitate ușoară.

Masa de calcat Tefal Pro Compact IB9100E0, Husa bumbac

 • Roți integrate
 • Potrivită și pentru stațiile de călcat
 • Husă din bumbac
 • Tratată anti-rugină
 • Suport tip hanger
Verifică prețul

Dacă ai o locuință cu puțin spațiu, sau nu îți permiți desfășurarea unei mese de călcat înalte, aceasta este ce mai bună masă de călcat pentru tine, este una cu picioare scurte. Aceasta are picioare scurte atașate pe spate care îți vor permite să o folosești pe podea, pe masa din sufragerie. Picioarele mesei sunt din țeavă rotundă și sunt vopsite în câmp electrostatic cu protecție anti corozivă. Masa de călcat este prevăzută cu suport pentru fierul de călcat, iar husa din bumbac are protecție din pâslă.

Întrebări despre mesele de călcat cu suport pentru fierul de călcat

Ce tip de masă de călcat trebuie utilizată pentru călcat?

Masa de călcat este un element indispensabil dacă îți dorești să ai haine impecabile. Dacă îți este greu să te orientezi spre un model, alege o masă de călcat pliabilă, ajustabilă, cu structură de metal și husă de bumbac detașabilă. O astfel de masă de călcat este ușor de folosit, nu va ocupa mult spațiu atunci când nu o folosești și va fi ușor de curățat datorită husei detașabile.

Pentru ce anume este materialul de pe masa de călcat?

Materialul de pe masa de călcat este foarte important pentru o netezire eficientă a hainelor. Bumbacul tratat cu aluminiu este cel mai eficient, accelerând procesul de călcare. Blatul din bumbac cu pâslă sau spumă păstrează mai bine căldura și face călcatul mai comod. Blaturile din material sintetic au un preț mai accesibil însă nu sunt la fel de eficiente, nefiind rezistente la temperaturi ridicate.

Cum se curăță materialul de pe masa de călcat?

Cele mai multe mese de călcat au blaturi cu huse detașabile, astfel încât dacă se întâmplă să le murdărești le poți băga la mașina de spălat. În cazul huselor ce nu pot fi spălate, acestea sunt mai rezistente la pete, iar șansele să se murdărească sunt mai mici. Însă dacă se deteriorează, este recomandabil să le schimbi, fiind disponibile pe piață modele diverse.

Când ar trebui să înlocuiesc materialul și tamponul de pe masa de călcat?

Dacă nu folosești în mod frecvent masa de călcat este posibil să nu fii nevoit să schimbi niciodată materialul și tamponul de pe masa de călcat. În schimb, dacă folosești masa de călcat zilnic este posibil ca materialul de pe blat să se deterioreze, caz în care acesta va trebui înlocuit pentru o călcare eficientă.

Cum pot elimina murdăria și petele?

Având în vedere că pe masa de călcat așezi hainele curate, îți dorești ca aceasta să fie în permanență curată. Ai grijă să ștergi frecvent praful, în special înainte de a așeza hainele curate pe suprafața acesteia. Curăță murdăria cu o perie uscată, aspiră particulele mai mari, iar dacă husa este detașabilă poți elimina petele prin spălare.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Draperie Blackout (Întuneric Complet)
Cea mai bună draperie blackout (opacă)

Îți dorești să poți face la orice oră întuneric complet în cameră? Ai nevoie de o draperie opacă de tip blackout. Disponibilă în zeci de modele și culori, cu siguranță vei găsi una pe placul tău.

Cel Mai Bun Difuzor de Uleiuri Esențiale (Arometerapie)
Cel mai bun difuzor de cameră pentru uleiuri esențiale

Îți dorești un difuzor pentru aromaterapie care să arate bine dar să fie și practic și de calitate? Descoperă modelul potrivit din lista noastră de recomandări.

Cea Mai Bună Stație Meteo Cu Senzor Exterior
Cea mai bună stație meteo cu senzor exterior

Vrei să poți măsura precis temperatura exterioară, interioară, umiditatea sau presiunea atmosferică? Stația meteo este un aparat util în orice casă.

Cel Mai Bun Brad Artificial cu Instalație LED Integrată
Cel mai bun brad artificial cu LED-uri

Îți dorești un brad cu instalație luminoasă deja integrată? Brazii artificiali cu LED-uri arată ca în povești și te ajută să economisești bani și timp pe termen lung.

Cel Mai Bun Convector Electric de Perete
Cel mai bun convector electric de perete

Ai nevoie de o metodă de încălzire temporară sau suplimentară și nu vrei să investeșți mii de lei în sisteme complexe? Convectorul electric este practic un calorifer electric montat pe perete pe care-l pornești doar atunci când ai nevoie.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe