Cel Mai Bun Covor Pufos

Cel mai bun covor pufos

Modificat la 09 iulie 2021
Articol evaluat de 21 ori:
Pagină realizată de:
Theo Dobre
Theo Dobre
Otilia Alexe
Otilia Alexe

De ce să alegi un covor pufos?

Modificările în locuință pot fi din cele mai variate, de la schimbarea culorii pereților, remobilarea unei încăperi sau a textilelor decorative. O schimbare care presupune efort minim, pe care o putem face pentru împrospătarea ambientului, este înlocuirea covorului, acesta având puterea de a schimba complet atmosfera unui camin.

Un covor pufos în familie este ca o jucărie de pluș pentru copii, având în vedere că ei pot să se tăvălească toată ziua pe acesta, fără a simți vreau disconfort sau durere de spate. Un covor pufos îți va completa perfect design-ul casei tale, living-ului tăi sau camerei tale personale. Acesta este plăcut la atingere, iar când mergi pe el picioarele îi vor simți prospețimea și moliciunea.

Un covor pufos necesită întreținere și grijă, pentru ca tu să te poți bucura de acesta în fiecare zi. De-obicei, aceste covoare sunt integrate, cu ușurintă, în decor. Un covor pufos îți va reda o notă de confort la superlativ și eleganță, înveselește și aduce căldură interiorului.

Cel mai bun covor pufos

Cel mai bun

Covor Shaggy Magnolia by My Home 300 x 400, crem - gri

Te invităm să descoperi covorul Shaggy “Magnolia” de la My Home, care este un covor simplu, dar plăcut, care va schimba radical atmosfera casei sau a camerei tale. Calitatea înaltă și culorile fantastice îl fac un accesoriu viu, care satisface cele mai înalte cerințe. Grămada sa subtil strălucitoare, țesută strâns în materialul moale conferă zonelor de dormit o atingere relaxată.
Verifică prețul

Ai nevoie de un covor de calitate, cu un design simplu, să fie perfect pentru living sau dormitor? Atunci ești în locul potrivit.

la buget

Covor shaggy soft blanita, Heinner Home, 70x140 cm, Gri

Dacă ai o sufragerie mai mică, atunci și acolo poate fi pus covorul. Adaugă o bucurie elegantă în camera dorită cu un covor bine realizat. Acest model a fost țestut la mașină, deci este mai rezistent, are un design pufos, ceea ce îl face plăcut la atingere. Cei mici sigur o să se bucure de acest aspect, mai ales când ne gândim cât timp petrec ei pe jos jucându-se cu tot felul de jucării.
Verifică prețul

Un covor interesant, model shaggy soft blăniță, de la Heinner Home modelul 3D Shaggy cu design scări. Acest model de 70 x 140 cm poate fi instalat cu plăcere în dormitorul mic al camerei sau în hol.

Premium

Covor Pufos Nomadic, Bej, 200x290

Așa și acest covor pufos, Normandic, bej îți completa cu succes livingul sau dormitorul. Țesătura acestui covor este una de tip fir lung, firul având lungimea de 30 mm. Materialul de bază al covorului este polipropilena, putând fi utilizat chiar dacă ai încălzirea în pardoseală. Are o dimensiune de 200x290 cm și o greutate de 2900 gr/mp.
Verifică prețul

Un covor este mai mult decât un simplu material care acoperă podeaua pentru a ne apăra de frig. Covorul dă personalitate unei încăperi, validează un design și reda stilul și gusturile gazdei.

Cel mai bun covor pufos

Mergi direct în magazinul tău preferat.

vidaxl.ro pestre.ro vivre.ro chilipirul-zilei.ro emag.ro cel.ro

Covor Decorino Modern & Geometric Veteris, Taupe, 200x290

Covorul Decorino da o notă de confort și eleganță, înveselește și aduce căldură interiorului. Are un design geometric modern, dând personalitate încăperii în care este așezat. Acesta este ideal atât pentru living cât și pentru dormitor, și, în plus, este compatibil cu sitemele moderne de încălzire în pardoseală.
Verifică prețul

O schimbare care presupune efort minim, pe care o poți face pentru împrospătarea ambientului din locuința ta, este înlocuirea covorului, acesta având puterea de a schimba complet atmosfera unui cămin.

Covor Brilliant 200x290 cm

Având o densitate de 1250 gr/mp, covorul are o greutate de 11,5 kg și poate fi folosit inclusiv pe pardoselile încălzite. În ceea ce privește îngrijirea, covorul Brilliant se poate aspira sau curăța profesional, dar nu se poate spăla manual sau la mașina de spălat. De asemenea trebuie ferit de înălbitori sau uscat prin centrifugare, aceste procedee dăunându-i iremediabil.
Verifică prețul

Covorul Brilliant alb este realizat 100% din poliester, lucrat la mașină pe o bază de iută, iar înălțimea firelor de 10 mm îți vor oferi o senzație plăcută la atingere.

Covor Flair Rugs Sheepskin, 160 x 230 cm, gri

Covorul izolează nu numai termic, ci și fonic, îmbunătățind acustica din încăperea în care se află. Este mult mai confortabil spre deosebire de podelele reci și alunecoase și oferă siguranță mai ales în cazul camerelor pentru copii atenuând căzăturile și împiedicând alunecarea. De asemenea, are proprietăți antistatice, reținând praful, ajutându-te să respiri un aer mai curat.
Verifică prețul

Flair Rugs este un brand care oferă calitate și produse de lungă durată. Culorile saturate și modele îndrăznețe ies în evidență în orice interior modern și îi conferă o căldură distinctivă.

Covor Fluffy Blue 160x230 cm

Covorul se poate folosi pe pardoselile încălzire, cu ușurintă. Acesta poate fi curățat într-un mod facil, țesătură rămânând intactă și aceeași ca la început. Acest covor este lucrat la mașină și este moale, fiind perfect atât pentru copii de a se tavăli, cât și pentru o seară în familie pentru vizionarea unui film.
Verifică prețul

Pentru ca design-ul din casa ta să devină complet și modern, încearcă covorul Fluffy Blue de mărime perfectă. Acesta are o culoare plăcută, ceea ce va reda căldură și prospețime camerei.

Covor moale, Par lung, 120x170 cm, Poliester, Gri deschis

Acest covor va însufleți orice cameră, iar firele subțiri și catifelate vor fi o ușurare pentru picioarele obosite. Milioanele de fire de par îndoite în direcții diferite sparg lumina, această tehnologie făcând să pară că de fapt covorul are mai multe nuanțe. Designul modern combinat cu cea mai înaltă calitate a lucrării, garantează un aspect exemplar, pentru orice tip de interior, indiferent de stilul de finisare și destinație.
Verifică prețul

Un covor moale catifelat este o opțiune pentru persoanele care se plictisesc de covoarele tradiționale. Poți să uiți de covoare vechi și grele colorate foarte plictisitor.

Întrebări frecvente despre covoarele pufoase

De ce să ai în casă un covor pufos?

Covorul pufos reprezintă o oportunitate perfectă de a-ți petrece timpul cu cei dragi în Weekend sau cu familia în fiecare seară. Acesta contribuie la încălzirea picioarelor și este un accesoriu adevărat atunci când merge vorba despre dezvoltarea design-ului casei tale.

Care sunt avantajele covoarelor pufoase?

Covoarele pufoase au ca avantaje: sunt moi și comode de a sta pe ele oricând, mai ales pentru copii care se joacă toată ziua; reprezintă o sursă adițională de încălzire a camerei; contribuie la completarea stilului casei tale, prin culorile și țesăturile pe care le are.

Cum se pot curăți covoarele pufoase?

Covoarele pufoase se curăță, de-obicei, foarte ușor, utilizând o perie sau se pot spăla în mașinile speciale cu detergent potrivit, pentru a nu îndepărta culoarea veritabilă. Trebuie să fii atent la detergentul le care-l folosești, deoarece acesta poate distruge țesătura și poate transforma un covor pufos în unul dur și inconfortabil.

Ce tipuri de covoare pufoase poți găsi pe piață?

Pe piață poți găsi o multitudine de tipuri de covoare în dependență de mărime, țesătură sau culoare. Ai putea achiziționa covor pufos lucrat manual sau țesut la mașină, covoare în stil clasic, glam, industrial, marin, rustic, modern, oriental, ș.a. De asemenea există și multe brand-uri care produc covoare pufoase și au un anumit specific.

Ce forme de covoare pufoase ai putea găsi pe piață?

În principal, ai putea achiziționa covoare pufoase în formă ovală, dreptunghiulară, pătrată, traversă, rotundă, asimetrică, ș.a. În unele cazuri, unii producători croiesc covoare pufoase în orice formă, dacă se necesită pentru cazuri mai speciale sau locuri mai specifice.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Dulap Portabil pentru Haine
Cel mai bun dulap portabil pentru haine

Dulapul portabil de haine este o variantă economică de a-ți păstra hainele. Create din materiale textile, aceste dulapuri sunt ușor de montat, întreținut și folosit.

Cea Mai Bună Draperie Blackout (Întuneric Complet)
Cea mai bună draperie blackout (opacă)

Îți dorești să poți face la orice oră întuneric complet în cameră? Ai nevoie de o draperie opacă de tip blackout. Disponibilă în zeci de modele și culori, cu siguranță vei găsi una pe placul tău.

Cea Mai Bună Veioză cu Senzor de Atingere
Veioză de cameră cu senzor de atingere

Cu ajutorul senzorului de atingere, vei putea crește sau scădea intensitatea veiozei cu o singură atingere. Află care sunt cele mai bune modele de veioze.

Cel Mai Bun Pat Montessori În Formă De Căsuță
Cel mai bun pat Montessori în formă de căsuță

Paturile Montessori pentru copii au un aspect modern și respectă principiile de educație Montessori. Află care sunt cele mai bune modele și de unde le poți cumpăra.

Cel Mai Bun Ventilator Turn cu Telecomandă
Cel mai bun ventilator turn cu telecomandă

Îți dorești un aer răcorit în zilele toride de vară dar nu vrei să investești într-un aparat de aer condiționat. Cumpără un ventilator turn pe care-l poți controla cu ajutorul telecomenzii.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe

Mai vrei opțiuni?

Caută direct în magazinul tău preferat.

vidaxl.ro pestre.ro vivre.ro chilipirul-zilei.ro emag.ro cel.ro