Cel Mai Bun Covor Pufos

Cel mai bun covor pufos

Modificat la 23 octombrie 2021
Articol evaluat de 21 ori:
Pagină realizată de:
Theo Dobre
Theo Dobre
Otilia Alexe
Otilia Alexe

De ce să alegi un covor pufos?

Modificările în locuință pot fi din cele mai variate, de la schimbarea culorii pereților, remobilarea unei încăperi sau a textilelor decorative. O schimbare care presupune efort minim, pe care o putem face pentru împrospătarea ambientului, este înlocuirea covorului, acesta având puterea de a schimba complet atmosfera unui camin.

Un covor pufos în familie este ca o jucărie de pluș pentru copii, având în vedere că ei pot să se tăvălească toată ziua pe acesta, fără a simți vreau disconfort sau durere de spate. Un covor pufos îți va completa perfect design-ul casei tale, living-ului tăi sau camerei tale personale. Acesta este plăcut la atingere, iar când mergi pe el picioarele îi vor simți prospețimea și moliciunea.

Un covor pufos necesită întreținere și grijă, pentru ca tu să te poți bucura de acesta în fiecare zi. De-obicei, aceste covoare sunt integrate, cu ușurintă, în decor. Un covor pufos îți va reda o notă de confort la superlativ și eleganță, înveselește și aduce căldură interiorului.

Cel mai bun covor pufos

Cel mai bun

vidaXL Covor cu fir lung, bej, 160 x 230 cm

Având o înălțime a firelor de 20 mm, covorul este un adevărat răsfăț pentru picioare, mai ales datorită faptului că nu se va mai resimți deloc frigul. În plus, covorul are o culoare accentuată, care se poate combina cu multe piese de mobilier, cu diferite modele și stiluri. Este din 100% poliester ceea ce îl face ușor de întreținut și curățat. Dimensiunile acestuia sunt 160 x 230 cm (l x L) iar greutatea 1850 g/m².
Verifică prețul

Fabricat din poliester de calitate superioară, acest covor lățos este durabil și ușor de întreținut.

la buget

Covor Decorino Fir Lung Polipropilena C-203505 60x110 cm

Covorul este realizat din polipropilenă, având un fir lung care va oferi o senzație de confort sporit picioarelor tale obosite. Covorul este dreptunghic, iar modelul rectangular și simetric se va încadra foarte bine, indiferent de mobilierul pe care tu îl ai deja în living. La nivel cromatic, va trebui să te orientezi în funcție de culoarea predominantă din casa ta.
Verifică prețul

Indiferent dacă vrei să îți întâmpini musafirii în living Sau vrei să schimbi atmosfera din dormitor covorul Decorino este ideal pentru acest lucru.

Premium

Covor Flair Rugs Sheepskin, 160 x 230 cm, gri

Covorul izolează nu numai termic, ci și fonic, îmbunătățind acustica din încăperea în care se află. Este mult mai confortabil spre deosebire de podelele reci și alunecoase și oferă siguranță mai ales în cazul camerelor pentru copii atenuând căzăturile și împiedicând alunecarea. De asemenea, are proprietăți antistatice, reținând praful, ajutându-te să respiri un aer mai curat.
Verifică prețul

Flair Rugs este un brand care oferă calitate și produse de lungă durată. Culorile saturate și modele îndrăznețe ies în evidență în orice interior modern și îi conferă o căldură distinctivă.

Cel mai bun covor pufos

Mergi direct în magazinul tău preferat.

vidaxl.ro vivre.ro chilipirul-zilei.ro emag.ro cel.ro

Covor Fluffy Blue 160x230 cm

Covorul se poate folosi pe pardoselile încălzire, cu ușurintă. Acesta poate fi curățat într-un mod facil, țesătură rămânând intactă și aceeași ca la început. Acest covor este lucrat la mașină și este moale, fiind perfect atât pentru copii de a se tavăli, cât și pentru o seară în familie pentru vizionarea unui film.
Verifică prețul

Pentru ca design-ul din casa ta să devină complet și modern, încearcă covorul Fluffy Blue de mărime perfectă. Acesta are o culoare plăcută, ceea ce va reda căldură și prospețime camerei.

Covor Life Beige 100x200 cm

Este un produs original ce se poate folosi inclusiv pe suprafețe încălzite precum pardoseală cu încălzire. Ca întreținere se recomandă curățarea profesională și nu manuală cu ajutorul mașinilor de spălat sau a înălbitorilor, pentru a nu deteriora țesătura. Culoarea este potrivită pentru a putea fi integrat într-o mulțime de designuri interioare iar ca dimensiune vorbim de lungime 200 cm și lățime 100 cm.
Verifică prețul

Acest covor este un model țesut la mașină, din 100% polipropilenă, 48. 500 puncte, cu densitate 2000 g/mp și înălțimea firelor 30 mm.

Covor Universal Nepal Liso, 60 x 110 cm, mov

Prin culoarea și textură sa, va fi un adevărat accesoriu cu aspect practic. Indiferent dacă dorești să-ți protejezi parchetul, să scapi de senzația picioarelor reci sau pur și simplu să aduci un suflu nou și colorat în casa ta, acest covor este soluția. Covorul este compatibil chiar și cu un sistem de încălzire în pardoseală și are o greutate de 1,4 kg.
Verifică prețul

Probabil că ai observat deja, covoarele sunt din nou la modă. Cu ajutorul covorului universal Nepal Liso nu este deloc complicat să îți schimbi aspectul locuinței.

Covor Kring Geometric, 2000 gsm, 100% poliester, 160x230 cm, Gri/Alb/Roz

O schimbare care presupune efort minim, pe care o poți face pentru împrospătarea ambientului, este înlocuirea covorului, acesta având puterea de a schimba complet atmosfera unui cămin. Dacă îți dorești un decor care să ofere intimitate și stare de bine; poți opta pentru covorul Kring geometric. Acesta va completa decorul întregii camere, datorită dimensiunilor și culorilor sale pastelate.
Verifică prețul

Modificările în locuință pot fi cele mai variate, de la schimbarea culorii pereților, remobilarea unei încăperi sau a textilelor decorative.

Covor Brilliant 200x290 cm

Având o densitate de 1250 gr/mp, covorul are o greutate de 11,5 kg și poate fi folosit inclusiv pe pardoselile încălzite. În ceea ce privește îngrijirea, covorul Brilliant se poate aspira sau curăța profesional, dar nu se poate spăla manual sau la mașina de spălat. De asemenea trebuie ferit de înălbitori sau uscat prin centrifugare, aceste procedee dăunându-i iremediabil.
Verifică prețul

Covorul Brilliant alb este realizat 100% din poliester, lucrat la mașină pe o bază de iută, iar înălțimea firelor de 10 mm îți vor oferi o senzație plăcută la atingere.

Întrebări frecvente despre covoarele pufoase

De ce să ai în casă un covor pufos?

Covorul pufos reprezintă o oportunitate perfectă de a-ți petrece timpul cu cei dragi în Weekend sau cu familia în fiecare seară. Acesta contribuie la încălzirea picioarelor și este un accesoriu adevărat atunci când merge vorba despre dezvoltarea design-ului casei tale.

Care sunt avantajele covoarelor pufoase?

Covoarele pufoase au ca avantaje: sunt moi și comode de a sta pe ele oricând, mai ales pentru copii care se joacă toată ziua; reprezintă o sursă adițională de încălzire a camerei; contribuie la completarea stilului casei tale, prin culorile și țesăturile pe care le are.

Cum se pot curăți covoarele pufoase?

Covoarele pufoase se curăță, de-obicei, foarte ușor, utilizând o perie sau se pot spăla în mașinile speciale cu detergent potrivit, pentru a nu îndepărta culoarea veritabilă. Trebuie să fii atent la detergentul le care-l folosești, deoarece acesta poate distruge țesătura și poate transforma un covor pufos în unul dur și inconfortabil.

Ce tipuri de covoare pufoase poți găsi pe piață?

Pe piață poți găsi o multitudine de tipuri de covoare în dependență de mărime, țesătură sau culoare. Ai putea achiziționa covor pufos lucrat manual sau țesut la mașină, covoare în stil clasic, glam, industrial, marin, rustic, modern, oriental, ș.a. De asemenea există și multe brand-uri care produc covoare pufoase și au un anumit specific.

Ce forme de covoare pufoase ai putea găsi pe piață?

În principal, ai putea achiziționa covoare pufoase în formă ovală, dreptunghiulară, pătrată, traversă, rotundă, asimetrică, ș.a. În unele cazuri, unii producători croiesc covoare pufoase în orice formă, dacă se necesită pentru cazuri mai speciale sau locuri mai specifice.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun Pătuț Co-Sleeper (pătuț atașabil de pat)
Cel mai bun pătuț co-sleeper (pătuț atașabil de pat)

Vrei să ai aproape bebelușul în timpul nopții într-un pătuț atașabil de patul matrimonial? Pătuțurile de tip co-sleeper sunt soluția ideală pentru o mamă iubitoare.

Cea Mai Bună Plafonieră LED Inteligentă
Cea mai bună plafonieră LED inteligentă

Îți dorești o plafonieră LED pe care o poți controla de pe telefon sau cu telecomanda? Poate uneori în baie îți dorești să faci o atmosferă mai intimă. Cu ajutorul unei plafoniere LED inteligente poți face acest lucru.

Cel Mai Bun Set de Mobilă Dormitor Matrimonial
Seturi de mobilă pentru dormitor matrimonial în stil modern

Mobilează-ți dormitorul într-un stil modern fără a apela la un designer de interior. Alege un set de mobilă complet pentru dormitorul matrimonial și ai garanția bunului gust la un preț mult sub cel al unei mobile la comandă.

Cea Mai Bună Draperie Blackout (Întuneric Complet)
Cea mai bună draperie blackout (opacă)

Îți dorești să poți face la orice oră întuneric complet în cameră? Ai nevoie de o draperie opacă de tip blackout. Disponibilă în zeci de modele și culori, cu siguranță vei găsi una pe placul tău.

Cel Mai Bun Convector Electric de Perete
Cel mai bun convector electric de perete

Ai nevoie de o metodă de încălzire temporară sau suplimentară și nu vrei să investeșți mii de lei în sisteme complexe? Convectorul electric este practic un calorifer electric montat pe perete pe care-l pornești doar atunci când ai nevoie.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe

Mai vrei opțiuni?

Caută direct în magazinul tău preferat.

vidaxl.ro vivre.ro chilipirul-zilei.ro emag.ro cel.ro