Cea Mai Bună Saltea Gonflabilă pentru Musafiri

Cea mai bună saltea gonflabilă pentru musafiri

Modificat la 20 octombrie 2021
Articol evaluat de 125 ori:
Pagină realizată de:
Elisa Bercu
Elisa Bercu

De ce să-ți cumperi o saltea gonflabilă pentru musarifi?

Alegerea unei saltele gonflabile nu e simplă, mai ales ca tu dorești un produs confortabil și rezistent, iar oferta de pe piață este atât de variată. Un model pe care îl poți lua în calcul este de la Intex. Fiind potrivită atât pentru casă, cât și pentru excursii sau ieșiri cu cortul, o saltea gonflabilă s-ar putea să fie răspunsul la nevoia ta de confort și de spațiu.

Bineînțeles că înainte de a cumpăra o astfel de saltea, trebuie să te gândești serios dacă ai nevoie cu adevărat de una. În general acest tip de saltea este ideală pentru excursiile cu cortul, sau alte excursii care presupun odihna într-un mediu ne confortabil. Salteaua gonflabilă este o variantă mult mai comodă decât faimosul sac de dormit, iar atunci când nu este umflată cu aer, este suficient de compactă pentru a putea fi transportată cu ușurință.

Poate fi o soluție convenabilă și pentru casă. Poate deveni un pat pentru oaspeți atunci când nu ai o cameră de oaspeți, sau o poți folosi chiar tu pentru somn, atunci când locuiești într-un spațiu foarte restrâns.

Saltele gonflabile pentru oaspeți

Cel mai bun

Decathlon

 • Suprafață fină la atingere
 • Rezistență de până la 80 de cicluri de umflare/ dezumflare
 • Montare și demontare rapidă
 • Greutate mică - 4,9 kg
 • Husă pentru transport
Verifică prețul

Salteaua gonflabilă Air Seconds 2 este ideală atât pentru ieșirile cu prietenii, cât și cu familia, asigurând un confort sporit atunci când mergeți într-o excursie și ajungeți într-o zonă de camping. Potrivită pentru 2 persoane și pentru o greutate de până la 220 de kg, salteaua are o suprafață fină la atingere, perfectă pentu un somn odihnitor, fiind realizată din 100% policlorură de vinil. Salteaua este rezistentă la până la 80 de cicluri de umflare/ dezumflare ( se poate umfla cu pompa într-un minut) și vine cu o husă de transport.

la buget

Bestway AEROLUX AIR

 • Saltea gonflabilă rapidă
 • Foarte confortabilă
 • Tehnologie AEROLUX AIR
 • Pentru 2 persoane
 • Construcție robustă
Verifică prețul

Saltea gonflabilă, confortabilă Bestway AEROLUX AIR este perfectă pentru a odihnii comfortabil 2 persoane adulte. Ceea ce o face ideală pentru camping sau ieșiri în natură este materialul din vinil rezistent pretestat și suprafața extra confortabilă plușată. Deasemenea are supapele filetate cu umflare/dezumflare rapidă pentru o utlizare simplă și ușoară. Pachetul include perna încorporată, pompa de picior încorporată pentru umflarea saltelei și banda de reparații de mare rezistență, care se dovedește a fii de mare ajutor.

Premium

Saltea Intex Dream Support Queen, 203x152x46cm

 • Pompă de picior în pachet
 • Valvă de plastic
 • Kit de reparație
 • Husă pentru transport
 • Material confortabil
Verifică prețul

Exteriorul saltelei este din PVC laminat, pentru că asigură o puncție de înaltă calitate, care oferă o rezistență și o durabilitate lungă. Pentru mai mult confort, acest pat gonflabil vine cu o puternică pompă electrică integrată pentru umflare și dezumflare rapidă. Salteaua Intex este confortabilă și compactă, fiind ușor de împăturit în husă și apoi depozitat întrun spațiu mic, chiar sub pat. Este o superbă soluție când ai musafiri neașteptați și chiar așteptați, fiind încăpătoare, comfortabilă și practică pentru 2 persoane.

Saltea gonflabila plusata, Intex, Alb, 152 x 203 x 46 cm

 • Include o pompă ( 220-240 V)
 • Se umflă și se dezumflă în 4,5 minute
 • Materialul este PVC
 • Potrivită pentru 2 persoane
 • Ideală atât pentru interior, cât și pentru exterior
Verifică prețul

Când te gândești la somn, te gândești la odihnă și relaxare, la încărcarea bateriilor. Somnul este bun pentru suflet și ar trebui să te simți confortabil oriunde închizi ochii noaptea. Această saltea gonflabilă Intex are o pompă încorporată (220-240 V) care permite umflarea și dezumflarea cu o singură apăsare de buton, în doar 4,5 minute. Suprafața moale de pluș îți oferă un plus de confort, cu marginile îndoite, pentru a-ți menține așternuturile pe poziție, iar camerele sale de aer orizontale îți vor oferi stabilitate și suport suplimentar în jurul întregului pat.

Saltea gonflabila inalta cu perna, Intex, 99 x 191 x 42 cm, Negru

 • Pernă încorporată
 • Pompă electrică inclusă
 • Inflație și deflație rapidă
 • Înalțime de 42 cm
 • Posibilitatea de reglare a fermității
Verifică prețul

Salteaua gonflabilă cu pernă de la Intex este ideală pentru un somn confortabil oriunde v-ați afla, atât într-un spațiu de camping, cât și în interior. Datorită tehologiei Fiber-Tech, materialul realizat din mii de fibre de poliester asigură o stabilitate și o suținere deosebită, alături de o rezistență înaltă. Fermitatea saltelei se poate regla la orice nivel, pompa electrică incorporată are o putere mare ce permite umflarea și dezumflarea rapidă în doar 2 minute, iar durabilitatea produsului îl face potrivit pentru utilizarea îndelungată.

Crossroad TUBE PUMP DUO

 • Pompă de picior integrată
 • Valvă de plastic
 • Curea ajustabilă cu velcro
 • Kit de reparație
 • Husă pentru transport
Verifică prețul

Salteaua gonflabilă pentru 2 persoane Crossroad TUBE PUMP DUO are pompa de picior inclusă, pe lângă husa de transport și kitul de reparație. Pompă de picior integrată are cursă dublă, pentru o umflare mai rapidă, iar valvă este din plastic de calitate pentru a nu pierde aer. Curea ajustabilă cu velcro este perfectă pentru acele momente când pleci in excursii, binențeles împreună cu kitul de reparație, care ăți poate salva viața, sau măcar somnul. O saltea foarte bine gândită, cu panza în partea de jos, deosebit de comoda, nici nu ai zice că stai pe o saltea gonflabilă.

Întrebări despre saltele gonflabile pentru musafiri

Ce greutate suportă?

În funcție de tehnologia de fabricație folosită saltelele gonflabile pot suporta și greutăți de pâna la 350 de kg, însă marea majoritate a saltelelor pentru o persoană suporta aproximativ 110 de kg, iar cele pentru două persoane suporta aproximativ 250 de kg.

Câte persoane pot dormi pe ea?

Saltelele gonflabile sunt ușor de utilizat, foarte confortabile, acestea nu ocupă mult spațiu atunci când sunt depozitate. Acestea sunt potrivite pentru două persoane, pentru musafiri sau pentru camping, fiind potrivite atât pentru interior, cât și pentru exterior.

Se poate vulcaniza?

Din păcate, saltelele gonflabile se mai și sparg. Fie că ai așezat-o pe un obiect ascuțit sau că ai scăpat ceva contondent pe ea este posibil să îi dai o gaură. Dar nu este o problemă atât de mare deoarece se pot vulcaniza. Chiar dacă nu va mai fi ca nouă, te vei putea folosi în continuare de ea.

Cu ce se poate umfla?

Toate saltelele gonflabile pot fi umflate atât manual, cât și folosind o pompă. Chiar, unele saltele gonflabile au pompe de aer electrice încorporate, patul putând fi umflat și dezumflat cu ușurință. Ca o soluție de compromis te poți ajuta și de pompa de la bicicletă.

Se pot spăla?

Toate saltelele gonflabile pot fi curățate folosind o cârpă moale de bumbac și apă. Nu trebuie să folosești soluții de curățare sau solvenți deoarece salteaua va avea de suferit (lipiturile pot ceda sau mateialul se poate topi). De asemenea, nu se spală în mașina de spălat rufe.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Dulap Portabil pentru Haine
Cel mai bun dulap portabil pentru haine

Dulapul portabil de haine este o variantă economică de a-ți păstra hainele. Create din materiale textile, aceste dulapuri sunt ușor de montat, întreținut și folosit.

Cea Mai Bună Veioză Pentru Dormitor
Cea mai bună veioză pentru dormitor

Lumina în dormitor are un rol foarte important înainte de culcare. Alege o veioză de dormitor cu un design modern dar și practică, de exemplu să fie utilă cititului în pat înainte de somn.

Cea Mai Bună Masă Extensibilă Pentru Living
Cea mai bună masă extensibilă pentru living

O masă extensibilă este de un real ajutor dacă nu dispui de foarte mult spațiu și îți plac elementele minimaliste de mobilă.

Cel mai bun Pătuț Co-Sleeper (pătuț atașabil de pat)
Cel mai bun pătuț co-sleeper (pătuț atașabil de pat)

Vrei să ai aproape bebelușul în timpul nopții într-un pătuț atașabil de patul matrimonial? Pătuțurile de tip co-sleeper sunt soluția ideală pentru o mamă iubitoare.

Cel Mai Bun Fotoliu Extensibil
Cel mai bun fotoliu extensibil

Alege un fotoliu care se poate transforma într-un pat de 1 persoană sau pe care-l poți folosi pentru a citi sau a te uita la filme într-un mod confortabil.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe