Cele mai bune Termometre Fără Contact (cu infraroșu)

Termometre cu infraroșu fără contact pentru uz intens

Modificat la 13 martie 2021
Articol evaluat de 122 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan

De ce să alegi un termometru digital cu infraroșu (non-contact)?

Termometrul digital cu infraroșu este conceput pentru a lua cu precizie temperatura corpului uman, fără a fi necesar contactul fizic, indiferent de temperatura din camera. Datorită faptului că măsurarea temperaturii se realizează fără contact, produsul este recomandat în special pentru bebeluși și copii. Prin faptul că produsul are o formă ergonomică, acesta poate fi utilizat simplu și rapid! Măsurarea temperaturii se realizează de la o distanță de 1-5 cm, depinde de model (trebuie consultat manualul de folosire a produsului deținut pentru a vedea exact care este distanța recomandată). Ecranul LCD iluminat va face citirea termometrului mult mai ușoară, decât în cazul termometrelor clasice.

Se pot măsura cu acest tip de termomemtru și suprafața temperaturii unui obiect sau a lichidelor, de exemplu, apa de baie pentru bebeluși, temperatura laptelui ori alte substanțe care necesită determinarea cu exactitate a temperaturii. Majoritatea termometrelor au senzori de precizie medicală, iar rata maximă admisă de eroare este de ± 0,2° C.

Modele bune de produse pentru preluarea temperaturii fără atingere

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

ThermogGun TG1

Acționarea și funcționarea acestuia sunt foarte simple și intuitive datorită afișajului LCD și a ecranului luminat pe timp de noapte. Iluminarea ecranului se face în 3 moduri pentru temperaturi individuale, respectiv verde (32-37. 5), portocaliu (37. 6-37. 9), roșu (38-42. 9). În plus acesta poate memora până la 32 de măsurători, are funcție de alarmă și oprire automată. Alimentarea se face pe bază de baterii.
Verifică prețul

Acest termometru poate măsura temperatura sigură și fără contact de la 2. 5 cm, totul cu ajutorul unui senzor cu precizie de tip medical.

Premium

* Prezentare video mai jos

Cameră termală

  • Măsoară temperatura intre 30 și 45 de grade
  • Are o acuratețe de 0,5 grade
  • Reprezintă o soluție de scanare a temperaturii umane automat
  • Se poate utiliza împreună cu un triple
  • Scanarea se poate face până la 1,5 metri
Verifică prețul

Cameră termală mobilă pentru măsurarea temperaturii umane. Măsoară temperatura între 30 - 45 ºC de grade de la 1 - 1,5 metri cu o acuratețe de 0,5 grade ºC. O soluție economică de scanare a temperaturii umane în mod automat pentru un flux important de persoane cu soft de monitorizare! Produsul se poate utiliza împreună cu un tripod. Beneficiezi și de un software de monitorizare, care instalat pe un PC sau laptop, poate realiza o soluție de scanare în timp real. Camera termală funcționează cu baterii de 3.7V / 5000mAh.

la buget

Termometru digital cu infrarosu fara contact Hetaida

Cei mici sunt de obicei jucăuși și nu stau locului, nici când vrei să le iei temperatura, de aceea, ar fi bine să ai la dispoziție un dispozitiv care să le poată citi temperatura corporală într-o secundă sau într-o perioadă foarte scurtă de timp. Acest tip de termometru este de obicei văzut la persoanele care păzesc supermarketurile și care îți iau temperatura la intrare. Așadar știi deja cât de ușor se poate folosi.
Verifică prețul

Dacă ai nevoie de un termometru eficient și rapid pentru uz acasă, mai ales dacă ai copii mici, ai găsit produsul ideal.

Termometru digital cu infrarosu iUni T1 tehnologie non-contact pentru copii si adulti iuni2793

Funcțiile principale constau în măsurarea igienică a temperaturii corporale, fără contact, cu ajutorul unui senzor japonez de precizie medicală, funcție de memorie cu până la 99 de măsurători, funcție alarmă și oprire automată. Distanța de măsurare este de 1-2 cm, iar aparatul are o rată de eroare de ± 0,2° C și măsoară atât temperatura corporală (32° C ~ 43° C) cât și temperatura obiectelor / lichidelor.
Verifică prețul

Termometru digital cu infraroșu, iUni T1, este conceput special pentru a putea fi folosit atât pentru copii cât și pentru adulți.

Termometru cu infrarosu non - contact de mare precizie , temperatura corpului si a obiectelor, Distanta de masurare max 15cm

5 s și poate citi temperatura corporală cuprinsă între valorile 32-42. 9 ℃ (85. 9 ℉ -109. 2 ℉). Produsul poate măsura inclusiv temperatura obiectelor, 0-100 ℃ (32 ℉ -212 ℉). Afișarea se face pe ecranul LCD, în trepte de 0,1℃, cu o precizie de măsurare a temperaturii care nu va depăși ± 0,2 ℃. Produsul se oprește automat atunci când acesta devine inactiv.
Verifică prețul

Termometru cu infraroșu fără contact IT-122, cu senzor fabricat în Germania, este precis și sigur, chiar și de la 15 cm distanță de măsurare. Producătorul este avizat de Ministerul Sănătății, timpul de măsurare este de doar 0.

Termometru digital non-contact, cu infrarosu

Poate măsura temperatura de la lichide și alte obiecte ambientale în intervalul de 0-60°C. Temperatura măsurată este afișată pe ecranul LCD care are o bună iluminare pentru o citire ușoară și facilă! Se poate lua temperatura atât în grade C cât și în grade F, iar cu ajutorul memoriei aparatului, puteți ține evidența la 32 de măsurători. Distanță măsurare: 1 - 15cm (recomandabil 5cm).
Verifică prețul

Termometru digital non contact, cu senzor infraroșu (IR). Are un interval de măsurare de 32. 0-43°C + o alarmă la depășirea temperaturii critice.

Întrebări frecvente despre termometrele cu infraroșu non-contact

Cât de precisă este temperatura înregistrată ?

Termometru cu infraroșu are o precizie mult peste cel clasic, putând fi utilizat si de la o distanță de 1,5 metri. Precizia este de peste 99% si se poate utiliza in orice moment al zilei. Este usor de folosit si are un rezultat rapid. Te convinge de la prima utilizare.

Se oprește automat ?

Majoritatea modelelor de termometre cu infraroșu non contact au funcție de oprire automată. Timpul de închidere însă poate varia de la 10 la 30 de secunde. Pentru o utilizare îndelungată verifică timpul de oprire sau oprește-l manual imediat după folosire.

Se pot memora profiluri pentru diferite persoane ?

Cele mai multe termometre cu infraroșu non-contact pot memora cu până la 99 de măsurători ale temperaturii corporale, nu însă și profiluri ale persoanelor. Există însă câteva modele ceva mai costisitoare și mai performante care pot oferi și această opțiune.

Cum se alimentează ?

Majoritatea modelelor de termometru cu infraroșu non-contact au nevoie de cam 1.5V, adică sunt alimentate cu 2 baterii de tip AAA. De aceea, pentru o utilizare cât mai îndelungată oprește-l imediat ce nu îți mai trebuie sau alege un model ce se oprește automat.

Se pot utiliza și la copii ?

Termometrele cu infraroșu non contact pot fi folosite și pentru copii. Trebuie avut în vedere însă care este gradul de precizie și marja de eroare întrucât la copiii de vârstă mică pot exista fluctuații ale temperaturii corporale, situații în care e bine să verifici valoarea cât mai exact.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun tracker GPS pentru bătrânii cu probleme de memorie

Ai o rudă cu probleme de memorie și îți faci griji de fiecare dată când iese din casă? Cu ajutorul unui tracker GPS poți afla în orice moment unde se află direct de pe telefonul tău mobil.

Cel mai bun aparat de măsurat glicemia

Ai probleme de sănătate care necesită măsurarea glicemiei constant? Aceste aparate numite glucometre îți permit să-ți măsori rapid și eficient nivelul glicemiei din sânge și nu numai.

Cea mai bună pernă electrică cu încălzire

Dacă ai probleme cu gâtul sau dureri frecvente de cap, o pernă cu încălzire electrică îți poate alina durerile și te poate relaxa într-un timp foarte scurt.

Cel mai bun aparat EKG portabil pentru uz acasă

Ai nevoie să-ți poți monitoriza ritmul cardiac cât mai exact? Aparatul EKG portabil te ajută să faci acest lucru acasă sau în călătorii și are un preț accesibil.

Aparate de aerosoli cu ultrasunete pentru copii

Oferă-i copilului cel mai bun tratament natural pentru episoadele de astm sau răceală. Cu acest aparat modern ai beneficiile aerului curat de litoral direct la tine acasă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe