Cele mai bune Termometre Fără Contact (cu infraroșu)

Termometre cu infraroșu fără contact pentru uz intens

Modificat la 29 aprilie 2022
Articol evaluat de 122 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan

De ce să alegi un termometru digital cu infraroșu (non-contact)?

Termometrul digital cu infraroșu este conceput pentru a lua cu precizie temperatura corpului uman, fără a fi necesar contactul fizic, indiferent de temperatura din camera. Datorită faptului că măsurarea temperaturii se realizează fără contact, produsul este recomandat în special pentru bebeluși și copii. Prin faptul că produsul are o formă ergonomică, acesta poate fi utilizat simplu și rapid! Măsurarea temperaturii se realizează de la o distanță de 1-5 cm, depinde de model (trebuie consultat manualul de folosire a produsului deținut pentru a vedea exact care este distanța recomandată). Ecranul LCD iluminat va face citirea termometrului mult mai ușoară, decât în cazul termometrelor clasice.

Se pot măsura cu acest tip de termomemtru și suprafața temperaturii unui obiect sau a lichidelor, de exemplu, apa de baie pentru bebeluși, temperatura laptelui ori alte substanțe care necesită determinarea cu exactitate a temperaturii. Majoritatea termometrelor au senzori de precizie medicală, iar rata maximă admisă de eroare este de ± 0,2° C.

Modele bune de produse pentru preluarea temperaturii fără atingere

Cel mai bun

Termometru digital non contact cu infrarosu, Certificat medical, Model AD801

Este foarte precis și confortabil de utilizat, chiar dacă cel mic este agitat și plânge. Măsoară foarte repede temperatura copilului, ecranul retroiluminat LCD este ușor de citit și este prioectat pentru toate vârstele. Mânerul este antiderapant și ușor de prins, astfel va sta fix în mână. Stochează până la 16 înregistrări și se poate opri automat după utilizare.
Verifică prețul

Termometrul digital non-contact dotat cu infraroșu pentru măsurarea temperaturii copilului tău, elimină complet acest stres suplimentar al părinților.

la buget

Termometru digital cu infrarosu fara contact Hetaida

Cei mici sunt de obicei jucăuși și nu stau locului, nici când vrei să le iei temperatura, de aceea, ar fi bine să ai la dispoziție un dispozitiv care să le poată citi temperatura corporală într-o secundă sau într-o perioadă foarte scurtă de timp. Acest tip de termometru este de obicei văzut la persoanele care păzesc supermarketurile și care îți iau temperatura la intrare. Așadar știi deja cât de ușor se poate folosi.
Verifică prețul

Dacă ai nevoie de un termometru eficient și rapid pentru uz acasă, mai ales dacă ai copii mici, ai găsit produsul ideal.

Premium

Termometru No touch + touch cu Age Precision BNT400, Braun

Termometrul este foarte rapid și ușor de folosit, în ambele moduri de operare, cu sau fără contact. Măsurarea se face la nivelul frunții, beneficii și de un sistem de ghidare pentru o poziționare corectă. Acest dispozitiv medical de clasa a II-a afișează un echivalent calculat al temperaturii măsurate oral. Age Precision este sigur și igienic.
Verifică prețul

Acest termometru este recomandat atât pentru sugari, cât și pentru copii și adulți, putând interpreta valoarea temperaturii în funcție de vârsta utilizatorului.

Termometru de frunte sau ureche Medisana TM750 34-43 C Infrarosu Alb

Stocarea automată a ultimelor 30 de rezultate de măsurare. Alarma febră vizuală. Funcție suplimentară: măsurarea temperaturii ambientale, a lichidelor si a suprafețelor. Acest termometru este perfect pentru tine și pentru familia ta, dacă ai nevoie de a cunoaște care este temperatura corpului.
Verifică prețul

Termometru de frunte sau ureche Medisana TM750 34-43 C Infraroșu Alb. Măsurarea precisă a temperaturii corpului tău în ureche și pe frunte în câteva secunde. Are semnal acustic la începutul și sfârșitul citirii temperaturii.

Termometru cu infrarosu non - contact de mare precizie , temperatura corpului si a obiectelor, Distanta de masurare max 15cm

5 s și poate citi temperatura corporală cuprinsă între valorile 32-42. 9 ℃ (85. 9 ℉ -109. 2 ℉). Produsul poate măsura inclusiv temperatura obiectelor, 0-100 ℃ (32 ℉ -212 ℉). Afișarea se face pe ecranul LCD, în trepte de 0,1℃, cu o precizie de măsurare a temperaturii care nu va depăși ± 0,2 ℃. Produsul se oprește automat atunci când acesta devine inactiv.
Verifică prețul

Termometru cu infraroșu fără contact IT-122, cu senzor fabricat în Germania, este precis și sigur, chiar și de la 15 cm distanță de măsurare. Producătorul este avizat de Ministerul Sănătății, timpul de măsurare este de doar 0.

Termometru digital non-contact, cu infrarosu

Poate măsura temperatura de la lichide și alte obiecte ambientale în intervalul de 0-60°C. Temperatura măsurată este afișată pe ecranul LCD care are o bună iluminare pentru o citire ușoară și facilă! Se poate lua temperatura atât în grade C cât și în grade F, iar cu ajutorul memoriei aparatului, puteți ține evidența la 32 de măsurători. Distanță măsurare: 1 - 15cm (recomandabil 5cm).
Verifică prețul

Termometru digital non contact, cu senzor infraroșu (IR). Are un interval de măsurare de 32. 0-43°C + o alarmă la depășirea temperaturii critice.

Dr.Max Termometru non-contact, 1 bucata

Termometrul are un design compact, cu un singur buton, fiind sigur și igienic în utilizare. Poate memora până la 35 de seturi de valori, fiind ușor de consultat și permițând comutarea între modul de dezactivare și activare a sunetului. În caz de febră va emite un semnal de alarmă.
Verifică prețul

Cu acest termometru cu infraroșu fără contact poți măsura temperatura corpului, pe baza energiei infraroșii emise de frunte. Dacă este poziționat corect vei putea obține rapid rezultate ale măsurătorilor, în mai puțin de o secundă.

Termometru frontal noncontact + Aparat Pulsoximetru

Îți punem la dispoziție un aparat care este eficient, rapid și foarte ușor de folosit. De asemenea, ar fi bine să știi că acest termometru frontal profesional funcționează cu infraroșu și măsoară temperatura arterei frontale a corpului uman. Funcționează cu precizie de la o distanță de 5-15 cm.
Verifică prețul

Atunci când ai un copil mic bolile sunt cea mai mare spaimă a ta. De aceea, pentru a le preveni la timp, ai nevoie de un termometru. În ultima vreme, cel mai de încredere termometru este cel frontal noncontact.

Întrebări frecvente despre termometrele cu infraroșu non-contact

Cât de precisă este temperatura înregistrată ?

Termometru cu infraroșu are o precizie mult peste cel clasic, putând fi utilizat si de la o distanță de 1,5 metri. Precizia este de peste 99% si se poate utiliza in orice moment al zilei. Este usor de folosit si are un rezultat rapid. Te convinge de la prima utilizare.

Se oprește automat ?

Majoritatea modelelor de termometre cu infraroșu non contact au funcție de oprire automată. Timpul de închidere însă poate varia de la 10 la 30 de secunde. Pentru o utilizare îndelungată verifică timpul de oprire sau oprește-l manual imediat după folosire.

Se pot memora profiluri pentru diferite persoane ?

Cele mai multe termometre cu infraroșu non-contact pot memora cu până la 99 de măsurători ale temperaturii corporale, nu însă și profiluri ale persoanelor. Există însă câteva modele ceva mai costisitoare și mai performante care pot oferi și această opțiune.

Cum se alimentează ?

Majoritatea modelelor de termometru cu infraroșu non-contact au nevoie de cam 1.5V, adică sunt alimentate cu 2 baterii de tip AAA. De aceea, pentru o utilizare cât mai îndelungată oprește-l imediat ce nu îți mai trebuie sau alege un model ce se oprește automat.

Se pot utiliza și la copii ?

Termometrele cu infraroșu non contact pot fi folosite și pentru copii. Trebuie avut în vedere însă care este gradul de precizie și marja de eroare întrucât la copiii de vârstă mică pot exista fluctuații ale temperaturii corporale, situații în care e bine să verifici valoarea cât mai exact.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Brâu Lombar Pentru Dureri de Spate
Cel mai bun brâu lombar (centură lombară)

Cari constant greutăți, ai avut hernie de disc sau ai dureri constante de spate? O centură lombară îți protejează cea mai sensibilă parte a coloanei vertebrale.

Cel Mai Bun Aparat de Măsurat Glicemia (Glucometru)
Cel mai bun aparat de măsurat glicemia

Ai probleme de sănătate care necesită măsurarea glicemiei constant? Aceste aparate numite glucometre îți permit să-ți măsori rapid și eficient nivelul glicemiei din sânge și nu numai.

Cea Mai Bună Pernă Electrică cu Încălzire
Cea mai bună pernă electrică cu încălzire

Dacă ai probleme cu gâtul sau dureri frecvente de cap, o pernă cu încălzire electrică îți poate alina durerile și te poate relaxa într-un timp foarte scurt.

Cel Mai Bun Tensiometru Mecanic
Cel mai bun tensiometru mecanic

Alege un tensiometru mecanic identic cu cele folosite în cabinetele medicale specializate. Nu necesită baterie și oferă un grad de acuratețe ridicat.

Cel mai bun Aparat de Aerosoli cu Ultrasunete pentru Copii
Aparate de aerosoli cu ultrasunete pentru copii

Oferă-i copilului cel mai bun tratament natural pentru episoadele de astm sau răceală. Cu acest aparat modern ai beneficiile aerului curat de litoral direct la tine acasă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe