Cele mai bune Termometre Fără Contact (cu infraroșu)

Termometre cu infraroșu fără contact pentru uz intens

Modificat la 15 octombrie 2021
Articol evaluat de 122 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan

De ce să alegi un termometru digital cu infraroșu (non-contact)?

Termometrul digital cu infraroșu este conceput pentru a lua cu precizie temperatura corpului uman, fără a fi necesar contactul fizic, indiferent de temperatura din camera. Datorită faptului că măsurarea temperaturii se realizează fără contact, produsul este recomandat în special pentru bebeluși și copii. Prin faptul că produsul are o formă ergonomică, acesta poate fi utilizat simplu și rapid! Măsurarea temperaturii se realizează de la o distanță de 1-5 cm, depinde de model (trebuie consultat manualul de folosire a produsului deținut pentru a vedea exact care este distanța recomandată). Ecranul LCD iluminat va face citirea termometrului mult mai ușoară, decât în cazul termometrelor clasice.

Se pot măsura cu acest tip de termomemtru și suprafața temperaturii unui obiect sau a lichidelor, de exemplu, apa de baie pentru bebeluși, temperatura laptelui ori alte substanțe care necesită determinarea cu exactitate a temperaturii. Majoritatea termometrelor au senzori de precizie medicală, iar rata maximă admisă de eroare este de ± 0,2° C.

Modele bune de produse pentru preluarea temperaturii fără atingere

Cel mai bun

Termometru digital non contact cu infrarosu, Certificat medical, Model AD801

Este foarte precis și confortabil de utilizat, chiar dacă cel mic este agitat și plânge. Măsoară foarte repede temperatura copilului, ecranul retroiluminat LCD este ușor de citit și este prioectat pentru toate vârstele. Mânerul este antiderapant și ușor de prins, astfel va sta fix în mână. Stochează până la 16 înregistrări și se poate opri automat după utilizare.
Verifică prețul

Termometrul digital non-contact dotat cu infraroșu pentru măsurarea temperaturii copilului tău, elimină complet acest stres suplimentar al părinților.

la buget

Termometru digital cu infrarosu fara contact Hetaida

Cei mici sunt de obicei jucăuși și nu stau locului, nici când vrei să le iei temperatura, de aceea, ar fi bine să ai la dispoziție un dispozitiv care să le poată citi temperatura corporală într-o secundă sau într-o perioadă foarte scurtă de timp. Acest tip de termometru este de obicei văzut la persoanele care păzesc supermarketurile și care îți iau temperatura la intrare. Așadar știi deja cât de ușor se poate folosi.
Verifică prețul

Dacă ai nevoie de un termometru eficient și rapid pentru uz acasă, mai ales dacă ai copii mici, ai găsit produsul ideal.

Premium

Camera termoviziune ThermoCamera-Vision 082.085A

Această cameră termică de înaltă rezoluție este ideală pentru lucrări în următoarele domenii: construcții, inginerie electrică, inginerie mecanică și fotovoltaice. Ecranul mare de 3. 5 inch și color îți oferă o vizibilitate cât mai bună și de înaltă rezoluție. Ai un touchscreen pentru controlul direct al funcțiilor. De asemenea, senzorul infraroșu permite analize variate și cât mai detaliate ale imaginilor.
Verifică prețul

Dacă lucrezi în construcții cu siguranță ai auzit până acum de camera termică sau poate chiar ai folosit-o.

Termometru cu infrarosu non - contact de mare precizie , temperatura corpului si a obiectelor, Distanta de masurare max 15cm

5 s și poate citi temperatura corporală cuprinsă între valorile 32-42. 9 ℃ (85. 9 ℉ -109. 2 ℉). Produsul poate măsura inclusiv temperatura obiectelor, 0-100 ℃ (32 ℉ -212 ℉). Afișarea se face pe ecranul LCD, în trepte de 0,1℃, cu o precizie de măsurare a temperaturii care nu va depăși ± 0,2 ℃. Produsul se oprește automat atunci când acesta devine inactiv.
Verifică prețul

Termometru cu infraroșu fără contact IT-122, cu senzor fabricat în Germania, este precis și sigur, chiar și de la 15 cm distanță de măsurare. Producătorul este avizat de Ministerul Sănătății, timpul de măsurare este de doar 0.

Termometru digital non-contact, cu infrarosu

Poate măsura temperatura de la lichide și alte obiecte ambientale în intervalul de 0-60°C. Temperatura măsurată este afișată pe ecranul LCD care are o bună iluminare pentru o citire ușoară și facilă! Se poate lua temperatura atât în grade C cât și în grade F, iar cu ajutorul memoriei aparatului, puteți ține evidența la 32 de măsurători. Distanță măsurare: 1 - 15cm (recomandabil 5cm).
Verifică prețul

Termometru digital non contact, cu senzor infraroșu (IR). Are un interval de măsurare de 32. 0-43°C + o alarmă la depășirea temperaturii critice.

Termometru frontal noncontact + Aparat Pulsoximetru

Îți punem la dispoziție un aparat care este eficient, rapid și foarte ușor de folosit. De asemenea, ar fi bine să știi că acest termometru frontal profesional funcționează cu infraroșu și măsoară temperatura arterei frontale a corpului uman. Funcționează cu precizie de la o distanță de 5-15 cm.
Verifică prețul

Atunci când ai un copil mic bolile sunt cea mai mare spaimă a ta. De aceea, pentru a le preveni la timp, ai nevoie de un termometru. În ultima vreme, cel mai de încredere termometru este cel frontal noncontact.

Întrebări frecvente despre termometrele cu infraroșu non-contact

Cât de precisă este temperatura înregistrată ?

Termometru cu infraroșu are o precizie mult peste cel clasic, putând fi utilizat si de la o distanță de 1,5 metri. Precizia este de peste 99% si se poate utiliza in orice moment al zilei. Este usor de folosit si are un rezultat rapid. Te convinge de la prima utilizare.

Se oprește automat ?

Majoritatea modelelor de termometre cu infraroșu non contact au funcție de oprire automată. Timpul de închidere însă poate varia de la 10 la 30 de secunde. Pentru o utilizare îndelungată verifică timpul de oprire sau oprește-l manual imediat după folosire.

Se pot memora profiluri pentru diferite persoane ?

Cele mai multe termometre cu infraroșu non-contact pot memora cu până la 99 de măsurători ale temperaturii corporale, nu însă și profiluri ale persoanelor. Există însă câteva modele ceva mai costisitoare și mai performante care pot oferi și această opțiune.

Cum se alimentează ?

Majoritatea modelelor de termometru cu infraroșu non-contact au nevoie de cam 1.5V, adică sunt alimentate cu 2 baterii de tip AAA. De aceea, pentru o utilizare cât mai îndelungată oprește-l imediat ce nu îți mai trebuie sau alege un model ce se oprește automat.

Se pot utiliza și la copii ?

Termometrele cu infraroșu non contact pot fi folosite și pentru copii. Trebuie avut în vedere însă care este gradul de precizie și marja de eroare întrucât la copiii de vârstă mică pot exista fluctuații ale temperaturii corporale, situații în care e bine să verifici valoarea cât mai exact.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aparat de Măsurat Glicemia (Glucometru)
Cel mai bun aparat de măsurat glicemia

Ai probleme de sănătate care necesită măsurarea glicemiei constant? Aceste aparate numite glucometre îți permit să-ți măsori rapid și eficient nivelul glicemiei din sânge și nu numai.

Cel Mai Bun Aparat Măsurat Saturație Oxigen (Pulsoximetru)
Cel mai bun aparat pentru măsurarea saturației de oxigen (pulsoximetru)

Îl pui pe deget și în câteva secunde poți vedea pe ecran saturația oxigenului din sânge. Atât de simplu se poate folosi un pulsoximetru. Vezi ce modele sunt cele mai bune.

Cel Mai Bun Aparat Auditiv Intraauricular
Cel mai bun aparat auditiv intraauricular

Cauți un aparat auditiv invizibil? Aparatele intrauriculare se introduc puțin în interiorul urechii și de cele mai multe ori sunt neobservabile.

Cel Mai Bun Alcool Tester
Cel mai bun alcool tester

Cu aparatele rapide de tip etilotest poți afla în câteva secunde alcoolemia din aerul expirat. La fel de performante precum cele ale poliției rutiere, un astfel de aparat de poate scăpa de posibile neînțelegeri.

Cel Mai Bun Aparat de Masaj cu Infraroșu (anticelulitic)
Aparate cu infraroșu pentru masaj termic și anticelulitic

Vrei să-ți tonifiezi brațele și picioarele? Cu ajutorul unui aparat de masaj cu infraroșu te relaxezi și în același timp arzi și celulita. Vezi cele mai bune modele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe