Cea Mai Bună Centură De Monitorizat Ritmul Cardiac

Cea mai bună centură de monitorizat ritmul cardiac

Modificat la 10 ianuarie 2022
Articol evaluat de 31 ori:
Pagină realizată de:
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan

De ce ai nevoie de o centură de monitorizare a ritmului cardiac?

În era tehnologiei este bine să nu îți lipsească nici un gadget din casă. Mai ales cele care îți pot oferi detalii cu privire la starea de sănătate, indiferent dacă ești sănătos tun sau ai vreo problemă. De asemenea, reprezintă varianta mai bună decât un smartwatch, când vine vorba de practicarea unui sport, cum ar fi fotbalul.

O centură de monitorizare a ritmului cardiac îți oferă cea mai bună urmărire a frecvenței cardiace cu dispozitive de formare compatibile Bluetooth și ANT +. Aceste centuri de monitorizare a ritmului cardiac sunt întotdeauna însoțite și de aplicații pentru smartphone, astfel încât să îți poți monitoriza în timp real, semnele vitale. Vei găsi disponibile pe piață o sumedenie de modele de la diferiți producători.

De exemplu, centurile de la Polar au și memorie integrată în care ți se salvează datele monitorizării cardiace pentru un antrenament și pot fi folosite chiar și la sesiunile de înot. La fel de bune sunt și cele de la Garmin. Acestea, pe lângă puls, înregistrează şi dinamica alergării ceea ce te poate ajuta să fii şi mai în formă.

Cea mai bună centură de monitorizat ritmul cardiac

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

GARMIN HRM-Dual

Dispune de o rezistență la apă de 1 ATM, iar bateria are o durată de viață extrem de lungă, de aproximativ 3. 5 ani (timp calculat la o utilizare de o oră/zi). Temperatura de funcționare este cuprinsă în intervalul de -5 până la 50°C, iar tehnologia performantă wireless Bluetooth permite transmiterea facilă a informațiilor pe dispozitivele compatibile.
Verifică prețul

Centura premium de monitorizare a ritmului cardiac Garmin HRM Dual va fi partenerul tău de nădejde în efectuarea oricăror tipuri de antrenamente, exerciții fizice sau sporturi practicate.

la buget

* Prezentare video mai jos

Centură Cardiofrecvențmetru Alergare Jogging ANT+/Bluetooth Smart

Centura măsoară ritmul cardiac în timp real și transmite informațiile întru-un mod foarte facil și practic direct pe smartphone-ul tău. Aceasta poate fi folosită cu succes cu toate aplicațiile de sport compatibile cu Bluetooth Smart și tot prin intermediul acestei funcții, se poate realiza și conectivitatea la ceasurile GPS.
Verifică prețul

Această centură este foarte practică în momentul efectuării antrenamentelor zilnice, în momentul alergării sau joggingului, sau în timpul practicării altor sporturi preferate.

Premium

* Prezentare video mai jos

Centura ritm cardiac Polar H10 HR, M-XXL, Black

Această centură poate fi conectată la aplicația ta pentru antrenament Polar, acolo vor fi difuzate toate datele despre ritmul tău cardiac în timp real, dar și vei monitoriza sesiunea ta de antrenament fără a avea telefonul mobil la îndemână. O cenutură perfectă pentru tine atunci când faci antrenamentul, poți fi sigur de ea.
Verifică prețul

Centură ritm cardiac Polar H10 HR, M-XXL, Black este perfectă pentru utilizarea în timpul oricărui tip de sport, deoarece măsoară cu precizie ritmul cardiac în timpul efectuării efortului fizic.

Centura puls radio frecventa 5.13 Khz

Măsurarea se face direct la piept și este mult mai precisă în comparație cu dispozitivele mobile sau senzori încorporați în echipamentul de fitness. Lungimea centurii poate fi reglată astfel încât oricine să o poată purta fără probleme. Această centură reprezintă cheia pentru a atinge niveluri de antrenament mai ridicate.
Verifică prețul

Această centură de monitorizare a ritmului cardiac te ajută să îți îndeplinești obiectivele de antrenament, indiferent de sportul pe care îl practici. Cu ajutorul ei îți poți monitoriza pulsul pentru un antrenament mai eficient.

Centura puls radio frecventa 5.13 Khz HMS

Cu ajutorul centurii de telemetrie PT002 HMS, îți poți monitoriza ritmul cardiac pentru un antrenament mai eficient. Măsurarea se face direct la piept, făcând-o mult mai precisă în comparație cu dispozitivele mobile sau senzorii încorporați în echipamentul de fitness. Cu PT002 HMS poți atinge niveluri de antrenament mai ridicate.
Verifică prețul

Îndeplinirea obiectivelor tale de antrenament depinde în mare măsură de ritmul cardiac pe care îl poți păstra. Indiferent de sportul pe care îl practici, este important să controlezi această rată.

Centură Cardiacă

Este special concepută pentru măsurarea ritmului cardiac pe tot parcursul mișcării și să le transmită pe consola cu care este dotată. Centura este fabricată din material textil pentru a-ți oferi confortul necesar pe tot parcursul exercițiilor. A nu se confunda cu produsele de monitorizare medicală, aceasta a fost concepută pentru sport.
Verifică prețul

Dacă ești pasionat de mișcare dar vrei să faci acest lucru controlat, să îți pese de starea de sănătate, atunci centura cardiacă DOMYOS este exact ceea ce ai nevoie.

Întrebări frecvente despre centurile de monitorizare a ritmului cardiac

Cum funcționează o centură de monitorizare a ritmului cardiac?

Centura de monitorizare a ritmului cardiac este echipată cu un senzor pentru frecvență cardiacă. Acesta urmărește cu exactitate ritmul cardiac și caloriile pierdute în timpul oricărei activități sau antrenament și le transmite unui dispozitiv împerecheat.

Centurile de monitorizare a ritmului cardiac pot fi folosite și la bazinul de înot?

Sunt disponibile o mulțime de astfel de centuri de monitorizare a ritmului cardiac pe piață, unele sunt rezistente la apă, altele nu. Trebuie să verifici cu atenție specificațiile produsului înainte de a plasa comanda.

Cum se încarcă centurile de monitorizare a ritmului cardiac?

Cele mai multe modele au un acumulator intern care se încarcă asemenea unui telefon. Există, însă și modele care funcționează cu baterii standard care, odată consumate trebuie înlocuite. Tu știi cel mai bine ce model de centură ți se potrivește.

Cum pot accesa informațiile salvate de centura de monitorizare a ritmului cardiac?

Tot ce trebuie să faci este să cuplezi centura de monitorizare cu aplicația de fitness și antrenament gratuită dezvoltată de producător, și primești ritmul cardiac precis în timp real direct pe telefonul mobil. Datele se păstrează și dacă nu ai telefonul cu tine și le poți descărca apoi.

Centurile de monitorizare a ritmului cardiac sunt confortabile?

Centurile de monitorizare a ritmului cardiac sunt, de obicei realizate din materiale textile moi, cu electrozi îmbunătățiți pentru a te asigura că ritmul tău cardiac este măsurat cu acuratețe. Materialul este confortabil pentru purtat, și punctele siliconice și prinderea îmbunătățită vor ține centura ferm în loc.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aparat de Masaj cu Infraroșu (anticelulitic)
Aparate cu infraroșu pentru masaj termic și anticelulitic

Vrei să-ți tonifiezi brațele și picioarele? Cu ajutorul unui aparat de masaj cu infraroșu te relaxezi și în același timp arzi și celulita. Vezi cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Aparat de EKG Portabil - Uz Acasă
Cel mai bun aparat EKG portabil pentru uz acasă

Ai nevoie să-ți poți monitoriza ritmul cardiac cât mai exact? Aparatul EKG portabil te ajută să faci acest lucru acasă sau în călătorii și are un preț accesibil.

Cea Mai Bună Masă De Inversie Pentru Dureri de Spate
Cea mai bună masă de inversie pentru durerile de spate

Ai dureri de coloană sau dureri lombare sau petreci mult timp pe scaun? O masă de inversie te poate ajuta să faci acasă exerciții speciale pentru a trata sau preveni afecțiuni ale spatelui.

Cele Mai Bune Ghete De Kangoo Jumps
Cele mai bune ghete de Kangoo Jumps

Acum ai posibilitatea de a face Kangoo Jumps chiar la tine acasă, fără a mai merge la sală. Află care sunt cele mai bune ghete de Kangoo Jumps și de unde le poți cumpăra.

Cea Mai Bună Bicicletă de Fitness Pliabilă
Cele mai bune biciclete fitness plabile (pentru acasă)

Află cum să alegi bicicleta de fitness perfectă pentru nevoile tale. Antrenamente cardio intense direct la tine acasă. Alege cu încredere.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe